Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

DenHaagFC schreef:

Op dit moment is er geen enkele contact tussen Vitesse en ADO Den Haag. Van Der Kraan moet aan Jordania toestemming vragen om een nieuw bod te doen. Als Jordania ` nee ` zegt is John van der Brom gewoon volgend seizoen gewoon hoofdrainer van ADO Den Haag. Volgens mijn bronnen is Mark van der Kallen zo woedend op John van der Brom dat hij er alles aan doet om de transfer naar Vitesse te cancellen. ADO Den Haag vraagt meer dan 1 miljoen euro voor John van der Brom. En het is maar de vraag of Jordania dat ` wil ` betalen. Want hij kan het natuurlijk wel betalen. Mark van der Kallen wil dat John van der Brom morgen de eerste training geeft. Maar het zal wel een arbitrage zaak worden.

Chapeau voor Van der Kallen (en dat is een baasje hoor). Laat hem maar een voorbeeld stellen dat de voetballerij niet moet denken dat we gek zijn bij ADO. Al moet het een arbitragezaak worden. De volgende speler, trainer of zaakwaarnemer bedenkt zich wel twee keer om een geintje uit te halen.

 

De zaak Wetzel hebben we grotendeels verloren maar toen was Van der Kallen nog niet gepokt en gemazeld genoeg. Op termijn wordt ADO alleen maar beter hiervan. En als er dan trainers of spelers zich tweemaal bedenken om hiet te werken. So what, onbetrouwbare honden willen we toch niet.

 

Kei- en keihard aanpakken die keienkop uit de keistad.

0
Zondag 26 juni 2011 om 16:50 uur

Kees

Update over onze ex-trainer uit het griezelkabinet:

 

Radio West heeft zojuist gemeld dat zij contact met een woordvoerder van ADO hebben gehad. Stand is als volgt: ADO heeft eerste bod afgewezen. Vitesse-medewerker (Van der Kraan???) zou daarna contact met zijn clubeigenaar(Joradania) opnemen.

 

 

Sindsdien heeft ADO niets meer vernomen.

0
Zondag 26 juni 2011 om 15:29 uur

Richard

hjfff schreef:

Na de hectiek van de afgelopen dagen zou een update betreffende Judas, nieuwe versterkingen en de shirtsponsor erg welkom zijn, Frans!

VVV wil shoppen bij Anderlecht


VVV-Venlo wil zich op de Belgische markt gaan richten. Onlangs werd Glen De Boeck als nieuwe trainer aangesteld en nu wil de Eredivisionist ook in België spelers gaan halen.


De Boeck liet aan Omroep Venlo weten dat de kans groot is dat VVV spelers van topclub Anderlecht gaat halen. De Venlose ploeg richt zich daarbij op spelers die geen basisplek hebben of in het tweede elftal van Anderlecht spelen.

De 39-jarige nieuwe trainer van VVV speelde in het verleden tien seizoenen voor Anderlecht en was ook assistent-trainer van de Belgische grootmacht. Door zijn goede contacten met Anderlecht hopen De Boeck en VVV spelers naar Venlo te kunnen halen.

0
Zondag 26 juni 2011 om 14:43 uur

miq72

Heb tot op de laatste shout alles gelezen sinds het nieuws over het vertrek van v/d Brom naar buiten kwam .Heb hetzelfde gevoel als de meesten hier .Binnen enkele dagen is v/d Brom van held een judas geworden en wat mij betreft volkomen terecht .De gevolgen van dit hele verhaal zullen helaas echter op vele vlakken groot zijn voor onze club .Zoals enkele hier terecht shouten was v/d Brom niet alleen trainer , maar ook td en een people manager .Die vaardigheden heeft Maurice Steijn niet .Ik verwacht hoe triest het ook is dat de 1e 2 aankopen van v/d Brom Bulykin en zeker Derijck zullen zijn .Wat v/d Brom vorig heeft opgebouwd in Den Haag zal hij nu zelf weer gaan afbouwen .Er sijpelt overigens steeds meer door dat Het niet kunnen houden van Bulykin en het vertrek van Bob Kootwijk aan de basis hebben gestaan van zijn besluit .

0
Zondag 26 juni 2011 om 13:39 uur

kako

vegter101 schreef:

Misschien toch Aad de Mos aanstellen als TD. Ik zag hem ook al op foto`s staan van die trip naar India. Hij heeft een netwerk en verschrikkelijk veel verstand van voetbal. Kortom als TD lijkt hij me geschikt.

Als TD misschien oke, maar aub niet als trainer

0
Zondag 26 juni 2011 om 13:28 uur

TVT

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wesley Verhoek to Aston Villa?
Aston Villa may make a move for 24 year old winger Wesley Verhoek. The ADO Den Haag star is being lined up as a replacement for Ashley Young, who made a move to Man Utd last week.

The 6 foot 2 star is desperate to make a move to the Premiership, and Aston Villa scouts have already recommended the Dutchman to Alex McLeish.

The player will be allowed to leave Den Haag for £2.5 million.

West Brom are also believed to be monitoring Verhoek.

 

http://www.eyefootball.com/news/9813/Wesley-Verhoek-to-Aston-Villa?/

 

Het genoemde transfer bedrag verandert ook met de dag op al die websites.

 

De trainer, McLeish, wil Verhoek heel graag hebbe, dat wou hij bij zijn vorige club ook al. En dus niet de scouts.

Geen idee wat de wisselkoers is van pond en euro maar geloof dat het iets van 1,3 is tegenwoordig. Dat zou dan 3,25 miljoen euro zijn.

0
Zondag 26 juni 2011 om 10:56 uur

ronnieg

Mense, vanaf donderdagnacht niet hier geweest en net 950 berichten moeten lezen..

wat een figuur he die vdb....in het geheim met die mafkees om de tafel gaan zitten....Wat zijn de woorden van een trainer tegenwoordig nog waard he...

maar goed denk dat we nu lang genoeg hierover hebben gepraat....Moeten denk ik vooral vooruit kijken en lekker achter onze club gaan staan...En idd trainers zijn passanten...

Hopelijk blijft de rest van de selectie wel....Nog ff Buijs en pique vastleggen voor volgend jaar dan is de selectie wel rond...

Dan denk ik dat we komend seizoen wederom voor de play offs kunnen gaan...wat denken jullie?

0
Zondag 26 juni 2011 om 01:50 uur

Advertentie

Dogo

BLEISWIJK-1 schreef:

Roel, Laat dat kk lekker achterwege. Er zijn genoeg feiten om hem onderuit te halen! Dat vd.Brom voor Vitesse kiest daar heeft iedereen begrip voor. Maar het moment is gewoon vernederend. Het gaat namelijk niet alleen over je eigen toekomst, maar ook om die van onze club. En geloof mij ADO is goed voor John geweest. Daarom wordt hij nu uitgekotst. En terecht! En kom nu niet met zo zit het voetbal in elkaar. Het heeft gewoon met normen en waarden te maken!!!
John heeft andere normen en waarden dan jullie dachten blijkbaar.... John kiest altijd voor zichzelf. Zo zal Vitesse hem ook weer kwijtraken trouwens.. Dat is al eens gebeurd... De toekomst van ADO hangt niet af van v/d Brom, maar van het elftal dat er staat. Ik zou me er meer zorgen over maken of van der Kallen de talenten Toornstra en Verhoek niet verschijt!! Verhoek heeft nog één jaar een contract, dus als dat niet verlengd wordt loopt die straks transfervrij de Amsterdam arena binnen. Daar moet je je druk om maken en niet om een trainer die al vervangen is..
0
Zondag 26 juni 2011 om 00:10 uur

Dogo

Kees schreef:

Dit is de ideale papieren structuur voor een organisatie die bedrijfsmatig wordt gestuurd en kan in elke tak van sport zo ingevuld worden.

Probleem is echter dat een goede jeugdcoach/trainer niet direct een goede "seniorentrainer"behoeft te zijn. Je hebt genoeg opleiders die het vak tot in de puntjes beheersen maar vooral niet voor een groep moeten staan. Natuurlijk overwicht, charisma en ga zo maar door.

 

Jij schrijft "in jullie geval" dus ............aanhanger van een andere club. Niks mis mee hoor als het maar geen Ajax en nu ff geen Vitesse is cheer.

Als er in de club ergens een plafond is voor een trainer mbt doorgroeien, dan zul je dat inderdaad van buiten moeten aanvullen. Maar dat scenario met de beoogde kandidaten moet je wel klaar hebben liggen. Dat veranderd dus ook constant, maar dat is onderdeel van (technisch) beleid.. In het geval van een trainer voor een eerste elftal moeten clubs als ADO zorgen dat er een GOEDE trainer staat en niet persé een ervaren trainer. Ik ken Maurice Steijn niet persoonlijk maar het belangrijkste is dat hij een mensmanager is.... Een andere perfecte trainer voor ADO zou bijvoorbeeld Alfred Schreuder van Twente zijn. Die is zeker zo goed als van den Brom..
0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:46 uur

Bert

Kees schreef:

He Bert, ook hij mag zijn mening hebben. En inderdaad laten we ons verrassen door die griezel.

 

In de regel ben ik altijd vrij genuanceerd maar Van der Brom past wat mij betreft nu in het rijtje met Jan Kwal Everse. Als je er goed over nadenkt wordt je toch steeds bozer om die griezel.

Ja sorry Kees dat heb ik niet laat hem maar naar zijn club gaan. Maar dan wel voor goed geld. Hij verdient wel een waardig afscheid mits we genoeg centen vangen.

 

Begon de laatste weken toch te twijfelen of zijn magie niet was uitgewerkt. Thuis tegen Groningen was geweldig. Maar de terugwedstrijd pfffffffffffffffffffffff

 

Trainer is zo goed als zijn materiaal. Gewoon Bulykin terughalen en Steijn ervoor zetten. TD toch geen Aad de Mos?

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 23:07 uur

Nu online

Sebastiaan, Theovanes, Brian, skrens, Baco070, Bolskie en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25