Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagsesjaak

Delft schreef:

Den Ouden kiest voor De Graafschap. Lijkt mij een goed plan dat wij dan Thiebaut van MVV gaan proberen te halen. 
Jammer joh, die zit met z`n gedachten ergens anders!!

Exclusief: Thiebaut hoopt op NAC Breda!
Gunter Thiebaut was vorig seizoen een sensatie in de Jupiler League. De aanvaller van MVV scoorde er lustig op los. Uiteindelijk stokte de teller bij 22 competitiedoelpunten. Volgens de 31-jarige Belg dingen De Graafschap en NAC Breda naar zijn diensten. "Ik ben al bij NAC wezen kijken."
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom De selectie van MVV had vandaag een teambuildingdag. De Maastrichtenaren waren te vinden op motorische vierwielers en schoten elkaar af met verfpistolen. Na afloop van de dag sprak Goal.com met de aanvaller.

Gevraagd naar zijn toekomst geeft Thiebaut openheid van zaken. "De Graafschap en NAC zijn zeer geïnteresseerd," aldus de topschutter. "Maar het aanbod van De Graafschap was simpelweg te laag. Ik ben 31 jaar, heb het prima naar mijn zin bij MVV, dus als ik vertrek moet daar wel wat tegenover staan."

Daarnaast weet Thiebaut niet of hij bij ‘De Superboeren’ wel tot zijn recht komt. "Die club speelt volgend seizoen onderin de Eredivisie. Dat is niet ideaal voor een spits," meent Thiebaut, die bij een eventuele overgang naar de Vijverberg zou moeten verhuizen. "Momenteel woon ik nog in Brussel, dus ook wat dat betreft moet het aanbod goed zijn."

De trainer die hem vorig seizoen naar MVV haalde, Robert Maaskant, is sinds dit seizoen trainer van NAC. Een reünie lijkt voor de hand liggend. Thiebaut: "Maaskant heeft me deze week nog gezegd dat NAC inderdaad interesse heeft, maar er moet daar eerst iemand vertrekken."

Thiebaut heeft zich zelfs al georiënteerd op de club uit Breda. "Ik ben wezen kijken bij de club. Dat was een prima bezoek, maar tot nog toe is er nog niets concreet. Het voordeel is dat de trainer me kent en weet wat mijn kwaliteiten zijn. Bovendien ligt NAC net over de Belgische grens."

"Het is lastig," gaat hij verder over een transfer. "Een overgang hangt van zoveel verschillende facetten af. Ik ben nu 31. De tijd dat ik alleen voor mijn carrière koos ligt een beetje achter me. Financieel moet er ook wat tegenover staan, want om bij MVV te blijven is zeker geen straf. Die club speelt volgend jaar mee om de titel. Daarnaast wil ik graag in Brussel blijven wonen."

Toch wil de spits snel duidelijkheid. “Het is zó belangrijk om de voorbereiding mee te maken. Het is me eerder overkomen dat ik eind augustus binnen kwam bij een elftal dat goed liep. Dat is gewoon geen leuke start."

Clubs die de aanvaller willen verleiden zullen financieel toch wat meer op tafel moeten leggen dan het aanbod van De Graafschap. Lachend: "Duidelijk is dat Ajax, Feyenoord en PSV me sowieso niet kunnen betalen
0
Woensdag 16 juli 2008 om 18:41 uur

<FCDH>

DE AANLOOP: Versterkingen en strijdlust moeten ADO in Eredivisie houden
De selectie van ADO Den Haag kent veel ervaren spelers. Richard Knopper (Ajax, SC Heerenveen, Vitesse), Yuri Cornelisse (o.a FC Groningen en NAC Breda) en Pascal Bosschaart (FC Utrecht en Feyenoord) hebben niet de minste namen op hun CV staan. Om over Rick Hoogendorp en Hans van de Haar nog maar te zwijgen.
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom Je zou dus kunnen stellen dat de ploeg van André Wetzel zich zou moeten kunnen handhaven in de Eredivisie komend seizoen. De andere kant van het verhaal is echter dat ADO het afgelopen seizoen met diezelfde ervaren krachten maar nèt aan promotie wist af te dwingen. In de eerste helft van het seizoen bungelden de Hagenaren zelfs onderaan de Jupiler League.

"Het zal keihard knokken worden om onszelf veilig te spelen," merkte trainer André Wetzel terecht op na de oefenwedstrijd tegen Telstar (eindstand 1-1).

ADO legde tot nog toe Mitchell Piqué (Excelsior), Ekrem Kahya, Karim Soltani (beiden VVV-Venlo), Tim de Meersman (FC Eindhoven), Robin Faber (Vitesse) en Gino Coutinho (FC Den Bosch – op amateurbasis) vast.

"Toch zullen meer versterkingen noodzakelijk zijn, en dan vooral voor- en achterin het elftal," aldus de van VVV-Venlo afkomstige oefenmeester.

En daar heeft hij gelijk in. Ook tegen Telstar werd duidelijk dat teveel 100%-kansen onbenut bleven en dat een centrale verdediger erbij geen overbodige luxe zal zijn. Eén van de sterspelers in Den Haag is de pas 18-jarige rechtsback Darryl Janmaat.

Het supertalent heeft een prima seizoen achter de rug en staat meteen in de belangstelling van, in ieder geval, SC Heerenveen. "De belangstelling van de Friezen is concreet. Er wordt onderhandeld," weet Janmaat zelf te vertellen in de catacomben van amateurvereniging HVV Laakkwartier.

In het geval dat ook Janmaat vertrekt, rest Wetzel nog een opdracht: het vinden van een geschikte rechtsback!

(Stan van den Steenhoven/Goal.com)



0
Woensdag 16 juli 2008 om 14:39 uur

Schilder niets voor ons?

FC Den Haag! schreef:

Volgens het AD gaat Wetzel proberen om Milic (spits) en Horvath (verdediger) te contracteren!

Verdonck niet en Moens ook niet. De twee keepers die op proef zijn waarschijnlijk ook niet al gaat Wetzel daarover nog in gesprek met Rene Stam.
Acht Ajacieden mogen vertrekken uit Amsterdam
Door David Kuipers
Dinsdag, 15 juli 2008, 21:42

de clubleiding van Ajax heeft acht spelers verteld dat ze mogen vertrekken uit Amsterdam. Albert Luque, Michael Krohn-Dehli, Edgar Manucharyan, Robbert Schilder, Nicolea Mitea, Leonardo, Mitchell Donald en Vurnon Anita kunnen uitzien naar een nieuwe werkgever, zo meldt het AD.

Alleen Donald en Anita is te verstaan gegeven dat ze niet definitief hoeven te vertrekken. De talenten uit de eigen jeugd mogen verhuurd worden. De nieuwe trainer Marco van Basten begon maandag met een groep van meer dan dertig man aan de voorbereiding. Dat moeten er volgens hem 24 worden.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 08:18 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Horvath en Milic overtuigen Wetzel
De proefspelers Csaba Horvath en Bogdan Milic hebben een goede indruk op André Wetzel achtergelaten. De Haagse trainer wil in gesprek met de zaakwaarnemers.

Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 16 juli 2008 om 01:55 uur

DH JOSTIE

ADO geeft Voskamp op
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag gaat voor dit seizoen geen pogingen meer doen om Johan Voskamp (23) in te lijven.
De Hagenaars hebben tweemaal een bod uitgebracht op de aanvaller die nog een contract heeft voor een jaar bij Excelsior.

De Rotterdammers schoven echter ook het laatste bod, naar verluidt zo`n anderhalve ton, terzijde en laten de Westlander die zelf ook graag naar ADO Den Haag wilde, niet gaan. "We gaan hem nu in de winterstop proberen te strikken voor volgend seizoen," aldus André Wetzel.

De Residentieclub richt zijn pijlen nu op anderen. De jongste dagen testte de club vijf proefspelers, onder wie aanvaller Bogdan Milic (20). De 195 centimeters lange Montenegrijn trainde al twee dagen mee en voetbalde gisteravond mee in het oefenduel met Telstar. Op het knusse terrein van Laakkwartier, waar net als zaterdag weer veel belangstellenden (1-1) kwamen, maakte Milic een dusdanige indruk dat trainer André Wetzel komende dagen met zijn zaakwaarnemer Wessel Wezenberg rond de tafel gaat. Of er een contract uitrolt, is echter nog de vraag. "Een jongen met veel potentie," aldus Wetzel. "Daar gaan we serieus over nadenken."

Hetzelfde geldt voor Csaba Horváth. De Slowaakse centrumverdediger is aangeboden door Tscheu La Ling die gisteren aanwezig was bij Laakkwartier. Wetzel: "Heel even zette ik wat vraagtekens bij zijn opbouwende kwaliteiten, maar deze jongen is verdedigend sterk in de lucht, op de grond en heeft uitstraling."

Ook met Ling gaat Wetzel in gesprek. Het is opvallend dat ADO Den Haag de deur openzet voor Ling. De ex-prof was in het jaar van de degradatie (2006-2007) nadrukkelijk in beeld, voerde een aantal gesprekken over spelers maar kreeg nul op rekest bij de toenmalige beleidsbepalers én technische staf. De nieuwe bezems die in Fore- en Zuiderpark schoonvegen staan wel open voor de markante zakenman.

Over Milos Volesak, een Slowaakse doelman die tegen de Noord-Hollanders de eerste helft keepte, heeft Wetzel zijn twijfels. "Ik moet over hem nog een goed gesprek hebben met René Stam," aldus Wetzel. Hij zag geen toekomst bij ADO voor RC Genk-verdediger Sven Verdonck en de Hongaarse doelman Kemenes Szabolos, die na rust in actie kwam.

Wetzel sluit niet uit dat ADO Den Haag de komende periode nog een aantal spelers test. De trainer wil nog drie voetballers die de selectie een flinke kwaliteitsimpuls geven: een aanvaller, een centrumverdediger en een doelman. Over de plek onder de lat: "Oscar Moens komt in ieder geval niet."

Er is haast geboden. Wetzel gunt zichzelf nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. "Ik streef ernaar om de selectie op 1 augustus rond te hebben."

Als ADO Den Haag het komende seizoen niet in het schijnsel van de rode lantaarn wil vertoeven, zal een kwaliteitsinjectie hard nodig zijn. De tweede etappe van de oefencampagne, tegen Telstar, was uiteraard geen graadmeter. De gasten kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een knal in de kruising van Van Heulen (0-1), waarna Hursut Meric pas kort voor tijd gelijkmaakte. "Toch zag ik meer ideeën en beleving dan zaterdag, al waren we ook vaak nog slordig," constateerde Wetzel.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 00:21 uur

Sjaak

Stefan Postma is weer voor even terug op het oude nest. De doelman arriveerde dinsdag in Doetinchem, waar hij de komende tijd zijn conditie op peil zal houden bij eredivisionist De Graafschap. De 31-jarige sluitpost, die ooit te boek stond als een groot talent, zit zonder club sinds ADO Den Haag na vorig seizoen besloot hem geen contract meer aan te bieden. De geboren Utrechter hoopt via De Superboeren een nieuwe werkgever te kunnen vinden.

Of die kans hem in de Achterhoek zal worden geboden is nog niet bekend. Feit is wel dat trainer Henk van Stee momenteel slechts over twee doelmannen beschikt, omdat reserve-goalie Nicolas Cinalli met een blessure kampt.
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 16:10 uur

Drama

Verhoek loopt op training blessure op
Wesley Verhoek moet de komende weken toekijken hoe zijn ploeggenoten zich voorbereiden op komend seizoen. De flankaanvaller van ADO Den Haag liep op de training van maandag een hamstringblessure op.

Verhoek is in ieder geval twee weken uitgeschakeld. Ook vorig seizoen had hij al enkele malen last van zijn hamstrings. "We zullen wat voorzichtiger met hem moeten zijn", aldus trainer André Wetzel daarom in het AD.

Vanavond oefent de promovendus tegen Stormvogels Telstar. Het duel gebruikt Wetzel met name om drie proefspelers in actie te zien komen. De centrale verdediger Horvath en doelman Volesak, beiden uit Slowakije, zijn door Tscheu La Ling binnengebracht, terwijl ook de Belg Sven Verdonck op proef is in Den Haag.

0
Dinsdag 15 juli 2008 om 08:54 uur

Advertentie

Tedo

dinsdag 15 juli 2008
Soap rond Bodde nu ten einde
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG/SWANSEA - De soap rond Ferrie Bodde (26) is ten einde. Gisteren gaf de Hagenaar zijn jawoord aan Swansea City FC waar hij nog een contract heeft voor twee jaar. Derby County wilde Bodde echter inlijven, maar de clubs kwamen er na zeven weken onderhandelingen niet uit. "Ik blijf bij Swansea City."

Ferrie Bodde in het shirt van ADO Den Haag. FOTO ANP/PIETER FRANKEN
Bodde zat gisteren in Swansea met trainer Martinez en voorzitter Huw Jenkins om de tafel om over zijn toekomst te praten. Hij maakte vervolgens zelf een einde aan de soap door Derby af te bellen. "Ik ga binnenkort met Swansea praten om mijn contract open te breken," aldus Bodde. "Het werd tijd om de knoop door te hakken. Ik ben enorm opgelucht dat ik dat gedaan heb. Dat geeft me rust. Nu kan ik weer vooruit kijken. Deze club geeft me gewoon een goed gevoel. "

Derby County was bijna zeven weken in onderhandeling. Swansea City vroeg twee miljoen voor de middenvelder, maar de partijen kwamen er niet uit, tot groot ongenoegen van Bodde bij wie de koffers al klaar stonden. "Ik had rekening gehouden met een transfer, maar het is niet anders."

ADO Den Haag keek lijdzaam toe. In het contract van Bodde is een clausule opgenomen die vertelt dat de Haagse voetbalclub de helft van het transferbedrag krijgt indien Bodde binnen de komende twee jaar wordt verkocht.

Tijdens de onderhandelingen stelde Swansea City ADO Den Haag voor met minder procenten genoegen te nemen zodat de deal eerder rond kon komen. ADO Den Haag werkte echter niet mee. "Omdat we geen partij zijn," aldus André Wetzel. "Natuurlijk hadden wij best graag geld zien gestort op onze rekening, maar we laten ons niet manipuleren."
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 06:27 uur

<FCDH>

Aad schreef:

Ik zou wel eens willen weten wat Jol nog meer kan. En dan bedoel ik: ook een organisatie leiding geven etc.
Wat betreft karakter zou hij een ideaal algemeen directeur kunnen zijn. Recht door zee, besluitvaardig, Hagenees, ADO-supporter en gewaardeerd in het voetbalwereldje (behalve de KNVB dan). Maar je moet natuurlijk wel met centjes en sponsors kunnen omgaan. En met de supporters van ADO.
jol over 5 jaar trainer van ons en dan pas directeur
0
Maandag 14 juli 2008 om 22:06 uur

mislopertje

Michael van der Heijden traint vanaf maandag mee bij Swansea City. De 26-jarige middenvelder uit Den Haag, die in het betaalde voetbal wil terugeren, krijgt bij de Championship-club de gelegenheid een verbintenis in de wacht te slepen.

Van der Heijden trainde de afgelopen week enkele dagen mee met RBC Roosendaal. "Om vooral mijn conditie op peil te houden", vertelt de blonde middenvelder maandag in De Telegraaf. "Ik ken trainer Rob Meppelink nog uit mijn periode bij ADO Den Haag en het was geen probleem om in Roosendaal even mee te trainen".

Van der Heijden, die afgelopen seizoen met zijn club FC Lisse de nationale titel bij de amateurs veroverde, speelde in het verleden verder voor RKC Waalwijk, FC Dordrecht, wederom RKC, Haarlem en FC Omniworld. Bij Swansea staat een oude bekende onder contract uit zijn periode bij ADO: Ferry Bodde.
0
Maandag 14 juli 2008 om 19:36 uur

Nu online

TheMariner, Aad, Max, pajam, FFL, Edje, t e, LeoH, keesvld, Johan vakkie M, MikeDH, purnie&pino, Kees en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26