Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Remon - Capelle schreef:

Handhaving heb ik vrede mee. Maar ik wil toch wel weer een paar positieve verrassingen, minimaal wat punten pikken van "toppers". Dat zie ik nu nog niet gebeuren. Ben ik te veel eisend?

Veel te makkelijk! We hebben na Ajax, PSV, Twente, Feyenoord, AZ, Heereveen, Vitesse, Groningen en Utrecht de 9e begroting van de eredivisie. Ik weet er spelen meer dingen mee dan geld. Maar we mogen toch wel wat meer verwachten!!!

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 21:32 uur

BLEISWIJK-1

Remon - Capelle schreef:

Ik blijf het alleen jammer vinden dat verhoek z`n koppie te snel laat hangen bij bal verlies. Snap wel dat tie geen verdediger is, maar toch. Van jens kunnen we nog veel verwachten. Dus de voorzetten komen wel

Ik ga me er ook mee bemoeien! Wesley mag wat mij betreft voor 3 miljoen verkocht worden. Ik denk namelijk dat je meer aan een spits als Bulykin hebt. En er dan even vanuit gaande dat het geld van Wesley gebruikt wordt voor Bulykin.

 

Ik vind alleen wel dat Wesley een voorzet heeft die vrij uniek is. En kom nou niet met dat hij hem ook wel eens blind voor gooit. Het zit hem namelijk vaak in de juiste snelheid en hoogte van de bal. Er is echt niemand in de selectie die een voorzet als Wesley heeft. Ook Toornstra, Chery en Hocher niet. Dit zijn voetballers die het weer van andere dingen moeten hebben. Deze spelers bewaren in en rond het strafschopgebied weer net wat meer het overzicht!!! 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 21:27 uur

pmc

fcdh1 schreef:

http://www.fr12.nl/nieuws/15302--feyenoord-lonkt-naar-lex-immers-.html en dit dan?

fr12 is net zo'n site als cadd dus wat verwacht je daar van? dat zij het weten of zullen ze ook een Frans hebben?

En heb je ook de commertaren gelezen?

Over het algemeen is het van, we hebben geen geld

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 18:38 uur

tjapi01

''Immers de Ideale Investering''

 

Zaterdag 30-07-2011,

 

Feyenoord ziet in Lex Immers de ideale man om dit jonge Feyenoord op sleeptouw te nemen.

Het ooit zo beroemde Feyenoord met haar fantastische 50.000 koppen tellende legioen is flink afgezakt, door haar financiele en sportieve tegenvallers van de afgelopen jaren moeten de Rotterdammers het de laatste jaren doen met een stuk mindere selectie dan dat zij gewend zijn.

Nu zijn er bij Feyenoord veel jonge talenten waar veel van verwacht wordt vertelt Martin van Geel. Echter zijn er te weinig krachtige dragende spelers die deze talenten kunnnen sturen.

Trainer Koeman ziet in Lex De ideale leider op het middenveld en verwacht hem ook over te kunnen halen om bij Feyenoord te komen voetballen.

Echter is er 1 probleem! Naar verluidt moet Lex Immers 4,2 Miljoen euro kosten.

Feyenoord heeft dit geld niet maar verwacht de komende dagen wel een substantieel bedrag op tafel te kunnen leggen. Hoe hoog dat bod gaat worden is nog niet bekend.

Waar dit geld ineens vandaan komt heeft Van Geel wel een verklaring voor.

Feyenoord neemt namelijk een 14e Hypotheek op haar stadion.

Ook hebben ze de koffiejuffrouw gevraagd om wat bij te verdienen voor de club op de Keileweg. Koeman doet ook een duit in het zakje en levert naar eigen zegge de helft van zijn jaarsalaris in. Dit schijnt ongeveer €12.000,- te zijn.

Verder kan iedereen in Rotterdam en omstreken binnenkort een bekende voetballer aan de deur krijgen met een collectebus.

 

Wordt vervolgd.

Bron AD.

 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 18:20 uur

Remon - Capelle

rico77 schreef:

Health City heeft 2 jaar geleden Fit For Free overgenomen. Dus blijf het min of meer het zelfde

Als ze meer geld voor ons over hebbem, prima toch. Is de marketing afdeling er weer redelijk gemakkelijk er van af gekomen.
0
Zaterdag 30 juli 2011 om 15:48 uur

sivetro

ADO heeft definitief een nieuwe shirtsponsor naam weet ik wel maar maak ik uit respect voor de club niet bekend wel kan ik zeggen dat het een landelijk opererend bedrijf is wat niet veel afwijkt van wat we hadden............................hoofdvestiging zit in Hoofddorp.

 

Ook bijzonder ADO is in conclaaf met La Ling over een toezegging uit de huurperiode Kubik.

Simpel samengevat ADO wil geld zien van Ling een bedrag van 85.000 euro.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 15:15 uur

pmc

BLEISWIJK-1 schreef:

Andere Lex. Onze Europese clubtopscoorder is ooit ook voor Feyenoord gaan voetballen! Maar toen was Feyenoord nog echt een stap omhoog!!!

Onze andere volks held Aad heeft er ook gespeeld dus niets is onmogelijk, denk dat je van geluk mag spreken dat ze het geld niet hebben denk en hoop ik.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 11:43 uur

Advertentie

Kees

Bubbles schreef:

Ik zweer het je als die kutkakkerlakken hun held uit Den Haag moeten halen.... een held in mijn optiek alleen maar een speler zijn uit eigen gelederen stad en club... Verder is het verhaal van AD te dronken voor woorden want ik vraag me af hoe dat kut cluppie op zuid de transfersom gaat betalen...

Ik geloof er ook niet veel van maar ik beredeneer het vanuit Immers zijn standpunt.

 

Het is toch niet vreemd als die jongen voor Feyenoord en meer salaris kiest. Bijna iedereen kiest toch voor het geld en zeker als je het in een relatief korte periode moet verdienen.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 11:33 uur

ADOnieuwegein

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Weer een mooi verhaal om de boel lekker op te ruien. En zo zullen we er meer gaan zien tot 31 augustus omdat we voor 75 procent zeker uit de EL worden geknikkerd, tenzij er een wonder gebeurt donderdag. Immers staat nog twee jaar onder contract en Van Geel kan geen stuiver uitgeven aan transfersommen, dus ik haal weer een kilo zout EN pekel uit de kast.

1 kilo zout, heb hier net de dichts bijzijnde zoutfabriek leeg gehaald. Met zoveel zout neem ik dat verhaal van Immers en Feyenooit. Ze mogen wel weer iets geld uitgeven, maar die kunnen geen miljoenen betalen voor Immers. Dus dat lukt ze nooit !!!

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 10:00 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

nee ik raak niks uit het oog.

want ik heb alle begrip voor het feit dat we een financieel voorzichtig moeten zijn.

Ik vind alleen dat den haag zichzelf tot lachertje maakt door te denken dat als je 3 ervaren krachten laat vertrekken (ranko,buijs bosschaart.)

Je besluit verder pique te laten gaan.

je dt denkt te kunnen compenseren met hele jonge jupiterspelers (de volgel en chery)

EN AMATEURS (de zwart en de rijck)

Met een spits die geen spits is en een reserve spits die de laatste 5 jaar 10 wedstrijden op nivaue gespeelt heb en daarin 1 x gescoord heeft (brouwer)

 

terwijl er maar gegokt wordt op buly.

En er heus wel wat ervaring te vinden is.

Nu je leest dat bosschaart best wilde blijven, maar gewoon genegeerd is.

(denk je dat die jongen meer verdiend in australie dan bij den haag)

Buijs had ook willen blijven (en ook echt wel voor wat minder)

 

Verder ben ik ook geen goed weer supporter en juist daarom mag dit echt wel gezegd worden.

 

 

Tommy, ik denk dat er veel meer achter zit dan jij en ik weten!

 

Als voorbeeld. Een paar weken geleden was er nog geen duidelijkheid over een hoofdsponsor. Als ze op basis van het oude contract met FFF een centrumspits hadden willen aantrekken. Dan hadden we waarschijnlijk een salaris kunnen aanbieden tegen het salarisplafond en misschien een transfersom van maximaal rond de 2 ton kunnen betalen.

 

Bij een hele grote hoofdsponsor. Wat we nu niet lijken te krijgen! Was er wat meer geld beschikbaar gekomen en was er meer mogelijk geweest. Tel daarbij wat we hadden kunnen verdienen met Europees voetbal en spelers die misschien verkocht zouden worden. Ik trek dan ook de conclusie dat het spelersbudget erg onduidelijk was.

 

Moeten we het zoeken in transfervrije spitsen of kopen we voor een miljoen een nieuwe talentvolle spits? Je kan maar 1 keer je geld uitgeven! 

 

Jij en ik weten dat vd.Kallen erg voorzichtig is en niet zomaar het geld laat rollen. Dit is ook alleen maar goed toch? Het technische gebeuren binnen ADO heeft er misschien wel mee ingestemd om te wachten met een nieuwe spits en het voorlopig met Immers uit te zingen. Mede omdat ze ook in afwachting waren van Bulykin.

 

Maar langzaam aan nu Europese uitschakeling dreigt en het sponsor gebeuren steeds duidelijker wordt, zal het potje centrumspits ook steeds inzichtelijker worden. Het zou zomaar kunnen dat ze hier op gewacht hebben.

 

Je kan daarom het bestuur op dit moment niet afschieten. Ze hebben bewust de oude, dure en niet maximaal presterende spelers af laten vloeien. Als er op 1 september niks meer bijgekomen is, dan zou ik ook teleurgesteld zijn. Op dit moment zit er niks anders op dan geduld te hebben. Misschien kijken we over een paar weken alweer heel anders tegen het bestuur aan!

 

0
Vrijdag 29 juli 2011 om 17:55 uur

Nu online

poemba en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25