Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ruudje16

GroenGeel schreef:

Sorry voor de test, maar heb al eerder hele verhalen getypt en dan kon ik niet posten, god mag weten waarom.

 

Vandaag in de VI toch wel een heftig verhaal over wat er is gebeurt i de kleedkamer, Atteveld die tegen Buijs roept dat ie z'n teringmuil moet houden etc.

 

Maar er staat ook in dat Buijs, Derijck,Immers en van der Bergh GRATIS mogn vertrekken, ze hebben een mondelinge toezegging van de raad van commissaris...

 

Zijn we nou echt helemaal gek geworden? Ik vrees dat we compleet kapot gaan met deze leiding!

Volgens mij zou dat alleen mogen als Atteveld nog trainer zou zijn volgend seizoen...

 

Afgezien van de spelers wiens contract toch al afliep

(bv  Buijs...)

0
Woensdag 31 maart 2010 om 19:21 uur

Moi

g schreef:

De helft van alle ellende die de club doormaakt, wordt veroorzaakt doordat alles, maar dan ook echt alles, lekker sensationeel naar buiten wordt gebracht; het liefst via de pers. Het is niet de eerste keer, maar het blijft jammer dat de supporters daar ook aan meedoen.

Van der Kallen: "FCDH-spelers hebben selectief geheugen"

Mark van der Kallen is teleurgesteld in enkele spelers van FC Den Haag. De clubeigenaar verwijt de voetballers dat ze zich niet aan hun afspraken houden. Hoofdtrainer Raymond Atteveld kon dinsdag vertrekken, terwijl maandag de intentie was uitgesproken om het seizoen af te maken.

"Het is werkelijk betreurenswaardig", zo vertelt Van der Kallen. "Sommige spelers hebben een wel erg selectief geheugen. Het ene moment spreek je met z'n allen af dat ze achter de trainer staan, op het andere moment is het toch weer anders."

Behalve de spelers hadden ook de supporters van FCDH een aandeel aan het ontslag. "De situatie is onhoudbaar geworden. Dit kon zo niet langer doorgaan", zegt de geldschieter. Volgens hem was geldgebrek niet de reden om Atteveld aan te laten blijven. "We betalen hem nu toch óók gewoon door?"

Bron: www.soccernews.nl  
 

0
Woensdag 31 maart 2010 om 18:01 uur

Ruudje16

anti-beleid schreef:

Welke doelstelling? Ik ben niet betrokken geweest bij de akties op vrijdagavond en maandagavond. Op internet heb ik mijn gal gespuwd. Meer niet. Hoe het vrijdagavond en maandagavond is gegaan keur ik volledig af. Ik hou namelijk niet van bedreigingen uiten in welke vorm dan ook. De beelden van vrijdagavond is waanzin. Een aantal spelers mag ook opdonderen. Deze knapen zochten de media en misbruikte supporters om hun onvrede te uiten.

Ik vang geluiden op dat de catering aanzienlijk verbeterd is.

Everse volgend jaar trainer ????

0
Woensdag 31 maart 2010 om 09:52 uur

Moi

Atteveld: Spelers liegen en bedriegen

Door Mike Verweij
AMSTELVEEN - Raymond Atteveld voelt zich ,,op een ongelooflijke manier” in zijn hemd gezet door de spelers van ADO Den Haag. ,,De afspraken die maandag met de directie zijn gemaakt en – in samenspraak met de spelers – in een persbericht zijn verwoord, werden nog dezelfde avond door die gasten ontkracht via de media en supporters. Daardoor ontstond een bepaalde stemming en werd mijn positie alsnog onhoudbaar. Ik zeg spelers, maar eigenlijk is het maar een man of drie/vier die de heleboel bij elkaar liegt.”
bron: televaag


Raymond Atteveld verlaat het trainingsveld. Foto: ANP Atteveld wil geen namen noemen, maar ontkent niet dat het om Danny Buijs, Lex Immers, Ricky van den Bergh en Richard Knopper gaat. ,,Als je in de positie zit, waarin we met ADO Den Haag zitten, moet je gewoon keihard werken en niet voortdurend de kantjes eraf lopen. Vervolgens zeggen ze wel doodleuk dat ze zo begaan zijn met de club. Ze kunnen nu laten zien dat ze ADO in de eredivisie kunnen houden”, aldus de aan de kant geschoven trainer.

0
Woensdag 31 maart 2010 om 08:48 uur

yerffeJ

Eindelijk is die flapdrol van een Atteveld weg, of in ieder geval non actief. Een trainer met losse handjes...  veel erger moet het toch niet worden?

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 23:34 uur

Max

Ik heb de hele avond al zin om een lekker lang stuk te schrijven en al mijn gal te spuwen, maar het is compleet zinloos. De club wordt gerund door egootjes zonder doortastend vermogen. Waren zij gisteravond nou echt de enige in Nederland die dachten dat een tweede geforceerde vredespijp echt zin zou hebben.

 

Eerst een trainer de hand boven het hoofd houden en nog geen dag later hem ontslaan. Wat een amateurs. Drie grote blunders in een jaar. Welke gek dacht echt dat het aanhouden van Atteveld enige zin had.

 

Voor de rest moeten we niet denken dat die zeven spelers nu wel opeens goed gaan spelen. Ten eerste missen ze daar de kwaliteit voor. Ten tweede zijn ze in de zomer toch allemaal weg. Kan hun het dus schelen of we er in blijven of niet.

 

Niet opstellen is misschien een optie, maar de selectie is al veel te krap, dan kan je niet eens 11 man het veld insturen.

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 22:37 uur

lernst

Ooievaar, HCF,Gonz en anti-beleid gefeliciteerd jullie doelstelling bereikt , ado naar de klote maar ja als je je zin maar krijgt toch ? ;(

 

hoe nu verder / realistische keuzes qua trainer volgend seizoen zijn mi stanley menzo , groenendijk , lems ,steijn of ulderink , verder idd afscheid nemen van amni , buys , cornelisse , knopper oper , milic en soltani ( vd berg blijft twijfel )lekker met frisse jongens beginnen  en zien waar het schip strand

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 22:08 uur

Advertentie

Johannes

gonz2 schreef:

Hij is de oorzaak. Heeft gelogen vanaf letterlijk dag 1

Vertel het even dan, die leugen op dag 1? Of vooruit: de leugen van dag 2 dan?

 

Wetzel heeft een aantal dingen goed voorspeld en de vinger op een aantal zere plekken gelegd. Dat deed hij op een buitengewoon stomme ijdele manier via o.a. de Snor. Maar toch: bepaalde 'supporters' hadden vrij snel een hekel aan hem en we weten allemaal waarom. Het beestje bij de naam noemen. Maar veel en veel te ijdel en te graag in de aandacht, dus zijn positie werd onhoudbaar.

 

Maar die voorspellingen hè: dat Ricky nog voor problemen zou zorgen, dat er anarchie in de spelersgroep zou ontstaan door het optreden van de RvC (Jagersma), en last but not least: dat de club geleid wordt door totale amateurs. Ik denk dat dat laatste gisteren definitief bewezen is met het aanhouden van Atteveld. Vandaag: extra bewijs - een voetbalbedrijf waar alle voetbalspecialisten ontslagen zijn. Wie gaat de contractbesprekingen doen en wie gaat er nieuwe spelers scouten en aantrekken? De TD? De trainer? Jagersma..!

 

Het is nu aan de spelers om als de sodemieter Eredivisievoetbal te laten zien en dat veilig te stellen voor komend seizoen. En aan de supporters om er weer achter te gaan staan. Laten we hee hard hopen dat er snel weer een voetbalman wordt gevonden die in hemelsnaam nog voor de amateurclub ADO wil komen werken.

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 21:43 uur

Mike

Bert schreef:

Wetzel zelf was best geschikt voor Ado totdat die zichzelf liet inpalmen door die snor en ging lekken naar de pers.

 

Daarom ben ik voorstander van een meer ervaren technisch directeur.

 

Gezien de geldproblemen zou je kunnen denken aan Lex. Nog beter is het als er een denktank komt waarbij de grote spelers uit het verleden bij betrokken worden waarover Lex de leiding heeft. Zij dienen dan Ado van adviezen te voorzien inzake het beleid op lange termijn maar ook als het gaat om vastleggen van talentvolle amateurs (Kees Jansma Jens Toornstra)

 

Als trainer opteer ik wel voor Everse eventueel aangevuld met Cor Lems. De Mos uiteraard ook maar de haalbaarheid daarvan trek ik uiteraard ook in twijfel. Groenendijk (bijna degradatie met W2, Lex Schoenmaker en Van Hanegem zijn voor mij geen optie als trainer.

 

 

Mee eens, behalve de laatste alinea. Laten we nu gewoon eens een sterke, ervaren TD aanstellen (evt de Mos) en een trainer die bij de groep past. Ook al komt ie van Rijnsburgse boys oid.

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 21:27 uur

Bert

Johannes schreef:

Maar die Wetzel he, die was achteraf helemaal zo gek nog niet! Hij heeft het allemaal voorspeld, dit hele drama...

Wetzel zelf was best geschikt voor Ado totdat die zichzelf liet inpalmen door die snor en ging lekken naar de pers.

 

Daarom ben ik voorstander van een meer ervaren technisch directeur.

 

Gezien de geldproblemen zou je kunnen denken aan Lex. Nog beter is het als er een denktank komt waarbij de grote spelers uit het verleden bij betrokken worden waarover Lex de leiding heeft. Zij dienen dan Ado van adviezen te voorzien inzake het beleid op lange termijn maar ook als het gaat om vastleggen van talentvolle amateurs (Kees Jansma Jens Toornstra)

 

Als trainer opteer ik wel voor Everse eventueel aangevuld met Cor Lems. De Mos uiteraard ook maar de haalbaarheid daarvan trek ik uiteraard ook in twijfel. Groenendijk (bijna degradatie met W2, Lex Schoenmaker en Van Hanegem zijn voor mij geen optie als trainer.

 

 

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 21:25 uur

Nu online

Ran1972, Bleek, Langebach2, pajam en 114 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26