Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

the part

Jantje schreef:

wetzel moet weg
Ja en wie wil je dan halen.
Denk je als we van trainer wisselen,dat we meteen punten gaan pakken?
Wetzel is op dit moment de juiste man.
0
Woensdag 19 november 2008 om 14:47 uur

<FCDH>

ADO Den Haag-keeper Boy Waterman zit in een wak
Gepost door alaindh op 2008-11-18 13:41:28

Het zijn zware tijden voor Boy Waterman (foto). De doelman raakte vorig seizoen uit de gratie bij AZ en vertrok naar promovendus ADO Den Haag om weer wekelijks onder de lat te staan. Bij ADO kreeg Waterman echter te maken met Robert Zwinkels. De geboren Westlander, die tot aan het begin van het seizoen weinig ervaring had in de eredivisie, kreeg van trainer André Wetzel de voorkeur boven Waterman. De oud-doelman van AZ moest genoegen nemen met een plaats op de bank en hopen op een mindere reeks van Zwinkels. Dat gebeurde tot nog toe niet. Wetzel gunde Waterman, die toch niet voor een habbekrats naar Den Haag is gehaald, alleen speeltijd in de KNVB-beker. Zowel tegen Jong Twente als Fortuna Sittard wist Waterman zijn doel niet schoon te houden. In beide duels ging hij niet vrijuit bij de tegentreffers.


Afgelopen weekeinde mocht hij noodgedwongen zijn eerste minuten in de competitie maken. Zwinkels kwam hard in aanraking met Willem II’er Danny Schenkel en verliet groggy het veld. Met nog drie minuten te spelen in een draak van een wedstrijd leek er voor Waterman weinig fout te kunnen gaan. Tot Frank Demouge het diep in blessuretijd op zijn heupen kreeg. Op de rand van het zestienmetergebied krulde hij de bal in de lange hoek over Waterman die genageld aan de grond stond.

Na het eindsignaal dook de balende doelman direct de spelerstunnel in. Na het gewonnen bekerduel met Fortuna Sittard gaf Waterman zijn fout nog ruiterlijk toe. Ditmaal zat hij zo in zak en as dat hij de pers niet te woord wilde staan. Waterman nam een douche en was in no time weg uit het stadion. De blessure van eerste keus Zwinkels lijkt mee te vallen, dus de kans is groot dat Waterman komend weekeinde weer op de bank plaats moet nemen. In drie optredens ging hij bij geen van de drie tegendoelpunten vrijuit. Daar zal Wetzel niet blij mee zijn.

Bron:sportweek


0
Dinsdag 18 november 2008 om 21:17 uur

<FCDH>

Zwinkels kan gewoon keepen in de Kuip
ADO Den Haag kan komende zondag, wanneer de ploeg van trainer André Wetzel op bezoek gaat bij Feyenoord, gewoon beschikken over doelman Robert Zwinkels. De 25-jarige goalie moest afgelopen weekend in het duel met Willem II het veld groggy verlaten.
» Zwinkels kwam vlak voor tijd in botsing met Willem II-verdediger Danny Schenkel en hield hieraan een hoofdblessure over. De doelman moest met een brancard van het veld worden gedragen.

Veel last van de klap heeft Zwinkels echter niet meer. "Ik kwam mijn doel uit om de bal weg te stompen en vanaf dat moment ging het licht uit," beschrijft de sluitpost de botsing in Voetbal International. "Ik voelde me als een bokser die knock-out was geslagen en zag alleen maar zwart voor mijn ogen."

Tegen Feyenoord zal Zwinkels dus gewoon weer onder de lat staan bij ADO. "De eerste dagen heb ik wat lichte hoofdpijn gehad, maar dat inmiddels over. Tegen Feyenoord zal ik er weer staan, want ondanks dat we ons in een mindere periode bevinden, zit ik persoonlijk goed in mijn vel."
0
Dinsdag 18 november 2008 om 21:16 uur

fcdh sassem

Bennie schreef:

En nu is ineens Vloet de held,..jezus wat een trieste bedoeling.
is voor mij altijd al een held geweest zelfs toen het minder ging. Een trainer met ballen die altijd voor de supporters op kwam.
0
Maandag 17 november 2008 om 20:35 uur

fcdh sassem

fyn-oorder schreef:

uit zeer betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat Fyn-oord  Lex Immers  heeft benaderd. de vraag is of hij de stap naar een top club wilt maken.
En johan cruijf wordt trainer van den haag
0
Maandag 17 november 2008 om 17:50 uur

DH

tschuß schreef:

Gooi die Wetzel daruit! 5 wedstrijden 1 goal en tog hetzelfde systeem aanhouden. En de dwalende Verhoek telkens weer opstellen..

Aad De Mos!!
Als iedereen zo denkt als jij, zouden alle clubs om de maand van trainer wisselen..
0
Maandag 17 november 2008 om 16:05 uur

FC Den Haag!

De paniek hier is weer groot zie ik na een aantal nederlagen op rij. Zelfs al geluiden dat de trainer weg zou moeten!

En wie moet het dan gaan doen? Gaan we weer allemaal roepen om Martin Jol?

Laten we nou gewoon realistisch blijven! We mogen blij zijn als we met de huidige selectie dit jaar erin weten te blijven! En dat is ook hetgeen v.d. Kallen en Wetzel al bij de start van de competitie hebben gezegd!
0
Zondag 16 november 2008 om 15:14 uur

Advertentie

Kees

Stel je eens voor dat je Van der Kallen bent en je hebt 10 miljoen in ADO gestopt en je hebt bijna alles voor het zeggen.

A - Je blijft vertrouwen in Wetzel hebben en investeert in de winterstop en hebt dan de rest van het seizoen nog steeds vertrouwen.

B- Er is op het moment geen technisch en algemeen directeur, de resultaten blijven slecht en de toeschouwersaantallen lopen weer terug. Je schuift Wetzel door en stelt een nieuwe trainer aan (De Mos?)

C - .........

Ik weet het niet maar probeer je eens in een (keiharde) zakenman als Van der Kallen te verplaatsen die er een vermogen in heeft zitten.
Ben benieuwd naar de reacties.
0
Zondag 16 november 2008 om 13:29 uur

<FCDH>

Wetzel: ‘Ik voel mij verantwoordelijk voor die vijf nederlagen’
Gepost door alaindh op 2008-11-16 12:52:13

Trainer Andre Wetzel kende een prima start van de competitie met ADO Den Haag. Nu verkeert hij met zijn team in ‘zwaar weer’. De trainer is echter geen verslagen man.’Nu moet je je rug rechten’ sprak hij na afloop tijdens de persconferentie.

Tekst: Rob Blankenstein

Foto: Pieter van der Togt



In de zesde minuut van de toegevoegde tijd kon je figuurlijk de grond inzakken!



‘Ja het is natuurlijk onvoorstelbaar en voor mij wel een teleurstelling, maar je realiseert je wat dat voor een groep is om voor de tweede keer in de laatste minuten van een wedstrijd geslacht te worden. Het was natuurlijk een erg pijnlijk moment.’



Je hoeft geen voetbalgeleerde te zijn om te kunnen concluderen, dat je het in de eerste helft gewoon hebt laten liggen!



‘Absoluut en dat heb ik ook in de persconferentie gezegd. Wij laten deze wedstrijd natuurlijk liggen in de eerste helft en wij moeten daarin gewoon één of twee goals maken uit de kansen die we krijgen. Dan speel je een gewonnen wedstrijd en nu is het feit, dat je in de eerste helft goed gespeeld hebt en veel krachten verbruikt hebt en het spel hebt willen maken. Dat werkt tegen je in de laatste minuten van de wedstrijd en dat is ook een voetbalwet!’



Je geeft het al aan, ADO Den Haag voetbalt gewoon goed voor de rust!



‘Ik vond dat wij zeker goed voetbalden, Richard deed wat ik gevraagd had en wij kwamen goed aan de zijkanten door met Wesley (Verhoek - red.) en met Hursut (Meric - red.) en wij creëerden drie, vier aardige kansen, waarvan ik echt vind dat er één of twee in moeten en dan denk ik dat die wedstrijd beslist is. Dan lukt dat niet en dan ga je in de tweede helft er een aantal minuten mee door, maar dan zie je de krachten wegvloeien. Overigens niet alleen bij ons, ook bij Willem II. Dan het laatste kwartier, twintig minuten zie je eigenlijk een wedstrijd die afgaat op een gelijkspel en uitgaat als een nachtkaars, maar die flikkerde de laatste minuten nog even op.’



In de tweede helft werd het toch qua voetbal van ADO kant een stuk minder. Waarom krijgt iedereen op de tribune het gevoel van ‘het zal toch weer niet gebeuren!’?



‘Omdat je het natuurlijk tegen Heerenveen hebt meegemaakt en omdat je de vermoeidheid erin ziet sluipen. En omdat je weet, dat het een ploeg is, die het van enthousiasme en een collectieve strijd moet hebben en niet zo ervaren en gewiekst is om in de momenten van zeer grote vermoeidheid een wedstrijd eventjes uit te spelen. Dat is wat er ook gebeurt en waar heel veel mensen zeg maar aan voorbij gaan, maar als je daar een verdediging of een middenveld hebt staan, met jarenlange ervaring, met heel veel routiniers die zeggen van klaar, wij zijn moe, dan spelen wij die wedstrijd uit en die gaan drieëndertig keer op de grond liggen, maar wij hebben nog steeds een ploeg, die met veel enthousiasme op zoek gaat naar de 1-0. De krachten zijn weg en dan krijg je dit, al vond ik dit wel extreem wat er gebeurde. In de wedstrijd tegen Heerenveen vond ik het nog begrijpelijk, maar dit viel echt uit de lucht.’



Het was wel een schitterende goal van Frank Demouge, waar Boy Waterman niets aan kon doen. Wat ging er dan toch fout voorafgaand aan dat doelpunt?



‘Op het middenveld zijn wij slordig en daarna geeft Chris (Kum - red.) onvoldoende druk op de bal, want dat schot mag natuurlijk niet meer vanaf die positie geplaatst worden. Demouge krijgt daar net teveel tijd voor en die geeft een fantastische boogbal, die was ook onhoudbaar en geen keeper zou die bal gehad hebben. Het was natuurlijk heel vervelend voor Boy, want iedereen kijkt weer naar hem.’



Na afloop elf ‘dode vogeltjes’ in de kleedkamer?



‘Wel twintig en misschien wel dertig, met de staf erbij, want deze klap komt heel hard aan. Maar ik heb echt letterlijk in de kleedkamer gezegd, wij laten tegen Heerenveen en tegen Willem II zien, dat wij de eredivisie aankunnen, dus wij gaan zorgen, dat wij dit seizoen in de eredivisie blijven en daar heb ik heel veel vertrouwen in.’



Je hebt al meerdere malen gezegd, druk daar moeten spelers mee om kunnen gaan. Evident is natuurlijk, dat na vijf opeenvolgende nederlagen, de druk alleen maar toeneemt!



‘Ja maar vooral bij mij denk ik. Gelukkig en ik neem die druk ook op m’n schouders. Ik ben verantwoordelijk voor die vijf nederlagen, dus als de mensen mijn spelers met rust laten en het op mij richten, dan vind ik dat prima.’



Bron: Haaglanden Voetbal

0
Zondag 16 november 2008 om 13:20 uur

Hans

Vincent schreef:

Zo, zit je straf er weer op jongen?

Als we nou de vlgd thuiswedstrijd n`kufo de hele wedstrijd uitschelden weten we zeker dat hij ook weer eens scoort...

We hadden natuurlijk gewoon de 1e helft met 2-0 voor moeten staan.
Als je dan de 2e helft niet verder komt dan lange  ballen naar voren snap ik inderdaad niet zo goed dat je dan een hoogendorp (met 1.73) opstelt terwijl je een speler van 2m op de bank hebt zitten

Jammer dat wij demouge niet hebben en een verdediger als schenkel 

afgelopen week tegen fortuna, vandaag tegen willem 2. mag wel duidelijk zijn wie de betere keeper is.
geweldig doelpunt ,maar boy staat ook gewoon te ver voor de goal.
sterkte zwinkels


 

Het probleem bij Wetzel is dat hij bang is voor de schreeuwers op de tribune en op deze site. Hij doet wat ze roepen en kiest daardoor steeds verkeerd. Voorbeelden? "Meric moet hele wedstrijden spelen,
Rocky erin, Lex is onze held, KumKumKum in Oranje,
Knopper is de top, ook Fabio is onze held, Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste," ik kan nog wel een uurtje doorgaan met onzinnige teksten hier en op de tribune. En maar schelden en de tegenstander motiveren. Kalou en Demouge prikten in de laatste minuut de winnende goal erin nadat ze op alle mogelijke manieren door idioten op Midden Noord waren uitgescholden. Ze reageerden na afloop beschaafd. Zij wel!
Mijn idee: Wetzel moet zich van al die halve garen NIKS aantrekken. Vaar je eigen koers, trainer, rechtuit, dat is de kortste weg. Laat je niet gek maken, doe niet als andere trainers die in de afgelopen jaren hun oren naar "de zuipporters" hebben laten hangen. Anders eindig je net als die 
twijfelaars (Lex, Vloet, Adelaar, Meppelink, Brard enz enz) op de tweede rang. 
Maak duidelijk dat er in de afgelopen 10 jaar een technisch wanbeleid is gevoerd en dat er zeker 5 jaar nodig is om de boel weer een klein beetje op de rails te krijgen.
0
Zondag 16 november 2008 om 11:42 uur

Nu online

bennyboy1960 en 202 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie