Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

anti td

Tendentieus stukje op de HCF:

 

Ricky of Wetzel? 100% ANTI WETZEL!

Waarom begint onze Haagse oogappel Ricky van de Bergh de laatste wedstrijden niet meer in de basis? Betreft het hier een strafmaatregel, betreft het hier een weloverwogen tactische keuze van de technische staf, die onze club geen windeieren heeft gelegd óf speelt er meer ? Dat we meer punten hebben gehaald - zonder Ricky in de basis - is uiteraard gewoon een feit.

De vraag of er meer speelt is gerechtvaardigd, omdat nu blijkt dat er door de technische staf verregaande maatregelen getroffen zijn tegen onze Haagse oogappel naar aanleiding van zijn rode kaart tegen VVV.

Veel supporters stoorden zich er op zijn zachtst gezegd aan dat Ricky tijdens en na de wedstrijd tegen VVV door Andre Wetzel (Technisch Directeur van ADO Den Haag) in diverse media meerdere malen tot de grond toe werd afgebrand voor de rode kaart die hij pakte in die wedstijd. En dat is vreemd omdat trainer Raymond Atteveld (Trainer van ADO Den Haag) na de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen NAC, nog aangaf dat het soms nodig is om een schop uit te delen, wil je een wedstrijd winnen. Ricky gaf tegen VVV alles voor het team en liep schlemielig tegen een 2e gele kaart op en werd daarvoor tijdens de wedstrijd door de TD, die als gast bij Eredivisie Live commentaar gaf, en in de dagen daarna in andere media, volledig afgebrand.


Het is toch niet de taak van een Technisch Directeur, die als enige TD in NL op de elftalfoto staat, om een speler meerdere malen voor schut te zetten in de media terwijl deze juist alles had gegeven voor het team? Is dat uberhaupt handig?
Of zijn dat nou juist die people management skills waar deze TD het over had op TV West in het programma Vak W? Raymond Atteveld had het onder zijn leiding natuurlijk prima gedaan die laatste 4 wedstrijden van het vorige seizoen, zei hij daar. Raymond moest alleen nog wat stapjes maken op het gebied van people management vaardigheden. Alleen al door dat en plein public te zeggen, geef je aan dat je daar zelf dan weinig kaas van gegeten hebt.

En wat denkt onze people management goeroe te bereiken door de publiciteit te zoeken en Ricky van de Bergh keihard af te vallen? En niet 1 keer, maar 4 keer in 1 week(!!!). Het imago van ADO Den Haag is zooo belangrijk voor de TD dat hij lijkt te vergeten dat ADO Den Haag toch vooral een VOETBALclub is. Bovendien lijkt hij ook even te vergeten dat hijzelf in het vorige seizoen 2x van het veld is gestuurd.

In ieder geval worden de geruchten dat de TD echt verregaande strafmaatregelen heeft genomen tegen Ricky van de Bergh steeds sterker. Probeert de TD op deze manier willens en wetens een onwerkbare situatie te creëeren voor Ricky? Haalt hij zo zijn gram omdat Ricky eigenlijk nooit zijn keuze is geweest? Moet Ricky vrezen voor zijn baan?

En wat heeft de TD nadat hij was afgezet als trainer (volgens zichzelf heeft ie dat op eigen initiatief besloten, in het belang van ADO Den Haag... SURE!) tot nu toe zelf eigenlijk gepresteerd? De deal met Twente en Elia? Het betekende wederom negatieve publiciteit voor ADO Den Haag. De TD die tot op dat moment, ook volgens zichzelf, in zijn eentje het slechte imago van Den Haag had opgepoetst. De vraag is hoeveel steun deze fantast nog heeft binnen de BVO ADO Den Haag. Want dat de TD bij tijd en wijlen - in zijn eigen voordeel - zeer creatief met de waarheid weet om te gaan en hiermee onnodig onrust zaait, moet niet alleen bij een groot gedeelte van de Haagse achterban zijn opgevallen?!

Wat is daarom nou eigenlijk de toegevoegde waarde van de huidige Technisch Directeur l??

250.000 euries per jaar verdient deze TD en dat is een koopje naar Nederlandse maatstaven vindt hij zelf. Maar goedkoop is duurkoop. En hoe langer de TD bij ADO Den Haag aanblijft, hoe meer dat ADO Den Haag uiteindelijk gaat kosten ...

Is het niet tijd dat deze Technische Directeur lekker opstapt?
Dan mag hij wat ons betreft in alle media gerust weer vertellen dat hij dat besluit zelf heeft genomen, in het gemeenschappelijk belang van ADO Den Haag.

En hebben wij het daarna nooit meer over Andre Wetzel!
 

0
Woensdag 9 september 2009 om 22:06 uur

Kees

GroenGeel schreef:

Begrijp wel wat je zegt, maar ik geloof toch niet dat Wetzel hem voor de lol niet opstelde. Hij was gewoon echt slecht onder Wetzel, daar waren we het allemaal over eens. Een speler stelt zichzelf op in mijn ogen.

Haha, dan moet ik jouw eerste zin ook herhalen. "Begrijp wel wat je zegt". Inderdaad was het een drama in het begin en werd hij soms aan alle kantenb voorbij gelopen.

 

Maar sinds enige tijd is hij er weer helemaal. Het is net als fietsen dat je nooit verleerd en zo is het ook met voetballen.

 

PS Stel mij maar in de spits op en Milic is direct een kleine jongen.

0
Woensdag 9 september 2009 om 20:20 uur

Bert

Ooievaar schreef:

Max; ouwe peenbuiker gefeliciteerd joh, en nog vele jaren in goede gezondheid.

 

Dus geen v.d. Gun. Vooropgesteld: ik vind het best jammer, had me zonder meer een versterking geleken.

 

Maar als hij een salaris eist van zes à zeven ton, dan heeft de club groot gelijk om te bedanken voor de eer. Dit had tot wrevel geleid binnen de selectie, waar de sfeer zo te zien juist zo goed is.

 

Plus het feit dat hij toch wel blessuregevoelig is en waarschijnlijk niet wedstrijdfit. Wellicht kan hij meer verdienen bij een derderangsclub in Wales waar het bijna altijd waait en regent. Het zei zo. Nogmaals: ik had hem zeer graag zien komen, maar niet ten kostte van de sfeer binnen de selectie.

 

De laatste twee wedstrijden gewonnen, dat had ik niet verwacht, maar dat geeft wel rust in de tent. Zaterdag AZ. Hopelijk is het gewoon stijf uitverkocht, de spelers en trainer verdienen dat, dus kom!

Is Max een peenbuiker dan komt die dus uit Loosduinen:)

 

Zaterdag volle bak wordt wel weer eens tijd.

0
Dinsdag 8 september 2009 om 21:44 uur

kojak1

MAX,van harte gefeliciteerd.en dat we nog maar en hele tijd van deze site kunnen genieten.;)

0
Dinsdag 8 september 2009 om 19:22 uur

g

tim_b schreef:

dit staat op voetbalone.nl

 

Van der Gun keert niet terug naar ADO
Geschreven op dinsdag, 8 september om 08:54

Fans van ADO Den Haag kunnen een streep zetten door de naam van Cedric van der Gun. Raymond Atteveld liet vorige week doorschemeren dat hij de komst van de geboren Hagenaar wel zag zitten, maar volgens Rob Jansen (de zaakwaarnemer van de aanvaller) is een overgang naar de residentiestad geen optie voor zijn cliënt. Van der Gun speelde in het verleden al eens twee jaar voor ADO en is sinds zijn vertrek bij FC Utrecht transfervrij. “Het is een jongen die helemaal vrij is, die met mij heeft gewerkt, en met specifieke kwaliteiten die we zouden kunnen gebruiken. Dus dat hij ter sprake is gekomen, dat is niet zo vreemd”, zei Atteveld donderdag.

De coach kan de komst van Van der Gun echter vergeten. Jansen laat aan RTV West weten dat er diverse Eredivisie- en buitenlandse clubs interesse getoond hebben, maar ADO zit daar niet bij. Van der Gun zal naar alle waarschijnlijkheid een contract tekenen bij het Britse Swansea City.


 

Er was een tijd dat Jansen elke veel te dure speler zomaar aan Den Haag kwijt kon. Kennelijk hebben ze toch iets geleerd van het verleden in het Forepark :)

0
Dinsdag 8 september 2009 om 11:43 uur

JB

Vlakko schreef:

Ik vraag me af of de Snor echt zo slecht geinformeerd is over het reilen zeilen bij onze club.

Heb het idee dat er tegenwoordig overigens goede positieve lijntjes liggen naar hem vanuit de club.

 

Dus wat betreft de hogere kosten en lijk uit de kast vraag ik em af of die het echt bij het onjuiste eind had.

 

Wat me meer zorgen baarde was zijn opmekring dat meerdere clubs het water aan de lippen staat rondom ons Den Haag. Bedoelde hij nu ons of Feyenoord met die bewuste rare opmerking?

 

Overigens wel goed om te horen dat v/d Gun er nog niet uitkomt in Wales, zo blijven er kansen voor Den Haag.

Ik vraag me wel degelijk af of hier sprake is van een lijk uit de kast. Mijn gok is dat er eigenlijk sprake is van het tegenovergestelde.

 

Zoals wel vaker hier besproken wordt de transfersom van een speler verdeeld over de looptijd van het contract in de kosten van de club genomen.

 

In het AD was er sprake dat het extra miljoen voor 800.000 betrekking had op de transfers in de winterstop.

 

Aangezien we met zijn allen weten dat Wetzel Buijs, Derijck en Powel nooit voor die 8 ton heeft kunnen kopen (als dat wel zo is die man gelijk erelid maken ) is hier dus iets anders aan de hand.


En volgens mij het volgende:

vd Kallen is zakenman, die heeft gezien de inhoud van het contract van Danny Buijs de transfersom afgeschreven in 6 maanden.

Omdat hij er, vanuit voorzichtigheidsprincipe, vanuit ging dat Buijs na 6 maanden voor een grijpstuiver weg zou kunnen zijn.

En dit betekend dat er in de exploitatie van dit en komend seizoen niet meer afgeschreven hoeft te worden op de transfersom van Danny Buijs.

Met andere woorden, er heeft eigenlijk alleen maar een verschuiving in de tijd van kosten plaats gevonden.

 

Vandaar dat vd Kallen ook zo luchtig reageert en zegt dat niemand hoeft bij te lappen en dat ADO dit uit eigen vermogen oplost.

Er vloeit namelijk bij dit soort kosten geen geld uit de kas.

 

Hebben trouwens die extra electriciteitskosten misschien iets te maken met onze dames die ook in het stadion spelen en dat dit niet in de begroting voor vorig seizoen was voorzien?

0
Dinsdag 8 september 2009 om 00:38 uur

Advertentie

ado-kenner

rien1 schreef:

Ach, dit kan je gewoon verwachten van die J van G, oftewel beter bekend onder zijn echte naam: Cheque van Ajaks.

De enige die een beetje normaal is en die trouwens bepaald geen hekel heeft aan ADO is Hugo Borst. Ik zei het al eerder, je kan beter de Snor, Borst of eventueel ook nog v.Hanegem hebben. Die heeft zelfs een zwak voor ADO.

 

 Ik kan mij een tijdje terug herrineren in een vraaggesprek dat ergens in een voetbalprogramma werd gevraagd wat v.Hanegem vond van de (laatste) degradatie. Hij zei toen op zijn eigen v.Hanegemse manier dat hij dat heel erg en jammer vond.  

Denk dat ome Cheque en die andere boeven (de Mulders) dat niet bepaald erg zouden vinden.

heej weet je wie ik vandaag tegen kwam ja J van G en ik heb gisteren de 020 show gezien dus zei ik 'heej ik weet dat je voor die jodenclub ben maar dan hoef je ons toch niet aftekraken(terwijl ik akkelig dicht bij hem zat) zegt hij je weet toch het gaat om de kijkcijfers en de meeste kijkers zijn ajx supporters zeg ik ok maar als je de volgende keer bij de 020 show(moest ik bij zeggen studiosport) nog zo'n opmerking heb weet ik je te vinden om een gesprekje aan te gaan want ik heb gymnasium niveau en die van ajakkes nog neit eens vmbo zegt hij ok dit komt in de show en hij wist niet hoe snel hij eruit moest rennen en in een klaarstaande taxi te springen en ik zei nog door de raam(ik kijk de hele tijd) en toen ging hij weg. maarja nu zien we hoe mensen zijn in de dagelijkse leven.

0
Maandag 7 september 2009 om 21:12 uur

super fc denhaag

Leiden schreef:

Gehoord bij de nederlandse dames zojuist op de tv na 75 minuten voetbal :"Hollands Kwartiertje!"
ja klopt, wel jammer dat engeland 5 min voor tijd scoorde. was een erg leuke wedstrijd.
0
Zondag 6 september 2009 om 20:41 uur

rien1

Bert schreef:

Je zat zeker in het Meerdal van Center Parcs. Dat ligt in America.

Kinderen naar het zwembad en dan met de hengel aan de waterkant Hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad.

Ieder zijn hobby net als dat ik niks met honden heb heb ik ook niks met vissen.

Wetzel is ondertussen keihard aan het werk om VD Gun binnen te halen.



Tja, je moet de kids wel bezig houden natuurlijk
Mijn vakantie eerder was volledig in het water gevallen , vandaar dat we er een weekje Lohorst aangeplakt hebben. In de buurt ligt een prachtig groot vis-water, dus dat was toch nog even genieten, al is het maar in het klein. 

Maar goed, dat is geweest, en nu weer over voetbal graag
Ik hoorde vanmorgen toen ik net thuis was al iets over vd Gun, maar net op vakW hoorde ik die makelaar. Hij zei dat het een kwestie van tijd is dat hij bij Swansea tekent. Ik zou hem graag willen zien hier. Kijk, na 2 gewonnen wedstrijden is het natuurlijk wel hosanna, maar we hebben nog teveel kansen nodig om te scoren. Maar ik denk dat Cedric (he3laas) naar Swansea gaat 
0
Vrijdag 4 september 2009 om 19:27 uur

Bert

jajoh schreef:

vd gun is WEL een gemiddelde speler, dus laat `m maar lekker z`n zakken ergens anders gaan vullen ipv bij ons....
VD Gun is altijd positief over Ado. En heeft het goed gedaan bij ons. Begrijp dan ook niet waarom je zo over hem praat.

Powel is een zakkenvuller heeft 4 ton gekost en gaat vervolgens als een drol voetballen omdat hij het niet naar zijn zin heeft bij Ado. Ik heb wedstrijden gezien vooral in het begin waaruit bleek dat hij echt wel kan voetballen. Maar de laatste tijd gooide hij er maar een beetje met zijn pet naar.
0
Vrijdag 4 september 2009 om 18:57 uur

Nu online

Aad, GroenGeelHart070, bennyboy1960, purnie&pino, Franky, Lellow, pajam, Bastiano, Jacco, ADO079, viarijn en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26