Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Teleurgestelde Wetzel hoopt nu op ADO
08 mei 2008


VVV-trainer André Wetzel noemde de degradatie van de Venlonaren uit de eredivisie "heel hard". Zijn ploeg verloor woensdag van ADO Den Haag (2-0) en moet daardoor volgend seizoen weer in de Jupiler League spelen. "Dat is heel hard voor iedereen in Venlo. We zijn heel teleurgesteld, ik ook", aldus Wetzel. De oefenmeester zelf maakt nog altijd kans komend seizoen opnieuw in de eredivisie te werken. Hij is dan trainer van ADO Den Haag.

Volgens Wetzel verloor zijn ploeg de wedstrijd in de beginfase. "Het stond toen niet goed. Na vijftien minuten ben ik al begonnen met wijzigen, daarna liep het ook beter. We creëerden veel kansen, maar maakten ze niet af."

Wetzel wist bij aanvang van het seizoen dat zijn ploeg het in de eredivisie moeilijk zou krijgen. "We hebben risico`s genomen door betaalbare en jonge spelers aan te trekken met groeipotentie. We wisten van tevoren dat we konden degraderen, maar nu het zover is doet het wel verschrikkelijk veel pijn. We spelen verzorgd voetbal, het oogt leuk en we krijgen van iedereen complimenten. Maar we scoren niet, dat is ons grote manco", keek Wetzel terug op het jaar in de eredivisie.

Ook volgens aanvoerder Edwin Linssen was het gebrek aan scorend vermogen van VVV Venlo de oorzaak van de degradatie. "Als we nou geen kansen zouden creëren, had ik hier vrede mee gehad. Maar we hebben in de competitie en de play-offs zoveel kansen gehad, dan moet je naar jezelf kijken. We zijn de terechte verliezer", aldus Linssen.

Wetzel zag in de verloren partij tegen ADO ook zijn toekomstige spelersgroep voetballen. "Ik heb voor VVV gevochten tot de laatste snik. Nu ga ik kijken naar mijn nieuwe werkgever. Natuurlijk hoop ik dat ADO in de derde ronde van RKC wint en promoveert."

0
Donderdag 8 mei 2008 om 10:55 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO kegelt VVV uit eredivisie
Een uitstekend spelend ADO Den Haag heeft met een dikverdiende 2-0 overwinning het lot van VVV Venlo bezegeld. De ploeg van trainer André Wetzel mag na een jaartje al weer terug naar de Jupiler League. Wetzel zelf blijft wellicht in de eredivisie.

Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 7 mei 2008 om 22:54 uur

<FCDH>

ADO Den Haag stuurt VVV terug naar eerste divisieDoor Carlo Willemsen
Woensdag, 07 mei 2008, 22:15

Het is André Wetzel niet gelukt om zich met VVV-Venlo te handhaven in de Eredivisie. Het beslissingsduel tegen ADO Den Haag, in de tweede ronde in de play-offs om promotie/degradatie, werd met 2-0 verloren. Doelpunten kwamen op naam van Kevin Begois (eigen doelpunt) en Daryl Janmaat.

De bezoekers toonden geen moment aan te strijden voor hun laatste kansen om op het hoogste niveau actief te blijven. ADO Den Haag was in de eerste helft heer en meester. Dat resulteerde in de negentiende minuut in een verdiende openingstreffer. Het was keeper Begois die een van richting veranderde voorzet van Richard Knopper op ongelukkige wijze in zijn eigen doel verwerkte: 1-0.

In het restant van de eerste helft bleef ADO de betere partij. Pas na de pauze werd VVV wat gevaarlijker, maar de beste kansen waren opnieuw voor de thuisploeg. Met name Knopper kreeg eem mogelijkheid om zijn tweede treffer van de wedstrijd te maken, maar het vizier van de aanvallende middenvelder stond niet geheel op scherp.

In de 70ste minuut kreeg Rachid Ofrany de kans op de gelijkmaker, maar oog in oog met Robert Zwinkels wist de VVV-invaller het net niet te vinden. Tien minuten voor tijd besliste Daryl Janmaat de wedstrijd, door van dicht bij simpel raak te schieten en VVV daarmee terug te sturen naar de eerste divisie.

Wetzel toonde zich na afloop zeer teleurgesteld. "Het gebrek aan scorend vermogen breekt ons het hele seizoen al op," aldus de VVV-trainer. "Ook vanavond hadden we moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik VVV verlaat met degradatie. Vooraf had ik gehoopt op een beter resultaat, maar het mocht niet zo zijn." 


ik zei het toch we schieten ze naar de jupiler hehehe
0
Woensdag 7 mei 2008 om 22:40 uur

Ooievaar

Groot compliment. Kan me een trainer herinneren die 6e werd met De Graafschap en ook via de nc promoveerde. En nu de finale...
0
Woensdag 7 mei 2008 om 22:32 uur

Rimba

Martin Jol bijna rond met HSV 

HAMBURG - Martin Jol is de voornaamste kandidaat voor het trainerschap van Hamburger SV. De oefenmeester onderhandelt met de Duitse club over de laatste details van een meerjarig contract.
Volgens bronnen rond de oud-trainer van onder meer RKC, Roda JC en Tottenham Hotspur wordt Zjelko Petrovic assistent-coach bij HSV.

Beide oefenmeesters kennen elkaar van RKC. Jol was tussen 1998 en 2004 trainer in Waalwijk. Petrovic strijdt op dit moment nog als coach van RKC om promotie naar de eredivisie.

Jol wordt in Hamburg de opvolger van Huub Stevens, die volgend seizoen bij PSV aan de slag gaat. Hij is na Fred Rutten (Schalke 04) de tweede Nederlandse trainer die voor zijn debuut in de Bundesliga staat. Hamburger SV is nog in de race om de derde positie, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League.

De Hamburgse club is al een hele tijd bezig met de opvolging van Huub Stevens. De afgelopen maanden vielen de namen van Christian Gross (FC Basel), Bruno Labbadia (Greuther Fürth), Dieter Hecking (Hannover 96) en Slaven Bilic (bondscoach van Kroatië) bij de club van de Nederlanders Van der Vaart, Mathijsen en De Jong, zonder dat het tot een aanstelling kwam.
(ANP)
0
Dinsdag 6 mei 2008 om 15:03 uur

Drama

Jol voor twee seizoenen naar HSV
Hamburger SV heeft in Martin Jol zijn nieuwe trainer gevonden. Volgens ELF volgt de coach na dit seizoen Huub Stevens, die naar PSV vertrekt, op als eindverantwoordelijke bij de Duitse subtopper.

Jol werd begin dit seizoen ontslagen door Tottenham Hotspur wegens teleurstellende resultaten. Desondanks trachtten PSV, Newcastle United, Birmingham City en de KNVB allen om de ervaren oefenmeester vast te leggen, maar zonder succes.

HSV is daar nu wel in geslaagd. Jol gaat bij de Duitsers voor twee jaar aan de slag. Hij heeft de toezegging gekregen dat hij zelf de samenstelling van zijn technische staf mag bepalen. De Nederlander komt in Hamburg zijn landgenoten Romeo Castelen, Joris Mathijsen, Nigel de Jong en Rafael van der Vaart tegen.
0
Dinsdag 6 mei 2008 om 09:54 uur

Martin Jol

Ik ga voor 2 jaar naar Hamburg en wordt trainer bij HSV.
0
Dinsdag 6 mei 2008 om 09:49 uur

Advertentie

Doet er niet toe!

Telegraaf zo 04 mei 2008, 20:08

Wetzel treurt om uitduel

Venlo - Doordat VVV-Venlo de strafschoppen na afloop van het duel met ADO Den Haag net iets minder nam dan de Hagenaars, speelt de ploeg van trainer Andre Wetzel woensdag een uitwedstrijd. "Ik had wel verwacht dat we zouden winnen vandaag", stelde de oefenmeester voor de camera`s van RTL. "Dat we uit moeten spelen, vind ik echter zeer teleurstellend."
ADO-trainer Wiljan Vloet was juist erg te spreken over de uitslag van de strafschoppenreeks: "Het scheelt veel. Hier in Venlo heeft VVV veel steun van een fantastisch publiek. In Den Haag zullen hooguit 500 Limburgers zijn. Dat is in ons voordeel."
0
Maandag 5 mei 2008 om 09:30 uur

<FCDH>

Groningen-directeur Nijland slaat aanbod ADO af
Geschreven op zondag, 4 mei om 18:21

Hans Nijland heeft de afgelopen week een aanbod van ADO Den Haag om daar aan de slag te gaan naast zich neergelegd. De directeur van FC Groningen gaf de club uit de Hofstad te kennen dat hij momenteel geen zin heeft in een overstap, zo meldt RTV Noord.

Het is niet voor het eerst dat Nijland een geïnteresseerde club op een gedecideerde ‘nee’ trakteert. Afgelopen seizoen was de preses van de noorderlingen ook al in beeld om als algemeen directeur aan de slag te gaan bij PSV, maar de Eindhovenaren kregen ook een nul op het rekest.

Vorige week toonde ook trainer Ron Jans aan dat niet alles en iedereen te koop is in de voetbalwereld. De succesvolle oefenmeester werd gepolst door FC Twente, maar gaf de Enschedeërs te kennen dat hij zijn contract in De Euroborg graag uit wil dienen.

0
Zondag 4 mei 2008 om 18:55 uur

een greep Klikoman uitspraken,voorheen "suppo

Lex heeft wel de papieren(wie niet?) maar hij mist de psychologie om een groep te leiden.het simplisme druipt uit zijn gezicht.daarom is hij vaak opzoek naar grappen om zijn leegte te compenseren
Lex!!!!!!!!! het zal weer een bejaarden onder onsje.

NB: Lex stelt helemaal niets als trainer. hioj kamn beter moppen gaan tappen

Waarom gaan we collecteren? om de gesloopte sloetjes te vervagen? Haagse humor
 
he Fransje, zeg eerlijk dat de gasten van midden noord te oud geworden 90 mnt sfeer te maken.
wat is de gemiddelde leeftijd van midden noord?
45 jaar? 

Wat was gezellig aan? Ik had alleen de gasten gehoord. MN was zeker met andere zaken zeker........... 

MN. stelt toch geen reet voor. Ik snap niet waarom de gasten alle maanden aan het zeuren zijn MN? 

God zal je behoeden. 

het gaat niet om de kwaliteit van een trainer. voor de mmeste supporters gaat het om dat (het gevoel) hageees te zijn.maar als je eerlijk bent heeft het nooit tussen Jol en ADO geklikt.
 
nb: ik snap de reactie van de supporters niet.waarom willen ze Jol hebben terwijl hij liever naar een andere club wil!!!!!!!!!!!!! 

LSU? wie zijn het? 

Denk je werkelijk dat Martin Jol of de hele Nederl. samenleving gelukkig is met Middennoord? 

wees een beetje objectief en kijk goed naar Janmaat en de zijnen. Wanneer de spelers goed waren hadden we niet in dezeb mlaise vekeerd. 

nb: ADO spelers stellen niets voor he. 

een droom he....maar met deze supporters zal deze droom nooit gerealiseerd worden. 

Uitleg: overbodig 
0
Zaterdag 3 mei 2008 om 18:17 uur

Nu online

Tante Wil, tjapi01 en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25