Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jacco

Bert schreef:

Let maar op tegen Twente worden we weer genaaid door de scheidsrechter.

De geest is nou uit de fles. Dankzij Andre Wetzel die alles via de media ventileert.

Zelfs RKC is volop aan het inkopen. Wij doen niks nee tuurlijk niet als je al 1 punt hebt tegen VVV en NAC thuis.

Tegen wie gaan we winnen Kees 020, 010, Twente, AZ,Heerenveen, Groningen, Utrecht????????/ Met deze selectie dacht het niet he. 14 erdedivisiewaardige spelers is te weinig.

Ja zo`n Jan Lul als ik gaat nog naar die nacompetitie wedstrijden ook. Kan me voorstellen dat er dan alweer een hoop supporters afgehaakt zijn.

Ambitie 12e plaats waar is dat nou op gebaseerd als er niks meer bijkomt?

Bert, wist jij in de (afgelopen) winterstop ook al 3 weken van te voren dat Buijs en Derijck zouden tekenen?

we hebben nog tot 31 augustus 2009 de tijd.

0
Donderdag 13 augustus 2009 om 21:04 uur

Haagse Roel

Haagsesjaak schreef:

Dan is dat toch enige waar ze mee bezig zijn, geen geld blijkbaar, (waar is dat dan allemaal naar toe gegaan???) mond vol over fatsoen en dat dan naar buiten treden. Over fatsoen gesproken!!! 

Wat is nou het voordeel van zo`n actie??? Niemand begrijpt het en het levert alleen maar wantrouwen op van de supporters en de spelers richting de leidinggevenden. Ik begrijp het echt niet!!!
Over fatsoen gesproken, RVC en Wetzel stonden voorop met het om de tuin leiden van de aanhang......kreten als 2e ring komt eraan en wij halen alleen nog A categorie ( 2 stuks was toch ??) spelers bla bla bla......Wetzel heeft nog een paar weken om z`n belofte waar te maken. Komt er niets mag dan ie van mij pleite .  Wordt overigens ook eens tijd dat onze Dagobert Duck zich weer eens gaat laten zien in de publiciteit...houdt zich opvallend stil.
0
Donderdag 13 augustus 2009 om 17:51 uur

kojak1

ADO voor altijd schreef:

zelfs spelers die ons beter maken worden niet gehaald. RKC haalt nu weer Augustien en nog een speler nij AZ. En wij ...............................helemaal niets.
ja en,op welke plaats zou hij moeten spelen bij ons.en luirinm,dat is die ander is helemaal een topper.17wedstrijden gespeeld in viet jaar tijd.ik zie al dat ze bij ons komen,is het het toch ook niet goed.betekend al wat dar niet een club verder geinteresseerd is in ze.of vind jij van wel.
0
Donderdag 13 augustus 2009 om 14:57 uur

de derde helft

ADO spreekt spelers aan op gedrag
Gepubliceerd op: 13 augustus 2009 09:58 ELF

Naar aanleiding van het duel met VVV-Venlo van afgelopen zondag praat de club vandaag met de spelersgroep. In Venlo kregen Ricky van den Bergh en Karim Soltani rood. Ook is de club niet te spreken over het opstootje wat vlak voor tijd ontstond.
- advertentie - Keisuke Honda dacht Van den Bergh te helpen toen hij tergend langzaam van het veld wandelde. Van den Bergh duwde Honda weg waarop beide ploegen in een duw- en trek gevecht raakten. De spelers die hierbij betrokken waren, worden hier op aangesproken zegt het AD.

"Ik snap dat spelers voor elkaar opkomen, maar je kunt ook overdrijven. Dit duurde te lang en ging veel te ver. Je kunt je dan niet achter elkaar verschuilen. Ze zijn een grens overgegaan en daarop zullen ze aangesproken worden", aldus technisch directeur André Wetzel. 

Nou eens ophouden vervelend mannetje met je
publiciteits-geile neigingen.
We zukken jou zaterdag even toezingen wat voor verschrikkelijk zelf ingenomen professor jij bent.
Ga direct naar je H.V.V-vriendjes toe en neem gelijk je broer en consorten mee ! Enge kwezel !
0
Donderdag 13 augustus 2009 om 10:44 uur

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

precies, wij hebben het goede gedrag in de hand. en als we willen is het ook zo weer voorbij.
wetzel is gemeen bezig nu nu het de laaste tijd goed gaat met de club gaat ie ineens de eer naar zichzelf trekken dat moet ie niet doen spelers moet ie zoeken de rest moet ie buiten blijven
0
Donderdag 13 augustus 2009 om 09:01 uur

markdh

opstelling zaterdag zoals op de training gister:
ditewig-ammi-horvath-derijck-kum- buys-cornellisse/bosschaart-immers-verhoek-milic-vincento

voor horvath stond gister schwiebe erin, maar als horvath op tijd terugkeert speelt hij gewoon in de basis
0
Donderdag 13 augustus 2009 om 07:40 uur

Advertentie

Haagse Roel

Bert schreef:

Kees,

Dat gezeik roept hij over zichzelf af. 

Fijn dat Mitchell weer inzetbaar is. Maar laat die nou weer niet te vroeg beginnen anders komt die nooit van die voetblessure af. 

Helemaal mee eens Bert, heb Wetzel altijd het voordeel van de twijfel gegeven........hij heeft tenslotte nog een dag of 18..

Laat hij zich lekker bezighouden met het speuren naar versterkingen i.p.v. zich continu zelf op de borst te kloppen dat het zo goed ging met het imago van FCDH, dat is niet zijn verdienste maar die van de supporters. Ik heb in een jaar tijd het imago van ADO verbeterd.............bah zelfingenomen mannetje.

Doe nou maar dat  waarvoor je er zit : namelijk  zorgen dat we 12e eindigen dit seizoen. Die doelstelling heb je Atteveld meegegeven, terwijl jezelf met nagenoeg dezelfde selectie was veroordeeld tot nacompetitie als je was blijven zitten afgelopen seizoen.

 

Dus je hebt de komende dagen wel wat anders te doen dan jezelf profileren als de "Moeder Theresa " van Den Haag.

0
Donderdag 13 augustus 2009 om 00:09 uur

Hagie307

tijd voor een anti wetzel spandoek?

0
Woensdag 12 augustus 2009 om 13:50 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Ik heb het volgens mij niet over europees voetbal, maar een team wat niet wederom in ernstige problemen gaat komen. If vond je vorig seizoen z`on doorslaand succes? En dat ga je op deze wijze gegarandeerd komen.

Het was al een tijdje bekend dat Knopper, Zwinkels en Piqué -sleutelspelers- geblesseerd waren. 

Laat de club anders eens klare wijn gaan schenken. 
Tweede ring, vechten om een kaartje, stappen maken, binnen 3 jaar naar het linkerrijtje. Allemaal lulverhalen gebleken, dan moet je ook niet raar opkijken dat er minder mensen gaan komen, en de businessseats verkoop tegenvalt. Niet iedereen is verblind.

Het gehannus of beter gezegd het gejokkebrok met de Elia transfer, blijkt `gewoon` in de begroting/meerjarenraming te zijn gestopt. Nogmaals: de club had moeten doorpakken en niet á la Wetzel tevreden achterover leunen, want daar krijg je keihard de rekening voor gepresenteerd.

Bekruipt me weer het angstige gevoel dat we weer zeer ruim in de niets presterende directeuren en hulpsinterklazen zitten. Dus daarom geen echte sponsor, en stadionnaam, toch knap op een locatie waar elke dag ruim een miljoen mensen langs rijden.
Schort er toch het nodige aan me dunkt.

Ik ben me er ook wel bewust dat hier niet iedereen hier duft te zeggen wat hij van de gang van zaken vindt en om de hete brei heendraait, daar heb ik totaal geen last van.

Maar het is natuurlijk dieptriest dat je als derde stad met een nieuw stadion alleen europees voetbal ziet op TV (...)



Ik vind het steeds moeilijker worden om een correct beeld van de huidige situatie van ADO te schetsen. Een groot deel van jouw onvrede, en terecht overigens, heeft te maken met de communicatie van ADO en haar directie naar de achterban. Als er minder of geen halleluja verhalen waren geweest waren wij met zijn allen, als ik zo vrij mag zijn, content met de huidige ontwikkelingen in zo`n kort tijdsbestek.

Echter is er in korte tijd zo`n groot verwachtingspatroon gecreëerd dat men niet meer zo snel tevreden is en steeds meer verwacht, nee sterker nog eist.

Laat ik het zo stellen: zonder die al jubelverhalen van het laatste jaar was jij toch ook tevreden geweest met de in korte tijd gerealiseerde vooruitgang?
Ik in ieder geval wel.
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 22:10 uur

Gustav

ADO voor altijd schreef:

in ieder geval WEL bij de supporters waarvan zeker 90% hem meer dan zat zijn. Laat de spelers over aan Atteveld en blijf zelf op de achtergrond en anders wegwezen.
90 procent van de supporters tegen wetzel???
Dan hoor ik bij de 10 procent voorstanders, maar het aparte hiervan is dat een groot aantal supporters rondom mij heen in het stadion allemaal pro Wetzel zijn. Maar hier op de site zijn een groot aantal tegenstanders, wat een ieders goed recht is tuurlijk net zoals het mijn recht is om pro Wetzel te zijn. Maar hoe betrouwbaar is die 90 procent?? Hoeveel mensen posten hier, je hebt een aantal supporters die hier regelmatig posten maar groter dan 50 verschillende supporters zal dit niet zijn, van die 50 zijn er idd een groot aantal tegen Wetzel.
Heb het al eerder geschreven we hebben pas 1 keer gewonnen met Atteveld, en een groot aantal blessures sinds zijn komst als trainer, waar het aan ligt ik weet het niet, maar heb wel het idee dat Wetzel in de ogen van velen echt niets goed kan doen, en dat is ook niet terecht, denk alleen maar aan hoe Den Haag ervoor stond maanden geleden, en we zijn er nog steeds niet. Alles heeft tijd nodig, maar ok wie zou dan een betere TD zijn?? Graag met een goede onderbouwing dan....
0
Dinsdag 11 augustus 2009 om 15:32 uur

Nu online

Brian, pajam, Max en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25