Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vincent

ik heb het idee dat er iets mis is met de shoutbox.
Of max is wat voortvarend geweest met verwijderen van berichten...

Ook alle reacties bij trainer van haarlem zijn verdwenen.
0
Maandag 24 maart 2008 om 23:12 uur

fcdh sassem

jammer dat hofstede niet weggaat als td. Ik mag hofstede erg graag en vind hem zeer sympathiek en een hele goede spits die van grote waarde is geweest voor onze club. Al td heeft hij echter niets gepresteerd de aankopen die onder zijn beleid zijn gehaald presteren allemaal zwaar onder de maat. De enige die redelijk presteert is Meric. Ze kunnen hofstede beter assistent trainer of spitsentrainer maken (vooral dat laatste is hard nodig). Fraser heeft op varkenoord vertelt dat hij volgend seizoen weggaat bij dh dus er is een vacature
0
Maandag 24 maart 2008 om 16:03 uur

Kikoman

Arzbach: ‘Duidelijkheid verstrekken aan toekomstige trainer’ ’Vertrek Hofstede is onzin`
Vrijdagavond tijdens het duel van FC Den Haag tegen HFC Haarlem gingen de geruchten, dat technisch-manager Peter Hofstede een dag eerder zou zijn opgestapt, maar op verzoek van FCDH weer was teruggekeerd. John Arzbach reageert.

Tekst: Ton Beije

Het ‘verhaal’ hier achter was het gesprek dat eerder die donderdag had plaatsgevonden met Andre Wetzel, de beoogde nieuwe trainer. Wetzel zou bepaalde bevoegdheden willen hebben, die nu tot het takenpakket van Hofstede behoren.
reactie
John Arzbach, directeur a.i. bij de Haagse club is in een reactie hierop heel stellig: ‘Ik herken dit absoluut niet, heb ook geen idee waar dat soort verhalen vandaan komt. Er is tijdens het gesprek van donderdag ook helemaal niet over bevoegdheden gesproken. Er zijn twee thema’s aan de orde geweest. Ten eerste contractuele voorwaarden en ten tweede wat de mogelijkheden zijn, rekening houdende met de financiële mogelijkheden voor volgend seizoen zoals wij die nu kunnen inschatten’. Arzbach verder: ‘Het klopt dat Peter hier vrijdag niet zou zijn, want hij zou deelnemen aan een golfwedstrijd met andere oud-spelers waaronder Ronald Waterreus, maar omdat die wedstrijd vanwege het weer niet doorging, was hij er wel bij de wedstrijd’.

Arzbach, vooruit kijkend: ‘Ik wil vooral naar de degene, die de nieuwe trainer van FC Den Haag wordt duidelijkheid scheppen. Hij moet vooraf weten wat er wel en niet mogelijk is op spelersgebied. Duidelijk is dat wij terug moeten in salarissen, dat er niet zomaar spelers gehaald kunnen worden, maar dat de aanvulling vooral van jeugdspelers zal moeten komen. Ik wil er vooral voor waken, dat achteraf gezegd wordt ‘er is mij dit en dat beloofd’. Het zal een ieder duidelijk zijn dat de geldlade bij FCDH op slot blijft’.

‘Trainers vergeten nog wel eens snel wat er gezegd is, daarom ben ik graag voor maximale helderheid vanaf het begin. De nieuwe trainer zal moeten bouwen, jonge spelers beter moeten kunnen maken’.

Machtsstrijd

Eerder berichtte Sportsignaal Voetbal Magazine over een ‘machtsstrijd’ die achter de schermen zou spelen tussen enerzijds investeerder Mark van der Kallen en RvC (aantrekken Andre Wetzel, die ook vrijdag weer aanwezig was bij het duel) en aan de andere kant Arzbach en Hofstede. ‘Er is absoluut geen sprake van een machtsstrijd’, aldus Arzbach, ‘zoals gezegd is er nog niet gesproken over bevoegdheden. Wetzel is een van de kandidaten’. De naam van Martin Jol waart overigens ook nog steeds rond in het Forepark-stadion.

schimmig

John Arzbach wil naar buiten ook niet schimmig doen over de opvolging van trainer Wiljan Vloet. ‘Om die reden hebben wij donderdag ook gewoon op het stadion gesproken met Andre Wetzel. Je kunt ergens op een zogenaamde ‘geheime plek’ gaan zitten, maar dat is tegenwoordig ook zo bekend. Dus daarom zitten wij gewoon in het stadion. Als ik een gesprek zou hebben met een andere kandidaat, zou dat ook gewoon daar gebeuren’.

Met betrekking tot het crediteurenakkoord hoopt John Arzbach, dat daarover op korte termijn ook meer duidelijk zal worden. ‘Wij hebben vorige week uitvoerig met een groep crediteuren gesproken. Zolang dat akkoord er niet is, kun je moeilijk toekomstgerichte beslissingen nemen’.

Bron: Http://www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl
 

 
0
Maandag 24 maart 2008 om 09:18 uur

haagse tweeling

hoe kan je nou op wetzel stemmen als ideaale trainer. dat dachten ze van vloet ook. nee onze ideaale trainer is toch jol of advocaat.
0
Maandag 24 maart 2008 om 08:57 uur

Delft

Ik had altijd veel respect voor Haarlem had  vroeger een vriend die tegenover het stadion woont. Zijn vader was sponser.  Als ik het stukkie lees van Aad lees zijn het toch echte joden. Overdreven gekleurd stukkie van Haarlem. Haarlem kwam in het veld om te schoppen. Goed dat die trainer Jan Zoutman geschorst is dat hij maar nooit meer een club kan vinden. Verder een iodiote scheidsrechter. Provocerde gebaartjes van de Haarlem spelers en takkeweer. Toch die drie punten zijn weer binnen.
0
Zaterdag 22 maart 2008 om 21:53 uur

aad02

leuk stukkie over ADO op officle sit evna Haarlem

De honden...

Trainer Jan Zoutman gaf in de persconferentie na afloop van Ado Den Haag - Haarlem goed weer wat alle Haarlem getrouwen op dat moment voelden. Veel irritatie over wat er de afgelopen 90 minuten op en rond het veld had afgespeeld. Met als dieptepunt de onterechte rode kaart die Frank Karreman werd aangesmeerd. Haarlem speelde daardoor vanaf de 20e minuut met een man minder, maar deed dat met ferve. Pas in de 85e minuut nam Ado Den Haag een beslissende 2-1 voorsprong en daarmee kreeg Haarlem opnieuw te weinig.

Bij de naam Ado Den Haag komen vaak associaties met negatieve randsverschijnselen naar boven. Rellende supporters, kwetsende of beledigende spreekkoren, maar ook incidenten met spelers (Postma, Rijaard) en diepe rode cijfers op de balans. U vraagt zich misschien af wat heeft dit te maken met de wedstrijd tegen Haarlem? Maar èèn bezoekje aan het prachtig nieuwe Ado Den Haag stadion maakt al weer snel duidelijk waarom deze roemruchte club staat waar het momenteel staat.

Buiten de vele langdurige racistisch getinte spreekkoren gericht op de Haarlem spelers Wijks en Axwijk lieten ook de Ado Den Haag spelers tezamen met trainer Wiljan Vloet zich niet onbetuigd. Al vanaf de eerste minuten van de wedstrijd rolden de Ado spelers bij ieder contact kermend over de grond, waarna Vloet zich luid protesterend bij de zijlijn melde. De grootste commediant was linksbuiten Verhoek die het in de 2e helft zelfs voor elkaar kreeg om twee keer luid schreeuwend ter aarde te storten, tien keer door te rollen zonder ook maar geraakt te zijn.

Slachtoffer van al het theater werd Frank Karreman. Nadat hij Meric in een persoonlijk duel van de bal af zette wilde hij aanzetten voor een rush langs de zijlijn. Meric probeerde dat te beletten door Karreman vast te pakken en liep daarbij zelf tegen de arm van de Haarlem verdediger aan. Er zat dus geen enkele kwade intentie achter, maar de grensrechter dacht daar anders over. Rood dus voor Karreman. Niet veel later mocht ook Zoutman vertrekken nadat hij wat geroepen had tegen Meric. Hij zou daarvoor na de wedstrijd nog zijn excuses hebben aangeboden.

Haarlem dus vanaf dat moment met een man minder met nog 70 minuten te gaan. Om het evenwicht te herstellen was het Sissing die het veld moest ruimen voor verdediger Grönborg. Met 10 tegen 11 waren het toch de roodbroeken die in de 1e helft de beste kansen kregen. Uit een corner van Huymans kopte Axwijk prima in maar werd de bal nog net van de lijn gewerkt. En vlak voor rust kon Ado keeper Swinkels een afstandschot van uitblinker Kousemaker met moeite verwerken, waarna Akerboom de rebound maar net naast mikte.

In de 2e helft lijkt de wedstrijd al snel gespeeld. Al binnen drie minuten weet de thuisclub het net te vinden. Een vrije trap van Knopper wordt door Immers binnengekopt. Keeper Zonneveld zag er hier niet al te best uit, maar mag vanwege zijn leeftijd en gebrek aan ervaring van Zoutman nog wel eens een foutje maken. "Zonneveld krijgt van mij nu het vertrouwen en mag laten zien of hij voor volgend seizoen onze eerste keus zal gaan worden." De 19 jarige sluitpost laat inderdaad zien dat hij veel potentie heeft en krijgt daarom de tijd om te groeien.

Door de 1-0 leek het voor Ado Den Haag verder een makkelijk avondje te gaan worden. Maar de realiteit bleek anders. Haarlem had in de rust een noodzakelijke tactische aanpassing gedaan en die bleek gedurende de 2e helft prima te werken. Neuvel werd ingebracht als rechtsback voor de geblesseerd uitgevallen Ketting (hoofdwond), waarna Berck Beelenkamp doorschoof naar het middenveld. Met een 4-4-1 systeem werd steeds de vrije man op het middenveld gevonden en werd zelfs de eenzame frontman Wijks vaak in het spel gevonden. Het resulteerde zelfs na 59 minuten in de 1-1. Axwijk schoof goed door naar het middenveld en zette met een prachtige pass Wijks vrij voor Swinkels. Wijks speelde de bal echter te ver voor zich uit, waarna Kum met een sliding nog kon ingrijpen. De verbazing was dan ook groot toen scheidsrechter Steegstra naar de stip wees. Wijks had er maling aan en schoot de 1-1 binnen.

Ado Den Haag moest nu gaan komen, maar wist de openingen maar moeizaam te vinden. Via wat kluts situaties in het centrum van de Haarlem verdediging kregen de hagenezen nog wat kansen. De grootste was voor Janmaat die door een bal van een haarlem voet vrij voor keeper Zonneveld opdook. De Haarlem keeper keerde het schot echter bekwaam. Ook Hoogendorp (kopbal over) en Knopper (mooie volley op de vuisten van Zonneveld) waren nog dichtbij een treffer, maar toch kreeg je nooit het idee dat de Haarlem verdediging op knappen stond.

In de 85e minuut was het dan toch prijs voor de thuisploeg. Knopper kwam middels een èèn-tweetje in scoringspostitie,waarna Neuvel ten koste van een overtreding leek in te grijpen. Knopper wilde de penalty echter niet afwachten en schoof nog snel de 2-1 binnen.

Haarlem dus opnieuw zonder punten, waar het gezien het spel meer verdiend had. Het blijft een repeterend verhaal dit seizoen. Komende maandag wacht echter alweer de derby tegen Stormvogels Telstar dus veel tijd om te treuren is er niet.

Tim beenders
Wedstrijdgegevens
Locatie:
Aantal toeschouwers: 4.564
Scheidsrechter: Steegstra
Doelpunten: 48e Immers 1-0, 59e Wijks (pen.) 1-1, 85e Knopper 2-1
Kaarten: Rood: Karreman, Zoutman (Haarlem) Geel: Huymans, Wijks, Zonneveld, Berck Beelenkamp (Haarlem), Swinkels, Kum, Verhoek, Immers (Ado Den Haag)
Opstellingen: Haarlem: Zonneveld, Berck Beelenkamp, Akerboom, Axwijk, Karreman, Bonevacia, Huymans, Kousemaker, Wijks (84e Caïro), Ketting (46e Neuvel), Sissing (27e Grönborg)
Bijzonderheden: Trainer Zoutman naar de tribune gestuurd
Foto`s
0
Zaterdag 22 maart 2008 om 20:26 uur

HCF

Wetzel is de ideale trainer voor ADO Den Haag?
ken je die poll niet aanpassen,en een keuze laten tussen jol en wetzel.
de ideale trainer is natuurlijk martin jol.
wetzel een leuke tweede.


www.haguecityfirm.nl
0
Zaterdag 22 maart 2008 om 18:06 uur

thfc

Haarlem maakt seizoen af zonder trainer.        Trainer Haarlem 5 wedstijden geschorst wegens discriminerende uitlatingen richting Hursut Meric. Voetbalzone.nl
0
Zaterdag 22 maart 2008 om 17:09 uur

Advertentie

<FCDH>

Vloet na zege op Haarlem:
Voor trainer Wiljan Vloet kon de vrijdag niet meer stuk. Officieel werd bekend dat hij volgend seizoen hoofd jeugdopleidingen wordt bij PSV en zijn huidige ploeg FC Den Haag voegde drie punten aan het totaal toe.


Tekst: Rob Blankenstein
Foto’s: Bert Tielemans

Trainer Wiljan Vloet mag dus tweemaal gefeliciteerd worden na afloop. Wat stemt hem het meest tevreden?

‘Het allerbelangrijkste is op dit moment die overwinning van FCDH.’

FCDH begon goed aan de wedstrijd en dan kom je na twintig minuten met een man meer te spelen. Dan zie je - wat vaak gebeurt als een ploeg met een man meer komt te staan - dat het onrustig wordt en niet de dusdanige oplossingen gekozen worden die je eigenlijk wel zou verwachten.

‘Dat klopt, daar ben ik het helemaal mee eens. Je moet gewoon rustig spelen en wij hadden een man over en dat vond ik niet zo erg, want Pascal (Bosschaart - red.) kon doorschuiven, want die was echt over en ik vond dat Pascal het helemaal niet zo slecht deed. Alleen daardoor zie je gewoon een disbalans in het elftal, vleugelspelers die naar voren gaan en naar binnen gaan lopen. Toen hebben wij gezegd laten we Pascal tactisch opofferen en dat is natuurlijk sneu, maar je moet iemand opofferen. In deze fase van de wedstrijd was dat voor het team wel belangrijk.’

In de derde minuut na de rust kom je dan op die 1 – 0 en dan zit iedereen daarna te wachten op die 2, 3 en 4 – 0!

‘Ja, ik ook en daar moet je eigenlijk beter voor spelen en dat hebben we niet gedaan. Ik vond dat het toch achterin - en dat baart mij zorgen - zo’n Marvin Wijks elke diepe bal kon aannemen, dat is voor mij onmogelijk.’

Dan neemt Wijks zo’n bal aan en dan kan hij een keer de zestien ingaan en dan tackelt Kum correct op de bal, maar het wordt wel een strafschop!

‘Ik vond het ook absoluut geen strafschop. Laat ik dat heel duidelijk voorop stellen, maar de manier waarop Chris Kum dat duel aangaat is verkeerd. Chris houdt in en die maakt dan met heel veel agressie die sliding, terwijl als hij gewoon twee stappen doorloopt, dan ziet zo’n sliding er veel positiever uit. Dat heeft Chris vaak, dan houdt hij in en dan gaat hij heel agressief erin. Dat moet er echt uit!’

Dan hou je daarna de druk op Haarlem en krijg je mogelijkheden om die bevrijdende goal te maken. Dan moet uiteindelijk Knopper vijf minuten voor tijd die bal er nog inschieten, waarbij de scheidsrechter naar de stip wees vanwege een overtreding op Knopper. Hij kende echter voordeel toe, waardoor die 2–1 viel. Hoe heb jij die situatie bezien?

‘Ik dacht hij stopt, wij hebben een strafschop en ik zie daarna iemand juichend wegrennen en toen dacht ik ‘wat is dit’?’

Even naar de scheidrechter Hessel Steegstra: een vreemde fluitist!

‘Wat gewoon het nadeel is - en of het nou goed of slecht is want dat doet er niet toe -ik vind het niet gepast dat ze op dit niveau veel te veel scheidsrechters een kans geven om te leren. Dat moet op een ander niveau gebeuren, dat is het allerbelangrijkste.’

Je pakt die drie punten, er zijn nu nog vier wedstrijden te gaan. Volgende week komt RKC Waalwijk op bezoek, dat zou wel eens een heel leuke wedstrijd kunnen worden!

‘Wij moeten gewoon winnen van RKC en ik dacht dat wij nu op tien punten staan van RKC (het zijn er acht - red.), maar dat weet ik nu niet helemaal, maar het zou gewoon leuk zijn als wij winnen. RKC heeft het gehele jaar bovenaan gestaan, behoudens de eerste vijf wedstrijden, want toen stond Den Bosch bovenaan, maar wij moeten gewoon winnen van dit RKC. Dan wordt het nog lekker spannend aan het einde van de competitie. Dan kunnen er lekkere finales gespeeld worden, want dat is gewoon leuk.’

Vanavond waren er zo’n 4.500 toeschouwers. Het zou wel eens een keer aardig zijn als er tegen RKC bijvoorbeeld 7.000 toeschouwers zouden komen kijken.

‘Ik vind dat het publiek bij ons niet echt verwend is door onze spelers, maar acht wedstrijden op rij niet verliezen, waarvan zes keer winnen en twee keer gelijk met een ploeg die overigens hard werkt - en dat gold natuurlijk ook voor Haarlem - dan zou het inderdaad een keer leuk zijn als er meer publiek op af zou komen.’.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Zaterdag 22 maart 2008 om 08:55 uur

Doet er niet toe

kikoman schreef:

Maar dat is toch geen basis om deel te nemen aan de na-competie?
Precies! Gewoon helemaal opnieuw beginnen met
een nieuw elftal en een trainer zonder pretenties,
ben blij dat ie optieft naar PSV!
Hoop dat Vloet wat van die volgevreten vedetten meeneemt naar de Herdgang!!!
0
Vrijdag 21 maart 2008 om 22:30 uur

Nu online

Aad en 100 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24