Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Zware domper ADO na één minuut Van onze Rankovic ligt krimpend van de pijn op het veld. Foto: ï¿? PICS UNITED DEN HAAG - ADO Den Haag moet het mogelijk lange tijd doen zonder Aleksandar Rankovic. De middenvelder van de Haagse formatie ging in het duel tegen NAC Breda al in de tweede minuut door zijn knie, waarna hij even later per brancard het veld verliet. Pascal Bosschaart verving de onfortuinlijke Serviër in de zesde minuut.


Er wordt gevreesd voor een gecheurde knieband van de aanvoerder van het team van Raymond Atteveld.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 17:56 uur

rien1

GroenGeel schreef:

Groot gelijk hebben ze.
Wij zouden ook eens moeten gaan shoppen bij een PSV, Twente of AZ. Met een beetje verstand hadden ze dat bij de transfer van Elia ook bedongen.
Ik blijf het toch een raar verhaal vinden. Voordat ook maar bekend was dat Elia verkocht zou worden werd toch al gezegd dat er spelers van naam zouden komen hier. Nu is Elia daarna ook nog eens verkocht (=2,5 miljoen al is het in delen) en kan er eigenlijk niks.
 
Toch hoor je steeds meer bij (zeg maar) staartclubs al een tijd dat er geen geld in kas is, maar zo langamerhand gaan die clubs toch maar eens kijken  "of er nog wat mogelijk is." 
Je ziet dat er nu overal spelers af gaan vallen met voor bv ons aardige kwaliteiten. 
Is het dan toch zo dat ook ADO maar doet alsof er niets kan?
0
Zondag 2 augustus 2009 om 11:09 uur

Kees

bolke de beer, schreef:

Vd Gun mogelijk nieuwe aankoop van Ado.
Tsja, Bolke ik weet niet wat ik er van geloven moet. Ik wil jou shout, met alle respect, niet in twijfel trekken maar ik heb de laatste tijd zoveel gehoord dat achteraf niet doorging. Vandaar heb ik mijn twijfels.

Wel weet ik dat jij in het verleden een van de weinige was met betrouwbare info. Stel mij, en miljoenen ADO supporters dus niet teleur!
0
Zondag 2 augustus 2009 om 00:15 uur

voetballen kan hij,maar.....

bolke de beer, schreef:

Vd Gun mogelijk nieuwe aankoop van Ado.
Carrière

Hij begon zijn carrière in het betaald voetbal in 1998 bij AFC Ajax. Daarna speelde hij voor FC Den Bosch, Willem II, ADO Den Haag en Borussia Dortmund. Bij de laatste club raakte hij in zijn derde wedstrijd zwaar geblesseerd aan de knie. In december 2006 kreeg hij opnieuw een blessure aan dezelfde knie; hij hoefde niet te worden geopereerd maar was wel drie maanden uitgeschakeld. Amper een maand na zijn rentree het eerste team van FC Utrecht, ging hij op de training door zijn knie. Naar schatting was hij negen maanden uitgeschakeld. Ook in zijn tijd bij Ajax stond hij al eens lang buitenspel na een blessure aan zijn knie.

In 2009 besloot VDG zijn contract niet te verlengen, wegens belangstelling van clubs als FC Twente en Feyenoord. Momenteel zit hij zonder club.

Van der Gun speelt in de aanval. Hij won met Ajax de landstitel in 2002. Hij was tot zijn 15e ook een verdienstelijk cricketer.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 00:13 uur

Kees

Volgens mij heeft NAC een veel betere en uitgebalanceerde selectie dan die van ons. Op zicht geen schande natuurlijk.

Waar wij het moeten doen met bijv. Lex als alternatieve spits en jongens als L. Pique en Hese als stand inn backs hebben zij betere spelers als alternatief op elke plek die dubbel bezet is.

Op zicht absoluut geen schande voor ons aangezien we net om de hoek komen kijken maar je moet je niet rijker rekenen dan je bent.

Onze eerste 12 a 13 zijn eredivisiewaardige spelers maar alles daarna nog niet of heeft zijn beste tijd gehad.

Als je het gehele seizoen met je basiself speelt, en dat gebeurt natuurlijk niet, dan eindig je rond plaats 11 a 12 nu echter niet omdat de selectie nog veels en veels te smal is.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 19:14 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

fcdh sassem schreef:

Ik hoop het dat ze vanaf begin af aan spelen.Als ik

Atteveld was zou ik ze zeker op stellen en dan maar kijken waar het schip strand en hoe lang ze het volhouden. Pique en Ammi zijn op 1 been nog beter dan hun vervangers. Ik vrees echter dat het toch l pique en van hese wordt.
Ik heb deze week bij de training gekeken, en ik weet bijna zeker dat Ammi en Mitchel Pique op de bank beginnen. Ze hebben de hele week bij de oefenpotjes op de training bij de reserves meegedaan. 

Mocht ADO voor komen tegen NAC en ze weten die voorsprong een lange tijd vast te houden, dan vind ik het niet meer dan logisch dat ze tijdens de wedstrijd invallen voor L. Pique en Hese.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 12:36 uur

Gentlemen

Kees schreef:

Je stelling onderschrijf ik best, echter kun je het ook anders benaderen.

ADO heeft een begroting van 15 miljoen euro.
Laten we ervan uitgaan dat we 40 punten halen.

Iedere eurocent in die 15 miljoen is uiteindelijk bestemd om het eerste elftal te laten presteren. Of het nou gaat om een envelop voor de marketing, de toiletbril of de spelersselectie. Het doel is duidelijk.

Omgerekend kost ieder punt, hoe je het ook wend of keert, 15 miljoen gedeeld door 40 = 375.000 euro.

Als je dus nu in de wachtkamer gaat zitten met de aanschaf van nieuwe spelers weet je dat (on)bewust een aantal wedstrijdpunten laat schieten.

Kortom: je spaart ongetwijfeld geld uit door later spelers aan te schaffen maar daardoor wordt ook ieder punt per saldo duurder.

ps Ik weet het is een vrij ingewikkelde theorie (schiet me maar af) maar als je het goed beredeneert zit er een stevige kern van waarheid in.
Daar ga ik wel in mee. Het neemt tijd in beslag om een speler in te passen. Staat trouwens op fcupdate.nl het volgende. Ik zou de centen lekker in mijn zak houden...

14. ADO Den Haag
ADO Den Haag gaat zich dit seizoen zonder al te veel problemen handhaven. Ook vorig seizoen presteerde de ploeg al prima, maar kwam het in de problemen omdat het bijna wekelijks comfortabele voorsprongen uit handen te gaf. Hierdoor verloor ADO onnodig veel punten en moest het nog flink aanpoten om de nacompetitie te ontlopen. Dit seizoen zal Raymond Atteveld zijn ploeg, die door de komst van Hagenaar Ricky van den Bergh een nieuwe impuls gekregen heeft, moeiteloos naar een plek ruim boven de rode streep leiden. 

http://www.fcupdate.nl/nieuws/2009/07/31/preview-eredivisie-slaan-de-traditionele-topclubs-terug_125252/
0
Vrijdag 31 juli 2009 om 17:59 uur

Vlakko

Om alles weer een beetje extra in perspectief te plaatsen, dit is al club nummer 3 in korte tijd in de ere:

Willem II in serieuze geldnoodGepubliceerd op: 30 juli 2009 20:53


Willem II verkeert in serieuze geldnood. De Tilburgers moeten waken voor een financiële ondergang.
De Brabanders hebben in mei aan het Tilburgse stadsbestuur gevraagd om voorlopig niet te hoeven voldoen aan de 582.000 euro huurachterstand. Ook sluit Willem II het afgelopen voetbaljaar af met een tekort van ruim vier miljoen euro. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De club is inmiddels door de KNVB ingedeeld in categorie 2 vanwege `de zorgelijke situatie`. De bond zal Willem II nauwlettend in de gaten houden. "Het is slechts een begroting. Die kan er straks zomaar weer anders uitzien", zwakt directeur Frank Molkenboer de harde cijfers af. 

ELF voetbal.nl
0
Vrijdag 31 juli 2009 om 07:57 uur

super fc denhaag

Edwin schreef:

Je kun thelaas Meric niet beoordelen op die ene prachtige goal. Hij maakte steeds dezelfde actie. Dat kan ik de hoofdklasse, maar in de eredivisie hadden ze zijn bewegingen na een wedstrijd of wat wel door en er kwamen geen andere bewegingen bij. Hij werd jammer genoeg met de wedstrijd `minder effectief`.
ik heb die tijd die meric bij ons speelde genoten van hem, als ie er in de 2e helft meestal in kwam was er gelijk gevaar. en het elftal ging gelijk aanvallend spelen. ik denk wel dat ie vaak een hele wedstrijd niet aan kon. maar daar valt toch op te trainen.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:15 uur

hjfff

Bert schreef:

Maar Christiaan is niet rijp voor het eerste. Als tijdeijke oplossing contact opnemen met Timmer.
Zijn die gek dan! Ag ag ag..

1. Timmer is helemaal geen kut meer waard. Achterlijke dingen ipv simpel een bal stoppen. Begreep al die tijd al niet dat in bij NL nog erbij zat.

2. Voor 1 wedstrijd een keeper halen?! Waterman en Coutinho zijn al bezig om deze zondag te halen, laat staan volgende week zondag.

Hoe bedoel je kapitaalvernietiging?!
0
Woensdag 29 juli 2009 om 23:21 uur

Nu online

Ado Vakkie S, FFL, Bollie74, GroenGeelHart070, ADO73, Marcie, rien1, LemonHaze, rh_vakm en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26