Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

<FCDH> schreef:

ja maar vd kallen geeft ook wel is een politiek antwoord in de omringende landen is de recessie aan het afzwakken en rara in nederland weer niet ?wel weer toevallig anders kunnen ze het niet op de bezuinigingen gooien snap je hem
Dat Nederland achterloopt bij het herstel is logisch. Nergens wordt zo veel aan de omringende landen verdient als in Nederland. het herstel in de omringende landen is een goed teken, maar er is daar nog wat binnenlandse ruimte om de groei op tevangen. Zo meteen niet meer en dan gaat in nederland de ketel ook weer vol op stoom.

Dat vd Kallen nu meer tijd aan zijn bedrijven besteed is logisch. Hij zit namelijk in de grafimedia sector. Zeg maar de drukkerijwereld (en tegenwoordig internet natuurlijk).
Het allereerste waar bedrijven op bezuinigen als het minder wordt is het drukwerk.
Sobere, dus goedkopere huisstijl, minder adverteren, minder brochures en tijdschriften enz.
De hoogtij voor de grafische sector komt pas weer als de economie weer aardig op weg is zich te herstellen en bedrijven het weer nodig vinden zich "te gaan onderscheiden".
In crisistijd hebben de financiele mensen het voor het zeggen en wordt er gesneden, als het weer beter gaat komen met de commerciele mensen de mooie plannen (met bijbehorende folders) weer boven drijven.
In het kort, vd Kallen zal zich nog wel enige tijd  voornamelijk op zijn bedrijven richten.
En dat is dus geen politiek antwoord.
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:46 uur

JB

<FCDH> schreef:

ik vind dat we af moeten van de gedachte dat spelers die duurder zijn ook beter zijn dat is niet altijd zo een onbekende speler kan ook ineens uitgroeien tot een topper kijk honda
Als we Vicento, Ignacio, van Hese, de Geer, Lorenzo Pique, Koksal, Achterberg, Antonia  net als Honda 2 jaar de tijd geven, dan zouden dat weleens soortgelijke groeibriljanten kunnen zijn.
Alleen, kunnen we het ons permitteren daarop te wachten en ze in tussen wel mee laten doen zodat ze kunnen groeien?
Wat dat betreft is wel gunstig dat het tweede weer eredivisie speelt.
Voor de toekomst hebben we dus al het nodige geld op de bank, alleen kunnen we er voorlopig nog niet aankomen.

Trouwens, wie heeft eigenlijk die Honda bij VVV binnengehaald?
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:37 uur

rien1

Aad schreef:

Volgens mij is er maar 1 reden waar alles mee samenhangt: De twijfelachtige economische situatie.

Van der Kallen liet dat al duidelijk doorschemeren in vakkie W.
Tegenvallende sponsorinkomsten maar, zo denk ik, vooral de situatie bij zijn eigen bedrijven, die (zoals hij zei) op dit moment veel meer van zijn tijd vragen waardoor ADO wat achterblijft,
Lijkt mij zeer te respecteren. Ook de bedrijven van van der Kallen hebben werknemers en die hebben ook een gezin etc. en gaan dus voor. Boven het plezier van pakweg 10.000 supporters.
Ik den k dat van der Kallen zich dat anderhalf jaar geleden anders had voorgesteld maar het is niet anders.
Wat betreft ADO houdt hij zijn hand op de knip en wat geld (Elia) op de bank voor het geval dat de begroting niet kan worden gerealiseerd.
@ADOLAAK, over de meekijkende gemeente, daar kan je ook wel eens gelijk in hebben. Als ik zo die wethouder (die krullebol van de VVD) hoorde, zit hij ook niet te wachten dat ADO straks weer op de stoep staat. Hij zei iets van : "nu gaat het goed en dat willen we graag zo houden".

En inderdaad vergt de krisis nu al zijn tijd waar hij vorig jaar nog veel tijd in ADO stopte, Dat is nu andersom.
Toch kan ik mij niet voorstellen dat hij ""goede raad"" heeft gehad om toch iets te doen aan de sterkte van het team, want owee als er onverwijld gedegradeerd wordt of er straks qua punten een onoverbrugbare achterstand ontstaat.

Het klinkt allemaal wel erg dramatisch van mijn kant na pas 3 wedstrijden, maar dat farewell-seizoen wil ik niet nog eens meemaken met plek 18 en 17 punten. 
Ja, daar ben ik toch wel benauwd voor.   
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:31 uur

Aad

rien1 schreef:

Daarom is het ook juist zo teleurstellend. Er zou een speler komen die we nooit zouden durven verwachten. En dat was nog ver voor die 2,5mil binnen kwamen van Elia. 
En nu schijnt dat geld in de achterstallige tekorten zijn gegaan. 
Straks zijn we blij dat we schuldenvrij op plek 18 staan.  
Dat snap ik echt niet.
Volgens mij is er maar 1 reden waar alles mee samenhangt: De twijfelachtige economische situatie.

Van der Kallen liet dat al duidelijk doorschemeren in vakkie W.
Tegenvallende sponsorinkomsten maar, zo denk ik, vooral de situatie bij zijn eigen bedrijven, die (zoals hij zei) op dit moment veel meer van zijn tijd vragen waardoor ADO wat achterblijft,
Lijkt mij zeer te respecteren. Ook de bedrijven van van der Kallen hebben werknemers en die hebben ook een gezin etc. en gaan dus voor. Boven het plezier van pakweg 10.000 supporters.
Ik den k dat van der Kallen zich dat anderhalf jaar geleden anders had voorgesteld maar het is niet anders.
Wat betreft ADO houdt hij zijn hand op de knip en wat geld (Elia) op de bank voor het geval dat de begroting niet kan worden gerealiseerd.
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:21 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Net op voetbalprimeur ook het nieuws dat er een aantal "grootverdieners" weg mogen of moeten.Daar zitten er een paar bij hoor!

Alles bij elkaar wordt het steeds meer een grote  snoepwinkel. Maar ja, geld.......zucht
ik snap het ook niet meer rien vd kallen stond toen samen met wetzel te vertellen dat ze gingen doorpakken want nu was de tijd ervoor en je ziet maar niks ?
0
Maandag 17 augustus 2009 om 21:02 uur

Drama

kojak1 schreef:

waarom moet jij toch altijd iedereen afzeiken joh.je begint vervelend te worden met dat gelul van je.eerst was her ringelsteyn,toen rob jansen,toen zijn broer.nu we gered zijn kom je weer met deze achterlijke shout.en onze td heeft zijn broer in dienst,evenals jou vriend jol.heeft ook zijn familie meegenomen,sterker nog heeft hem nou een baantje bij haarlem bezorgt.misschien dat jij ook die kant maar eens op moet gaan,je bent tenslotte ook al een jaar aan het zeiken.of heb je geen normaal leven meer.
Zie jou de laatste tijd ook alleen maar zeiken....


ieder ze eigen mening 
0
Maandag 17 augustus 2009 om 15:16 uur

Johannes

`Ajax en PSV melden zich voor Honda`
Uitgegeven: 16 augustus 2009 22:01
Laatst gewijzigd: 16 augustus 2009 22:01

Keisuke Honda wil graag in de Eredivisie blijven voetballen en zal dat naar het zich laat aanzien doen bij een van de clubs uit het trio Ajax, PSV en VVV-Venlo, de huidige werkgever van de Japanner.
De middenvelder was zondag tegen FC Utrecht opnieuw zeer belangrijk voor zijn ploeg. Hij schoot in de Domstad met een prachtige knal de 2-2 binnen.
"Ik heb het goed naar mijn zijn in Nederland", zei Honda na het duel tegen Eredivisie Live. "De mensen zijn vriendelijk, het is hier rustig en daarom wil ik voorlopig gewoon in Nederland blijven."

VVV vraagt tien miljoen euro voor de linkspoot. Lange tijd bleef het bij geruchten omtrent de interesse van Nederlandse topclubs, maar intussen hebben die zich tot de Limburgse club gewend.
"Ajax en PSV hebben zich gemeld om te vragen wat Honda moet kosten", aldus VVV-voorzitter Hai Berden. "Maar we hebben van beide clubs nog geen voorstel ontvangen."
© NUsport

Laten we hopen dat het snel tot een transfer komt!
Verder kan ik me vinden in het verhaal en de opstelling van `hjfff`. Ik denk alleen dat we meer kans maken op Luickx dan op Van Dijk: weer niet gespeeld en ellende op de training. Verder kreeg ik zaterdagavond het idee dat Denneboom wellicht al in gesprek is met Den Haag op dit moment. We gaan het zien!
0
Zondag 16 augustus 2009 om 22:23 uur

<FCDH>

marcellino schreef:

Waar ik onderhand een beetje moe van wordt zijn de mensen die hier roepen dat we volgende week de punten pakken.

mensen dit roepen we al drie wedstrijden.

Iedereen kan toch zien dat we gwoon kwaliteit tekort komen en vooral in de spits en de achterhoede.

we moeten er gewoon rekening mee houden dat we gaan strijden voor lijfsbehoud.

en dan werken de clubs waar we mee moeten strijden niet mee want die pakken tenminste nog punten.

spelers halen in de winterstop terwijl je nu al weet dat je ze nodig hebt is dom denken en veranderd niets in het financieel plaatje ,ja oke je hebt geld uitgegeven die je misschien nog niet hebt,maar dat is met een begroting ook zo daar maken ze ook een berekening wat misschien uit eindelijk 3 miljoen lager ligt.

waarom kunnen degradatie ploegen wel spelers halen en wij niet.
Ik denk dat ons toch een mooier plaatje is voor gehouden dan we dachten en dat ado zelf dacht het wel te reden met deze spelers groep gelukkig is heel snel naar voren gekomen dat we het met deze ploeg niet gaan reden.

iedereen hoopt op punten tegen rkc en vitesse en ik hoop dat eigenlijk niet en waarom omdat we dan nog 3 dagen hebben om ons te versterken wat ons op een langer termijn meer punten op gaat leveren.

punten tegen vitesse en rkc verdampt weer de problemen en zorgt ervoor dat ze niks gaan halen.



strijden om lijfs behoud doen we geloof ik al 20 jaar?het word tijd dat wetzel ze belofte is na komt en als ie dat niet doet moet ie is niet zo hoog van de toren blazen
0
Zondag 16 augustus 2009 om 19:58 uur

Advertentie

Johannes

Charlton Vicento is een behoorlijk talent, laten we het daar `s over hebben! Geef hem de tijd en we gaan er echt nog veel plezier aan beleven. Een hele wedstrijd Ere was nog iets te veel zag je tegen het eind, maar heel hoopvol was het absoluut!

Powel lijkt toch het volgende slachtoffer op ons spitsenkerkhof te zijn. Ik ben lang achter hem blijven staan. Het is nu 1 voor twaalf! Ik geef hem nog een laatste kans met Ricky aan zijn zijde... als dat ook al niet werkt dan snel verhuren aan de Graafschap en in godsnaam snel een vervanger halen.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 14:39 uur

kojak1

rien1 schreef:

 Altijd leuk als je meegaat, Bert. Ik hoor het dan wel!

Tegen RKC kan ik zelf ook niet want de rest van de familie Rien wil ook wel eens wat. Dat betekent voor mij een vrijdag tot vrijdag-weekje weg naar America. Let wel, met een "c" dus.  
Dat wordt dus nagel daar op de dag van die wedstrijd.

En wat de zondagmiddag betreft. Er zal wel meer achter zitten zoals het uitzenden van de wedstrijden, maar op zondagmiddag trekt ADO veel en veel meer publiek! Dat zag je de laatste wedstrijden van vorig seizoen al. En heel vreemd, maar de resultaten zijn over het algemeen ook beter. 8.819 toeschouwers gisteren tegen twente is gewoon weinig.
heeft daar niets mee te maken rien.de mensen voor mij ,scc houders,zijn altijd met vijf man,maar nu maar twee,de rest had vakantie.ik denk dat dat ook een hoop supportyers scheelt,je zie het niet alleen bij ons maar bij bijna elke club.voetbal in vakantie tijd kost toeschouwers.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 11:32 uur

Nu online

DenHaagFC17, t e, Remy V, Marcie, kojak1, pwr en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25