Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Ik vond vd Brom wel goed overkomen in het interview van GGH, zn houding was anders omdat het een heel ander soort interview is dan normaal (informeler) en net na de training wordt je er natuurlijk een beetje door overvallen. Ik denk dat het een zeer goede trainer bij ons wordt.

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 22:56 uur

Ooievaar

Zo, ff zitten kijken naar GGH, die jongens verdienen ook een dikke pluim voor hun fantastische pr voor de club!!! Mag ook wel eens gezegd worden.

 

En ik heb een heel goed gevoel bij v.d. Brom. Sommige dingen kan je niet goed duiden, maar ik heb het gevoel dat we een hele talentvolle trainer hebben aangetrokken. Hij heeft geen kapsones, goede kop met dito verhaal, en komt over als iemand die niet al te snel in de war raakt. 

 

Zoals gezegd: vele clubs moeten terug of liggen bijna aan de dallas. En daar moeten we ons voordeel mee doen, zeker met die stadionsponsor - zeer goede zaak - en de nieuwe trainer heb ik het gevoel dat er nu een frisse wind gaat waaien. Eindelijk.

 

We moeten het nu niet meer hebben over handhaven, maar de lat hoger leggen, en mikken op plek 11/12, dan  zou ik zeer tevreden zijn.

 

De spelers zijn nu aan zet, niet lullen maar poetsen. En als je onverhoopt niet speelt, niet de kop laten hangen maar de mouwen opstropen en een tandje bijschakelen. Als je goed genoeg bent stel je je zelf op.

 

En hou Henk uit de pers

 

0
Dinsdag 22 juni 2010 om 21:35 uur

Ooievaar

super fc denhaag schreef:

1 ding begrijp ik niet echt. we zijn nu 4 jaar opzoek naar een stadion sponser. iedereen kon weten dat je dan de naam van het stadion niet voor het uitkiezen hebt. ja ik had ook liever shell gehad. maar we mogen blij wezen dat er nu iemand geld neerlegt voor het stadion. kan je toch weer een leuke speler van betalen. of weet ik t wat. alle inkomsten zijn welkom.

Ber er zeer tevreden mee, is wel een multinational heeft een aanzuigende werking. Vele clubs moeten fors terug, en voor ons betekend dit groei. Met dank aan het nieuwe stadion, dat is onze redding. Ben ik van overtuigd. Daar gaan we echt wel de revenuen van plukken.

 

Als de rest zwakker wordt en wij niet, stijg je ook op de ranglijst.

 

De banden met Ling worden ook weer aangehaald, je weet nooit wat het op kan leveren, al vond ik die Horvath puur als verdediger helemaal geen slechte optie om er bij te hebben.

 

Als je niet al te veel te besteden hebt, dan kan het geen kwaad om je oud spelers te raadplegen.

 

Als het verhaal Immers niet door zou gaan, dan heb je daar een hele bruikbare kracht aan, als die jongen goed in z'n vel zit. Tel daarbij op de rentree van een fitte Ranco, Piqué en Oper, opgeteld bij het feit dat er een nieuwe trainer voor de groep staat, dan zouden we wel eens een aardig seizoen tegemoet kunnen gaan met z'n allen.

 

Wij zijn niet minder dan Vitesse, dat uitverkoop houdt, Willem II, Nec, Heracles, VVV, Roda wat ook spelers kwijt raakt, Excelsior en Graafschap. Moeten allemaal of terug, of hadden al weinig kwaliteit.

 

Zaak is nu dat het bestuur geen rare fratsen meer uithaalt, dus blijven luisteren naar ome Kees e.a. en deze trainer de kans krijgt om in alle rust - waarom niet? - aan de gang te gaan, de spelers dit jaar gewoon doen wat ze vorig jaar goeddeels verzuimden door allerlei omstandigheden.

 

Alles bij elkaar opgeteld, ben ik er van overtuigd dat we met name thuis veel betere resultaten gaan halen. Plek 11/12 waarom niet?

0
Maandag 21 juni 2010 om 22:20 uur

christian

Ammi wil niet meer weg bij ADO Den Haag
Ahmed Ammi aast niet langer op een vertrek bij ADO Den Haag. Dat heeft de rechtsback laten weten in een persoonlijk onderhoud met commissaris Mark van der Kallen.


De 29-jarige Ammi had het absoluut niet meer naar zijn zin bij ADO onder Raymond Atteveld en diende een transferverzoek in bij de clubleiding. Nu Atteveld is vertrokken ziet de Marokkaan echter weer brood in een langer verblijf bij ADO, waar John van den Brom volgend seizoen aan het roer staat.

Volgens Van der Kallen staat Ammi zelfs open voor een contractverlenging. "Ammi vroeg ons of wij de optie wilden lichten in zijn contract, dat pas over een jaar afloopt. Hij had goede verhalen gehoord over onze nieuwe trainer John van den Brom, onder anderen van de Marokkaanse jongens bij AGOVV, en ziet het weer helemaal zitten bij ADO."

Het vertrek van Atteveld heeft sowieso een positieve uitwerking op de groep, merkt Van der Kallen. "Het blijkt dat onze spelers zich over de periode-Atteveld heen hebben gezet, ook jongens als Ricky van den Bergh en Danny Buijs hoor je nu niet meer over een vertrek. Ze zijn er natuurlijk ook achter gekomen dat geweldige aanbiedingen van andere club niet zomaar komen aanwaaien."




 

0
Maandag 21 juni 2010 om 14:40 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Als het echt waar is dat ze zo weinig hebben gekregen?is dat natuurlijk gewoon een lachertje maar dat sommige het nog goed praten helemaal voor 4 ton koop je soltani nog niet eens voor haha je ken mij niet wijsmaken dat ze 3 jaar wachten om uiteindelijk een bedrag te vangen voor 4 of 5 ton dat had kees jansma ook kun betalen ;)

Is zeker meer, tonnetje of acht. Maar het belangrijkste is dat we een naam hebben voor het stadion. Dat heeft een aanzuigende werking. Wellicht willen ze volgend jaar ook wel het shirt erbij sponseren, dan heb je ook een A-shirtsponser.

 

Het gaat de goede kant op, vergeet niet dat er een heleboel clubs terug moeten en uitverkoop houden onder hun spelers. Wij gaan langzaam omhoog, er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar er zit vooruitgang in. Als we nou ook een beetje leuk voetbal te zien krijgen, met name thuis, dan wordt het drukker. Natuurlijk willen de mensen wel komen, ze moeten alleen wèl wat te zien krijgen.  Ondanks die tien thuisnederlagen toch een gemiddelde boven de 10.000, dat hadden we in het Zuiderpark van ons levensdagen niet gehaald, hadden we ook KYOCERA niet gehad, dan waren we een soort FC Den Bosch geworden.

 

Hopelijk blijven de machtshebbers luisteren naar mensen met verstand van zaken. Dat zal ze zeker geen windeieren leggen.

 

Doelstelling is wat mij betreft plek 12. In ogenschouw nemende dat er nog wel wat bij zal komen, en dan bedoel ik niet voor de breedte.

 

Hoe zit het eigenlijk met Immers? Of wordt dat ook z'on Bodde verhaal. Immers hoeft van mij overigens absoluut niet weg, als die jongen een beetje goed in z'n vel steekt heb je daar een prima voetballer aan.

 

Hopelijk gaat de selectie nu ook eens haar verantwoordelijkheid pakken, want ook zij hebben er een bende van gemaakt. Nieuwe competititie, nieuwe trainer, nieuwe kansen, de competitie wordt er niet beter op, en tot nu toe is de selectie behoorlijk in tact gebleven, dus de mouwen opstropen en een tomeloze inzet tonen. Wordt iedereen wijzer van

0
Zondag 20 juni 2010 om 14:11 uur

Kees

Kees schreef:

Max,

 

Bedankt voor het publiceren van de voorlopige selectie. Mijn vraag: maakt Powel nu wel of niet deel uit van de selectie. Tot aan het eind van het seizoen 2009-2010 was hij gehuurd door De Graafschap.

 

Staat hij bij ons nog onder contract of is hij op het moment clubloos.

Wie weet het? Op de officiële site kan ik niets terugvinden.

Sorry mensen,

 

Ik, sukkel, heb niet goed genoeg gezocht.

 

Powel naar ADO Den Haag
ADO Den Haag heeft Berry Powel voor tweeënhalf jaar aan zich weten te binden. De spits komt over van FC Groningen en sluit bij de eerste training van het nieuwe jaar, op 6 januari, aan bij de groep van André Wetzel.
Powel, 28 jaar, begon zijn profloopbaan bij FC Den Bosch, waar hij zowel de Ere- als de Eerste Divisie meemaakte. Na een avontuur bij het Engelse Millwall, keerde hij terug naar Nederland en wel bij De Graafschap. Daar viel hij dusdanig op dat hij na anderhalf jaar de overstap maakte naar FC Groningen. Onder trainer Ron Jans speelde Berry Powel tot dusver 32 officiële duels. Daarin kwam hij zesmaal tot scoren.
Ook jongeling Kai van Hese tekent een contract bij ADO Den Haag. De 19-jarige maakte zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen en kwam als linksback vier maal in actie. Een lichte hamstringblessure hield hem de laatste weken aan de kant. Ook Van Hese krijgt een contract tot de zomer van 2011.

 

Bovenstaande was een publicatie van begin januari 2009 op de officiële site. M.a.w.: Max, je mag Powel ook toevoegen aan het selectie-overzicht.





 

0
Woensdag 16 juni 2010 om 22:37 uur

JB

Bert schreef:

De Snor: Lex Immers definitief naar Verona

Zou nog wel eens tegen kunnen vallen voor Lex.

 

Wat ik begrepen heb is de trainer die hem erbij wilde hebben bij Chievo inmiddels vertrokken naar een andere club.

En of de nieuwe trainer hem er ook bij wil hebben?

0
Dinsdag 15 juni 2010 om 17:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Eerste training maandag 18.00 uur
ADO Den Haag start aanstaande maandag 21juni de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer John van den Brom begint om 18.00 uur de eerste training.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 15 juni 2010 om 11:32 uur

Advertentie

<FCDH>

Eerste training maandag om 18.00 uur
Aanstaande maandag, 21 juni, gaat de selectie van ADO Den Haag weer van start met de trainingen. De eerste training start speciaal pas om 18.00 uur, zodat zo veel mogelijk mensen na school of werk erbij aanwezig kunnen zijn.
Kom maandag dus naar het Zuiderpark en vanaf 18.00 uur zijn de spelers en hun nieuwe trainer John van den Brom voor het eerst samen te aanschouwen. Laten we er weer een mooie happening van maken!

 

0
Dinsdag 15 juni 2010 om 11:01 uur

Kees

Lex Immers zet zijn kaarten op Chievo Verona
14 June 2010 om 08:12
Zondag nam hij nog actief deel aan het Haags Footvolley Kampioenschap op Kijkduin, volgende week maandag begint de training van ADO Den Haag. Lex Immers wil echter nog altijd graag verkassen naar Italie.

ADO Den Haag-speler had al aangegeven zijn geluk komend seizoen elders te willen beproeven en dat hij met name graag vertrekt naar het land waar zijn ouders wonen. Hij heeft Haaglandenvoetbal.nl laten weten, dat hij er in principe uit is met de Italiaanse Serie A-club Chievo Verona.

De beide clubs moeten echter nog met elkaar tot een vergelijk moeten komen over de afkoopsom die rond de zes/zeven ton ligt. Lex Immers werd met name door trainer Domenico Di Carlo als een gewenste versterking gezien. Hij is echter inmiddels vertrokken naar Sampdoria en als zijn opvolger is vastgelegd Stefano Pioli, afkomstig van Serie B-club Sassuolo.

Pioli moet zich nog uitspreken over de eventuele komst van Lex Immers. Verder liet de Hagenaar aan Haaglandenvoetbal.nl weten, dat als het niet tot een akkoord komt met Verona, hij gewoon weer bij de Haagse BVO aan de slag gaat en hij benieuwd is naar de werkwijze van de nieuwe trainer John van der Brom.


© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)


 

0
Maandag 14 juni 2010 om 10:00 uur

Nu online

wijstaanboven, Erik070, kojak1, Aad, Tante Wil, Lellow en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25