Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vlakko

Om alles weer een beetje extra in perspectief te plaatsen, dit is al club nummer 3 in korte tijd in de ere:

Willem II in serieuze geldnoodGepubliceerd op: 30 juli 2009 20:53


Willem II verkeert in serieuze geldnood. De Tilburgers moeten waken voor een financiële ondergang.
De Brabanders hebben in mei aan het Tilburgse stadsbestuur gevraagd om voorlopig niet te hoeven voldoen aan de 582.000 euro huurachterstand. Ook sluit Willem II het afgelopen voetbaljaar af met een tekort van ruim vier miljoen euro. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De club is inmiddels door de KNVB ingedeeld in categorie 2 vanwege `de zorgelijke situatie`. De bond zal Willem II nauwlettend in de gaten houden. "Het is slechts een begroting. Die kan er straks zomaar weer anders uitzien", zwakt directeur Frank Molkenboer de harde cijfers af. 

ELF voetbal.nl
0
Vrijdag 31 juli 2009 om 07:57 uur

super fc denhaag

Edwin schreef:

Je kun thelaas Meric niet beoordelen op die ene prachtige goal. Hij maakte steeds dezelfde actie. Dat kan ik de hoofdklasse, maar in de eredivisie hadden ze zijn bewegingen na een wedstrijd of wat wel door en er kwamen geen andere bewegingen bij. Hij werd jammer genoeg met de wedstrijd `minder effectief`.
ik heb die tijd die meric bij ons speelde genoten van hem, als ie er in de 2e helft meestal in kwam was er gelijk gevaar. en het elftal ging gelijk aanvallend spelen. ik denk wel dat ie vaak een hele wedstrijd niet aan kon. maar daar valt toch op te trainen.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:15 uur

hjfff

Bert schreef:

Maar Christiaan is niet rijp voor het eerste. Als tijdeijke oplossing contact opnemen met Timmer.
Zijn die gek dan! Ag ag ag..

1. Timmer is helemaal geen kut meer waard. Achterlijke dingen ipv simpel een bal stoppen. Begreep al die tijd al niet dat in bij NL nog erbij zat.

2. Voor 1 wedstrijd een keeper halen?! Waterman en Coutinho zijn al bezig om deze zondag te halen, laat staan volgende week zondag.

Hoe bedoel je kapitaalvernietiging?!
0
Woensdag 29 juli 2009 om 23:21 uur

g

rien1 schreef:

Dit was een shout van jou nog van gisteravond, Kees.
Inmiddels na deze werkdag is het stuk over de verkoop van Bodde (als dat zou gebeuren tenminste), dan zou er pas mogelijk wat bijkomen. Ik heb het idee dat het helemaal niet zo lekker gaat met de club. Vooral financieel gezien. Ik begrijp er echt niks meer van. Dan zouden we schrikken van de goeie spelers die zouden komen, en dan wordt Elia verkocht en is er weer geen geld. En van vd Kallen horen we al helemaal niks meer.
Dat is het enige probleem: teveel mensen hebben voor hun beurt gepraat -en vd Kallen heeft wijselijk niets gezegd.

Een begroting van 15 miljoen is prima, maar vdK zal zakenman genoeg zijn om te weten dat een begroting geen keihard vaststaand iets is. Als je nu al ziet dat het qua inkomsten knijpen wordt, kun je daar beter mee beginnen en halverwege (of aan het eind van) het seizoen tot de conclusie komen dat je geld over hebt, dan andersom.  Twee jaar geleden (toen we een jaartje Jupiler voor de boeg hadden) hadden we de hoogste begroting van de bierliga.
Toen de supporters en de sponsors en de zakenlui weg bleven, was de club in een paar maanden tijd bijna naar de kloten, omdat het geld dat er niet was, wel was uitgegeven, want er was immers een begroting van 10 miljoen -terwijl de werkelijke inkomsten iets meer dan de helft daarvan waren...
Mijn zegen hebben ze -al had ik ook liever gezien dat iedereen binnen de club zijn muil had gehouden totdat er echt duidelijkheid was. Maar het verhaal vorig jaar was: handhaven, rustig opbouwen, en over een jaar of 3-5 doorstoten naar het linkerrijtje. Dus tot 2011 geen gezeik aub.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 18:49 uur

JB

JS schreef:

Nr`s 1 t/m 5 wel, maar 6t/m 9 niet.
Milic en powel vind ik tot nu toe regelrechte miskopen. Waterman geef ik het voordeel van de twijfel en Soltani kan me ook niet echt bekoren, want die heeft totaal geen passeerbeweging, hetgeen essentieel is voor een buitenspeler. Maar ik vind Caracciolo, De Meersman echt jammer. Volgens mij hadden die 2 meer kans moeten krijgen. Hoe kan het nou dat bijna alle spelers vorig jaar in het Fanzine zeiden dat De Meersman de beste speler was op trainingen en dat ie nooit 1 minuut heeft gespeeld!
Verder vraag ik me echt af hoe het kan dat wij geen professioneel scoutingsapparaat hebben. Daar valt of staat je elftal mee.
Pluspunt van Wetzel: hij heeft inderdaad ook een paar goede spelers over de streep getrokken, dus daarmee heeft ie wat krediet verdient.
Een goede scouting opbouwen kost jaren.

Een redelijk tot goed scoutingapparaat de vernieling inhelpen kan per direct.
En juist het zaken de vernieling in helpen is bij ADO in het (recente) verleden professioneel aangepakt.

Voordat er weer goede scouts zijn en vooral voordat alle contacten weer hersteld/opgebouwd zijn kan nog wel een behoorlijke tijd overheen gaan.

Wat Soltani betreft ben ik het met je eens, maar hij staat in het lijstje omdat hij hier bijna altijd bij de favoriete spelers wordt genoemd.

Waterman en Powel zijn twee gevallen "vertrouwen".
Keepen zoals Waterman bij Heerenveen, de eerste 2 jaar AZ en Jong Oranje deed, dat verleer je niet.
Als het Atteveld lukt om de knop in die koppies om te zetten beleven we aan allebei nog heel veel plezier.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:36 uur

JB

L. schreef:

Ik moet toegeven dat het verkopen van Meric en het aantrekken van types als De Meersman en Caracciolo niet erg geslaagd is. Maar dat was vorig jaar. Daar staan wel goede aankopen van Ammi, Pique, Derijck en Buijs tegenover.

Dit jaar kan hij niks fout doen, omdat hij totaal geen middelen heeft om íets te doen.
Zoals ook anderen al geshout hebben mogen we blij zijn dat we nog wat gevangen hebben voor Meric. Bovendien kenden intussen alle backs in de eredivisie zijn enige kunstje, dus veel had je de tweede seizoenshelft neit meer van hem te verwachten.

Bijv. De Meersman en Caracciolo zijn gehaald vanuit het perspectief nog een jaar in de Jupilerleague te spelen en daar dan directe promotie af te dwingen. Dat "we" vervolgens het onwaarschijnlkijk presteren door in de nacompetitie plotseling wel blijken te kunnen voetballen en 3 finales op rij winnen. Tja, wie had dat voorzien.
En voetballers haal je niet bij de Blokker of de V&D zodat je ze nog terug kan brengen als je het bonnetje hebt bewaard. Het wordt tijd dat iedereen zich dat eens blijvend beseft.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:15 uur

Helaas

L. schreef:

Ik moet toegeven dat het verkopen van Meric en het aantrekken van types als De Meersman en Caracciolo niet erg geslaagd is. Maar dat was vorig jaar. Daar staan wel goede aankopen van Ammi, Pique, Derijck en Buijs tegenover.

Dit jaar kan hij niks fout doen, omdat hij totaal geen middelen heeft om íets te doen.
zijjn Ammi en Piqué altijd meer geblesseerd dan dat ze mee kunnen doen. 
Zijn ze weer even fit dan daarna hoppa meteen weer een tijd uitgeschakeld. 
De Meersman en Caracciolo hebben helaas geen geen kans (meer) gehad. Dan blijft er nog over Powel...tja breek me de bek niet open en Milic: aardige speler lijkt me, alleen hoop niet dat hij constant met Ammi en Piqué aan het revalideren is.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 14:05 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De eerste wedstrijd uit vorig seizoen tegen Sparta was hij echt goed !
Zekers! Scoorde daarbij toen ook nog eens een prachtig mooi doelpunt! Nogmaals, jammer dat  Caraciolo niet wat meer (tijd) gegund is/was.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 21:56 uur

Advertentie

rien1

RicoFCDH schreef:

Mischien heeft Wetzel een kans als hij tegen hem zegt dat hij dan 2 jaar lang gratis naar burger king mag.
Het schijnt toch dat hij al weer wat kilootjes kwijt is, las ik korte tijd terug. Lijkt me echt iets voor ADO. 
Men had toch al interesse?
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 20:00 uur

Gustav

Peco to Gustav schreef:

Ja ja...daar heeft Gustav weer helemaal gelijk in, maar ja wat wil je, iedereen wil graag bij de grootste tabakleverancier van Vak Q in de buurt zitten hahahahaha   Ik kom je dus ophalen Gustav, want dan zit ik in elk geval op de 1e rang voor de tabakdistributie hehehe
Als je maar een keer op tijd komt want er wordt afscheid genomen van oud spelers en dat wil ik graag zien!!! Dus wees uiterlijk 13.00 bij mij haha
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 19:34 uur

Nu online

Erik070, Bleek, Joo070, Marcie, skrens en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25