Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

piet la pet

marcellino schreef:

Zo  de eerste wedstrijd zit er op.

We wisten van te voren dat het geen gemakkelijke weddstrijd zou worden en dan hadden we ook nog de pech dat ranko uitviel.

Laten we eerst positief beginnen.
buijs ben blij dat hij gebleven is speelde gewoon goed.
Ricky daar aan tegen vond ik matig zijn spel voortzetting was goed maar het overzicht was zwak en was niet van het niveau  wat ik van hem gewend ben,ik denk toch dat hij teveel zenuwen had.

Nu het elftal algemeen.
Ik denk dat er tussen ons genoeg kenners zijn die nu wel hebben gezien en ook aan hebben gegeven dat we op de back posities en in de spits kwaliteit missen wat ons vandaag ook opgebroken heeft.
Natuurlijk waren er 4 bassis spelers niet maar dat wisten we al voor de competitie zou beginnen.
Daarom is dit ook een gemiste kans wat je dalijk op het einde op kan breken.

Er moert gewoon achter in en voor iets bij komen ,je doet niet onder voor vele ploegen maar trekt vaak aan het kortste eind en ik hoop toch wel dat we geleerd hebben van vorig jaar.

Positief vond ik opvallen 
dereijck,horvarth,verhoek,couthino,bosschaart,immers
en ammi

de tegen vallers ondanks ze wel hun best hebben gedaan.
pique,hese , soltani de laatste omdat hij veel te egoistisch is en weinig inzicht heeft. en toch ook wel ricky omdat ik er meer van verwacht had en het spel veel meer naar zich toe had moeten trekken.

al met al moeten we ons gewoon kunnen handhaven al hebben bepaalde ploegen mij aangenaam verrast vooral VVV
daar willen weinig mensen aan maar we zijn een stuk zwakker dan vorig seizoem Knopper word erg gemist. Die Wetzel heeft de hele zomer geen klote gedaan met z`n 12e plek. ADO isegradatie kandidaat nummer 1. Het was ook aardig leeg vandaag voor de 1e pot. ja ja komt door de vakantie. Nee komt dat de mensen niet weer naar degradatievoetbal willen kijken. Jullie kunnen wel b oos worden op mij  maar ik zou die duurbetaalde praatjesmaker van een Wetzel maar eens aanspreken met deze zwakke selectie. Volkomen brandhout. VVV heeft volgende week 4 punten dan loop je al gelijk achter de feiten aan. Ja we hebben de tijd tot eind augustus of de winterstop nou slaap zacht dan maar
0
Zondag 2 augustus 2009 om 21:13 uur

JD

Johan schreef:

Ik begrijp nog steeds niet waarom Atteveld heeft gekozen voor Pique op rechtsback. Tegen Valencia viel ie al zwaar door de mand. Waarom dan toch opstellen? Iedere willekeurige speler doet het beter op die positie. Zonder scrupulus de bal in de voeten van de tegenstander spelen, beetje in de lucht naar de bal kijken terwijl Lurling fluitend uit zn rug wegloopt en een tegengoal veroorzaken pfff... Van Hese vond ik vandaag beter spelen dan gebruikelijk, daar zit volgens mij nog wat progressie in.
Ik begrijp wel meer dingen niet van Atteveld. Ammi die fit op de bank zit en pas in de 2e heldt invalt, vind ik geen handige en bovendien risicovolle zet. Daar hoor je in dat geval mee te beginnen. L. Pique is de persoonlijke ontdekking van Maurice Steijn. Van zo\`n ontdekking word ik niet vrolijk. Die komt echt nog veel te veel te kort. Ik verwijt Atteveld deze inschattingsfout. Hij werd net zo zoek gelopen als tegen Valencia. Moraal: we hebben geen goede achtervang voor Ammi, dus versterken op die plek. Je eindpositie op de ranglijst wordt immers bepaald door wat er op de bank zit.
Soltani mist de kracht voor een hele wedstrijd. Na een goed uur is de pijp leeg. Toch laat Atteveld hem tegen beter weten in staan. Hij mist daardoor de energie voor een zorvuldige actie. Ik zou Vincento langzaam brengen en hem voor die tijd een 5-jarig contract laten tekenen. Hij is ons grootste talent. Verhoek laat tot dusverre meer zien dan vorig seizoen, maar loopt nog te vaak als een kip zonder kop rond. Op die plek hebben we echt versterking nodig. Dat hebben we ook op het middenveld nodig als Derijck naar achter verhuist. Het hoeft van mij geen Luijcks te zijn, maar wel zo\`n type. Iedereen heeft het over een spits, maar ik denk dus aan drie andere prioriteiten; rechtsback, type Luijcks op middenveld en rechtsvoor.  
Overigens het lijkt of ik mij ernstig zorgen maak, maar dat is niet zo. Het zal er vanmiddag hoopvol uit. Maar we willen toch niet weer tot de slotdag in een degradatiestrijd zijn verwikkeld. Kortom, de poeplap moet getrokken worden!  
0
Zondag 2 augustus 2009 om 20:47 uur

ADO supporter Leidschenveen

Balen jongens, kansen genoeg gehad. Die keeper van NAC heeft 5 zekere doelpunten voorkomen. Die had de dag van zijn leven. Van Hese was een goede stand in vandaag, dat mag ook wel eens gezegd worden na de kritiek van voorgaande weken.

Kum weer terug in het centrum aub als Ranko er lange tijd uit is. 
De enige die vandaag bij mij door de mand viel was Soltani.
Als er met zoveel strijdlust wordt gevoetbald komen de punten vanzelf wel.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 18:29 uur

<FCDH>

Zware domper ADO na één minuut Van onze Rankovic ligt krimpend van de pijn op het veld. Foto: ï¿? PICS UNITED DEN HAAG - ADO Den Haag moet het mogelijk lange tijd doen zonder Aleksandar Rankovic. De middenvelder van de Haagse formatie ging in het duel tegen NAC Breda al in de tweede minuut door zijn knie, waarna hij even later per brancard het veld verliet. Pascal Bosschaart verving de onfortuinlijke Serviër in de zesde minuut.


Er wordt gevreesd voor een gecheurde knieband van de aanvoerder van het team van Raymond Atteveld.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 17:56 uur

rien1

GroenGeel schreef:

Groot gelijk hebben ze.
Wij zouden ook eens moeten gaan shoppen bij een PSV, Twente of AZ. Met een beetje verstand hadden ze dat bij de transfer van Elia ook bedongen.
Ik blijf het toch een raar verhaal vinden. Voordat ook maar bekend was dat Elia verkocht zou worden werd toch al gezegd dat er spelers van naam zouden komen hier. Nu is Elia daarna ook nog eens verkocht (=2,5 miljoen al is het in delen) en kan er eigenlijk niks.
 
Toch hoor je steeds meer bij (zeg maar) staartclubs al een tijd dat er geen geld in kas is, maar zo langamerhand gaan die clubs toch maar eens kijken  "of er nog wat mogelijk is." 
Je ziet dat er nu overal spelers af gaan vallen met voor bv ons aardige kwaliteiten. 
Is het dan toch zo dat ook ADO maar doet alsof er niets kan?
0
Zondag 2 augustus 2009 om 11:09 uur

Kees

bolke de beer, schreef:

Vd Gun mogelijk nieuwe aankoop van Ado.
Tsja, Bolke ik weet niet wat ik er van geloven moet. Ik wil jou shout, met alle respect, niet in twijfel trekken maar ik heb de laatste tijd zoveel gehoord dat achteraf niet doorging. Vandaar heb ik mijn twijfels.

Wel weet ik dat jij in het verleden een van de weinige was met betrouwbare info. Stel mij, en miljoenen ADO supporters dus niet teleur!
0
Zondag 2 augustus 2009 om 00:15 uur

voetballen kan hij,maar.....

bolke de beer, schreef:

Vd Gun mogelijk nieuwe aankoop van Ado.
Carrière

Hij begon zijn carrière in het betaald voetbal in 1998 bij AFC Ajax. Daarna speelde hij voor FC Den Bosch, Willem II, ADO Den Haag en Borussia Dortmund. Bij de laatste club raakte hij in zijn derde wedstrijd zwaar geblesseerd aan de knie. In december 2006 kreeg hij opnieuw een blessure aan dezelfde knie; hij hoefde niet te worden geopereerd maar was wel drie maanden uitgeschakeld. Amper een maand na zijn rentree het eerste team van FC Utrecht, ging hij op de training door zijn knie. Naar schatting was hij negen maanden uitgeschakeld. Ook in zijn tijd bij Ajax stond hij al eens lang buitenspel na een blessure aan zijn knie.

In 2009 besloot VDG zijn contract niet te verlengen, wegens belangstelling van clubs als FC Twente en Feyenoord. Momenteel zit hij zonder club.

Van der Gun speelt in de aanval. Hij won met Ajax de landstitel in 2002. Hij was tot zijn 15e ook een verdienstelijk cricketer.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 00:13 uur

Advertentie

Kees

Volgens mij heeft NAC een veel betere en uitgebalanceerde selectie dan die van ons. Op zicht geen schande natuurlijk.

Waar wij het moeten doen met bijv. Lex als alternatieve spits en jongens als L. Pique en Hese als stand inn backs hebben zij betere spelers als alternatief op elke plek die dubbel bezet is.

Op zicht absoluut geen schande voor ons aangezien we net om de hoek komen kijken maar je moet je niet rijker rekenen dan je bent.

Onze eerste 12 a 13 zijn eredivisiewaardige spelers maar alles daarna nog niet of heeft zijn beste tijd gehad.

Als je het gehele seizoen met je basiself speelt, en dat gebeurt natuurlijk niet, dan eindig je rond plaats 11 a 12 nu echter niet omdat de selectie nog veels en veels te smal is.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 19:14 uur

ADO supporter Leidschenveen

fcdh sassem schreef:

Ik hoop het dat ze vanaf begin af aan spelen.Als ik

Atteveld was zou ik ze zeker op stellen en dan maar kijken waar het schip strand en hoe lang ze het volhouden. Pique en Ammi zijn op 1 been nog beter dan hun vervangers. Ik vrees echter dat het toch l pique en van hese wordt.
Ik heb deze week bij de training gekeken, en ik weet bijna zeker dat Ammi en Mitchel Pique op de bank beginnen. Ze hebben de hele week bij de oefenpotjes op de training bij de reserves meegedaan. 

Mocht ADO voor komen tegen NAC en ze weten die voorsprong een lange tijd vast te houden, dan vind ik het niet meer dan logisch dat ze tijdens de wedstrijd invallen voor L. Pique en Hese.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 12:36 uur

Gentlemen

Kees schreef:

Je stelling onderschrijf ik best, echter kun je het ook anders benaderen.

ADO heeft een begroting van 15 miljoen euro.
Laten we ervan uitgaan dat we 40 punten halen.

Iedere eurocent in die 15 miljoen is uiteindelijk bestemd om het eerste elftal te laten presteren. Of het nou gaat om een envelop voor de marketing, de toiletbril of de spelersselectie. Het doel is duidelijk.

Omgerekend kost ieder punt, hoe je het ook wend of keert, 15 miljoen gedeeld door 40 = 375.000 euro.

Als je dus nu in de wachtkamer gaat zitten met de aanschaf van nieuwe spelers weet je dat (on)bewust een aantal wedstrijdpunten laat schieten.

Kortom: je spaart ongetwijfeld geld uit door later spelers aan te schaffen maar daardoor wordt ook ieder punt per saldo duurder.

ps Ik weet het is een vrij ingewikkelde theorie (schiet me maar af) maar als je het goed beredeneert zit er een stevige kern van waarheid in.
Daar ga ik wel in mee. Het neemt tijd in beslag om een speler in te passen. Staat trouwens op fcupdate.nl het volgende. Ik zou de centen lekker in mijn zak houden...

14. ADO Den Haag
ADO Den Haag gaat zich dit seizoen zonder al te veel problemen handhaven. Ook vorig seizoen presteerde de ploeg al prima, maar kwam het in de problemen omdat het bijna wekelijks comfortabele voorsprongen uit handen te gaf. Hierdoor verloor ADO onnodig veel punten en moest het nog flink aanpoten om de nacompetitie te ontlopen. Dit seizoen zal Raymond Atteveld zijn ploeg, die door de komst van Hagenaar Ricky van den Bergh een nieuwe impuls gekregen heeft, moeiteloos naar een plek ruim boven de rode streep leiden. 

http://www.fcupdate.nl/nieuws/2009/07/31/preview-eredivisie-slaan-de-traditionele-topclubs-terug_125252/
0
Vrijdag 31 juli 2009 om 17:59 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25