Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

rien1 schreef:

Haha, het is echt wel goed gezien. Maar inderdaad hadden we het allemaal liever anders gezien. Helaas hangt (op dit moment) alles af van de Bodde-soap en het nog van de grond komende spelersfonds. Of dus iemand die wel iets wil doen op dat gebied. En zo ADO ook weer verder helpt. Ik weet het anders echt niet meer. Weet je, ik voel me eigenlijk keihard voorgelogen door al die mooie praatjes over "zozo, komt die naar Den Haag". En dat ze iemand willen die een echte kwaliteitsinjectie geeft, en niets anders. Dit soort dingen en uitspraken hebben bij mij en bij iedereen heel veel verwachtingen gekweekt. We hadden het hier zelfs over Koevermans en weet ik veel wie nog meer. 
Allemaal voor niets! Alleen maar om meer SSC-kaarten te verkopen??   
daar begint het wel sterk op te lijken dat het ze alleen om het aantal scc,s ging?en wat ik ook raar vind is waarom dat spelersfonds geen 4 maanden terug is aangekondigd?nu is er haast geen tijd meer
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 22:39 uur

Edwin

<FCDH> schreef:

vind jij dat zo belangrijk dan zo scorebord? als we 1-0 voorstaan weet ik het al gelijk hahaha
De tijd in de gaten houden is wel handig.... Dan weet je hoelang je je adem nog in moet houden...
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 20:24 uur

Aad

Max schreef:

Dat we geen geld uitgeven dat er niet is, vind ik een goed plan. Al kost degradatie meer dan een dure speler, We kunnen het ons niet permiteren om weer financieel over de kop te gaan.

Maar waarom die posiepraatjes? Wees dan ook duidelijk in de doelstelling: Handhaving, want meer zit er echt niet in. Je weet nu al dat je drie sleutelspelers tot de winterstop kwijt bent. Waarom verhalen over stappen maken en een 12e plek?

Ik vind het trouwens wel apart dat Vierling die brief niet ondertekend als directievoorzitter. Hij is er inderdaad niet voor ons, maar dan toch wel voro de bedrijven? Maar goed, daar lig ik verder niet wakker van. Ik neem aan dat Jagersma zijn functioneringsgesprek afneemt. Wat ik wel vreemd vind is dat er twee boegbeelden zijn: Wetzel en Jagersma. Maar tussen controle/beleid en voetbalzaken zit een groot grijs gebied. Door dat grijze gebied wordt aan de ene kant geroepen dat we 12e moeten worden en aan de andere kant dat de selectie nu rond is.
Wat dat laatste betreft Max is het inderdaad vreemd.
Een BV (wat ADO) is heeft een directie. Die directie bepaalt het beleid en laat dat sanctioneren door de Raad van Commissarissen.
Na acoord voert de directie dat beleid uit en de RvC houdt in de gaten of dat volgens afspraak gaat.
De directie communiceert naar buiten (pers, supporters, etc.). De RvC zou dat beslist niet moeten doen.
Binnen ADO zou ook een rolverdeling moeten zijn wie wat communiceert. De trainer over wedstrijden en spelers, de TD over langdurig technisch beleid en invulling van technische staf en selectie en de algemene directeur tenslotte over alle andere zaken zoals commerciële activiteiten en externe relaties waaronder de contacten met supporters.

Die opzet mis ik bij ADO. Iedereen heeft en geeft zijn mening op ieder van deze terreinen. Tijd dat men op dat gebied volwassen wordt.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 19:14 uur

Vlakko

Zucht, Als ik sommige mensen hier lees zijn we al gedegradeerd.

En als alles wat er in de media word geschreven waar zou zijn..
William de Wit begrijpt ook dat deze brief een eerste aanzet is en dat de opzet nog bespreekbaar is van een spelersfonds. We zijn helaas geen club meer die van te voren elke sponsor gaat bellen of die het eens is met een brief. Doel van dit initatief is om tot een vergelijk te gaan komen samen met de sponsors.

Vierling haalt sponsors met zijn team binnen en bedenkt nieuwe concepten en verbeteringen. Nogmaals die man is er niet voor ons. En hij en zijn team zullen ons op termijn meer moeten opleveren waardoor er weer betere voetballers komen. Dat heeft even tijd nodig.

En we geven tegenwoordig niet meer geld uit dan er is, lijkt me een hele normale gang van zaken. Of als mensen hier 2000 hebben geef jullie er ook structureel 3000 uit? En mocht het idd allemaal zo slecht zijn als een hoop shouters hier roepen dan is er een winterstop waarin er wat word gedaan. Vind dat mensen hier te makkelijk doen over geef het eerst maar uit en dan komt de rest vanzelf wel.. Als dat zo zou gebeuren staan we binnen no-time weer in categorie 1 en kunnen we aan de bedelstaf bij de gemeente.

En die beruchte achterstand tot de winterstop die ik nu overal terug lees, veel vertrouwen hebben jullie niet in het huidige team blijkbaar. Ik geloof er wel in.

Maar goed ieder zijn mening..
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 18:15 uur

Kees

Bijna alle landen in Europa volgen Engeland met het opschuiven van de transfermarkt. Gebeurde de vorige keer ook. Al met al 17 uur extra tijd om een topspits aan te trekken.

Engelse transfermarkt sluit later Van onze Telesportredactie
LONDEN - De transfermarkt in het Engelse voetbal sluit dit jaar een dag later dan oorspronkelijk was afgesproken. Normaal gesproken kunnen op maandag 31 augustus tot middernacht spelers van club veranderen. De Engelse Premier League verschuift deze deadline naar dinsdag 1 september 17.00 uur (lokale tijd). Op maandag 31 augustus viert Engeland Late Summer Bank Holiday
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 17:45 uur

Haagse Roel

Vlakko schreef:

Omdat Vierling er voor de sponsors is en niet de supporters.

En bij de sponsors laat ie zich wel zien en horen.

Eindelijk een duidelijke scheiding van taken en pakketten.

En mensen die nog steeds graag volledig negatief tov Wetzel zijn na het zien van het interview op GGHTV die begrijpen het echt niet.
Ik zie daar een man zitten die hart voor dezelfde club als die van ons. Hij wil ook liever gister als vandaag 4 spelers presenteren, maar niet ten koste van alles.

Er word gebouwd en het fundament ligt er al, zo kunnen we over een paar jaar ook Europa in.
maar niet ten koste van alles........????? Ik was niet volledig negatief over Wetzel, had hem de tijd gegeven tot 1/9....nou ja de kogel is door de kerk : er komt geen ruk bij en dat gaat ons opbreken.....

Ga jij maar lekker verder met dromen. Ranko , Knopper en Zwinkels er voorlopig niet bij. Sleutelsspelers op het middenveld : Ricky en Buys, kans op schorsingen is groot , centrale  verdediging idem dito met Derijck/ Horvath/Kum. Vleugelbacks  Ammi & Pique ZEER blessuregevoelig en kans op schorsingen. Lekker ballen hoor met Van Hese & L. Pique.

Zgn. talenten moet je langzaam brengen in een goed lopend team, en niet in een ploeg die al stijf staat van de stress ivm een weer dreigende nacompetitie /degradatie.

Over onze aanvalslinie Soltani,Powel , Verhoek ( wordt eerlijk is eerlijk wel beter) ligt geen tegenstander wakker.

Let wel, onze TD heeft Atteveld een doelstelling meegegeven namelijk 12e plaats...Hoe durft ie, als trainer waren we onder hem vorig seizoen op zker tot nacompetitie of degradatie veroordeeld. Walgelijk ventje.
Nee kerel, hier wordt een grote inschattingsfout gemaakt.......ik hoop dat ik ongelijk heb maar vrees het ergste.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 17:28 uur

Advertentie

northy

Bert schreef:

Ik dacht altijd dat John v Zweden zo`n Ado Fan was nou mooi niet dus. Met dat moeilijke gedoe.

Dus geen Ado behang van jou in het nieuwe huis je laat me geen keus
Daar zal hij wakker van liggen.
Het is naast een ado man ook een zakenman.
Geef jij alles maar weg en er blijft na een tijd niets meer weg te geven.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 09:31 uur

Max

De petten van Rob Jansen

‘Ik heb helemaal geen twee petten op’
Door CHRIS VAN NIJNATTEN

ROTTERDAM - Vandaag heeft Rob Jansen, de directeur van makelaarskantoor Sport Promotion, een onderhoud bij Feyenoord, waar in elk geval Mario Been zijn gesprekspartner zal zijn.

Er is maar één onderwerp: de status van Jansens protégés Roy Makaay, Tim de Cler en Kevin Hofland.

Het trio is buiten de basisopstelling gevallen en voornamelijk in het geval van Makaay is dat gênant. Niet alleen voor het ego van de even gelouterde als gelauwerde spits, ook voor de afdeling financiën van de Feyenoord.

Makaay is een dure jongen, mede door een gunstige fiscale ‘buitenlandersregeling’ verdient hij naar verluidt netto ongeveer 100.000 euro per maand. Als zo’n investering niet rendeert, doet het al gauw pijn. Zéker bij Feyenoord, dat inmiddels aan de ketting ligt bij de licentiecommissie van de KNVB.

Er is dus alle reden voor het overleg van vandaag in de Kuip.

De situatie rond Makaay en zijn collega’s is ontstaan onder verantwoordelijkheid van Been, de trainer-coach. Daarbij krijgt hij ruggensteun van technisch adviseur Leo Beenhakker. Zowel Been als Beenhakker is eveneens een prominent lid van Jansens uitgebreide stal. Dat maakt de situatie voor Jansen wel enigszins ingewikkeld.

Hij vertegenwoordigt de belangen van spelers én trainers. Hier dreigt een spagaat voor de spelersmakelaar: tegenstrijdige belangen verenigd bij één makelaar.

,,Ik zie dat probleem niet,’’ aldus Jansen gisteravond zelf. ,,Ik héb helemaal geen twee petten op. Ik doe mijn werk zoals ik dat altijd doe: opkomen voor mijn mensen. Ik zie deze situatie eerder als een voordeel. Ik heb een open en eerlijke relatie met deze mensen en met de club.

,,Mario bewijst dat door zijn keuzes. Als het bij ons een kleffe boel was, had hij Makaay niet buiten de basis gezet. Mario denkt in het belang van Feyenoord en zo hoort dat ook. Ik denk nu in het belang van Makaay, De Cler en Hofland, zo hoort dát volgens mij ook.’’

Jansen verwacht juist vanwege zijn specifieke rol in deze kwestie snel met een oplossing te kunnen komen.

,,Mario liegt nooit tegen mij. In dat gesprek over deze spelers wil ik weten wat hun toekomst nog is bij Feyenoord. Als die er niet meer is, zal Mario dat rechtuit vertellen. Ik ga dat morgen (vandaag) pas horen. Komen er bijvoorbeeld voor Roy geen kansen meer, dan moet ik aan het werk. Dan moet ik dus, heel concreet, waarschijnlijk op zoek naar een club.’’

Jansen benadrukt dat zijn ‘dubbelrol’ in deze alleen maar voordelen heeft. ,,Er liggen geen geheime agenda’s, we houden elkaar niet voor de gek.’’

Dat een makelaar de belangen van trainers én spelers behartigt, komt inderdaad meer voor bij clubs in het profvoetbal. Er zijn meer agentschappen die letterlijk meegroeien met hun spelers en na verloop van tijd naast voetballers ook voetbaltrainers begeleiden. Die kunnen wel eens bij een en dezelfde club onderdak vinden.

Op de eerste plaats is dat de verantwoordelijkheid van de betreffende club, in dit geval Feyenoord. Willens en wetens heeft die club Jansen erg belangrijk gemaakt en tot huismakelaar gepromoveerd. Waardoor Jansen, zo lijkt het, het probleem net zo goed op zijn eigen kantoor in Den Haag aan de orde kan stellen.

,,Maar dat heb ik uiteraard niet gedaan. Je moet dit soort zaken wel zuiver houden. Ik ga met een open ‘mind’ het gesprek in met Mario. Van hem hoor ik pas echt wat de status is van Tim, Kevin en Roy. Daarna zijn de spelers zelf aan zet.

,,Ze hebben tot nu steeds gezegd dat ze graag voor Feyenoord uitkomen en Roy is blij weer in Nederland te zijn. Maar áls je hoort dat je niet meer in de plannen van de trainer past, dan verandert alles, of je nu aan het begin of aan het eind van je carrière staat. Ook deze gasten willen elke week spelen en alles geven.’’ 

Ad.nl
0
Dinsdag 18 augustus 2009 om 09:41 uur

Gast

JB schreef:

Dat Nederland achterloopt bij het herstel is logisch. Nergens wordt zo veel aan de omringende landen verdient als in Nederland. het herstel in de omringende landen is een goed teken, maar er is daar nog wat binnenlandse ruimte om de groei op tevangen. Zo meteen niet meer en dan gaat in nederland de ketel ook weer vol op stoom.

Dat vd Kallen nu meer tijd aan zijn bedrijven besteed is logisch. Hij zit namelijk in de grafimedia sector. Zeg maar de drukkerijwereld (en tegenwoordig internet natuurlijk).
Het allereerste waar bedrijven op bezuinigen als het minder wordt is het drukwerk.
Sobere, dus goedkopere huisstijl, minder adverteren, minder brochures en tijdschriften enz.
De hoogtij voor de grafische sector komt pas weer als de economie weer aardig op weg is zich te herstellen en bedrijven het weer nodig vinden zich "te gaan onderscheiden".
In crisistijd hebben de financiele mensen het voor het zeggen en wordt er gesneden, als het weer beter gaat komen met de commerciele mensen de mooie plannen (met bijbehorende folders) weer boven drijven.
In het kort, vd Kallen zal zich nog wel enige tijd  voornamelijk op zijn bedrijven richten.
En dat is dus geen politiek antwoord.

Indien in Nederland weer vol stoom op de ketel heeft vd Kallen al helemaal geen tijd, toch?

Wij hebben toch een TD die operationeel (dus de dagelijkse leiding heeft) aanstuurt? Hij moet zorgen voor geen verslapping van de interne organisatie en op jacht gaan met de portemonne in zijn hand. Al weet ik niet wat daar in zit.....  

Een samenwerkingverband aangaan met een engelse topclub lijkt mij ook het proberen waard.
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:51 uur

Gast

Bert schreef:

Inderdaad toen zaten we er nog midden in.

Beurs trekt wat aan maar uiteraard blijven de beleggers voorzichtig.

Vandaag ging die omlaag omdat er geen goed nieuws was. Maar Ado heeft ook baat bij die crisis mensen zoeken dan juist naar afleiding.

Bij mijn bedrijf wordt juist nu de markt afgespeurd naar goed personeel. Voorheen werd er veel gewerkt met externen die erg duur zijn.

Het zou als voetbalclub ook helemaal niet zo raar zijn om juist nu te investeren.

Juist nu inderdaad, economisch-technisch de juiste tijd (in ieder geval tot 1 september).

Net als bijvoorbeeld de huizenmarkt; toeslaan voordat prijzen (weer) gaan stijgen.

0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:46 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25