Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Ik ben helemaal murw geslagen door de snel achtereenvolgende nieuwsberichten die sinds vrijdagavond naar buiten komen.

 

Wat er nu gebeurt is onthutsend. Een trainer die een motie van wantrouwen overleeft van een groot gedeelte van de spelersgroep, een machteloze RvC die geen centen heeft om RA weg te sturen ( ja, die zelfde RvC die blunderde door AW op staande voet te ontslaan ) en als klap op de vuurpijl spelers die NA dit seizoen weg willen als RA blijft.

 

HOE KAN RA IN GODESNAAM EEN PLOEG COACHEN AS ZONDAG WAARVAN EEN AANTAL SPELERS NIET MEER NAAR RA LUISTERT !!!!

 

Zo dat moest ik effe kwijt.

 

Ik kan mij ook niet vinden in de tactiek van RA, veel te behoudend. Bosschaart en Dereijck die 6 keer een balletje breed tikken naar elkaar in de wedstrijd tegen NAC.

Ik heb ook kritiek op RA, maar ik vind het te goedkoop om alle schuld bij hem te leggen, want een aantal spelers haalt zijn niveau niet, al het hele seizoen, en spelen als een natte krant.

 

Als spelers eisen dat ze weg mogen, maar WEL accepteren of gedogen dat RA zondag op de bank zit, dan zijn ze de knip voor de neus niet waard en mogen ze van mij ook ophoepelen. Dat toont 0,0 karakter.

Ook al is het moeilijk, hou allemaal je koppie erbij zondag. Het veld oprennen heb je niets aan, iedereen is zondag traceerbaar door de CC verplichting tegen Ajakkes en ze pakken je er met die biometrische cameras zo uit. Ga achter de club staan !!

0
Maandag 29 maart 2010 om 20:08 uur

Ooievaar

Denk dat het de beste optie is als de trainer zich ziek meldt. Zo niet dan krijgen eind van de rit de supporters weer de schuld, want daar is de Raad van Carnaval op uit, dat is zo klaar als een klontje, dan kunnen ze hun eigen falen daarop afwentelen. Zij zijn de hoofdschuldigen in dit drama, het zoveelste. Die plucheplakkers hebben totaal geen idee wat de sentimenten zijn bij en om de club.

 

Deze beslissing komt op mij een beetje over als een pyromaan brandweercommandant maken, en jezelf als raad verwonderen dat de hele stad in de hens staat.

0
Maandag 29 maart 2010 om 19:56 uur

Haguecityfirm

marcellino schreef:

de meesten hebben al een stadion verbod.

 

nu even over de toekomst.

ik hoor hier laat de spelers maar vertrekken.

Oke zit wat in maar denk je nu echt dat de laatste vijf wedstrijden met besieling word gespeeld en wat is dan de kans dat we degraderen!!

 

en wat is dan de kans dat we nog wel bestaan !!!!

 

ik hoor hier heel veel maar oplossingen ho maar.

Ja laat ze lekker vertrekken.

 

Ik mag toch wel aannemen dat iedereen zich beseft dat als den haag degradeerd het over en uit is.

En als je dat nog niet gedaan heb ga er dan heel snel over denken want of het nu fout loopt door supporters of de spelers die het de laatste vijf wedstrijden laten af weten .

Trekt v/d kallen de stekker eruit.

 

Alleen bij lijfs behoud blijft hij aan ,kan ook niet anders want zijn bedrijf kan het ook niet meer bol werken.

DE gemeente hoeven we ook niet meer aan te kloppen en suiker oompjes zijn er ook niet want die steken nu al geen cent in den haag.

 

Mij had het niet uit gemaakt wie er schuldig is en wie er moest vertrekken maar deze oplossing is de slechtste die je kan maken en zorgt er alleen maar voor dat het nog meer uit de hand gaat lopen.

Van de Kallen speelt gewoon een spelletje met de RVC,v/d Kallen staat borg voor de evt. tekorten,die ontslaat Atteveld dus niet want dan raakt het v/d Kallen zijn portomonee.

Wie vrijdag de spelersbus stonden op te wachten waren niet allemaal jongens met een Stadionverbod,ouwe garde HCF was sterk vertegenwoordigt en heeft mede zorg gedragen dat de jongere zich gingen gedragen.

O.A. Amni,v/d Bergh,Knopper,Buys,v.d Bergh,Verhoek,Immers,Derijck hebben aangeven het liefst nu al nioet meer onder Atteveld te willen werken,maar maken het seizoen af,blijft Atteveld ook het aankomende seizoen,dan zullen al deze spelers opstappen en de evt. contrakten inleveren.

Mooiste uitspraak van v/d Kallen was, 'we hebben een tacktisch zeer goeie trainer"waarop div. spelers reageerde met, "hoe de trainer het in zijn hoofd haald om de middevelders v/d Bergh en Knopper als links en recht buiten neer te zetten.

 

Kortom een soap waar wij supporters de dupe van zijn.

0
Maandag 29 maart 2010 om 19:25 uur

Max

Er is nog hoop op een goede afloop dit seizoen:

 

Adelaar mag seizoen afmaken met Sparta
29 maart 2010

Frans Adelaar hoeft niet te vrezen dat hij het seizoen niet af mag maken met Sparta. De clubleiding van de Kasteelclub heeft ondanks de slechte reeks van zes verliespartijen op rij nog vertrouwen in de trainer.

Technisch manager Richard Grootscholten vertelde maandag aan RTV Rijnmond dat er genoeg vertrouwen binnen de club is dat Adelaar met Sparta de nacompetitie ontloopt. De Rotterdammers vinden zichzelf terug op de vijftiende plaats in de Eredivisie, maar ADO Den Haag en Willem II volgen op de voet.

Bovendien wacht Sparta nog een zwaar programma. SC Heerenveen, Heracles Almelo, FC Utrecht, Feyenoord en FC Groningen zijn de tegenstanders in de laatste vijf wedstrijden.

 

(bron:fcupdate)

0
Maandag 29 maart 2010 om 19:11 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vertrek van zeven spelers dreigt
Zeven selectiespelers hebben vandaag van het bestuur geƫist dat zij mogen vertrekken als Raymond Atteveld ook na de zomer nog de trainer van ADO Den Haag is. Dit meldt RTV West.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 29 maart 2010 om 19:06 uur

the mouse

t e schreef:

Ik denk dat ado even afwacht of er geldschieters komen om alsnog van Atteveld af tte komen want ik kan me niet voorstellen dat ze nog veel vertrouwen in hem hebben

even serieus,

 

Hoewel atteveld ook schuld heeft aan wat er nu gaande is!

 

Kunnen die spelers never en te nimmer het ontslag eisen van de Trainer!

 

Als je ze de beelden terug laat kijken van de afgelopen wedstrijden!

Het is toch gewoon schandalig wat ze laten zien op het veld?

1 voorbeeld!

Buis: Toen ie net kwam bij FCDH jaagde hij elke speler op die aan onze rechterkant de bal kreeg!

Jaagde hij door op de keeper!

Fokte hij iedereen op!

Maakte hij ruzie met iedereen met wie hij een duel aanging!

Als hij een bal ingespeeld kreeg van de achterhoede draaide ie meteen open zoals het hoort, namelijk eerst vooruit kijken, aat dat niet dan opzij gaat dat niet, dan achteruit!

tegen woordig kijkt ie niet eens als ie een bal krijgt van dereijck

dan kaatst ie hem op bossie!

Duidelijk ontevreden....

Maar ik ben ook wel eens ontevreden op mijn werk, maar dan stel ik mijn klanten(zie dat als ons supporters) en mijn collega's(zijn medespelers) niet teleur door me op een achterlijke manier te gedragen!

 

want net zoals mijn klanten ervoor zorgen dat ik geld krijg, zorgen wij supporters er ook in mindere mate dan wel dat ie geld krijg!

 

Die spelers moeten gewoon hun bek houden en gaan werken!

Tis gewoon van de zotte hoe die spelers zich gedragen!

 

Dit is gewoon een voorbeeld van 1 iemand, ik kan wel over iedereen die bij die 7 0f 9 spelers(kan me niet schelen) hoort wat schrijven!

 

FCDH is hun werkgever en wij zijn klanten!

en die moet je tevreden houden!

Maar in de voetbal is het oh zo makkelijk om een trainer de schuld te geven, die is namelijk altijd schuldig.

In dit geval is de trainer niet de enige die schuld heeft!

 

Gewoon iedereen bek dicht en voetballen voor je klanten en je geld!

 

met het gedrag wat ze nu allemaal vertonen, gaat ze niet helpen om een nieuwe club te vinden!

 

0
Maandag 29 maart 2010 om 19:01 uur

tim_b

g schreef:

Pas je de poll nog even aan, Max? De vier die daar staan, willen geen van allen blijven ;)

idd een nieuwe poll:  wie voetbalt er volgend jaar nog bij ado;?????

of wie is er volgend jaar de trainer van ado?

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:59 uur

Advertentie

jajoh

anti-beleid schreef:

Wat jij beweert over Soltani is buiten proporties. Onterecht wordt hij door jou beschuldigd, waar hij niets mee te maken heeft.

 

Spelers zijn o.a. Ammi, v.d. Berg, Buijs, Derijck, Horvath, Immers en Knopper.

 

Loopt het zondag uit de hand dan is het einde oefening ADO Den Haag. Mark van der Kallen heeft vandaag aangegeven op te zullen stappen wanneer het zondag niet rustig blijft.

Als vd KAllen dat werkelijk gezegd heeft, is het grote gore huichelaar! Hij weet heel goed wat dit besluit voor gevolgen kan hebben! maar meneer vd Kallen zinspeeld al een tijd op een vertrek bij de club, aangezien hij finacieel ook in zwaar weer zit. mooie gelegenheid om de supporters weer de schuld te geven als hij zometeen z'n biezen pakt! Wat Marcellino schreef kan wel eens een flinke kern van waarheid bevatten en dat betekend dat wij als club ten dode zijn opgeschreven. En het "mooie" is dat de RvC hier de directe schuldige van is. Want iedereen hier kan lullen dat we tuig zijn en hersenloze etc etc, maar wij hebben wel een heel groot hart voor de club en wij zijn idd geen lieverdjes maar dat zijn die van 010 en 020 ook niet. Dus iedereen weet welke reacties men kan verwachten en toch nemen ze het risico!!!  Want vergeet niet, welke andere club laat een trainer zitten die al weken en weken geen relutaten heeft geboekt en waarvan een ruime meerderheid van de selectie het vertrouwen heeft opgezegd???

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:54 uur

Moi

ADO-supporters willen Van den Bergh terug
09 december 2009
Supporters van ADO Den Haag hopen op een vervroegde terugkeer van Ricky van den Bergh. De middenvelder werd vorige maand na een aanvaring met trainer Raymond Atteveld tot Kerstmis naar het tweede elftal verbannen.
ADO-fans hopen op een eerdere verzoening tussen trainer en speler. "We hebben technisch directeur André Wetzel een brief gestuurd", zegt Dennis de Bruijn, voorzitter van de supportersvereniging van ADO, in het Algemeen Dagblad.
"Die antwoordde dat hij zou onderzoeken of een vervroegd gesprek tussen Raymond Atteveld en Ricky van den Bergh mogelijk is. We hopen dat het gauw gebeurt, zodat we weer kunnen genieten van zijn vrije trappen."
 

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:52 uur

JP

Op de een of andere manier zijn er supporters die deze ontwikkelingen meer dan geil vinden om de eerst volgende wedstrijd te gebruiken om het imago van den haag weer tot nul te laten reduceren.

 

Ook daar ligt een probleem.

 

Atteveld moet het doen met de middelen die hij heeft,...en,........met alle respect er zijn er slechts een aantal die boven het niveau preseteren. Kortom wel erg makkelijk om de schuld bij de trainer (ondanks zijn vreemde beslissingen) neer te leggen.

 

Het feit dat de verlosser Ricky op handen wordt gedragen door een deel van de supporters, zegt zoveel.

 

Kortom de emotie voert weer boventoon. En laat het tegen 020 gewoon rustig blijven,....zo makkelijk om op basis van deze (te verwachte uitslag) je gelijk proberen te krijgen.

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:46 uur

Nu online

WestlandSupport, Meeuwsen23, ADO73, FC Jeff, Rikkie1, Aad, hetrodegevaar en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25