Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Horvath en Milic overtuigen Wetzel
De proefspelers Csaba Horvath en Bogdan Milic hebben een goede indruk op André Wetzel achtergelaten. De Haagse trainer wil in gesprek met de zaakwaarnemers.

Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 16 juli 2008 om 01:55 uur

DH JOSTIE

ADO geeft Voskamp op
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag gaat voor dit seizoen geen pogingen meer doen om Johan Voskamp (23) in te lijven.
De Hagenaars hebben tweemaal een bod uitgebracht op de aanvaller die nog een contract heeft voor een jaar bij Excelsior.

De Rotterdammers schoven echter ook het laatste bod, naar verluidt zo`n anderhalve ton, terzijde en laten de Westlander die zelf ook graag naar ADO Den Haag wilde, niet gaan. "We gaan hem nu in de winterstop proberen te strikken voor volgend seizoen," aldus André Wetzel.

De Residentieclub richt zijn pijlen nu op anderen. De jongste dagen testte de club vijf proefspelers, onder wie aanvaller Bogdan Milic (20). De 195 centimeters lange Montenegrijn trainde al twee dagen mee en voetbalde gisteravond mee in het oefenduel met Telstar. Op het knusse terrein van Laakkwartier, waar net als zaterdag weer veel belangstellenden (1-1) kwamen, maakte Milic een dusdanige indruk dat trainer André Wetzel komende dagen met zijn zaakwaarnemer Wessel Wezenberg rond de tafel gaat. Of er een contract uitrolt, is echter nog de vraag. "Een jongen met veel potentie," aldus Wetzel. "Daar gaan we serieus over nadenken."

Hetzelfde geldt voor Csaba Horváth. De Slowaakse centrumverdediger is aangeboden door Tscheu La Ling die gisteren aanwezig was bij Laakkwartier. Wetzel: "Heel even zette ik wat vraagtekens bij zijn opbouwende kwaliteiten, maar deze jongen is verdedigend sterk in de lucht, op de grond en heeft uitstraling."

Ook met Ling gaat Wetzel in gesprek. Het is opvallend dat ADO Den Haag de deur openzet voor Ling. De ex-prof was in het jaar van de degradatie (2006-2007) nadrukkelijk in beeld, voerde een aantal gesprekken over spelers maar kreeg nul op rekest bij de toenmalige beleidsbepalers én technische staf. De nieuwe bezems die in Fore- en Zuiderpark schoonvegen staan wel open voor de markante zakenman.

Over Milos Volesak, een Slowaakse doelman die tegen de Noord-Hollanders de eerste helft keepte, heeft Wetzel zijn twijfels. "Ik moet over hem nog een goed gesprek hebben met René Stam," aldus Wetzel. Hij zag geen toekomst bij ADO voor RC Genk-verdediger Sven Verdonck en de Hongaarse doelman Kemenes Szabolos, die na rust in actie kwam.

Wetzel sluit niet uit dat ADO Den Haag de komende periode nog een aantal spelers test. De trainer wil nog drie voetballers die de selectie een flinke kwaliteitsimpuls geven: een aanvaller, een centrumverdediger en een doelman. Over de plek onder de lat: "Oscar Moens komt in ieder geval niet."

Er is haast geboden. Wetzel gunt zichzelf nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. "Ik streef ernaar om de selectie op 1 augustus rond te hebben."

Als ADO Den Haag het komende seizoen niet in het schijnsel van de rode lantaarn wil vertoeven, zal een kwaliteitsinjectie hard nodig zijn. De tweede etappe van de oefencampagne, tegen Telstar, was uiteraard geen graadmeter. De gasten kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een knal in de kruising van Van Heulen (0-1), waarna Hursut Meric pas kort voor tijd gelijkmaakte. "Toch zag ik meer ideeën en beleving dan zaterdag, al waren we ook vaak nog slordig," constateerde Wetzel.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 00:21 uur

Sjaak

Stefan Postma is weer voor even terug op het oude nest. De doelman arriveerde dinsdag in Doetinchem, waar hij de komende tijd zijn conditie op peil zal houden bij eredivisionist De Graafschap. De 31-jarige sluitpost, die ooit te boek stond als een groot talent, zit zonder club sinds ADO Den Haag na vorig seizoen besloot hem geen contract meer aan te bieden. De geboren Utrechter hoopt via De Superboeren een nieuwe werkgever te kunnen vinden.

Of die kans hem in de Achterhoek zal worden geboden is nog niet bekend. Feit is wel dat trainer Henk van Stee momenteel slechts over twee doelmannen beschikt, omdat reserve-goalie Nicolas Cinalli met een blessure kampt.
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 16:10 uur

Drama

Verhoek loopt op training blessure op
Wesley Verhoek moet de komende weken toekijken hoe zijn ploeggenoten zich voorbereiden op komend seizoen. De flankaanvaller van ADO Den Haag liep op de training van maandag een hamstringblessure op.

Verhoek is in ieder geval twee weken uitgeschakeld. Ook vorig seizoen had hij al enkele malen last van zijn hamstrings. "We zullen wat voorzichtiger met hem moeten zijn", aldus trainer André Wetzel daarom in het AD.

Vanavond oefent de promovendus tegen Stormvogels Telstar. Het duel gebruikt Wetzel met name om drie proefspelers in actie te zien komen. De centrale verdediger Horvath en doelman Volesak, beiden uit Slowakije, zijn door Tscheu La Ling binnengebracht, terwijl ook de Belg Sven Verdonck op proef is in Den Haag.

0
Dinsdag 15 juli 2008 om 08:54 uur

Tedo

dinsdag 15 juli 2008
Soap rond Bodde nu ten einde
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG/SWANSEA - De soap rond Ferrie Bodde (26) is ten einde. Gisteren gaf de Hagenaar zijn jawoord aan Swansea City FC waar hij nog een contract heeft voor twee jaar. Derby County wilde Bodde echter inlijven, maar de clubs kwamen er na zeven weken onderhandelingen niet uit. "Ik blijf bij Swansea City."

Ferrie Bodde in het shirt van ADO Den Haag. FOTO ANP/PIETER FRANKEN
Bodde zat gisteren in Swansea met trainer Martinez en voorzitter Huw Jenkins om de tafel om over zijn toekomst te praten. Hij maakte vervolgens zelf een einde aan de soap door Derby af te bellen. "Ik ga binnenkort met Swansea praten om mijn contract open te breken," aldus Bodde. "Het werd tijd om de knoop door te hakken. Ik ben enorm opgelucht dat ik dat gedaan heb. Dat geeft me rust. Nu kan ik weer vooruit kijken. Deze club geeft me gewoon een goed gevoel. "

Derby County was bijna zeven weken in onderhandeling. Swansea City vroeg twee miljoen voor de middenvelder, maar de partijen kwamen er niet uit, tot groot ongenoegen van Bodde bij wie de koffers al klaar stonden. "Ik had rekening gehouden met een transfer, maar het is niet anders."

ADO Den Haag keek lijdzaam toe. In het contract van Bodde is een clausule opgenomen die vertelt dat de Haagse voetbalclub de helft van het transferbedrag krijgt indien Bodde binnen de komende twee jaar wordt verkocht.

Tijdens de onderhandelingen stelde Swansea City ADO Den Haag voor met minder procenten genoegen te nemen zodat de deal eerder rond kon komen. ADO Den Haag werkte echter niet mee. "Omdat we geen partij zijn," aldus André Wetzel. "Natuurlijk hadden wij best graag geld zien gestort op onze rekening, maar we laten ons niet manipuleren."
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 06:27 uur

<FCDH>

Aad schreef:

Ik zou wel eens willen weten wat Jol nog meer kan. En dan bedoel ik: ook een organisatie leiding geven etc.
Wat betreft karakter zou hij een ideaal algemeen directeur kunnen zijn. Recht door zee, besluitvaardig, Hagenees, ADO-supporter en gewaardeerd in het voetbalwereldje (behalve de KNVB dan). Maar je moet natuurlijk wel met centjes en sponsors kunnen omgaan. En met de supporters van ADO.
jol over 5 jaar trainer van ons en dan pas directeur
0
Maandag 14 juli 2008 om 22:06 uur

mislopertje

Michael van der Heijden traint vanaf maandag mee bij Swansea City. De 26-jarige middenvelder uit Den Haag, die in het betaalde voetbal wil terugeren, krijgt bij de Championship-club de gelegenheid een verbintenis in de wacht te slepen.

Van der Heijden trainde de afgelopen week enkele dagen mee met RBC Roosendaal. "Om vooral mijn conditie op peil te houden", vertelt de blonde middenvelder maandag in De Telegraaf. "Ik ken trainer Rob Meppelink nog uit mijn periode bij ADO Den Haag en het was geen probleem om in Roosendaal even mee te trainen".

Van der Heijden, die afgelopen seizoen met zijn club FC Lisse de nationale titel bij de amateurs veroverde, speelde in het verleden verder voor RKC Waalwijk, FC Dordrecht, wederom RKC, Haarlem en FC Omniworld. Bij Swansea staat een oude bekende onder contract uit zijn periode bij ADO: Ferry Bodde.
0
Maandag 14 juli 2008 om 19:36 uur

Advertentie

Opper

Timothy Derijck was vorig jaar uitgeleend aan het Belgische Dender (de club waar hij ook al in de jeugd speelde). Hij speelde vorig jaar 29 duels en scoorde 1x voor de ploeg van trainer Boskamp. Hier nog wat info van de site van Dender.


Naam: Anthony Cabeke
Rugnummer:
Geboorteplaats en datum: Dendermonde 25/05/1987
Nationaliteit: Belg
Partner: Amber
Kinderen: -
Vorige clubs: Anderlecht en Feyenoord
Positie: Verdedigende middenvelder of centrale verdediger.
Lengte/gewicht: 1,87 - 80kg
Contractduur: 1 jaar uitgeleend door Feyenoord.

Persoonlijk:
Hobby`s: Snooker, bowling en winkelen.
Lievelingsgerecht: Spaghetti
Lievelingsdrank: Ice Tea
Favoriete muziek: Rap en RnB
Eerste voetbalpassen: Op 5 jaar bij Fc Denderleeuw
Indien geen prof: Leraar LO of informatica.
Mooiste herinnering: Eerste wedstrijd bij Feyenoord & het winnend doelpunt tegen AZ.
Grootste teleurstelling: Uitschakeling UEFAcup wegens incidenten, daardoor volgende ronde tegen Tottenham gemist.
Ambities: Het maximum uit mijn carrière halen.
Ultieme droom: In Engeland of Italië spelen.
Pronostiek Dender 07-08: 13° plaats

0
Maandag 14 juli 2008 om 18:33 uur

Mike

We zijn in ieder geval weer begonnen op het veld!
Hier in de shoutbox heeft iedereen zijn voorkeuren. Het was nog niet best zaterdag alhoewel ik me in de opstelling van het team in de eerste helft best kon vinden. In het "tweede" waren er toch wel een paar spelers die ook kans maken op een plek.

Feit is dat Wetzel een andere trainer-coach is dan Vloet. Vloet heeft onze jongens redelijk goed `getraind`, wat ons in de nacompetitie een voorsprong gaf, echter tactisch schorte er nog wel wat aan...... Het lukte hem niet een `team` neer te zetten.
Je hoeft niet altijd de beste spelers te hebben om een goed team te hebben.
Laten we nu eens achter onze jongens gaan staan. Het is geen superniveau maar wel óns team. En met de beperkte middelen die we hebben zullen we het met niet meer moeten doen.
0
Zondag 13 juli 2008 om 12:59 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel niet in zee met Gerets en test nu Hongaar
Proefspeler Johan Gerets heeft geen indruk op André Wetzel kunnen maken. De zoon van trainer Eric Gerets verlaat de hofstad zonder contract.

Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 12 juli 2008 om 22:14 uur

Nu online

Erwin vm, Aad, Superjantje, Grimm, Brian, James, Marcie, vakkiel, Priapus_Rex, Bleek, Lellow, Vak_W, DHFC070, Grijns, Haraldberg1, superfcdenhaag2, LeoH, Max, bimboembam, Sprinkhaan070, Mr.070 en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26