Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

morley

ADOnieuwegein schreef:

http://www.vi.nl/Radio-item/204566/Transfer-Fer-komt-dichterbij-Immers-nog-ver-weg.htm

 

Volgens Feyenoord  Clubwatcher Martijn Krabbendam denken ze bij Feyenoord dat ze er wel uitgaan komen ivm Immers. Feyenoord mag weer geld besteden en ze hebben de Vrienden van, die garant staan. Maar dan noemt die Krabbedam een bedrag van 1,5 milj. Nou dat gaat vd Kallen echt niet doen. Krabbedam zegt dat hij Immers op maandag gesproken heeft en dat Immers graag zou willen. Hij zou Feyenoord de "grote" broer van ADO hebben genoemd !! aldus de clubwatcher

als het zo ver mocht komen dat immers moet kiezen tussen feyenoord en fulham lijkt het me toch dat koeman achter het net vist. vraag me alleen af of jol echt concreet gaat worden voor verhoek en immers. hij heeft daar al aardig wat geld uitgegeven.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 17:13 uur

ADOnieuwegein

http://www.vi.nl/Radio-item/204566/Transfer-Fer-komt-dichterbij-Immers-nog-ver-weg.htm

 

Volgens Feyenoord  Clubwatcher Martijn Krabbendam denken ze bij Feyenoord dat ze er wel uitgaan komen ivm Immers. Feyenoord mag weer geld besteden en ze hebben de Vrienden van, die garant staan. Maar dan noemt die Krabbedam een bedrag van 1,5 milj. Nou dat gaat vd Kallen echt niet doen. Krabbedam zegt dat hij Immers op maandag gesproken heeft en dat Immers graag zou willen. Hij zou Feyenoord de "grote" broer van ADO hebben genoemd !! aldus de clubwatcher

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:44 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Ik zou lex nog minimaal 1 jaar houden en over een jaar kun je nog 3 miljoen vragen

Ik weet het niet zo zeker. Kijk, ado heeft een superseizoen achter de rug,en al die spelers hebben zichzelf in de etalage gezet. Dat moeten we komend seizoen even afwachten. Nu hebben ze waarde, maar als het dit seizoen minder gaat, wordt het weer een ander verhaal. Beste voorbeeld is Verhoek die 4jaar lang 60% van zijn voorzetten in de noordzee zag belanden. Nu is hij geld waard, en dat geldt ook voor de rest. Niet iedereen moet weg, maar bv verhoek graag nu. Ik zie immers naar fullham gaan, denk ik.
0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:30 uur

oodh

Dennis72 schreef:

Oh jij weet meer ?

Nee ik weet niet meer. Het lijkt me alleen niet logisch: geen geld voor, anders waren ze eerst wel achter een spits aan gegaan.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:14 uur

tim_b

Dennis72 schreef:

Zomer vind ik echt een versterking hopen dat het waar is, maar dan zal er zeker iemand verkocht zijn

misschien omdat er 2 pique vd loonlijst af zijn wat geld scheelt??

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 15:10 uur

Advertentie

Tommy

ADODENHAAG schreef:

Dan zal ik hem niet halen.. transfervrije verdedigers zat. We hebben toch gewoon een scout? Volgens mij is dat niet zo moeilijk, een centrale verdediger te halen. Haal dan een type Horvath uit Slowakije of Tsjechie..

ja tranfervrij centrale verdedigers van binnen de EU vanwege het salaris.

noem er 1?

zomer zal komen zodra derijck weg is want hij heb nog 1 seizoen contract en wordt geschat op 7,5 ton.

hij mag gerust komen om samen met derijck te spelen maar daar is denk geen geld voor.

Zomer is een heel bruikbare cv voor ado die met zijn ervaring jongens als beugelsdijk beter kan maken.

 

en wat betreft stappen maken

als je jongen niet voor 3 ton wil spelen omdat ie vind dat dat te weinig is dan neem je afscheid van zo'n jongen en haal je er 1 die niet minder is die dat wel en wordt je dus gezond

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 13:05 uur

Tommy

Spoeling bij Vitesse nog erg dun voor Van den Brom
02/08/2011 19:41

Voor het beladen openingsduel van Vitesse heeft John van den Brom weinig keuze. De trainer heeft twaalf selectiespelers tot zijn beschikking voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vitesse is nog hard bezig de selectie te versterken. Maar voorlopig heeft de Arnhemse club nog niet veel succes in het op peil brengen van de selectie. Bovendien zijn nieuwkomers Piet Velthuizen, Alex, Anderson en Renato Ibarra nog niet speelgerechtigd.

Van den Brom, die tegen ADO evenmin kan beschikken over de geschorste Alexander Büttner, heeft daarnaast te kampen met de nodige blessures. Marcus Pedersen, Kevin van Diermen en Genaro Snijders zijn door fysieke problemen zondag niet inzetbaar.

Mogelijk krijgt Van den Brom deze week nog extra armslag voor het duel met zijn oude werkgever ADO Den Haag. Vitesse kan deze week waarschijnlijk Slobodan Rajkovic verwelkomen. De centrale verdediger, die te weinig interlands speelde voor een werkvergunning in Engeland, wordt opnieuw een jaar gehuurd van Chelsea,

Behalve Rajkovic hoopt Vitesse deze week het Georgische talent Valeri Kazaishvili (18) vastleggen, terwijl ook overwogen wordt Nicky Hofs een contract aan te bieden. De 28-jarige middenvelder kwam naar Arnhem om zijn conditie op peil te houden maar maakte tijdens de voorbereiding een sterke indruk

 

als mensen nou eerst ff rekenen voordat ze roepen dan weet je dat:

 

derijck nooit naar vitesse zal gaan omdat hij veel te veel geld verdiend voor een speler die toch op de bank komt.

rajkovic moet namelijk spelen van abramovitch en keshida is momenteel de captain van vitesse.

 

verhoek zal niet meer naar vitesse gaan omdat ze ondetussen 2 links en 2 rechtbuitens hebben bij vitesse.

 

en alles wat voorlopig bij vitesse heb getekent zijn spelers van buiten de EU.

misschien snappen mensen het hier niet maar jooddania haalt alleen maar spelers van buiten de EU omdat die vrij goedkoop binnekomen (transfer geld) salaris is wel wat hoger maar omdat hij ze voor veel geld wil verkopen verdiend die er toch aan.

Verder heeft onze brom allang aangegeven dat er maar 1 man is die beslist wie er komt en dat is jordania.

Diep van binnen heeft brom echt wel spijt hoor.

de competitie begint voor hem over 5 dagen en hij heeft 12 man selectie. dit had hij echt niet verwacht.

Wij zeggen hier ontevreden te zijn over het aankoop beleid (volgens mij onterecht maar ok) maar wat denk je daar dan

 

 

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 22:03 uur

miq72

rien1 schreef:

 Daarom kan ik me niet voorstellen dat een ''grote'' club hem gaat halen. Alleen hier slaagt hij. Daarom zeg ik halen die vent.

 

 

 Bulykin  = 15 tot 20 doelpunten.

 Bulykin  = volle bakken = omzet  en geen lege hoekvakken .

 Bulykin  = linkerrijtje. 

 

Ben alleen bang beste vrienden ,als we zo geld hebben om hem te halen.Hij niet meer in een leeggeroofd ado wil spelen .

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 19:07 uur

Frans

Bert schreef:

Geweldig nieuws dat we een sponser hebben Frans.

 

Bedankt weer voor je update.

 

Klopt het wat De Snor gisteren zei dat Ado nog steeds op het vinkentouw zit voor Bulykin?

 

Beste Bert en shouters,

 

ADO heeft een bod neergelegd en tevens een eindbod, voor

ADO-begrippen heel veel geld ( € 750.000 ) en wacht nu op reactie van Anderlecht.

Met Dmitri denken ze er wel uit te komen, mede omdat er extern

is geregeld is....

De kans is natuurlijk ten alle tijde aanwezig dat er een club tussentijds langskomt en hoger bied of aan de eis van Anderlecht voldoet, al is deze laatste optie minimaal gezien de leeftijd.

Fulham heeft btw nog geen bod gedaan of contact opgenomen...

de media schrijft van alles en binnen ADO zijn ze hier ook not-amused over en was van der Kallen zo loslippig om gewoon 5 miljoen te noemen...!!

 

Groeten Frans

 

Groeten Frans

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 17:40 uur

Nootdorper

Ik ben al een tijdje een frequent lezer hier en probeerde op die manier een beetje op de hoogte te blijven van wat er allemaal rond ADO speelt.

 

Het is ongelooflijk hoe de positieve stemming van vorig seizoen  na een paar wedstrijden bij een aantal is omgeslagen naar een  en al negativiteit.

 

Natuurlijk is het niet leuk dat er aan onze spelers wordt getrokken maar zo gaat dat nu eenmaal in de voetballerij. Ook ADO ontkomt hier niet aan. Het is naief om er van uit te gaan dat spelers met een ADO-hart (Verhoek, Immers) altijd bij ADO zullen blijven spelen.

 

Het is nu zaak om er financieel uit te halen wat er in zit en rustig door te bouwen met deze club. Supporters zouden zich eens moeten realiseren waar ADO vandaan komt.

 

Wij hebben vorig jaar een superjaar gehad omdat alles, maar dan ook alles, precies op zijn plaats viel. De juiste trainer op het juiste moment en de juiste spelers op het juiste moment.

 

Dit heeft er voor gezorgd dat de beeldvorming rond ADO een positieve impuls heeft gekregen. Laten wij dat in hemelsnaam koesteren en proberen vast te houden.

 

Wat een onzin dat Maurice Steyn nu al wordt afgerekend op een paar gespeelde wedstrijden. Ik geeft hem in ieder geval het voordeel van de twijfel. Het bestuur van ADO is toch niet gek, die stelt heus niet zo maar een trainer aan, dat zou toch duidelijk moeten zijn.

 

Nogmaals het is niet leuk als aan jouw spelers wordt getrokken, maar iedere club heeft hiermee te maken. Nadat er de afgelopen jaren spelers bijna voor niets wegliepen, kunnen wij nu eindelijk weer eens de portemonnee vullen. Dat heeft een club als ADO gewoon keihard nodig.

 

Het is dan wel zaak om je lijstje klaar te hebben voor het geval dat. Ik vond Buly vorig jaar ook geweldig maar het zou volkomen belachelijk zijn om voor een speler van zijn leeftijd zoveel geld neer te tellen.

 

Laten wij met z'n allen positief blijven en ons cluppie donderdag en zondag voor 200% steunen. Wie weet wat voor moois dit seizoen ons dan nog gaat brengen.

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 16:03 uur

Nu online

poemba, Vak_W, Max, Bolskie en 245 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25