Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagsesjaak

Akkoord over premies
De spelersgroep van ADO Den Haag heeft erg positief gereageerd op de voorstellen die zij vanuit de club had gekregen voor het stelsel van wedstrijdpremies in 2009/2010. Het voorstel, dat gezien de economisch zware tijden wat minder was dan voorheen, viel in vruchtbare aarde.
De spelers laten hiermee zien te begrijpen dat de moeilijke tijden voor iedereen een feit zijn en toonden veel begrip voor de situatie van de club. De groep heeft het fantastisch opgepakt en de spelers zijn unaniem akkoord gegaan met het voorstel. Als het ADO Den Haag de komende tijd voor de wind gaat, waaraan de resultaten op het veld nu eenmaal een groot debet zijn, dan zullen zij uiteindelijk meedelen in de extra opbrengsten. 

Dus als men goed presteert, krijgt men ook meer!! Nou over een goeie motivatie gesproken! Stiekum denk ik dat de TD of van der Kallen erg slim met de situatie omgaan. Laten we hopen dat de spelers er prettig intrappen!!!
0
Maandag 27 juli 2009 om 17:43 uur

<FCDH>

Me schreef:

Aan Noord moest wel het een en ander gebeuren en Zuid is natuurlijk wel een paar jaar (30?) nieuwer.
als er aan noord zoveel moest gebeuren ken ik niet begrijpen dat ze ons er al die tijd op hebben laten staan ?volgens mij was er geen instortings gevaar?
0
Maandag 27 juli 2009 om 16:34 uur

JB

Peter Hoek schreef:

Met een 15e plek kan je zaakje beter opdoeken, daar komen de mensen echt niet voor hoor. Dat gaat snel vervelen al die nederlagen om te beginnen tegen NAC.

De club roept van alles maar doet helemaal niets. Oliedom om te bleren over linkerrijtje stappen maken, en een 2e ring. Ik kom pas 53 jaar maar jij zal het allemaal vast wel beter weten. Misschien kan jij me dan ook uitleggen waarom dat nieuwe stadion er moest komen, als je op de rand van de afgrond balanceert. Stappen maken we zeker met Wetzel aan het roer, maar wel 10 stappen achteruit.
Het stadion moest weg omdat de gemeente plannen had om het Zuiderpark om te toveren in een villawijk.
Met bijv. allemaal vrijstaande herenhuizen langs de Troelstrakade en Moerweg.
Daarom werd indertijd het hertenkamp al opgedoekt (hoewel er nu weer herten lopen geloof ik?) en zijn al die voetbalclubs als WIK e.d. verhuist.
Alleen zijn die plannen nu al weer een tijd geleden in de koelkast gelegd in het IJspaleis.

De gemeente dacht aan die villawijk meer te verdienen dan een nieuw stadion zou gaan kosten, vooral omdat het nieuwe stadion op grond staat die zij toen net met landje-pik heel goedkoop hadden binnen gehaald.

Het is trouwens aan Ringelenstein te danken dat we nu het stadion hebben en dat het nog lumineuzere idee van de gemeente (wij verdienen nog meer als we geen stadion bouwen en de licentie aan Cruijff cs verkopen zodat die een club in Almere kan beginnen) niet is doorgegaan.

Hoor hier trouwens wel meer negatieve dingen over Ringelenstein. Maar als hij er indertijd niet met zijn eigen geld was ingestapt had vd Kallen niets te redden gehad want dan was er al jaren geen ADO meer geweest.
Je zult mij overigens niet horen zeggen dat hij geen fouten gemaakt heeft, maar feit is dat vd Kallen nu wel de medewerking krijgt van de gemeente terwijl die in de jaren hiervoor voornamelijk tegenwerkte.
0
Maandag 27 juli 2009 om 13:58 uur

ADO voor altijd

We worden steeds meer een club van witte boorden en de echte supporter kan het lazerus krijgen, we worden geregeerd als een bedrijf door de hr. v/d Kallen. En als er niets gedaan wordt dan zal het volgend seizoen de inkomsten naar beneden zakken.
 Ben de hr. v/d Kallen dankbaar wat hij gedaan heeft voor ADO maar het wordt nu tijd dat hij ons gaat leiden als een voetbalclub en niet als een drukkerij of zo.
Je kapitaal hoort op het veld te staan en niet in de leiding gestoken te worden.

Haal met spoed 2 goede vleugelverdedigers en een scorende spits, geen vleugelspits maar een echte afmaker.
Volgens mij moet er geld voor zijn, optrekken van de begroting (dan maar geen TV`s of dir. secr.) + transfersom van Elia en het besparen van het vele kapitaal op spelers die weg zijn.En nu de extra inkomsten van Azivo. Doe er wat aan anders is er geen 2e ring nodig voor die 5000 mensen die dan nog komen.
0
Maandag 27 juli 2009 om 10:23 uur

Kees

hjfff schreef:

Volgende week dan maar de verdediging zo;

 Ammi     Horvath    Rankovic    Kum.



Bij Jong DH speelde Kum ook regelmatig linksback.
Als Cairo zondag tegen v Hese aan loopt, legt onze Kai ineens bij de cateraar in de frituurpan.
Persoonlijk gaat mijn voorkeur niet naar mensenvlees uit. Het kan echter niet slechter smaken dan die bagger die we nu voorgeschoteld krijgen. Tijdens het eerste seizoen kon ik er begrip voor opbrengen maar nu niet meer.

De omzet is 17 wedstrijden maal 7000 toeschouwers (voorzichtig gerekend) die gebruiken maken van de normale verkooppunten. Dat is een gemiddelde van 119.000 toeschouwers  x 3 euro = 357.000 euro.
Een veel hogere omzet dan een gemiddelde snackbar die zes dagen per week geopend is. 

Als je als club wilt groeien dan moet je dat in meerdere opzichten doen. Het spijt me maar vanavond een verkooppunt voor de gehele lange zijde dat kan toch echt niet meer in deze tijd. 

Sowieso moet men op de lange zijde ook het hok voor de stewards gaan gebruiken als verkooppunt. Voor de kleding van de stewards kan gerust een mobiel uitgiftepunt gebruikt worden. Scheelt allemaal omzet en dat betekent weer betere contracten met de cateraar.

PS Ik spreek niet uit eigen belang voor de lange zijde want daar heb ik mijn seizoenskaart niet.
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 23:46 uur

Advertentie

jaahaaaaaaaaaaaaa

Mike schreef:

Ongelofelijk! Ik snap er ook niks van.
Je had vandaag op de familiedag gewoon een goede beurt moeten maken. Je had gewoon na een goede wedstrijd 300 seizoenskaarten moeten verkopen!
En dan heb ik nog helemaal niet over de drank/broodjes uitgifte..... wachttijden van 30 minuten vind ik niet klantvriendelijk en uitnodigen voor herhaling!
ADO Den Haag ga je schamen!

alsof ze na de wedstrijd nog seizoenskaarten gaan verkopen heel de dag heb je daar de tijd voor gehad en anders ben je maandagochtend de eerste
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 21:58 uur

DeHaagseHyena

grote bek schreef:

achter het hek

en verder ??

rukker
ik heb een grote bek in het stadion en ben een rukker in me vrije tijd,maar waarom krijg je altijd van die domme reacties van die ongeregistreerde....

Denk dat we morgen als alle vakken in de voorverkoop vrijgegeven worden op de 7.500 zitten...ook i.v.m familiedag?

@Grote bek

Groetuh de rukker
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 22:19 uur

JB

JS schreef:

Den Haag is Den Haag inderdaad niet meer inderdaad. Maar de sfeer zoals in het Zuiderpark is hier niet mogelijk, omdat de supportersgroepen zijn gescheiden van elkaar. Ook al dat geouwehoer over wie de beste supportersvereniging is enzo werkt niet mee natuurlijk. Er moet gewoon 1 front zijn en dat is FC DEN HAAG.
Hier een filmpje zoals het zou moeten zijn bij ons. Is bij FC Porto. Dat is pas kicke
http://www.youtube.com/watch?v=hlcvAu_HYB8
Hoezo, de sfeer uit het Zuiderpark niet meer mogelijk?

Kan me de tijd nog herinneren dat er een behoorlijk grote groep fanatieke supporters op West stond.
Was toen heel wat wisselwerking tussen Midden-Noord en Midden-West met liedjes e.d. Als de een stil viel begon de ander.

Zoals hier al eerder geshout, dat zou nu ook heel goed mogelijk zijn, vak G tegenover vak M-N-O.

Maar dat is dus niet iets nieuws.
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 16:16 uur

JB

Mouse schreef:

Bolton heeft een ander gekocht ipv Bodde. Ze hebben een Koreaan gekocht voor 2,3 miljoen. Bolton kon geen akkoord bereiken met Swansea
Bolton was al lang uit beeld voor Bodde.
Het wachten is op een akkoord met Wigan, waar de Martinez, de vorige trainer van Swansea heen gegaan is.
Deze heeft al een tijd geleden aangegeven de verwachte vraagprijs van 5 miljoen te willen bieden voor Bodde op voorwaarde dat er andere clubs serieus zouden bieden op Bodde.
Dit om niet beschuldigd te worden van het leegroven van zijn oude club.
Omdat o.a. Bolton serieuze bedragen hebben geboden, staat nu inderdaad de deur voor Wigan open.
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 16:09 uur

JS

hansepans schreef:

Ik begrijp niet dat Hadouir nog steeds genoemd wordt als eventuele aankoop, stel dat het zo zou zijn die wil je toch niet in je team? Zo`n knakker kan met zijn losse handjes het hele team uit elkaar laten vallen. Laat hem lekker bij Roda. De keren dat ik Vicento en Ignatio heb zien voetballen had ik iets van WOW die worden goed! Laat ze groeien in de eredivisie. We hebben nu het voordeel dat we Ricky hebben, juist hij kan een spits goed bedienen. Dat was ook al goed te zien tijden de oefenwedstrijden.

Hadouir heeft inderdaad wel wat problemen, maar Ricky kan ook opviegerig zijn. ik denk bovendien dat Atteveld Hadouir prima onder controle kan houden. Hij heeft volgens mij in zijn Roda tijd nooit problemen met hem gehad. Maar wat betreft Ricky en het bedienen van de spitsen heb je zeker gelijk. Maar ik twijfel of Vicento en Ignacio klaar zijn voor de eredivisie. Ben overigens wel fan van ze! Ik denk dat als zij spelen dat ze meer scoren dan Powel.
Iemand enig idee waarom Bosschaart niet linksback speelt ipv Van Hese

0
Vrijdag 24 juli 2009 om 11:01 uur

Nu online

carbayon, James, kojak1, rh_vakm, Benjamin070 en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26