Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

den haag

SC Heerenveen heeft verregaande belangstelling voor Roberto Rosales. De negentienjarige rechtsback van AA Gent, de voormalig werkgever van Heerenveen-trainer Trond Sollied, moet in het Abe Lenstra Stadion de plaats innemen van de naar Engeland vertrokken Gianni Zuiverloon. (Diverse Belgische media)

 

Mooi bericht omdat ze misschien janmaat dan laten waar hij is .. en dat is bij onze fc den haag ...

 

fransjeee laat je eige nah nie weg jaguh door een paar kneusjes die niet eens weten wat buitenspel is....

0
Donderdag 10 juli 2008 om 10:37 uur

Jan Maat

SC Heerenveen heeft verregaande belangstelling voor Roberto Rosales. De negentienjarige rechtsback van AA Gent, de voormalig werkgever van Heerenveen-trainer Trond Sollied, moet in het Abe Lenstra Stadion de plaats innemen van de naar Engeland vertrokken Gianni Zuiverloon. (Diverse Belgische media)
0
Donderdag 10 juli 2008 om 09:49 uur

<FCDH>

`ADO Den Haag toont interesse in Waterman`


Gepubliceerd op 08-07-2008 om 21:39 door Tom Nooijens

ADO Den Haag wil zich gaan versterken met Boy Waterman van AZ, zo weet Voetbalprimeur te melden. De ploeg uit Den Haag is naarstig op zoek naar een nieuwe keeper voor het komende seizoen.Boy Waterman is bij de Almaarse ploeg overbodig geworden. Trainer Louis van Gaal zet Joey Didulica en Sergio Romero boven de kunsten van Waterman.Naast een nieuwe keeper, hoopt de ploeg van André Wetzel op een centrale verdediger en een spits. De laatste tijd zingt de naam van Johan Voskamp door de gangen van de club. De spits van Excelsior staat nog altijd hoog op het lijstje om de aanvalslinie te versterken.


0
Dinsdag 8 juli 2008 om 21:55 uur

3 keepers!

<FCDH> schreef:

dus eigenlijk nog 5?
Yep!

En zie hier al het gerucht over de andere keeper:

ADO richt pijlen op Boy Waterman
ADO Den Haag is nadrukkelijk geïnteresseerd in AZ-doelman Boy Waterman, weet VoetbalPrimeur. De promovendus zoekt nog naar een nieuwe doelman voor het komende seizoen.


De zoektocht van ADO naar een doelverdediger is uitgekomen bij Waterman, die in Alkmaar vorig seizoen overbodig is geworden. AZ-trainer Louis van Gaal geeft de voorkeur aan Sergio Romero en Joey Didulica.

ADO Den Haag wil zich op korte termijn op drie posities versterken. Naast een nieuwe keeper moet er een centrale verdediger en een spits komen. Johan Voskamp is nog steeds in beeld om de Haagse aanval een kwalitatieve impuls te geven.
 
Bron: www.voetbalprimeur.nl

0
Dinsdag 8 juli 2008 om 21:37 uur

Taki

Op het op zaterdagavond 5 juli gehouden voetbalgala in Rotterdam, georganiseerd door De Bal Is Rond en omlijst met diverse grote artiesten, is hoofdtrainer Cor Lems uitgeroepen tot trainer van het jaar in de regio groot Rotterdam.

Een eervolle titel voor de 47-jarige oud-speler en trainer van ADO Den Haag, die afgelopen seizoen voor het eerst RVVH onder zijn hoede had en gelijk de favorietenrol wist waar te maken door middels het behaalde kampioenschap van de tweede klasse D weer terug te keren met RVVH in de eerste klasse.

De blij verraste Lems was wel verguld met deze prijs, maar beseft ook al te goed dat je dit niet in je eentje doet. ‘Ik moet daarbij zeggen dat ik de geweldige steun heb gehad van ten eerste de ploeg zelf, maar zeker ook van de overige begeleiding er omheen’, merkte hij na afloop op.

0
Maandag 7 juli 2008 om 12:11 uur

<FCDH>

ADO: wát een start!
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Zelfs clubdokter Ed Beeftink knipperde zaterdagochtend even met de ogen.
De eerste training van ADO Den Haag werd bijgewoond door meer dan 1500 supporters die in het Zuiderpark de voetballers verwelkomden met spetterend vuurwerk, een gigantisch rookgordijn en liederen. "Ik ben 32 jaar werkzaam bij deze club, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt," glunderde Beeftink.

Wát een verschil met vorig jaar toen ADO Den Haag na de degradatie in een diep dal belandde en anderhalve man en een paardenkop de eerste training bezocht. Aan de oproep van de fans om naar de openingstraining te komen, werd massaal gehoor gegeven. De training was zelfs een uur uitgesteld om zanger Henna Grünholz de gelegenheid te geven de fans alvast voor te verwarmen. Onder de 1500 belangstellenden: ADO-topman Mark van der Kallen én Pierre Heijnen, de scheidende preses van de raad van commissarissen. De spelers stonden vol ongeloof op het veld. "Fantastisch," zei Rick Hoogendorp. "Dit is Feyenoord in het klein," glunderde Mitchell Piqué, één van de nieuwkomers bij ADO Den Haag, naast Ekrem Kahya, Tim de Meersman, Karim Soltani.

In het Zuiderpark heeft André Wetzel al rap veranderingen doorgevoerd. De trainer heeft het hoofdveld laten omzomen door een groot groen zeil waardoor de spelers niet meer de leegte om zich heen voelen, maar je een intiem karakter krijgt op de training. Wetzel sprak de fans een paar maal voor én tijdens de training toe. Het programma van zijn 35 manschappen was ontspannen.

Een dag later, gisteren, was het pittiger en werd de training van ADO Den Haag bezocht door Harm de Boer. De algemeen directeur ad interim ontkende noch bevestigde de komst van Kees Jansma als zijn opvolger, het gerucht dat de laatste dagen rondzingt in Zuiderpark en Forepark. "Ik kan daar niets over zeggen," aldus De Boer. Ook hij nam het woord tot de selectie. "Ik heb onder meer verteld van de belangrijkste speerpunten dit seizoen: werken aan veiligheid, aan een spelersfonds én aan het imago."

Wat dat laatste betreft deed ADO Den Haag alvast een forse stap in de juiste richting.

0
Maandag 7 juli 2008 om 09:38 uur

Storm

Ado den haag en Sherif Ekramy bijna rond.


Sherif Ekramy, de derde keeper van feyenoord, is bijna rond met Ado den haag over een contract van 3 jaar. De 25-jarige doelman staat nu nog onder contract bij feyenoord maar heeft te horen gekregen dat hij bij een goed bod mag vertrekken omdat hij geen echte indruk heeft kunnen achterlaten. Trainer andre wetzel, die opzoek moest naar een andere keeper omdat Stefan Postma weer vertrekt, heeft laten weten zeer blij te zijn met de nieuwe aankoop.

0
Zondag 6 juli 2008 om 15:09 uur

Sjaak

`Janmaat mag weg bij terugkeer op huurbasis`
Geschreven op zaterdag, 5 juli om 17:24

ADO Den Haag wil alleen meewerken aan een vertrek van Daryl Janmaat naar SC Heerenveen, indien de Haagse club de verdediger komend seizoen mag huren. Als de Friese club niet akkoord gaat met deze constructie dan werkt ADO niet mee aan een overgang, zo meldt RTV West zaterdagmiddag.
In Den Haag speelde Janmaat zich tijdens het afgelopen seizoen vanuit het niets in de basis. De achttienjarige rechterverdediger maakte zijn debuut op 5 oktober tegen FC Zwolle en maakte in zijn tweede duel voor ADO met TOP Oss meteen zijn eerste doelpunt. In totaal kwam hij 25 keer in actie en scoorde hij twee keer.

Janmaat heeft onder anderen gesproken met de nieuwe Heerenveen-trainer Trond Sollied, wat er op duidt dat de interesse uit Friesland zeer concreet is. De jonge verdediger staat nog tot medio 2010 onder contract bij de Hofstedelingen, wat betekent dat er een transfersom op tafel moet komen.
0
Zaterdag 5 juli 2008 om 17:38 uur

Advertentie

Namens Team en Technische staf:

Het is hier al vele malen gezegd, maar toch nog maar eens:

Je was het toch niet vergeten?!!

A.s. zaterdag 5 juli is de eerste training van ADO Den Haag voor het seizoen 2008/2009.

Zorg dat je om 10.00 aanwezig bent bij het ahwe stadion in het zuiderpark.Om 11.00 uur zal de training beginnen.

De gezamelijke supporters verenigingen en sites hebben het een en ander voorbereid om er een mooi feest van te maken voor jou en je gezin maar ook voor de nieuwe trainer en de spelers van ADO.

Andre Wetzel was gelijk enthousiast en zal de training leiden met gebruik van een headset zodat iedereen de aanwijzingen kan volgen

Ook gaan er geruchten dat nieuwe directeur van ADO zal worden gepresenteerd.......... Kees Jansma??!!! 

Komt allen!

0
Vrijdag 4 juli 2008 om 19:20 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO heeft weer speler VVV op oog
André Wetzel blijft het zoeken in spelers met wie hij bij VVV heeft gewerkt. Dit keer heeft de trainer van ADO Den Haag Mike Mampuya op het oog.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 2 juli 2008 om 21:39 uur

Nu online

LeoH, grijze gek, VakkieJ, Jk23, GroenGeelHart070, JoostJ, opper, Marcie, 071_ADO, Bolskie, Lellow, Superjantje, Vane 01, ADO079, guru, purnie&pino, jbdh, Max, Mr.070, Haraldberg1, lulijzer, JB96, DHFC070 en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26