Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO Den Haag aangekomen in Engeland
ADO Den Haag vertrok donderdagmiddag vanaf Schiphol naar Cardiff (Wales), waar de selectie onder leiding van trainer André Wetzel tot en met woensdag 6 augustus verblijft.

In Cardiff werkt de selectie komende week een trainingsprogramma af. Bovendien staan twee oefenduels op het programma tegen respectievelijk Bristol Rovers (zaterdag) en Swansea City (dinsdag).



Nadat de selectie had ingecheckt stond direct de eerste training op het programma. Om 17.00 uur volgde die eerste training. Naast sprintoefeningen vormden drie partijen de hoofdmoot van deze sessie. Morgen (vrijdag 1 augustus) staan er twee trainingen op het programma. De eerste training om 11.00 uur en de tweede om 16.00 uur plaatselijke tijd.

Zaterdag wordt s´morgens getraind door een aantal spelers dat niet zal spelen tegen Bristol Rovers. De wedstrijd tegen Bristol Rovers begint om 15.00 uur.





0
Donderdag 31 juli 2008 om 20:50 uur

.....

Wie o Wie? schreef:

Welke spelers gaan er morgen mee naar Wales?

Gr.
ADO Den Haag-trainer Andre Wetzel (foto) neemt naast de Tsjech Martin Knakal, die vorige week vrijdag in de eerste helft meespeelde in het oefenduel tegen RBC Roosendaal nog twee spelers op proef mee naar het trainingskamp in Wales.

Tekst: Rob Blankenstein

Het gaat om de uit IJsland afkomstige doelman Arnarsson en de Poolse spits Taborski. Van beide spelers is niet bekend bij welke club zij actief zijn.

Ook de Montenegrijn en centrumspits Bogdan Milic, met wie de club verwacht voor zaterdag rond te komen, zal het trainingskamp in Swansea meemaken.

Doelman Anarsson en spits Taborski mogen trainer Wetzel in Wales laten zien dat zijn van toegevoegde waarde zijn voor de selectie van ADO Den Haag.
0
Donderdag 31 juli 2008 om 01:40 uur

DH JOSTIE

ADO Den Haag en SC Heerenveen hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Daryl Janmaat naar Heerenveen. De achttienjarige verdediger, die bij ADO nog een contract tot 2010 had, tekende een vierjarige overeenkomst bij de Friese club. Janmaat maakt een stormachtige ontwikkeling door bij de Haagse club. Op 5 oktober van vorig jaar maakte hij zijn debuut in het eerste elftal, waarna hij een basisplaats veroverde en niet meer uit het team verdween. Janmaat, die vorig seizoen als amateur actief was, tekende vervolgens een nieuw contract bij de Hofstedelingen.

Ook vanuit Engeland was er meer dan gemiddelde interesse voor de verdediger, die in principe niet bij ADO mocht vertrekken. Desondanks sprak de tiener enkele weken geleden reeds met Heerenveen-trainer Trond Sollied en nam hij een kijkje in de Friese keuken.

Janmaat is bij Heerenveen de opvolger van Gianni Zuiverloon, die onlangs vertrok naar het Engelse West Bromwich Albion. Eerder legde Heerenveen al Milan Kopic, Goran Popov, Pedro Henrique, Viktor Elm, Bonaventure Kalou en Tarik Elyounoussi vast.

Bron: Voetbalzone.nl
0
Dinsdag 29 juli 2008 om 10:08 uur

fcdh sassem

Midden-Oost schreef:

Heerenveen wil van hem af. Tegen Eindhoven (0-4) speelde hij ook weer barslecht en werd er met rood afgestuurd na een hele domme charge. Betekent dat hij voorlopig oook niet inzetbaar is. Die boeren hangen ons weer een worstje voor waar ze vanaf willen en nemen Janmaat voor een prikkie mee die ze over 2 jaar weer vet doorverkopen. 

Op de keeper van Club Brugge hebben ze ook een lachwekkend laag bod gedaan. Het zijn en blijven boeren oftwel ze zijn boerenslim. Onze FC moet gewoon de poot stijf houden want die proefspeler, Martin Knakel, was echt bar en boos slecht. Heerenveen moet wel want na die 0-4 tegen Eindhoven, hebben ze gisteren weer kansloos van Emmen verloren (1-3).

Groen, gele groet.

Zo is het die van de bussche is bar slecht de trainer van heerenveen geeft in vi aan dat hij een keeper wil die ballen tegenhoudt dit betekent dat hij absoluut niet tevreden is over zijn huidige doelman van de bussche.
0
Maandag 28 juli 2008 om 14:40 uur

<FCDH>

Kum na duel tegen RBC over Olympisch team
Christian Kum speelde tegen RBC Roosendaal weer een degelijke wedstrijd. Met nu weer naast zich nieuweling Csaba Horvath. Het Olympisch team heeft hij nog niet helemaal uit zijn hoofd gezet. Hij baalt in ieder geval dat hij niet mee mag.

Tekst: Rob Blankenstein
Foto: Pieter van der Togt

Terug eerst naar de oefenwedstrijd tegen RBC. Hoe kijkt hij daarop terug?

‘Ik vond het stukken beter dan de andere wedstrijden. Het was feller, wij combineerden beter. Je voetbalt de eerste helft goed, maakt ook twee mooie doelpunten, in de tweede helft heb je het wat moeilijker. Ik denk ook door de vermoeidheid en het weer, want het was vrij warm vandaag, maar ik denk dat over het algemeen wij wel een lekkere wedstrijd hebben gespeeld.’

Vooral in de eerste helft kwam er ook regelmatig uit, wat jullie trainer wil: pressie spelen met name op de helft van de tegenstander.

‘Ja, wij moesten inderdaad een beetje gaan doorschuiven met het middenveld en de verdediging en dat lukte meerdere keren vrij goed. Wij konden gelijk pressie zetten, waardoor zij een moeilijke bal moesten geven of hij ging uit. Daardoor creëerden wij balbezit en ik denk wel, dat wij in een iets te hoog tempo in balbezit speelden. Dan maak je het voor jezelf een beetje moeilijk. Door een veel te hoog tempo, wordt je sneller vermoeid en daardoor wordt het ook iets onzuiverder’.


In de eerste helft vorm jij een duo met Csaba Horvath. Hoe communiceer jij met hem, in het Duits?

‘Nee in het Engels en ook met die jongen die als rechtsback begon, die Martin (Knakal - red.) en ik moet zeggen dat ging ons goed af’.

Horvath scoorde de 2-0 en je kunt zien aan die jongen, dat naast z’n voetbalkwaliteiten, hij ook een zekere flair uitstraalt!

‘Inderdaad, een mooie flair moet ik zeggen. Ik vind het een redelijk goede speler, die een goede trap in huis heeft en verdedigend kopsterk is. Het is wel lekker om zo’n speler naast je te hebben’.


De tweede helft was een stuk minder. Is dat alleen te wijten aan vermoeidheid of ook aan de weersomstandigheden?

‘Ik denk gedeeltelijk, maar ik denk ook dat wij wat gemakkelijker gingen denken omdat het voor de rust wel lekker liep, maar wij moeten toch wat geconcentreerder spelen om scherp te blijven’.

Even naar de teleurstelling, die je hebt moeten verwerken ten aanzien van het Olympisch elftal. Dat heb je nu helemaal van je af kunnen zetten?

‘Nee, nog niet helemaal. Het blijft natuurlijk balen, zo’n groot evenement maak je natuurlijk maar één keer mee en zeker als je dan eerst wordt verteld dat je mee mag en drie dagen later zeggen ze van helaas je mag thuisblijven, maar je staat wel op de reservelijst, dan is dat op zich wel mooi maar het blijft balen’.

Zit je, zoals afgelopen woensdag toen ze tegen België speelden, dan toch met gemengde gevoelens te kijken?

‘Inderdaad, ik zat met gemengde gevoelens te kijken en het was natuurlijk niet een al te beste wedstrijd, maar ze winnen wel. Dat is wel belangrijk natuurlijk en dan baal je wel, dat je er niet bijzit’.

Ze vertrekken zaterdag naar China. Hou jij toch nog rekening met een oproep op het allerlaatste moment?

‘Je houdt er altijd rekening mee. Het is een zwaar toernooi en ik ben donderdag nog gebeld door de teammanager, want je moet altijd laten weten waar je uithangt. Dus ik denk wel, dat ze op de hoogte blijven van mijn doen en laten en mocht mijn kans alsnog komen, dan zal ik er staan’.


Er is nog ruim een maand te gaan voordat de competitie begint. Zit je daar als speler niet enorm tegen aan te hikken omdat het nog zo lang duurt?

‘Nee, je bent eigenlijk gewoon blij, dat je weer lekker je ding kunt doen op het veld en lekker kan trainen. Wij trainen nu zwaar, maar ik denk dat het alleen maar z’n voordeel op kan leveren gedurende het seizoen. Ik denk wel, dat als wij zo doorgaan, wij heel fris aan het seizoen zullen beginnen’.

Er komen geregeld spelers op proef langs. Hoe lastig is dat voor jou als verdediger?

‘Het is natuurlijk altijd even wennen met zulke spelers, je weet in het geval van Janmaat hoe Daryl voetbalt, hoe hij is en bij nieuwe spelers moet je altijd even kijken hoe ze reageren en hoe die zal spelen. Dus dat is inderdaad even wennen, maar tot nu toe blijft Daryl nog steeds bij ons en in een maand kan er natuurlijk nog veel gebeuren, maar ik zie hem nog steeds elke dag in het FCDH-shirtje trainen, dus ik blijf gewoon positief en ik hoop dat hij bij ons blijft, maar het is inderdaad wel wennen met nieuwe spelers’.


Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Zondag 27 juli 2008 om 10:50 uur

Advertentie

<FCDH>

Wetzel nog niet overtuigd van Martin Knakal
Trainer Andre Wetzel heeft z’n definitieve oordeel nog niet gevormd over de Tsjechische verdediger Martin Knakal (24), die vrijdagavond één helft meedeed in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen RBC Roosendaal.

Tekst: Rob Blankenstein

De Haagse oefenmeester liet na afloop weten dat hij van de Tsjech, die onder contract staat bij de Griekse club Skoda Xanthi en twee jaar geleden de overstap maakte van Viktoria Plzen, nog geen goed beeld heeft gekregen.

weloverwogen

Wetzel; ‘Op basis van wat ik tegen RBC heb gezien, zou ik hem eigenlijk weg moeten sturen, maar ik heb hem geadviseerd de komende dagen nog flink te trainen en mogelijk neem ik hem toch mee naar het trainingskamp in Wales. Hij is nog niet fit en hij heeft de laatste drie weken haast niet getraind vanwege een blessure. Na het trainingskamp in Wales kan ik een meer weloverwogen beslissing nemen’.

haalbaar

Overigens heeft Martin Knakal bij de Griekse club nog een drie jaar doorlopend contract. ‘Maar hij hoeft niet al te veel te kosten en is financieel dus ‘haalbaar’ voor ons’, weet Wetzel. Het al dan niet aantrekken van een rechterverdediger heeft natuurlijk ook te maken met de ontwikkeling in de ‘zaak Janmaat’, die nog steeds nadrukkelijk in beeld is bij Heerenveen.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Zaterdag 26 juli 2008 om 09:03 uur

sc h

SC Heerenveen doet `lachwekkend` bod op Stijnen
25/07/2008 15:10

EXCLUSIEF - SC Heerenveen heeft vrijdagmorgen per mail een officieel bod uitgebracht bij Club Brugge op doelman Stijn Stijnen. Van een akkoord tussen beide clubs is echter nog geen sprake.

Volgens Brugge`s sportmanager Luc DeVroe is het bod van Heerenveen `lachwekkend` en `onbespreekbaar`. `Wij wachten nu af wat Heerenveen gaat doen. Alles is te koop. Stijn dus ook. Maar er hangt wél een bepaalde prijs aan.`

Stijnen (27) speelt sinds 1999 bij Club Brugge en staat nog tot medio 2011 onder contract bij de Belgische topclub. Ook is hij eerste doelman bij de Rode Duivels. Daarom wil Brugge de hoofdprijs voor Stijnen.

Heerenveen-trainer Trond Sollied kent Stijnen goed; de Noor was van 2000-2005 trainer van Club Brugge. Sollied zei eerder deze week een nieuwe keeper te willen halen. `Iemand die ballen
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 15:41 uur

<FCDH>

FC Den Haag speelt vierde oefenduel
FC Den Haag komt vrijdagavond voor de vierde maal in actie in een oefenwedstrijd.
Na Laakkwartier, Telstar en FC Dordrecht is nu eerste divisionist RBC Roosendaal te gast aan de Jan van Beersstraat.

Het wordt tijd, dat de formatie van trainer Andre Wetzel ‘iets’ laat zien of tenminste vorderingen toont in vergelijking met de voorgaande ‘oefenpotjes’. Deze week legde FC Den Haag de Slowaak Horvath als nieuwe versterking in de defensie vast. Het duel vrijdag begint om 19.00 uur.

rust

Na het duel tegen RBC Roosendaal krijgt de ploeg enkele dagen rust om vervolgens volgende week donderdag af te reizen naar Wales voor een trainingskamp. Ook wordt daar een tweetal oefenduels gespeeld. Op zaterdag 2 augustus tegen Bristol Rovers en op dinsdag 5 augustus is Swansea City, met Ferry Bodde en doelman Dorus de Vries, gastheer van de Hagenaars.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Vrijdag 25 juli 2008 om 10:35 uur

KKH - kalekophagenees

Don schreef:

We staan aan een hopelijk mooi seizoen in de eredivisie, een stadion waar je overal goed zicht hebt en waar ook ruimte is voor anderen, ieder zijn tribunedeel/vak zou ik zeggen.
Voor 160 euro, dan heb ik het nog niet eens over eventuele kortingen of een scc voor weinig via je werkgever zoals bij de htm kan je er het hele seizoen bij zijn.

Mooie ingredienten voor een prachtig seizoen, en daarmee bedoel ik handhaving....

Maar zonder dat er ook maar een eredivisiewedstrijd gespeeld is is het negatievisme weer niet van de lucht.

Ga eens positief achter je club staan. Wat een kutleven moet iemand hebben zeg, als ie altijd maar loopt te en......

Ik kan daar niet bij eerlijk gezegd, gelukkig zou ik zeggen anders zou ik waarschijnlijk ook zo`n kutleven hebben.

Haal de slechte tijden nog maar even voor je en bedenk dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan dat helpt misschien dat het positievisme weer een beetje boven komt drijven.....
Amen! maar je hebt wel een beetje een kut leven (htm).



Maar inderdaad negatief zijn kan altijd nog als we weer een ramp seizoen zouden draaien. Maar het seizoen is nog niet begonnen of we gaan weer!

Oefenpotjes zijn wedstrijden om je taktiek met nieuwe splers en oude spelers op te schroeven.

Afgelopen jaar hebben we geknokt voor het afscheid van het wanbeleid, geknokt voor behoud van de club, mede hierdoor is er een investeerder opgestaan, je hebt schuldeisers die 70% hebben weggescholden en FC Den haag er mee helpen,we zijn op een onverklaarbare wijze terug gepromoveerd(had snollepol toch gelijk)naar de erekliek, je hebt een trainer die er in geloofd, ondanks geldproblemen komen er toch nieuwe spelers, je hebt een sponsor en andere staan weer te trappelen om binnen te komen. Waarom staan we positief in de laatste 8 wedstrijden het elftal naar voren te schreeuwen anders.

Nee ondanks de misschien onverwachtse spelers die erbij komen of zijn gehaald geloof ik weer in onze kleuren, verwachting is 3 jaar dat alles echt weer goed komt.

Ik geloof net zoals Luca en Peco dat we rond de 13-15 plaats komen dit jaar.

We gaan het zien, FC Den Haag 4 ever
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 02:09 uur

IWAN REDAN ????

Iwan Redan traint momenteel mee met AZ. De 27-jarige Rotterdammer dacht vorige maand voor twee jaar bij AEP Paphos te hebben getekend maar de Cyprioten hebben vooralsnog problemen om het contract na te leven.

In afwachting van de ontwikkelingen mag Redan zijn fysiek in Alkmaar op peil houden. De voormalige aanvaller van RBC, RKC, Roda JC, Willem II en Cardiff City kwam bij AZ door bemiddeling van zijn vrienden Kew Jaliens en Mounir el Hamdaoui. ,,En je weet dat ik in principe iedereen wil helpen``, zegt Louis van Gaal. Voor de trainer van AZ is Redan geen optie in zijn speurtocht naar een spits. ,,Of hij moet het op de training verschrikkelijk goed doen, natuurlijk.``
0
Woensdag 23 juli 2008 om 21:50 uur

Nu online

pwr, Marko1969, den haag, Marcie, janfcdh, Brian, lulijzer, keesvld en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26