Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Max

Rome schreef:

Max.. hoe zit het met de verplichte registratie? Je zei dat aan het begin van het nieuwe seizoen die er zou zijn..
Komt er aan. Most om verschillende redenen iets meer tijd.
0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 15:02 uur

Mr. FC DEN HAAG

Bert de Ooievaar schreef:

Sorry weer vergeten in te loggen.

Je slaat de spijker op z\`n kop. Die hele André Wetzel had me ook geen moer geïnteresseerd als hij hier geen trainer/td was geworden. Was blij met z\`n aanstelling maar daar ben ik voorgoed van genezen. Voortschrijdend inzicht, maar dat schijnt niet iedereen te snappen.

Ik heb er geen moeite mee als iemand een ander standpunt inneemt als het mijne, heb het wèl als het anoniem en of beledigend van aard is.

Mijn aard is nu éénmaal dat ik moeilijk om zaken heen kan draaien, zou af en toe wel eens willen dat ik het wel kon. Ik maak me zorgen, en daarom trek ik m\`n mond open, dat de naam Wetzel vaak in mijn shouts voorkomt zit hem in het feit dat de man momenteel verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid, of beter gezegd het gebrek er aan. Ook als trainer heeft hij me weinig kunnen overtuigen om een understatement te gebruiken...

Gisteren verloren van NAC en ik zie nu al huizenhoog op tegen de pot tegen VVV. Als maar de helft van de beloften waren nagekomen dan had ik nu zitten te nagenieten en zag ik reikhalzend uit naar VVV, een ploeg wat eigenlijk geen problemen zou moeten opleveren met of zonder Honda. Wie weet valt het mee, omdat ik vertrouw op Atteveld, heeft ons gered afgelopen seizoen met gedurfd en goed voetbal.

Maar ook Atteveld kan geen ijzer met handen breken, ook hij is afhankelijk van het materiaal wat hem ter beschikking staat. En voorzover ik dat kan overzien is niet hij verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie(...)

Het is inderdaad wel eens vervelend als de strontkar over je wordt uitgereden, blijkbaar heb ik wat meer ambities dan menig ander. Tot slot: het ego van Ringeling cs toen en Wetzel & co nu interesseert me niet. Heb geen aandelen in die klanten, indien wel dan had ik ze al lang en breed van de hand gedaan, desnoods met verlies, als ik er maar van verlost was.

Gegroet,

Ooievaar

p.s. binnenkort pak ik ook weer een uitwedstrijdje mee. M\`n schoonfamilie komt uit Waalwijk, dus ga ik gezellig tussen de brabo\`s zitten. Hoop vaak juichend op te veren.






Sorry Ooievaar, dat ik je trouwens de laatste tijd niet hebt gesteund op deze site, maar dat had zijn prive redenen! 


0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 12:31 uur

Mr. FC DEN HAAG

anti td schreef:

anti td is geen anti andre wetzel. AW had me geen hol geinteresseerd als hij niet bij ADO DH had gewerkt en zal dat ook niet meer doen zodra hij er weg is. Totaal mislukken als trainer maar zeggen dat je het eigenlijk hartstikke goed gedaan hebt geeft mij geen vertrouwen voor de toekomst. +alle andere punten die ik heb aangedragen maar waar bar weinig op ingegaan wordt. Jij hebt vertrouwen, ik niet. Jij mag dat wel zeggen van mij, ik en alle anderen die hun twijfels hebben over AW niet van jou. Ooievaar zegt waar het op staat en krijgt alle bagger over hem heen van Struisvogel 1 Struisvogel 2 Struisvogel 3 enz..... :)

Reinforcements are on the way....  want ik ben zeker geen Andre Wetzel Lover!
Maar ik geef hem nog eventjes de tijd om zijn rol als 
TD te vervullen. 
Tot nu toe ben ik er niet echt lovend over, maar goed het seizoen duurt nog lang en we zullen zien wat hij ervan terecht brengt.... 

0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 12:17 uur

DannyV

Wat schreef:

ben jij knap en goed op de hoogte, zeurmens. Je weet niets en zult ook nooit wat weten, want je bent een verschrikkelijke zeurkous. 
Als je denkt dat we het met dit team halen, dat voor de helft langdurig in de lappenmand zit, DAN ben je wel heeeeeeeel erg naief.
Je hebt gewoon een elftal die het red in de eredivisie. En die 2 versterkingen komen ook nog wel. Nog tot 31 aug de tijd. Dan zijn ze stuk goedkoper als nu en den haag heeft nou eenmaal weinig te besteden. Uit het niets staan er straks weer 2 zoals dat noj buijs en derijck ook was. Dat hoorde je ook niet van te voren!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 21:26 uur

kojak1

Max schreef:

Ik heb nog steeds een foto in mijn mailbox waarbij Ooievaar, Vincent, Kojak, Leidscheveen, Haagse roel en Aad gebroederlijk met elkaar poseren. Dat anonieme valt wel mee.

@ max
ik heb die foto ook nog steeds hoor,ben het vaak niet eens met alle shouts,maar blijft toch een herinnering.trouwens ook geen mooie tijd toen,was de laatste wedstrijd tegen groningen.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 20:21 uur

H. Roel

marcellino. schreef:

staan we er beter voor!!!!!!

buijs,dereijck,powel en horvarth waren er vorig jaar ook.
Dat buijs blijft(en gelukkig maar)komt toch ook wel een beetje door de belangstelling die hij alleen van NAC had en niet aan zijn eisen wilde voldoen.
Powel heeft tot nu toe nul komma nul laten zien en het is maar te hopen dat het dit jaar wel gebeurd.
Horvarth is in mijn ogen een goede verdediger en heeft scorend vermogen (zeker een aanwinst)dit zelfde geldt voor dereijck.

Maar staan we er beter voor als vorig seizoen.

knopperd,rankovic,zwinkels,pique,waterman en kum gebleseerd 5 hiervan stonden vorig jaar in de bassis,we hebben ricky daar voor terug gekregen,zijn we er beter op geworden!!!!

we hebben nog steeds geen scorende spits,we hebben nog steeds geen centrale verdediger met inzicht.en we missen een goede dubbele bezetting in de achterhoede wat voor den haag wel de belangrijkste linie moet zijn omdat je het grootste gedeelte op je eigen helft speeld.

nee beter zijn we er niet op geworden ,ik durf zelfs te stellen dat we erop dit moment 03-08-2009 slecher voor staan als vorig seizoen.

Als je naar het linker rijtje wil zal je er toch voor moeten zorgen dat de spelers die op de reserve bank zitten moeiteloos ingepast kunnen worden en daar schieten we gewoon veel tekort.

Sorry, ff niet ingelogd :Marcellino. wat mij betreft heb je het helemaal bij het rechte eind........volgens mij zeg je nagenoeg hetzelfde als Ooievaar echter gooit hij de naam Wetzel er regelmatig in \"\".

Heb mij bewust de laatste tijd afzijdig gehouden, wordt een beetje moe van dat afgezeik van iedereen die er een andere mening op nahoudt. 

Ik vond gisteren ,met name de 2e helft , Den Haag goed spelen, had er na de 0-2 weinig hoop meer op maar men herpakte zich op bewonderingswaardige wijze en had gewoon pech dat ie rooie de wedstrijd van zijn leven keepte. 

Echter moet je de realiteit ook niet uit het oog verliezen, de kreten zoals we "we waren beter" heb ik het vorig seizoen ook vaak gelezen na thuiswedstrijden........maar we verloren wel .........|Groningen. Willem II enz.

Er zal echt een afmaker bij moeten in de spits, Powel lekker verhuren/verkopen. Vleugelspitsen zeer matig, zeker Verhoek .Middenveld is goed, verdediging is op de flanken zeer kwetsbaar zodra Ammi/M. Pique uitvallen.......Centraal achterin met Derijck Horvath of Kum is ook wel ok. Keepers zitten we wel goed......Coutinho heeft mij aangenaam verrast, wat een rust straalt die jongen uit, Boy mag wel oppassen dat ie niet weer buiten de boot valt....

 

Nou vooruit, nog ff over Wetzel : Ik heb het idee dat FCDH de boel bewust wat wazig houdt inzake de financien om de verkopende partij zand in de ogen te strooien en toeslaat wanneer het moment daar is. Misschien naief gedacht hoor ....ik wacht af tot 31/8. Gebeurd er niets dan hebben de Wetzel critici wat mij betreft wel een punt....... Immers de huidige selectie is niet beter dan de 2e helft van het afgelopen seizoen waarmee we op de laatste speeldag pas veilig waren Atteveld dan opzadelen met een doelstelling om 12e te worden is dan belachelijk.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 17:19 uur

Wat een geblaat van je

anti td schreef:

En aan wie ligt dat dan?
Of anders gesteld; wie is daarvoor verantwoordelijk en werd daarvoor ook dik betaald?

Je geeft zelf inmiddels al aan dat er dan iig niet goed geluisterd werd naar AW of dat hij het niet goed kon overbrengen. En lag dat dan aan de spelers of aan de daarvoor dikbetaalde AW?
Of werd het tactisch en motiverende vernuft van AW door de spelers al niet meer serieus genomen?
De spelers hebben zelf aangegeven aanvallender te willen voetballen dan iedere wedstrijd achteruit te moeten lopen in opdracht van AW. Maar dat zet jou niet aan het denken, toch?
Lekker kritiekloos achter AW staan en de mensen die zich er wel zorgen over maken proberen belachelijk te maken of uitschelden is niveau kleuterschool.

Als het je nou echt wat interesseert verdiep je er dan een beetje in en kom dan met gefundeerde tegen argumenten of discussieer er gewoon niet over.

Atteveld had eveneens dat probleem.

Interview met Atteveld:
‘Toch even naar die ‘ terechte ‘ 0-0 ruststand. Daar ben ik het niet mee eens, want die afgekeurde goal vlak voor rust was een zuivere en dat heeft de assistent na afloop ook toegegeven.

Maar inderdaad, je verspeelt binnen een heel kort tijdsbestek een voorsprong en daar is ook geen woord van gelogen. Dat is een patroon dat steeds terugkeert bij ons. Ik heb het zelf al eerder meegemaakt hier, toen ik als analist aanwezig was bij de wedstrijd tegen Sparta. Toen werden ook binnen een heel korte tijd doelpunten weggegeven en afspraken niet meer nagekomen. Dan klopt de organisatie niet meer en dat is vandaag wederom gebeurd!’

Dat moet toch heel frustrerend zijn, dat je dat vanaf de zijlijn ziet gebeuren?

‘Dat klopt en dat heeft te maken met kwaliteit. Wij praten altijd over kwaliteit, voetballend gezien, maar mentaliteit en met druk om kunnen gaan is ook een kwaliteit. En dat is absoluut iets dat er op die momenten bijkomt en daar zijn wij niet goed mee omgegaan.’

Dan zie je het met name in het rechterverdedigingsblok bij de 1-2 en de 2-3 fout gaan. Heeft dat dan inderdaad te maken met een stukje volwassenheid?

‘Laten wij voorop stellen, dat wij daar vooraf over gesproken hebben en ook in de rust. Dat het gevaar vooral van de kant van Biseswar kwam. Wij hadden afgesproken dat de rugdekking er moest zijn bij Joel Tillema en die laten wij dan te veel stikken, want zo is het eigenlijk. Hij staat daardoor te veel in een 1 tegen 1 situatie en je weet dat Joel op geel stond en hij kon dus ook niet meer aan de noodrem trekken.

Dus dat zijn de afspraken die wij maken en die worden dan helaas niet uitgevoerd, zoals je het wel zou willen als coach.’
0
Maandag 3 augustus 2009 om 17:17 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Faber op proef bij Eindhoven
Robin Faber traint momenteel mee met FC Eindhoven. Hij krijgt de komende tijd de kans om een plaats in de selectie van de club uit de lichtstad te verdienen.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 3 augustus 2009 om 15:34 uur

Advertentie

Joost*

Rankovic scheurt kruisband
Aanvoerder Aleksandar Rankovic zal de komende tijd uitgeschakeld zijn. Onderzoek in het ziekenhuis op maandagmorgen wees uit dat hij zijn voorste kruisband heeft gescheurd. Op 24 augustus zal hij geopereerd worden.
Rankovic liep de blessure op in de eerste minuten van het duel met NAC Breda.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 13:58 uur

super fc denhaag

marcellino schreef:

hoe ooievaar het opschrijft is misschien kijhard.

Maar ik moet toch bekenen dat hij geen ongelijk heeft in de dingen die hij zegt.

het verhaal hoe wetzel is en wat hij er van vind  had hij weg kunnen laten maar de inhoud van het verhaal staat en geef ik hem ook gelijk in.

ja zeker wel, maar daarom vind ik wel dat we wetzel nog ff de tijd moeten geven. niemand lukt het om in een jaar tijd van bijna failliet tot de play offs.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 13:50 uur

Nu online

t e, malle eppie, Johan vakkie M, zuiderwijk, purnie&pino, Bleek, Rikkie1, wijstaanboven, PietF, jamesjones en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25