Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Hans

Vlakko schreef:

Je gaat wel heel snel, volgens mij staat er duidelijk in de stukken dat we gezond zijn en willen blijven.

Er staat zelfs bij dat we nog steeds spelers in de gaten houden en toeslaan als de moglijkheid er is.

Dus m.a.w. de spelers die ze op het oog hebben gaan eerst voor hun kans bij de huidige clubs.

Duidelijkheid over cijfers zijn er echt wel hoor bij de mensen die erover gaan. Hoeven ze denk ik niet open en bloot op tafel te leggen of wel soms?!

Als het ze uitkomt roepen ze dat de club van de supporters is. "Dank zij onze f a n t a s t i s c h e supporters....enz enz." ADO bestaat nog dank zij onze belastingcenten, er is voor tientallen miljoenen ingestopt. Burgers hebben er recht op te weten wat met hun centjes gebeurt. Wie zijn de mensen die erover gaan? De ene dag is het nog Ringeling, de volgende dag Kallen, denk jij waarschijnlijk.
Maar het gaat ook om mijn belastingcentjes. Daarom: openbaar maken die begroting! Het is toch geen staatsgeheim! ADO had vroeger een beste naam vanwege de openheid. Nu lijkt het wel een geheim genootschap. De tijd van de regenten ligt al jaren achter ons.

0
Dinsdag 21 juli 2009 om 22:41 uur

kojak1

eric schreef:

rond 4800 seizoenskaarten?
Hadden er veeeel meer kunnen zijn als het er wat professioneler aan toe zou gaan bij dh.

Echt een onwaarschijnlijk amateuristisch gebeuren. Als je van mensen verlangt dat er een biometrische foto gemaakt wordt zorg dan dat dat ding het doet, hij is een week kapot geweest. Lijkt me niet handig zo vlak voor t begin.

Overigens blijken er dus gewoon mensen te zijn waar geen biometrische foto van gemaakt KAN worden, omdat dat ding het gewoon niet pakt. Ben je lekker mee zeg
hoe lang heb je de tijd nodig denk je om een scc kaart aan te vragen.je staat binnen een half uurtje buiten,dus je kan ook overdrijven.maar ja,als je maar kan zeuren terwijl je weken de tijd hebt.nu na een storing van twee dagen kan je weer lekker mekkeren.
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 21:49 uur

DeHaagseHyena

g schreef:

Begin jaren tachtig stond er echt niet veel meer op de tribune, vriend. En jij zeker niert.
Beste G

Heb het gehoord van me vader dat er toen maar 1000 man op de tribunes stonden...hij stond er overigens wel bij.....er stonden alleen nog maar mensen die in die tijd meegingen naar thuis,uit wedstrijden van europacup en/of competitiewedstrijden....

Groetuh DeHaagseHyena
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 10:27 uur

Danny

Wat een dom gezeik hier zeg. De club is idd veranderd, maar de dingen die jij zegt heeft niks met fanatiek te zijn. Alsof je vmbo of lager gestudeerd moet hebben om fanatiek te kunnen zijn. Ken zat mensen in de 50 en 60 die niet meer gingen vanaf begin 90 omdat je problemen met je eigen supporters kon verwachten en die gaan nu gewoon weer omdat het veel vriendelijker in het stadion is geworden.

Ik ga vanaf 1995 en daarvoor af en toe wat wedstrijdjes. Fanatiek is allemaal goed maar vanaf die tijd is midden noord ook niet alles geweest. Qua sfeer was het vooral de laatste jaren belabberd en we in het nieuwe stadion zitten ligt het daar aan. Als we in het ZP hadden gezeten waren we qua fanatiekheid net zo dood geweest.

Geniet ervan dat we aan het groeien zijn en dat en geen supporters problemen zijn. Regel 1000 man die bij elkaar gezet word die echt elk liedje meezingen en de rest doet vanzelf mee. Nu staan die 1000 man die altijd willen zingen of 10 vakken verdeeld volgens mij!

De groeten!
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 08:57 uur

Edwin

pffff schreef:

Kijk jij ook waarom zet je een puntje bij lul ben je opgevoed met de bijbel ofsow koekwaus
Houd het maar bij gewoon opgevoed in de Schilderswijk (Mijtensstraat als je het helemaal zou willen weten en lang voor jouw tijd)
0
Maandag 20 juli 2009 om 20:09 uur

Advertentie

Hans

pfff schreef:

krijg jij lekker een schimmelinfect aaan je eikol voor de rest van je leven,  zonder de HCF hadden we er nu een stuk minder positief voor gestaan
Typisch Haagse afblufreactie uit de FC Den Haag tijd. Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal zeggen wie je bent. Laat me eens raden: TEDO?
In ieder geval: beneden peil.
0
Maandag 20 juli 2009 om 09:30 uur

Bert

Wakin` up the giant. Togethah..toch??! 

Mail van de HCF naar de BVO ADO Den Haag dd. 19 juli 2009: 
Tot onze teleurstelling heeft de BVO ADO Den Haag besloten om het supporters niet toe te staan met een stand op de Fit 4 Free (??) familiedag supportersmerchandise te verkopen. 
Het standpunt van de club is dat alleen de BVO ADO Den Haag zijn merchandising mag verkopen op de open dag. .

Het standpunt van de club is dat alleen de BVO ADO Den Haag zijn merchandising mag verkopen op de open dag.

Wij stellen dat mede door de inzet van de supporters het imago van ADO Den Haag in 1 seizoen tijd is omgedraaid van zeer negatief naar zeer positief.
Vanaf de nacompetitie van vorig jaar hebben wij er alles aan gedaan om ADO Den Haag te promoten en iedereen er op aan te spreken waarvan wij vonden dat zij zich niet in het belang van ADO Den Haag gedroegen..

De supporters hebben de heetste kolen (ook de kastanjes) voor ADO Den Haag uit het vuur gehaald. Ze hebben namelijk het afgelopen seizoen heel veel moeten slikken, hebben bijna hun mond niet geroerd, wat de Haagse aanhang op de tribunes en daarbuiten een positief imago heeft bezorgd én dat heeft ADO Den Haag absoluut veel goodwill opgeleverd..

Daardoor konden direct, maar kunnen ook op de langere termijn, veel kosten worden bespaard (bijv. geen boetes voor spreekkoren) en kan er door de BVO ADO Den HAAG meer inkomsten gegenereerd worden.
.
Wij stellen dat dit zonder de vele (vrije) tijd, energie, en het geld dat er door veel supporters is ingestopt en de onderlinge sociale controle niet gelukt zou zijn..

Alles wat wij wilden -en niet alleen voor ons- was de mogelijkheid om op de familie dag met een stand aanwezig te zijn. Niet alleen voor de verkoop van HCF Merchandise maar om te laten zien dat ADO Den Haag en de supporters alles uit de kast trekken om er SAMEN wat van te maken.
Alle winst die wij namelijk met de verkoop van merchandise maken, komt ten goede van de club in de vorm van bijv. de sfeeracties die ADO Den Haag dit seizoen veel credits hebben opgeleverd. Denk bijv. aan de sfeeractie tegen Feijenoord en de eerste trainingen van dit en vorig seizoen.
Wij doen dit alles op vrijwillige basis, in het belang van de club en willen er absoluut niks aan verdienen. Integendeel, we hebben er wel wat voor over. En niets, NIETS, verdwijnt in onze eigen zak! Laat dat duidelijk zijn.
.
En dat werd in 1 zin van tafel geveegd..

Supporters maken dus weer alleen deel uit van de club als het de beleidsbepalers van dat moment zo uitkomt. En zo begint het dus erg op éénrichtingsverkeer te lijken, iets waarvan de supporters juist dachten dat dát verleden tijd was ....
.
En dat stelt ons zeer teleur.
.
.
.
HAGUE CITY FIRM

0
Zondag 19 juli 2009 om 21:03 uur

DeHaagseHyena

Beste Shoutahs,,

Ten eerste Bert het is al een paar weken geleden maar ik ben dus alsnog geslaagd voor mijn examen.
Ten tweede heb ik contact opgenomen met de man die mij informatie doorspeeld en het volgende wat ik ga zeggen kan je serieus nemen of niks mee doen.
Adodenhaag toont al weken lang intresse in Romano Denneboom,ook al 2 jaar eerder.
En omdat Denneboom (samen met Hersi) weg mag bij Twente en v.d gun dan waarschijnlijk naar Twente gaat en dus niet naar Adodenhaag volgens sommige:P gaat Adodenhaag gesprekken voeren met Denneboom en ze willen haast ermee maken, dus willen ze het binnen een week regelen.
Adodenhaag wilt vooruit denken (aan de toekomst denken) en gaat in de winterstop proberen het duo Bruins en Slory te halen en nu is niet de juiste tijd omdat ze denken nog een kans bij feyenoord te hebben en na een half jaar in zien dat het geen basisplaats wordt...en ado hoeft dan minder te betalen.

Ik verwacht uiteraard de standaard mensen die reacties geven dat het niet waar is,maar ieder zijn mening blablablabla.....

Groetuh DeHaagseHyena
0
Zondag 19 juli 2009 om 19:20 uur

Kees

Dat is schreef:

vriendjespolitiek hulp van buitenaf is niet gewenst helaas
Volgens mij is het dat niet. ADO is nog niet voldoende gegroeid dat er een groot aantal vrijwilligers op bepaalde vlakken nodig zijn omdat vast personeel eenvoudig niet meer te betalen is.

Het is nu nog net allemaal mogelijk maar als we verder groeien zijn vrijwilligers hard nodig.

Tuurlijk zijn er nu al een groot aantal, met name op het voetbalvlak, maar over enkele jaren kan ADO niet meer zonder.

De benadering vanuit ADO wordt steeds publieksvriendelijker en het is een kwestie van tijd dat het vrijwilligersbeleid ook vaste vorm gaat krijgen. Die benadering zie je enorm goed bij Heerenveen waardoor er een echt "wij gevoel"is ontstaan.

Overigens de complimenten aan iedereen die nu al op vrijwillige basis bezig zijn.
0
Zaterdag 18 juli 2009 om 21:37 uur

Mouse

Leiden schreef:

stond net op de shoutbox bij GGH door een anonieme shouter, dus weet ik niet of dit zo betrouwbaar is. Maar lijkt me een leuke versterking!
ach er wordt zoveel geroepen, en gelijk op alle forums neergekwakt. Zonde van de tijd, afwachten is het beste. Als ze het tegen Valencia bekend maken is toch niet logisch, dan zal ie toch op z`n minst al bij de selectie moeten zitten?
0
Donderdag 16 juli 2009 om 23:35 uur

Nu online

Superjantje, supporter-noord, rien1, Rooie91, James, Max, Jacco, Kees, DHFC070, Rome, kojak1, FC Jeff, Hansiehansie, lernst en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26