Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Robin Straub

JB schreef:

Overigens kunnen we ons afvragen of Buijs wel weg gaat.

Bij Derby County denkt men namelijk van doen te hebben met een rechtsback.

Overigens ook de positie waar men op de fansite ( www.therams.co.uk/news ) bij Derby de grootste problemen ziet.

 

Als ik aan de laatste tegendoelpunten denk, dan is Danny allesbehalve wat men in Engeland van een verdediger verwacht.

john metgod is assistent bij derby.. die zal toch moeten weten dat danny geen rechtsback is toch?

(john kent hemnog uit zijn feyenoord tijd)

0
Maandag 4 januari 2010 om 21:29 uur

Bert

Frans, Frans!!!!!!!!!! FRANS hallo!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Wordt eens tijd dat jij met wat info komt. De transferperiode is weer begonnen

0
Maandag 4 januari 2010 om 18:41 uur

Bert

g schreef:

Volgens mij was zijn huurovereenkomst verlengd tot aan de winterstop. Dus gaat hij nu terug naar AZ.

 

Verkoop Buijs levert geld op -en bespaart salariskosten.

 

Dat is dus waarschijnlijk genoeg om twee betere spelers voor een half jaar te kunnen huren. Dat zijn dus geen schimmen, maar korte ternmijn oplossingen waar we het mee zullen moeten doen. En wat mij betreft zijn Wielaert en Lindgren allebei welkom.

Dat had ik ook begrepen dat de huurovereenkomst met Waterman tot de winterstop loopt. Wielaert en Lindgren zouden regelrechte versterkingen zijn. Wielaert kan bovendien ook rechtsback spelen. Hebben we gelijk achterin meer mogelijkheden.

 

Hoop dat het snel doorgaat zodat Atteveld nog de tijd heeft de spelers in te passen. Die Bruins mag van mij ook komen.  

0
Maandag 4 januari 2010 om 17:49 uur

;)

Luigi Bruins naar ADO Den Haag?

De kans bestaat dat Luigi Bruins binnenkort vervanger wordt van een andere (oud-)Feyenoorder bij ADO Den Haag. Het Engelse Derby County heeft interesse in Danny Buijs en beide clubs zijn inmiddels in onderhandeling over een transfer. John Metgod is assistent-trainer bij Derby en kent Danny Buijs nog van zijn tijd bij Feyenoord.

Het gerucht gaat dat ADO Den Haag ondertussen al het oog heeft laten vallen op Feyenoorder Luigi Bruins, die onder Mario Been weinig speeltijd krijgt. Hij zou een kandidaat zijn om Danny Buijs op te volgen, mocht die naar Engeland vertrekken. Op zich goed, omdat Bruins in de Hofstad wel zal moeten bikkelen, iets waar het tot nu toe altijd een beetje aan lijkt te ontbreken. Maar vanuit het oogpunt van ADO snap ik het niet helemaal. Bruins als vervanger voor Buijs… Klinkt niet logisch in mijn oren…

0
Maandag 4 januari 2010 om 12:50 uur

kojak1

Kees schreef:

Dat is niet ADO Leidschenveen maar Leidschenveen. Zijn twee verschillende personen. Wel bij de les blijven Piet oh nee sorry, Bert.

 

Overigens was ik vandaag heeeel blij met Kojak vanwege die ADO handschoenen. Het vroor hier min veertig of zo.

 

Begrijp overigens niet waarom al die pulpbladen schrijven dat Bruins de beoogd opvolger van Buijs is. Zijn twee totaal verschillende voetballers.

af en toe heb ik wel goeie tips Kees,alleen denk ik dat de meeste het niet wisten dat je die op scc kon halen.lekker warm in ieder geval.zo,en dan gaat morgen de transfermarkt open,altijd een nerveus en spannende tijd.het is eigenlijk wel lekker als je nou met de spelers in een warm tunesie zou zitten.die klere kou gaat me nou al vervelen.

0
Zondag 3 januari 2010 om 10:13 uur

Marcel

Nou mijn buurman houd niet van voetballen maar van zijn oerlelijke wijf..........................................tja dat past wel bij 020................................hahahahaha

 

Het jammere van die Bordeaux verdediger is dat hij al geruime tijd niet gespeeld heeft................................dus dat zegt wel weer wat !

 

0
Zaterdag 2 januari 2010 om 23:32 uur

JB

Haagse Roel schreef:

Volgens mij is Derby in handen van  een Amerikaanse investeerders groep ( GSE) ,  qua poen zal het dus wel goed zitten, ze willen in de winterstop zo'n 8 spelers !! halen.

Amerikaanse investeerders groepen, en de meeste Russische miljardairs en Arabische oliesheiks, zijn (meestal) net kleine kinderen met Sinterklaas of Kerstmis.

 

Als ze hun kadootje net hebben uitgepakt bestaat er niets mooiers in de hele wereld, maar voordat het januari is ligt het speeltje alweer onder in een kast of in de vuilnisbak omdat er een nieuwer speeltje is.

 

Bovendien, Amerikaanse investeerders die echt iets te investeren hebben doen dat in honkbal, basketbal, american football en ijshockey.

Een hele enkele uitzondering (zoals de eigenaars van Liverpool en Abramovich) daargelaten natuurlijk.

 

In de lagere leagues in Engeland zitten heel wat clubs die, dankzij buitenlandse eigenaars met cash,  in korte tijd omhoogschoten, maar vervolgens ook weer net zo hard omlaag duikelden.

Of nog wel in de Premier League zitten, maar daar het seizoen mischien wel niet kunnen afmaken. (Portsmouth, West Ham)

 

Overigens, met de meest recente geluiden uit bijv. Kerkrade en Arnhem zit er in de eredivisie misschien ook wel een "Moeskroentje" in dit seizoen.

 

 

0
Zaterdag 2 januari 2010 om 00:38 uur

Advertentie

Haagse Roel

JB schreef:

Om te beginnen voor iedereen een heel goed en vooral gezond 2010

 

"Gelukkig" gebeurt er altijd wel wat bij onze club.

 

Desondanks zie ik het nog steeds zitten!

 

Het verhaal van vdK dat het interview in de Volkskrant slechts de bekende druppel was om AW buiten te zetten bevestigd voor mij weer dat ADO al lang aan dossiervorming heeft gedaan en dat AW dus wel eens gewoon met de staart tussen de benen en zonder centen van ADO aan zijn Midden Oosten avontuur kan beginnen
.

 

En wat betreft de "appel&ei" clausule in het contract van Buijs, dat zal ook wel meevallen, anders was DC niet over huren begonnen.

En nu er gekocht moet worden is men direct begonnen met zich achter het oor te krabben. Overigens, we hoeven Buijs niets kwalijk te nemen. Afgelopen juni heeft hij nog in een interview gezegd dat hij er toen met ADO hoopte uit te komen, wat ook gebeurt is, maar dat het altijd zijn ambitie zou blijven naar het buitenland te gaan. Tja en dat dat dan na een half jaar misschien gebeurt......

 

En inderdaad, ik weet niet meer precies wie het al geshout heeft, maar het lijkt wel of de open Haagse Kampioenschappen doemdenken nu echt zijn begonnen.

Echt afgelopen is het volgens de Azteekse kalender pas in 2012, en die schijnt er ook weer een paar eeuwen naast te zitten.

Dus, kom op....kop op!

Wederom een goed verhaal .......Verwar doemdenken echter niet met realiteitszin.....Het spel was de afgelopen wedstrijden niet om aan te gluren........nu ook Buys weg. Ok met Buys wonnen we ook de laatste tijd niet maar hij bracht wel , op een positieve manier, gif en inzet .

 

Met jou hoop ik dat Wetzel geen geld meekrijgt en dat dit geinvesteerd kan worden in een goeie TD. Ben van mening dat dit wel nodig is.....de hoge heren hebben geen (echt) verstand van het spelletje. Om een trainer (passant) hierin verregaande bevoegdheden te geven lijkt mij ook niet handig.

 

Als Buys dan nog een tonnetje of zes oplevert en dit geinvesteerd kan worden ga ik niet doemdenken

0
Zaterdag 2 januari 2010 om 00:05 uur

Kees

Volgens de Telegraf:

 

Derby County aast op Buijs Van onze Telesportredactie
DEN HAAG - Derby County heeft zich bij ADO Den Haag gemeld voor Danny Buijs. De Engelse club uit de Championship, de divisie onder de Premier League, wilde de middenvelder in eerste instantie huren voor de rest van het seizoen met een optie tot koop. ADO heeft aangegeven niet mee te willen werken aan een verhuur en alleen over een verkoop te willen praten. Derby County beraadt zich nu op een vervolg.

Danny Buijs (rechts) Buijs heeft wel oren naar een Engels avontuur. "Voetballen in Engeland lijkt me fantastisch. Ik heb niet het idee dat er snel een club uit de Premier League voor me zal komen, dus dit is een geweldige kans.” In het contract van Buijs is een clausule opgenomen, die mogelijkheden biedt voor een tussentijds vertrek naar Engeland.

Buijs merkte afgelopen week hoe sterk de voetbalbeleving op het tweede profniveau in Engeland is.

"Toevallig heb ik net voor nieuwjaar samen met mijn vrouw een uitstapje met de boot naar Engeland gemaakt. Daar heb ik Newcastle United-Derby County gezien zonder overigens contact te hebben gehad met mensen van Derby County. Dat uitstapje had ik al een tijd geleden gepland. De sfeer in het stadion van Newcastle was geweldig”, aldus Buijs.

Sportief gezien zou een vertrek van Buijs ADO slecht uitkomen, maar financieel is het wellicht wel gunstig. Buijs is de duurste speler van ADO en een vermindering van de salarispost en een transfersom zouden goed van pas komen voor de met een miljoenentekort kampende Hagenaars.

 

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 19:43 uur

Bert

Ik denk overigens niet dat ze bij Ado zo stom zijn om het geld van Buijs niet te herinvesteren.

 

Als het over een half miljoen euro gaat kun je een prima vervanger halen. Zeker in deze tijd want veel clubs zitten in de problemen. Denk dat je zelfs nog een speler kan halen want het salaris van Buijs sparen we ook uit. Mijn voorkeur zou zijn Hadouir met Gregoor van Dijk of Kees Luijckxs. Maar goed bij 010 of 020 valt ook genoeg te halen.

0
Vrijdag 1 januari 2010 om 17:20 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 58 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25