Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

JS schreef:

Nr`s 1 t/m 5 wel, maar 6t/m 9 niet.
Milic en powel vind ik tot nu toe regelrechte miskopen. Waterman geef ik het voordeel van de twijfel en Soltani kan me ook niet echt bekoren, want die heeft totaal geen passeerbeweging, hetgeen essentieel is voor een buitenspeler. Maar ik vind Caracciolo, De Meersman echt jammer. Volgens mij hadden die 2 meer kans moeten krijgen. Hoe kan het nou dat bijna alle spelers vorig jaar in het Fanzine zeiden dat De Meersman de beste speler was op trainingen en dat ie nooit 1 minuut heeft gespeeld!
Verder vraag ik me echt af hoe het kan dat wij geen professioneel scoutingsapparaat hebben. Daar valt of staat je elftal mee.
Pluspunt van Wetzel: hij heeft inderdaad ook een paar goede spelers over de streep getrokken, dus daarmee heeft ie wat krediet verdient.
Een goede scouting opbouwen kost jaren.

Een redelijk tot goed scoutingapparaat de vernieling inhelpen kan per direct.
En juist het zaken de vernieling in helpen is bij ADO in het (recente) verleden professioneel aangepakt.

Voordat er weer goede scouts zijn en vooral voordat alle contacten weer hersteld/opgebouwd zijn kan nog wel een behoorlijke tijd overheen gaan.

Wat Soltani betreft ben ik het met je eens, maar hij staat in het lijstje omdat hij hier bijna altijd bij de favoriete spelers wordt genoemd.

Waterman en Powel zijn twee gevallen "vertrouwen".
Keepen zoals Waterman bij Heerenveen, de eerste 2 jaar AZ en Jong Oranje deed, dat verleer je niet.
Als het Atteveld lukt om de knop in die koppies om te zetten beleven we aan allebei nog heel veel plezier.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:36 uur

JB

L. schreef:

Ik moet toegeven dat het verkopen van Meric en het aantrekken van types als De Meersman en Caracciolo niet erg geslaagd is. Maar dat was vorig jaar. Daar staan wel goede aankopen van Ammi, Pique, Derijck en Buijs tegenover.

Dit jaar kan hij niks fout doen, omdat hij totaal geen middelen heeft om íets te doen.
Zoals ook anderen al geshout hebben mogen we blij zijn dat we nog wat gevangen hebben voor Meric. Bovendien kenden intussen alle backs in de eredivisie zijn enige kunstje, dus veel had je de tweede seizoenshelft neit meer van hem te verwachten.

Bijv. De Meersman en Caracciolo zijn gehaald vanuit het perspectief nog een jaar in de Jupilerleague te spelen en daar dan directe promotie af te dwingen. Dat "we" vervolgens het onwaarschijnlkijk presteren door in de nacompetitie plotseling wel blijken te kunnen voetballen en 3 finales op rij winnen. Tja, wie had dat voorzien.
En voetballers haal je niet bij de Blokker of de V&D zodat je ze nog terug kan brengen als je het bonnetje hebt bewaard. Het wordt tijd dat iedereen zich dat eens blijvend beseft.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:15 uur

Helaas

L. schreef:

Ik moet toegeven dat het verkopen van Meric en het aantrekken van types als De Meersman en Caracciolo niet erg geslaagd is. Maar dat was vorig jaar. Daar staan wel goede aankopen van Ammi, Pique, Derijck en Buijs tegenover.

Dit jaar kan hij niks fout doen, omdat hij totaal geen middelen heeft om íets te doen.
zijjn Ammi en Piqué altijd meer geblesseerd dan dat ze mee kunnen doen. 
Zijn ze weer even fit dan daarna hoppa meteen weer een tijd uitgeschakeld. 
De Meersman en Caracciolo hebben helaas geen geen kans (meer) gehad. Dan blijft er nog over Powel...tja breek me de bek niet open en Milic: aardige speler lijkt me, alleen hoop niet dat hij constant met Ammi en Piqué aan het revalideren is.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:05 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De eerste wedstrijd uit vorig seizoen tegen Sparta was hij echt goed !
Zekers! Scoorde daarbij toen ook nog eens een prachtig mooi doelpunt! Nogmaals, jammer dat  Caraciolo niet wat meer (tijd) gegund is/was.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 21:56 uur

rien1

RicoFCDH schreef:

Mischien heeft Wetzel een kans als hij tegen hem zegt dat hij dan 2 jaar lang gratis naar burger king mag.
Het schijnt toch dat hij al weer wat kilootjes kwijt is, las ik korte tijd terug. Lijkt me echt iets voor ADO. 
Men had toch al interesse?
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 20:00 uur

Gustav

Peco to Gustav schreef:

Ja ja...daar heeft Gustav weer helemaal gelijk in, maar ja wat wil je, iedereen wil graag bij de grootste tabakleverancier van Vak Q in de buurt zitten hahahahaha   Ik kom je dus ophalen Gustav, want dan zit ik in elk geval op de 1e rang voor de tabakdistributie hehehe
Als je maar een keer op tijd komt want er wordt afscheid genomen van oud spelers en dat wil ik graag zien!!! Dus wees uiterlijk 13.00 bij mij haha
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 19:34 uur

pietje

het gezicht van ado den haag schreef:

. meric is niet eredivisiewaardig
. atteveld moet nog wat stapjes maken met zijn peoplemanagement skills
. ricky is leuk voor op de koffie
. milic is mislukte aankoop zegt AW, 2 weken later stelt atteveld hem wel op. maar dat was precies de bedoeling van AW, volgens AW zelf
. toen arzbach, terecht, het contract van AW met ado dh niet wilde tekenen noemde hij hem een onwillig directeurtje in voetbal insite
. hofstede wordt gepiepeld
. hoogendorp wordt gepiepeld
. lems wordt gepiepeld
. supporters worden gepiepeld
. sponsor wordt gepiepeld
. crediteuren werden gepiepeld
. laf voetbal in vooral uitwedstrijden, spelers waren het zat voordat ik kwam, zei atteveld
. na de nederlaag tegen sparta, twente, de graafschap, groningen, roda jc  enz, enz moest iedereen nog stapjes maken behalve uiteraard AW zelf. 
. knopper is helemaal happy op zijn positie zegt hij in het overleg met supporters. een paar dagen  later zegt knopper in de media dat ie dat helemaal niet is
. bosschaert en teixeira zijn in overleg met de hele technische staf naar het tweede gezet volgens AW. Fraser weet van niks. . supporters hebben stapjes gemaakt aan de hand van ome andre. maar niet dankzij AW maar ondanks AW is de sfeer goed gebleven;  7 verloren wedstrijden, laf voetbal, rare uitspraken over alles en iedereen 

arrogant, leugenachtig, schuldafschuiven, eer opeisen van zaken waar hij geen of juist negatieve invloed op heeft gehad

en zo kan je nog heel lang doorgaan...

anti td = oke

bijna hetzelfde bericht als die van de grote wetzelhater ooievaar,of is het soms ooievaar die ook dit stuk schrijft.kan wel zien aan jullie dat het vakantie tijd is.koop een kaartje en ga eens kijken in het stadion zou ik zeggen,of mag je niet van mammie.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 10:11 uur

Advertentie

Kees

Die heeft via zijn zaakwaarnemer het advies gekregen om een vertrek te forceren. Let maar op. Vorige week gaf hij in een radio-interview nogaan te willen blijven en knokken voor zijn plek:

Van Beukering: ’’Ik ga niet op de bank zitten’’
Door: Jeroen | Gepubliceerd: Vandaag 21:17 | Laatst bewerkt: Vandaag 21:17


Jhon van Beukering zegt te willen vertrekken bij NEC als hij komend seizoen genoegen moet nemen met een plaats op de bank. De aanvaller beseft dat de kans op een basisplaats momenteel klein is.

Van Beukering heeft in Nijmegen forse concurrentie van onder meer de nieuwkomers Bjorn Vleminckx en Erton Fejzullahu. ``Het wordt moeilijk``, zegt hij tegenover Omroep Gelderland. ``Ik wil altijd vechten voor mijn plek, maar ik ben een speler die niet op de bank gaat zitten. Dan ga ik liever weg.``

De afgelopen tijd werd de spits in verband gebracht met VVV-Venlo en ADO Den Haag.

Bron: ondermeer fansite N .E.C.
0
Maandag 27 juli 2009 om 21:47 uur

<FCDH>

Akkoord over premies
De spelersgroep van ADO Den Haag heeft erg positief gereageerd op de voorstellen die zij vanuit de club had gekregen voor het stelsel van wedstrijdpremies in 2009/2010. Het voorstel, dat gezien de economisch zware tijden wat minder was dan voorheen, viel in vruchtbare aarde.
De spelers laten hiermee zien te begrijpen dat de moeilijke tijden voor iedereen een feit zijn en toonden veel begrip voor de situatie van de club. De groep heeft het fantastisch opgepakt en de spelers zijn unaniem akkoord gegaan met het voorstel. Als het ADO Den Haag de komende tijd voor de wind gaat, waaraan de resultaten op het veld nu eenmaal een groot debet zijn, dan zullen zij uiteindelijk meedelen in de extra opbrengsten.

0
Maandag 27 juli 2009 om 20:13 uur

rien1

<FCDH> schreef:

he rien hoe is het bij de HTM?;)die wetzel had van te voren mooie praatjes  kampioen rechterrijtje binnen 3 jaar top 5 2e ring en paar goeie spelers die ons echt versterken bewijs bekijk het filmpje met het interview van de nos het gaat weer een zwaar seizoen worden
Bij HTM gaat het eigenlijk altijd wel goed ;) 
Ben alleen zelf afgelopen tijd zo ziek als een hond geweest. En mijn korte vakantie dus ook naar de vaantjes. Het ergst is het nog voor mijn achterban. 

Maar goed, ja wat Wetzel (maar eigenlijk nog meer Atteveld) betreft, mooie woorden en mooie spelers werden beloofd. Maar dat zakte eigenlijk steeds verder weg tot er niets meer van over was. Toch vind ik dat heel gek. Het filmpje op GGH-tv van Atteveld was juist zo positief. Misschien is er onenigheid tussen Atteveld die wel versterking wil en Wetzel die wil bezuinigen?
0
Maandag 27 juli 2009 om 19:50 uur

Nu online

bennyboy1960, Aad, Franky, GroenGeelHart070, TheMariner, ADO079, DHFC070, Lellow, BLEISWIJK-1, Bastiano, purnie&pino en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26