Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haegsche Nees

Hoeveel supporters kunnen er maandag bij de eerste training eigenlijk komen kijken?? ADO leeft sinds vorig jaar enorm in de stad. Zou het zo kunnen zijn dat er 6000 mensen naar die eerste training gaan kijken?? Zeker nu de trainer vertrokken is en de spelers wel een extra steuntje kunnen gebruiken is dat niet ondenkbaar.

 

Is men daarop voorbereid als dat zo zou zijn. Denk aan de veiligheid.

 

 

 

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 11:08 uur

Tommy

Leidschenveen schreef:

Ik denk dat vd Brom alleen maar aangetrokken is door Vitesse om de supporters een beetje te vriend te houden. Er is natuurlijk afgelopen seizoen al heel veel gemor geweest daar. De grote trainer die men daar eigenlijk wil is nog even niet beschikbaar (van Gaal bv) en men stelt vd Brom, die natuurlijk goed ligt bij de supporters, tijdelijk aan als tussenpaus. Daarom komen ze nu ook met een laag bod. Het mag eigenlijk niet teveel kosten allemaal. Als ze in vd Brom echt hun droomkandidaat zouden zien hadden ze meteen een fors bedrag op tafel gelegd.

 

Ik dacht echt dat vd Brom een slimme man was, maar hij blijkt toch niet zo snugger. Anders trap je hier niet in. Een paar jaar bij A*#x werken doet niet aleen iets met je mentaliteit maar tast blijkbaar ook je hersenen aan.

het is winterstop en den haag staat op een keurige 7e plaats vitesse heeft de 55 miljoen verspeelt aan spelers die niet met elkaar in 1 team kunnen spelen en staat kleurloos 13e.

In de vi staat een verhaal van Jordania die zwaar telleurgestelt verteld dat ie veel meer van het nederlandse voetbal had verwacht.

Hij verteld dat louis van gaal tijdens een gesprek heeft aangegeven dat het toch wel weer begint te kriebelen en dat ie een nieuwe uitdaging zoekt.

Jordania zegt dat elke functie binnen vitesse beschikbaar is voor zijn idool.

Louis besluit nog 1 keer een kunstje te willen doen in nederland en zegt na lang aandringen ja ik wordt je trainer.

John van de Brom krijgt een dag later te horen dat het toch niet is geworden wat ze ervan gedacht hadden en kan vertrekken.

In den haag gaat de vlag uit Johnny staat huilent de pers te wordt en bied zijn excuus aan aan de haagse fans.

Die hier niet op reageren en lachend een spandoek van Steyn laten zien die nu onze held is

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 10:59 uur

Leidschenveen

Ik denk dat vd Brom alleen maar aangetrokken is door Vitesse om de supporters een beetje te vriend te houden. Er is natuurlijk afgelopen seizoen al heel veel gemor geweest daar. De grote trainer die men daar eigenlijk wil is nog even niet beschikbaar (van Gaal bv) en men stelt vd Brom, die natuurlijk goed ligt bij de supporters, tijdelijk aan als tussenpaus. Daarom komen ze nu ook met een laag bod. Het mag eigenlijk niet teveel kosten allemaal. Als ze in vd Brom echt hun droomkandidaat zouden zien hadden ze meteen een fors bedrag op tafel gelegd.

 

Ik dacht echt dat vd Brom een slimme man was, maar hij blijkt toch niet zo snugger. Anders trap je hier niet in. Een paar jaar bij A*#x werken doet niet aleen iets met je mentaliteit maar tast blijkbaar ook je hersenen aan.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 10:53 uur

JP

Ludieke actie bezorgd ADO grootste overwinning.

 

Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd ADO - Vitesse is de spelersbus van Vitesse op een ludieke wijze onthaalt. De spelersbus is op de A4 begeleid door een haag van ADO fans. Hierdoor kon de spelersbus maar net  op tijd het stadion bereiken. Bij binnenkomst in de kleedkamer was het voor de technische staf onmogelijk om een technische bespreking te houden door het aanhoudende gezang van de haagsche supporters. Met name het weghalen van de stoeltjes in de dug-out, de spandoeken op Midden Noord en de ludieke liederen vanaf de tribune, waren voor kers-verse trainer van der Brom aanleiding om met lede ogen de slachting te accepteren. Dankzij de steun van 15000 supporters wist het team van Maurice een overwinning neer te zetten die de club meer dan verdiende. Wat een prachtig begin van een competitie.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 10:42 uur

ADO supporter Leidschenveen

Zojuist in Teleneus verschenen, is al een beetje oud nieuws, maar er staat iig een bedrag bij. Ik zeg doen !! ADO heeft genoeg vervanging op zijn plek, voor Wingman Wes een mooie uitdaging en we hebben 5 mio in de pocket.

 

za 25 jun 2011, 08:21
'Verhoek moet Young vervangen' Van onze Telesportredactie
Wesley Verhoek Birmingham -  De nieuwe Aston Villa-trainer Alex McLeish ziet in Wesley Verhoek de opvolger voor de naar Manchester United vertrokken Ashley Young. McLeish heeft de ADO Den Haag-aanvaller volgens TalkSport al meerdere keren laten scouten.


De Engelse radiozender stelt dat Verhoek vijf miljoen euro moet kosten.

 

 

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 09:11 uur

Bert

marcellino schreef:

maurice steijn voor de groep.

 

een bulykin die respect heeft voor v/d brom omdat hij hem een kans heeft gegeven.

 

en jullie denken dat hij onder maurice steijn terug komt.

droom lekker.

 

en goed in de groep liggen,volgens mij stond hij achter atteveld en had hij dezelfde filosofie als atteveld.

 

spelers als verhoek,dereijck en immers gaan echt niet blijven onder maurice.laat ik het anders stellen het zal ze in ieder geval niet over de drempel helpen om er volgend jaar en mooi seizoen van te maken.

 

en over het komende jaar ,je krijgt een zwaar seizoen waar een trainerven ook spelers bestand voor moeten zijn en daar zie ik maurice nog niet toe in staat.

 

nee ik heb er dus geen vertrouwen in en zie liever een ervaren trainer voor de groep staan

Zal ik mezelf in een mooi pak steken en voor 2 ton in laten huren nog even wat grijzer en ik lijk op Morinhopinocchio

 

Wat een onzin een trainer is een trainer en beter dan het materiaal is die nooit. Anders had ik niet met dichtgeknepen billen in Groningen gezeten.

 

Bulykin respect voor VD Brom lul geen onzin hij moest eerst shirt omhoog doen om een contract te verdienen weet je nog?

 

Maurice staat helemaal niet achter de filisofie van Atteveld dat weet jij zelf ook wel.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 03:50 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Kees, geintje man, Twitter, hyves, facebook.........kan me gestolen worden al dat geneuzel. weet niet hoe het werkt en dat wil vooral zo houden.............

Dat schreef ik toch al. Jij bent een nog ouwere lul. Als ik iets aan mijn dochter vraag, vraagt ze altijd of ik van een andere planeet ben.

 

Die Van der Brom flikt ons eerst een kunstje en houdt ons daarna ook nog lekker uit onze slaap. Ik ga maffuh en dromen dat van der Brom volgend jaar trainer is van Almere city. Die satellietclub van dat zooitje uit Amsterdam.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 00:39 uur

<FCDH>

vd brom 2 jaar naar vitesse bron teletekst steijn trainer van ado nu

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:55 uur

Advertentie

Tommy

Ferdy schreef:

Mattijs twittert wederom; vitesse is geinteresseerd maar een overstap is nog veel te voorbarig.

 

Leuk zo'n officieus twitterkanaal van de directie.

zou vitesse voor de trainer naar de arbitrage commissie gaan of zouden dit gewoon een tactiek zijn om de prijs op te drijven.

ik zie vd brom echt niet meer blijven.

En ik zou het niet eens meer willen

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:48 uur

Tommy

Steijn: "Ik heb officieel nog niets gehoord"
Maurice Steijn is volgens de NOS de belangrijkste kandidaat om John van den Brom op te volgen als coach van ADO Den Haag. De huidig assistent van de vrijwel zeker naar Vitesse vertrekkende trainer weet 'officieel' echter nog van niets.

"Voor zover ik weet zijn de clubs aan het onderhandelen over de afkoopsom, ik heb officieel nog niets gehoord. Alle berichten zijn wat mij betreft nog redelijk speculatief", reageert Steijn, die tot vrijdag op vakantie was, tegenover de microfoon van de NOS.

Steijn zou het wel zien zitten om Van den Brom op te volgen in Den Haag. "Ik heb vorig jaar al een aantal wedstrijden als interim gedaan. Dat is toen prima gegaan, we hebben ADO in de Eredivisie gehouden. Uiteindelijk heb je het diploma gehaald om ooit hoofdtrainer te worden, als dat bij ADO zou kunnen is dat zeker voor mij hartstikke mooi."

Hoewel Vitesse nog niet akkoord is met ADO over de afkoopsom voor Van den Brom, geeft Steijn toe dat de succescoach al rekent op een vertrek naar Arnhem. "Ik kreeg gisteren een sms van Van den Brom: Houd er rekening mee. De clubs moeten er nog uitkomen, maar ik ga weg bij ADO."

Steijn hoopt dat er snel duidelijkheid komt over het vertrek van Van den Brom en diens opvolging in Den Haag. Maandag start ADO met de voorbereiding. "Er moet dus snel duidelijkheid komen. Zowel de club als de selectie heeft daar baat bij. In welke hoedanigheid ik op het veld sta zal in de komende dagen of misschien wel uren moeten blijken."

 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:22 uur

Nu online

zuiderwijk en 73 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25