Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Roel

Als FCDH slim is benaderen ze :

Piet de Visser (voetbaltrainer)
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Piet de VisserPiet de Visser (23 september 1934) is een Nederlands voetbaltrainer en scout.

Piet de Visser was jarenlang trainer bij de volgende ploegen: Sparta, D.F.C., Telstar, De Graafschap, NEC, RWDM (België), FC Den Haag, Roda JC, AZ Alkmaar en Willem II. Bij de laatstgenoemde ploeg werkte hij het langst: van 1985 tot 1991. Onder zijn leiding promoveerde de club in 1987 naar de Eredivisie. Hij kreeg de naam een bevlogen trainer te zijn. Verder staat Piet de Visser bekend als een rappe prater en schudt hij de ene na de andere prachtige anekdote uit zijn mouw.

Na zijn voetbaltrainersperiode werd De Visser hoofd van de scoutingafdeling van PSV. Na een vertrouwensbreuk met PSV-directeur Jan Reker kondigde hij in april 2008 aan dat hij hiermee zou stoppen. De Visser bracht sinds het jaar 2000 tweeëntwintig spelers aan bij PSV, waaronder Gomes, Alex en Kezman.

Sinds begin 2005 is hij ook adviseur voor Chelsea FC. Tevens is Piet de Visser een vertrouwenspersoon van de eigenaar van Chelsea, Roman Abramovitsj.

Even kietelen die man......
0
Vrijdag 23 mei 2008 om 16:49 uur

barney

ADO moet Voskamp uit het hoofd zetten
23-05-2008 om 12:48 | Door: pieter


ADO Den Haag had in de zoektocht naar een nieuwe spits Excelsior gebeld. De Kralingers degradeerden en ADO hoopte hier gebruik van te maken. Trainer Wetzel had dan ook graag Johan Voskamp erbij gehaald. De 23-jarige aanvaller zal niet vertrekken, omdat directeur Kelder niemand wil verkopen.

"Johan Voskamp wil dolgraag naar ADO Den Haag komen. Hij heeft altijd van deze club gedroomd," zegt trainer Andre Wetzel over de aanvaller. "Bij ADO kan hij de stappen maken die de club ook wil maken. Ik vind hem een veelbelovende aanvaller en zou hem graag voor drie jaar of misschien wel vier jaar willen vastleggen."

Overigens gaat Mitchell Piqué wel zo goed als zeker naar ADO. De verdediger is transfervrij en kan in Den haag een contract tekenen voor twee jaar.


www.v-bal.nl
0
Vrijdag 23 mei 2008 om 12:53 uur

Kees

HCF schreef:

Je moet het goed lezen.
Hij wilde, tot ineens bleek dat Wetzel al een overeenkomst had met Heijnen-vd Kallen.




Kijk eens in het CADD archief. IEDEREEN wist in januari al hier te vertellen dat Wetzel de trainer zou worden, hij was bij bijna alle wedstrijden op vrijdagavond en onderhandelde met vd Kallen. Er waren gesprekken met Arzbach en Hofstede, een keer of 4, en DAARNA kwam onder invloed van de groep Braaksma (lees: Jansen) Jol ineens op het tapijt. Kijk het gerust nog eens na, Jol groupies.
We zijn hier niet allemaal achterlijk.
0
Donderdag 22 mei 2008 om 10:28 uur

Sprookjes

HCF schreef:

Je moet het goed lezen.
Hij wilde, tot ineens bleek dat Wetzel al een overeenkomst had met Heijnen-vd Kallen.




Jij gelooft zeker ook nog in sprookjes. Jol heeft nooit de intentie gehad om trainer bij ADO Den Haag te worden.
0
Donderdag 22 mei 2008 om 09:05 uur

Brian

Kluivert moet na een jaar vertrekken bij Lille
21 mei 2008


Patrick Kluivert komt niet in aanmerking voor een nieuw contract bij Lille. Dat heeft trainer Claude Puel woensdag laten weten. De 31-jarige aanvaller speelde mede door blessures weinig in zijn debuutseizoen voor de nummer zeven uit de Franse competitie.


Kluivert kan volgens Puel in de toekomst wel een goede trainer worden. "Hij is een voorbeeld voor de jongere spelers in de groep. Hij zou een goede leermeester kunnen zijn", aldus Puel. "Ik weet echter niet of hij nog verder wil voetballen of dat hij misschien een trainerscarrière ambieert." 


Niks Voor Ons

0
Donderdag 22 mei 2008 om 00:18 uur

Advertentie

KKH - kalekophagenees

tja schreef:

Jij hebt makkelijk babbelen omdat je ook op het veld was. Supporters op tribune hebben geen moer kunnen zien.
Ik stond op de tribune van Vak G en heb wel de huldiging kunnen zien wat is jouw probleem!

Je schrijft anomien, was effuh wat hoger gaan staan dan had je ook wat kunnen zien.

Man wat haat ik doem schrijvers, Directeur Harm de Boer is niet kwaad over het gebeurde feit maar wilt het in de toekomst voorkomen. Burgermeester Aartsen heeft in een intervieuw gezegt dat het vrolijk en leuk was, gezellig en dat het eigenlijk wel zo had moeten zijn.

Wat is jouw probleem dan?

Juist die ene die die vlag gooide!? Nou dat vind ik ook een probleem en dat moguh ze aanpakken, mensen die hun stoeltjes meenamen zullen wel een sv krijgen!

Die ene met die berg kleding onder ze trui is of een dief of hij heeft iets gekregen wat een ander wilt hebben en dan is dit de veiligste maniet om het mee te nemen!

Dit is gefilmt en wordt echt wel uitgezocht door de club.

Jij en ik stonden op de tribune hebben iets geks meegemaakt wat niemand in december heeft durven te dromen. het feest onder de tribunes na afloop was toch te gek, hossen en drinken met trainer en spelers.

Iedereen was gek met iedereen en dat is een tijdje geleden geweest.

Ik heb geen zin in doem schrijven en ben reuze blij dat we het gehaald hebben en ga me richten op het mooie volgend seizoen. Eindelijk is er iets positiefs met de club gebeurd. Sponser, Investeerders, sub sponsers, sponsers dames, sponser bij het 2de!

15000 mensen gezien en een groot voetbal orgasme beleefd.

Hoe men ook denkt en praat over alles dat kan niemand ons meer afpakken.
0
Woensdag 21 mei 2008 om 05:28 uur

Haagse Harry

Van Eyck en Smit naar sc Heerenveen
15 mei 2008
Het vrouwenteam van sc Heerenveen heeft de eerste versterkingen voor het komende seizoen binnen. Nangila van Eyck van ADO Den Haag en Sylvia Smit van FC Twente spelen na de zomer in het pompeblêdentricot van sc Heerenveen. Beide aanvalsters maken deel uit van het Nederlands vrouwenelftal van bondscoach Vera Pauw.


Trainer Harry Sinkgraven krijgt met Nangilia van Eck (23 jaar) en Sylvia Smit (21 jaar) de gewenste aanvallende versterking. De Friese vrouwen scoorden dit seizoen in achttien wedstrijden slechts tien doelpunten. Sylvia Smit wist dit seizoen in haar eentje het net tien maal te vinden, terwijl Nangilia van Eck goed was voor zes treffers. 



0
Dinsdag 20 mei 2008 om 23:06 uur

Eljero

Verbeek bekijkt Eljero

Gertjan Verbeek was zondag aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd Ajax -- FC Twente. De nieuwe trainer van Feyenoord bekeek Eljero Elia, zo meldt NRC Next.

De 21-jarige Elia maakte in het duel om een ticket voor de voorronde van de Champions League een sterke indruk. De linksbuiten, die dertig competitieduels (twee goals) in actie kwam afgelopen seizoen, heeft een contract tot medio 2010 bij Twente. De Tukkers namen hem afgelopen zomer over van ADO Den Haag.
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 18:58 uur

<FCDH>

Rankovic eert zijn vader
DEN HAAG - Toen zondagmiddag het laatste fluitsignaal klonk van scheidsrechter Wegereef en de FCDH-fans na de promotie van de club hun helden bejubelden, zeeg Aleksandar Rankovic ter hoogte van de middenlijn in het gras.


Aleksandar Rankovic, overmand door emoties na de promotie van FC Den Haag.

Op zijn knieën boog hij voorover, ineengedoken. Het gezicht verborgen in de handen, secondenlang weg van alles en iedereen. ,,Ik wist me geen raad met mijn emoties,`` aldus de Serviër die zijn tranen de vrije loop liet.

Bij het opstaan werd Rankovic, evenals zijn ploeggenoten, letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. De jacht van de dolenthousiaste supporters op een collector`s item was ingezet, maar waar talloze spelers in het feestgedruis sokken, shirts of schoenen weggaven, verkocht `Ranko` telkens nee aan de trouwe fans. ,,Sorry, jongens,`` verontschuldigde hij zich.

Later: ,,Dit shirt is voor mijn broer Vladimir. We hebben een bijzondere band, bellen elkaar drie keer per dag. Zeker in deze moeilijke tijd hebben we veel steun aan elkaar gehad. Niemand anders dan hij krijgt dit shirt.``

Aleksandar Rankovic maakte de donkerste week in zijn leven door. In de aanloop naar het tweede play-off duel met RKC Waalwijk in Brabant kreeg hij op maandagavond een telefoontje uit Belgrado. Zijn vader had een longontsteking gekregen. Dat het ernst was, had hij meteen door. ,,Dat voel je.``

Dinsdag stapte hij op het vliegtuig. ,,Vijf minuten na aankomst in Belgrado belde mijn broer dat onze vader was overleden. Er was zo veel vocht bij zijn longen gekomen dat er geen redden meer aan was. Als je dat hoort, ben je helemaal kapot. Je weet dan niet hoe je moet reageren. Op zoiets ben je nooit voorbereid. Hij was pas 53 jaar. Mijn broer en ik hebben daarna alles geregeld in Belgrado. We moesten sterk zijn voor onze moeder.``

Hij had een bijzondere band met zijn vader die Milisav heette, maar `Ranko` werd genoemd. ,,Door mijn vader ben ik van voetbal gaan houden. Vroeger deed ik aan andere sporten, zoals handbal.``

De handballer Aleksandar had talent, maar toch zag zijn vader in hem een voetballer. ,,Hij heeft gelijk gekregen en me altijd gestimuleerd. Hij leefde in Belgrado, toen ik daar voetbalde, sloeg hij geen wedstrijd over.``

Op de dag van de begrafenis van zijn vader speelde FC Den Haag `s avonds het tweede play-off duel met RKC. Aleksandar Rankovic volgde de verrichtingen van zijn ploeggenoten via internet. ,,Dat was raar, heel raar. Ik was teleurgesteld voor de jongens dat het alsnog 2-2 werd. Op dat moment besloot ik terug te gaan voor de derde wedstrijd. Ik dacht niet meteen dat ik ook een basisplaats zou hebben, maar ik wilde erbij zijn.

,,Ik heb Henk (Fräser, de assistent-trainer, red.) gebeld en gezegd dat ik terug zou komen. Met Henk heb ik dit jaar een goede band opgebouwd. Ik wilde terugkomen voor de jongens, voor de club, want ik heb werkelijk van iedereen een reactie gehad. De belangstelling was heel groot.``

Vrijdag keerde Rankovic terug naar Nederland, waar hij vernam dat trainer Wiljan Vloet voor hem een plek in de basis had ingeruimd. Zaterdag werkte hij een lichte training af. ,,Maar eigenlijk had ik al vijf dagen niet getraind. Het was ook niet zo gek dat ik zondag kramp kreeg.``

Rankovic maakte een merkwaardig seizoen door. De Serviër was in de eerste helft vaste kracht op het middenveld van FC Den Haag dat echter moeizaam draaide. Na de winterstop raakte hij uit beeld ten faveure van Levi Schwiebbe. Rankovic zat op de bank en zelfs een aantal keer op de tribune. Vloet vond dat Rankovic `te veel een eredivisievoetballer was`. ,,Natuurlijk was ik teleurgesteld, je wilt altijd spelen. Maar de trainer is wel duidelijk geweest.``

Richting de play-offs liet Vloet echter doorschemeren dat Rankovic weer speelminuten zou krijgen. In Deventer ontbrak hij in het eerste duel, maar daarna posteerde Vloet de middenvelder in het hart van de defensie. Go Ahead Eagles werd weggespeeld (3-0) en uitblinker Rankovic was de baas achterin.

Na het succesvolle drieluik met VVV Venlo, waarin Rankovic vooral het tweede thuisduel schitterde, ging FCDH richting de finaleduels met RKC. Uitgerekend zondag, in het derde treffen met de Waalwijkers, speelde hij zijn beste wedstrijd van het seizoen.

Aan de hand van Rankovic was promotie binnen handbereik. De 2-0, een benutte penalty van Yuri Cornelisse, werd opgedragen aan zijn overleden vader. Na de goal pakte Cornelisse Rankovic stevig vast, een emotioneel moment. ,,Ik wil graag geloven dat mijn vader vandaag ook bij me was,`` zei Rankovic kort na de wedstrijd.

Nu het feest achter de rug is, rest hem een ongewisse toekomst. Ook Rankovic hoorde bij de elf spelers die twee maanden geleden hoorden dat zij naar een andere club konden uitzien. Mogelijk verandert dat vanwege de plotselinge promotie. ,,Ik heb het naar mijn zin bij FC Den Haag, wil ook graag blijven. Maar ik weet niet wat de club wil. Er is nog zoveel onduidelijkheid. Deze week blijf ik nog in Nederland om me te oriënteren, daarna ga ik weer terug naar Belgrado.``

Bron: www.ad.nl

0
Dinsdag 20 mei 2008 om 17:28 uur

zuid tribune

maandag 19/5/2008 
Seizoenkaarten Schalke al uitverkocht
GELSENKIRCHEN - De nieuwe club van trainer Fred Rutten, Schalke 04, heeft voor komend seizoen geen seizoenkaart meer beschikbaar. Alle 43.935 abonnementen zijn al verkocht, zo berichtte de Duitse voetbalclub maandag. 

Goed voorbeeld doet goed volgen !
0
Maandag 19 mei 2008 om 16:46 uur

Nu online

Sebastiaan en 94 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25