Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Vitesse wil niet Derijck en Verhoek’
Vitesse wil alleen ADO Den Haag-trainer John van den Brom en is niet van plan om ook de spelers Timothy Derijck en Wesley Verhoek over te nemen van de Haagse club.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 27 juni 2011 om 21:32 uur

pmc

den haag schreef:

Die keeper kan beter als rood stop licht werken !! Niks aan die Belg van Eupen verslikte zich in z`n eigen acties

Tjonge tjonge eerste training en nu al gezeik, jongen komt nieuw hoor van alles over de trainer komt van een klein Belgisch clubje en dan zitten er meer Hagenezen op de tribune ban in Eupen bij een wedstrijd zou ik mee ook een keer verslikken. heeft trouwens wel een te gekke auto

0
Maandag 27 juni 2011 om 21:02 uur

;)

Vitesse aast niet op spelers van ADO

Vitesse heeft naar zeggen van Paul van der Kraan geen interesse in spelers van ADO Den Haag. De algemeen directeur van de Arnhemse club wil alleen John van den Brom graag overnemen van de club uit de Residentie.

"We hebben tegen ADO gezegd dat we alleen praten over John van den Brom. We zijn niet van plan deze zomer spelers van ADO over te nemen", aldus de algemeen directeur tegenover De Gelderlander.

De regionale krant meldt dat ADO Den Haag bij Vitesse een zogenoemde 'package deal' zou hebben aangeboden. De te betalen afkoopsom van Vitesse zou dan een totaalbedrag moeten zijn voor de trainer en een eventuele speler.
 

0
Maandag 27 juni 2011 om 21:01 uur

BLEISWIJK-1

Vitesse heeft geen trek in spelers ADO Den Haag
maandag 27 juni 2011 | 20:11 |


ARNHEM - Vitesse wil alleen trainer John van den Brom overnemen van ADO, in spelers van de Haagse club heeft het deze zomer geen interesse.
 

Dat bevestigt algemeen directeur Paul van der Kraan. "We hebben tegen ADO gezegd dat we alleen praten over John van den Brom. We zijn niet van plan deze zomer spelers van ADO over te nemen", aldus Van der Kraan.

 

Volgens bronnen van De Gelderlander heeft ADO Den Haag bij Vitesse aangeboden om een zogeheten 'package deal' te maken. Daarbij zou de afkoopsom voor Van den Brom en de prijs voor eventuele spelers (Timothy Derijck, Wesley Verhoek) worden gebundeld. Voordeel daarvan is dat beide partijen dan niet telkens opnieuw met elkaar om de tafel hoeven te zitten. Derijck heeft een clausule in zijn contract en kan voor 700.000 euro vertrekken. Hij heeft net als Verhoek nog een contract tot medio 2012 in Den Haag. De alom begeerde spelers Derijck en Verhoek behoorden afgelopen seizoen tot de uitblinkers bij ADO, dat verrassend Europees voetbal haalde.

 

Vitesse heeft ADO echter laten weten alleen geïnteresseerd te zijn in Van den Brom. De onderhandelingen over de afkoopsom voor het eenjarige contract van de trainer van ADO verlopen uitermate moeizaam. 

0
Maandag 27 juni 2011 om 20:30 uur

Tommy

check dit dan van het vitesseforum:

 

street50 schreef op maandag 27 juni 2011 19:54   Dat de wedstrijd tegen Chelsea niet doorgaat maakt me niet eens zoveel uit (heb toch een feestje) maar dat geouwehoer over v.d Brom is zeer irritant, waarom word hier Vitesse verantwoordelijk voor gesteld want het is toch duidelijk dat de hoofdschuldige die v. Kallen is laten ze die zo snel mogelijk achter de duinen begraven met zijn 2 miljoen, misschien speelt Merab het inderdaad wel slim door te doen of ze zogenaamd de aandacht verleggen naar een andere trainer en dan later voor veel minder ophalen.

 

wat moet je hier nou mee hahaha

0
Maandag 27 juni 2011 om 20:01 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Brom gaat zeker naar Vitesse, die komt hier niet meer terug. De komende dagen wordt de deal uitonderhandeld.

 

Er zijn maar twee verliezers in deze zaak. Brom, en als belangrijkste, ADO !

 

Vitesse gaat weer over op de orde van de dag en gaan mits het toch voor hun verkeerd gaat, gewoon morgen verder zoeken naar de volgende sukkel die in dat Efteling verhaal gelooft van die illegaal.

Ik denk niet dat die illegale neprussiche crimineel miimaal een miljoen gaat aftikken voor een beginnend trainer en dan ook nog eens zijn salaris er boven op.

 

Afgezien dat die man natuurlijk niet door het stof wenst te gaan voor ADO. Hij wilde zo wie zo een naam. Hij heeft ook een minderwaardigheidscomplex van hier tot de taiga, die lullebek. Hij  heeft net zo veel verstand van voetbal als ik van koekenbakken, ja toch?.

 

Het ego van Brom en zijn hele familie kan me gestolen worden, hier leert hij alleen maar van. Beetje dom John(...)

 

Uiteraard zal hij diep door het stof moeten, maar met z'on salaris moet hij dat maar even voor lief nemen.

 

Het belang van ADO staat voor mij voorop. Als hij dus zou blijven zou ik daar toch content mee zijn. Of ik het een fijne gozer vind dat maakt eigenlijk geen hol uit. Het is natuurlijk wél een vakman.

 

Ik denk aan het belang van de club, dus ook aan alle jongens die er op zijn voorspraak zijn gekomen.

 

Denk dat de emoties die nu hoog oplopen echt wel weg zullen ebben. Laten we ons gewoon volwassen opstellen, als hij zijn excuses maakt, dan moeten we maar weer lekker gaan voetballen. Laten die hielenlikkers het maar lekker uitzoeken met hun 12 selectie spelers. Volgens mij heeft ODB nog het dubbele.

 

Zeg nou zelf. Z'on seizoen smaakt toch naar meer?!!!

 

 

0
Maandag 27 juni 2011 om 19:29 uur

Advertentie

jajoh

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Brom gaat zeker naar Vitesse, die komt hier niet meer terug. De komende dagen wordt de deal uitonderhandeld.

 

Er zijn maar twee verliezers in deze zaak. Brom, en als belangrijkste, ADO !

 

Vitesse gaat weer over op de orde van de dag en gaan mits het toch voor hun verkeerd gaat, gewoon morgen verder zoeken naar de volgende sukkel die in dat Efteling verhaal gelooft van die illegaal.

welnee, wij zijn helemaal niet de grootste verliezer. Vitesse heeft zich volkomen belachelijk gemaakt de laatste dagen, vd Brom heeft zich volkomen belachelijk gemaakt en Den Haag heeft laten zien niet met zich te laten sollen. Als de deal de komende dagen wordt uit onderhandeld pakken wij de euro's, hebben Steyn als den haag man voor de groep en gaan ons lekker vorbereiden op voorronde EL. Vitesse moet hun begroting nog rond krijgen, hebben veel geld betaald voor vd Brom, daar waar ze voor dat geld een veel meer ervaren trainer binnen hadden kunnen halen en die soap daar in Arnhem gaat nog maanden/ jaren duren en zijn daardoor ALTIJD de grootste verliezer!

0
Maandag 27 juni 2011 om 19:05 uur

Tommy

Ferdy schreef:

Ja en nee, als Judas zich  3/4 weken geleden zó uitspreekt voor ADO moet ie daarvoor kiezen. Voetbal is emotie en laten we dat zo houden.

Het reflecteren naar een normale arbeidsverhouding tussen baas en werknemer is iets heel anders.

Nu heb je 3 slachtoffers, vd B, ADO en Vitesse en door wie; het groot(maffioso)kapitaal.

 

AGAINST MODERN FOOTBALL, de een ziet dit als een loze kreet maar dit keer wordt wederom bewezen dat t kapitaal denkt de dienst uit te maken!

Het wordt tijd dat de BVO's in NL zich krachtig uitspreken tegen dit soort tuig!

Vitesse met die klootzak uit georgie zal me een zorg zijn hoor maar laat de BVO NL een voorbeeld nemen aan investeerders zoals vd Kallen, xzakelijk maar met een enorme dosis clubliefde!

 

 

het gaat ook om de manier waarop als een club gewoon gerichten aankopen doet met spelers die vrij snel hun meerwaarde bewijzen dan is er niks aan de hand, maar een club als vitesse is gewoon een handelshuis.

Er lopen gewoon mensen rond die er niks te zoeken hebben en dat komt gewoon omdat er niemand met een voetbalvisie rondloopt.

 

dat is ook een reden dat er geen echte trainer naar toen wil

vdbrom wilde gewoon uit liefde naar vitesse denk dat als we een maandje verder zijn dat ie denkt WAT HEB IK GEDAAN

0
Maandag 27 juni 2011 om 18:39 uur

hjfff

Ricky schreef:

OPROEP AAN ALLE SUPPORTERS!!!

 

Laten we brom in ieder geval NIET NEGATIEF TOEZINGEN OF GEEN SPREEKOREN ETC.....

 

WE MOETEN GEEN ONWERKBARE SITIATIE CREEEREN!!!

 

LATEN DE FANSITES DIT OOK PLAATSEN OP DE SITES!!!!!!!!!!!!

Want je wil Judas zsm weer voor de groep hebben? Wie gaat er nog door het vuur voor een trainer die heeeel heel heeeeel graag weg wil?
0
Maandag 27 juni 2011 om 18:16 uur

pmc

Ook ik heb het er moeilijk mee met wat er gebeurt is, maar aan e heren die tegen zijn terug keer zijn denk hier eens over na, hij is 44 jaar, 1 jaar trainer op het hoogste platform en dan gelijk EL binnen halen, bijna iedere week wel in een tv programma, hij werd de voetbal hemel in gepraat, toe gezongen door hoeveel? ADO suporters op het Heldenplein, op de snelweg op gewacht door suporters na een uit overwinningen, en dan begint er een ex rus tegen je te praten over een tonnen salaris? en voor 50 miljoen spelers kopen en die zakenwaarnemer denk ook wel aan zijn eigen poeplap en praat wel met die jordanowitz mee, denk dat je dan toch heel sterk in je schoenen moet staan om nee te zeggen.
Dus begrijpen doe ik hem wel, en hoop eigenlijk nu dat hij zaterdagochtend dacht, wat heb ik gedaan!!!!! lamlul die ik ben !!!!!!! kortom in hoop en denk dat hij ze hooft op hol heeft laten brengen, als het in zijn hooft weer rustig is zal hij zelf ook wel in zien dat er in het verhaal; van jordanowitz iets niet klopt en dat zijn daden ook niet kloppen, maar ik begrijp zijn reactie zeer zeker.

Ik ben een vrij rustig persoon maar denk dat zelf ik in zijn situatie ja had gezegt, en er achteraf heel veel spijt van zou hebben want wie wil een club als ADO niet trainen!?
 

 

0
Maandag 27 juni 2011 om 15:59 uur

Nu online

Mr. FC DEN HAAG, rien1, James, rh_vakm, hagenees abroad, Max, Madmax, Aad, BLEISWIJK-1, opper, ADO079, supporter-noord, Haagse Haas, Alexander, groengeelhart28, Superjantje, GroenGeelHart070, pajam, Snorkel, MichelAdamsMatje, carbayon, RickZ, Langebach2, MonkNL, Jacco, DHFC070, Erik070, JB96, Jurriën, Rooie91, JP, Renearmand56 en 200 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26