Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

HAGUE CITY FIRM

LET’S WAKE UP THE SLEEPIN’GIANT TOGETHAH!

Zonder supporters geen club.

Ruurd de Boer, John Ringelenstein en Rob Jansen riepen bij incidenten met supporters van ADO om het hardst dat supporters de oorzaak waren van de problemen bij ADO.

Karakter van de club

Door middel van een geweldloze actie tegen Vitesse heeft de Haagse supporter aangegeven dat hij zich afvroeg of het bestuur wel een Haags voetbalhart had.
De Haagse supporter herkende ADO niet meer en zag van de Haagse mentaliteit bij de club niets terug.
Laf voetbal en een bestuur dat vanuit de hoogte liet weten niets te zien in de twaalfde man.
Na de geweldloze actie door de, door het wanbeleid en arrogantie van het bestuur , gefrustreerde Haagse supporter, stonden Ruurd de Boer, Ringelenstein en Deetman voorop om hiervan schande te spreken .
Deze geweldloze actie werd door het bestuur aangegrepen om de Haagse supporter en daarbij dus ook ADO in het discrediet te brengen.
Achteraf kan je veilig stellen dat zij hiermee ten koste van de supporters en de club de aandacht (bewust?) hebben afgeleid van het door hen gevoerde wanbeleid.


Wat de heren vergaten (of bewust negeerden) is dat de supporters het belangrijkste onderdeel zijn van een club.
Bestuurders, spelers en trainers komen en gaan.
Zonder supporters geen club.
Eens voor FCDH/ADO. Altijd voor FCDH/ADO.

Strijdend voor Den Haag

Vroegah kwam een tegenstander naar het Zuiderpark met angst in de benen.
Tegen FCDH stond je wat te wachten. Aad Mansveld, Martin Jol, Henk van Leeuwen, Karel Bouwens, John Linford, Heini Otto, De Stoop en de twaalfde man streden voor Den Haag.
Strijd hoort bij het karakter van een Hagenees en dus bij FCDH/ADO.
Liefde voor de club gaat bij een FCDH/ADO supporter diep en daarom zullen ze strijden tegen een bestuur dat zegt een Haags voetbalhart te hebben maar tegengesteld handelt.
Strijden tegen een bestuur dat keer op keer heeft laten blijken geen boodschap te hebben aan het belangrijkste deel van de club: De Haagse Supporter. Supporters die geweldloos hebben gestreden voor hun club tijdens ‘Vitesse’ hebben stadionverboden gekregen.
Ook Haagse supporters die hun hele leven op de tribunes in het Zuiderpark hebben gestaan of gezeten en die tijdens de laatste wedstrijd in het oude stadion een stoeltje meenamen is dit overkomen.

De echte slopers van Den Haag.

Nou is ‘Moraalridder’ Ruurd de Boer weg wegens wanprestatie (lees ELF Haagse editie nr.2 nâh es un keâh) (en boze tongen beweren dat hij zeker niet armer is geworden van ADO;nieuw huisje, nieuw autootje).
En heeft ‘clubman’ Ringelenstein (hoe heb je zo diep kunnen vallen,of het nou eigen belang is of een politiek spelletje) beslag laten leggen op het hoofdgebouw van het stadion.
En Rob Jansen die namens ADO geadviseerd heeft om spelers uit zijn eigen stal bij ADO binnen te halen met, voor ADO begrippen, mega contracten en dus mede verantwoordelijk is voor de ondergang van ADO roept zich ineens uit tot redder van ADO.

Deze heren hebben ADO bijna dodelijke schade toegebracht en hebben gewezen naar de gewone supporter.
Hoe hypocriet kan je zijn.
Onbegrijpelijk dat ‘club’mensen als Jansen en Ringelenstein zich niet kapot schamen en gewoon nog in het spel zitten.

Zij zouden de eersten moeten zijn die in aanmerking komen voor een stadionverbod.

He’s got no hair, but we don’t care!

Maar een droomscenario is zich aan het ontvouwen.
De man die eerste keus was als opvolger van van Basten.
De man die bij iedere club waar hij trainer is geweest succes heeft gehad en op handen wordt gedragen.
De man die door alle managers in de Premier League uitgebreid is geprezen. De man die altijd heeft aangegeven ADO in zijn hart mee te dragen.
De hoop voor iedere Hagenaar op een beter leven.
Deze man legt aanbiedingen van topclubs naast zich neer omdat hij voor ADO WIL werken.
Deze man zegt dat als alle neuzen dezelfde kant opstaan hij zich voor langere tijd aan ADO wil binden.

Iedereen die ADO een warm hart toedraagt en alle mensen die zeggen te werken in het belang van de club begrijpen dat als deze man zich aandient alle andere belangen moeten wijken in het belang van de club.

Want Martin Jol is ADO

Bij beide groepen investeerders zitten mensen met een Haags voetbalhart.
Maar al heb je dat niet en zit je er in voor de munten dan moet je ook een groot voorstander zijn van de komst van Martin Jol naar ADO.
Martin Jol bij ADO staat garant voor een vol stadion.
Tienduizenden Haagse supporters zitten te wachten op een reden om weer naar ADO Den Haag te komen.

Iedereen die de voorkeur geeft aan een ander dan Martin Jol heeft een ander belang dan het belang van ADO.

Wij hebben respect voor Andre Wetzel.
Hij heeft aangegeven liever bij ADO dan bij Ajax aan de slag te gaan en alleen voor langere tijd.
Wij geloven dat hij het hart op de juiste plek heeft en met hem hebben we het gevoel dat hij het Haagse terug zou brengen bij ADO.
Ook zijn we overtuigd van de kwaliteiten van deze man en hij zou zeker een goede zijn voor Den Haag.

Maar Martin Jol is de man die in alle geledingen van de club;supporters, sponsors, bestuur, technische staf en spelers het respect afdwingt dat nodig is en er ervoor kan zorgen dat de ADO Den Haag boven zichzelf uitstijgt en de club wordt die het altijd al had kunnen zijn.

Hague City Firm.

Schopt kont.

HCF zal er voor waken dat het karakter van de club niet nogmaals gekaapt wordt door arrogante, hypocriete, schijt aan de echte supporter hebbende, zakkenvullende ADO slopers.

HCF gebruikt geen geweld en roept niet op tot geweld en roept zelfs op tot het niet gebruiken van geweld in het eigen stadion. Een vogel schijt ook niet in zijn eigen nest.

HCF wil de oude Haagse voetbal beleving terug in het stadion en onder de Hagenezen.

HCF moet het voorbeeld zijn voor al die wannabees die het stoeah vinden om in alle spreekkoren of jood voor te laten komen. HCF/ Midden Noord gebruikte dit vroegah altijd alleen functioneel en altijd alleen in het belang van de club.
Vroegah hadden we veel Engelse strijdliederen. Die moeten terug.

Don`t mess with the club.
Martin Jol 4 president!

! LET`S PUT OUR HANDS TOGETHER NOW !

! ALL STAND UP FOR MARTIN JOL !

! LET MARTIN JOL TAKE FOOTBALL BACK TO THE HAGUE !

! MARTIN JOL VOOR PRESIDENT !

-----------------------------------


the Real Thing.

HAGUE CITY FIRM.

Louder than a Bomb.

0
Donderdag 3 april 2008 om 14:47 uur

ohhhhhhhhhhhhh

Martin Jol is dé man voor AZ

Beste Nils,

Sneller dan verwacht is AZ toe aan een frisse wind. Het tijdperk Louis van Gaal lijkt ten einde, nu het imago van de succescoach afgelopen week wederom een flinke deuk opliep. Daardoor is het aardig om eens in de glazen bol te kijken naar de nieuwe ‘sterke man’ die AZ alsnog het kampioenschap moet bezorgen: Martin Jol.

Donderdag 3 april komt bij de redactie van deze website een tip binnen. Martin Jol is gesignaleerd bij de DSB Bank, zo beweert de bron stellig. Tips kunnen betrouwbaar zijn, of bedoeld zijn om een gerucht de wereld in te helpen. Of Jol daadwerkelijk op de koffie was bij Dirk Scheringa is moeilijk verifieerbaar, maar duidelijk is wel dat de link naar Jol niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Twee seizoenen was heel AZ trots op haar trainer: Louis van Gaal. Toen de voormalig bondscoach tekende in Alkmaar, kreeg voorzitter Dirk Scheringa terecht de nodige credits. De buitenwacht had destijds niet verwacht dat het opkomende AZ zo snel een gevestigde naam zou binnenhalen. Het afgelopen jaar is de trots verdwenen als sneeuw voor de zon en beleeft Van Gaal een periode die hij al vaker meemaakte in zijn trainersloopbaan. Supporters en journalisten trekken schouder aan schouder op om de markante coach van zijn voetstuk te trekken en de weg vrij te maken voor een nieuwe trainer.

Hoewel Van Gaal afgelopen weekend anders deed geloven, is het vrijwel ondenkbaar dat de Amsterdammer volgend seizoen nog op de bank zit in het DSB Stadion. Daarom zal AZ nu al aan het polsen en inventariseren zijn welke opvolgers beschikbaar én geïnteresseerd zijn. Duidelijk is dat AZ toe is aan een totaal andere trainer dan Van Gaal. Niet dat Van Gaal slecht paste bij de club, maar na een dusdanig sterke persoonlijkheid is het psychologisch simpelweg verstandiger om een totaal andere opvolger aan te stellen.

In dat licht is Martin Jol een uitstekende kandidaat. De Hagenaar heeft een volks imago, wat goed zal vallen bij de fans van AZ. Bovendien kent Jol de klappen van de zweep, dankzij zijn ervaring bij Tottenham Hotspur. Jol ligt bovendien goed in de media, is ambitieus en komt precies op het juiste moment zonder club te zitten. Zoals bekend dient de coach tot komende zomer te wachten met het tekenen bij een nieuwe club om de afkoopsom van de Spurs op te strijken.

Daarnaast is er nog een interessante relatie tussen Jol en AZ. Deze relatie luistert naar de naam Marcel Brands. Jol en Brands werkten zeer succesvol samen bij RKC, waar het duo stuntte door met beperkte middelen een gooi te doen naar Europees voetbal. Hoewel de Waalwijkers daar niet in slaagden, mag wel gesproken worden van een zeer knappe prestatie. Na het vertrek van Jol en Brands is RKC er nimmer meer in geslaagd om de successen te evenaren.

Het wachten is op het moment dat de tip in onze mailbox wordt gevolgd door een Alkmaarse bevestiging dat Jol inderdaad op het lijstje staat. Tot dat moment wachten we af en blijven we nauwlettend staren in onze glazen bol.
0
Donderdag 3 april 2008 om 12:38 uur

de eik

ADO verder zonder geheel elftal

ADO Den Haag heeft begin deze week de contracten van liefst elf spelers opgezegd. De Hagenaars moesten voor 1 april bij de KNVB laten weten met welke spelers met een aflopend contract men niet onder dezelfde voorwaarden verder wil.
Onder de elf spelers bevinden zich eerste elftal-spelers Hans van de Haar, Stefan Postma, Raymond Victoria, Robert Zwinkels en Levi Schwiebbe. Mogelijk praat ADO later nog met deze elf spelers.

Regionaal medium RTV West weet waarom de contracten opgezegd zijn. De club wil eerst duidelijkheid over de financiële toekomst van de club en wie de nieuwe trainer wordt.

Ook Richard Blonk en Danilo Arends vertrekken. De twee jeugdspelers spelen vanaf de zomer voor Hoofdklasser vv Katwijk.
0
Donderdag 3 april 2008 om 12:10 uur

<FCDH>

De kans dat Martin Jol en ADO Den Haag een samenwerkingsverband aangaan is groter geworden. Volgens Elf Voetbal heeft de berichtgeving dat Jol en de club een gesprek hebben gevoerd geleid tot een stroom van reaties vanuit zowel het zakenleven als de supporterswereld. 


»Wat de rol van André Wetzel wordt, is volgens Elf nog onduidelijk. De trainer van VVV-Venlo zou al een contract met zakenman Mark van der Kallen hebben getekend. Afgelopen maandag zou Wetzel tijdens een lezing in het bedrijfsleven gezegd hebben dat hij er zich `niet voor zou schamen om assistent te zijn van Martin Jol.`


goal.com
0
Donderdag 3 april 2008 om 11:04 uur

<FCDH>

`ADO heeft Jol bijna binnen`


Gepubliceerd op 03-04-2008 om 10:25 door Niels Lambrechts« Salcido wil zijn contract uitdienen Benitez: `Uitdoelpunt kan cruciaal zijn` »

Martin Jol (foto) lijkt de opvolger te worden van Wiljan Vloet. De eerstgenoemde oefenmeester stond in de belangstelling van enkele Europese subtoppers, maar lijkt naar zijn gevoel te luisteren en ADO den Haag te gaan helpen.De oefenmeester had al eerder enkele oriënterende gehad met de club uit de Jupiler League, maar de gesprekken zijn snel over gegaan in onderhandelingen, zo weet Elf. De coach heeft na zondag meer dan twaalf uur achter elkaar gesproken met ADO-directeur John Arzbach.Door de positieve wending van de gespreken werd besloten verder te gaan met onderhandelen. De afgelopen 48 uur zouden beiden wat nader tot elkaar zijn gekomen.De verdere invulling van de technische staf zou ook al aan de orde zijn geweest. Naar verluidt wordt huidige VVV-Venlo-trainer André Wetzel de rechterhand van Jol. De VVV-coach zou al eerder een contract hebben getekend als hoofdcoach, maar heeft aangegeven ook graag onder Jol aan de slag te gaan.

0
Donderdag 3 april 2008 om 10:38 uur

de eik

Komst Jol naar ADO in stroomversnelling

Martin Jol lijkt steeds dichter bij het trainersschap van ADO Den Haag te komen. De Hagenaar en de club zijn in gesprek met elkaar en de afgelopen 48 uur zouden de onderhandelingen in een stroomversnelling terecht zijn gekozen, meldt ELF. Zondag werden de onderhandelingen tussen ADO-directeur John Arzbach en Jol geopend. Uiteindelijk spraken beiden elkaar meer dan twaalf uur, ook in het openbaar in een Chinees Indisch eetrestaurant.

Door de positieve sfeer tijdens die gesprekken werd besloten verder te kijken. De afgelopen 48 uur zouden beide partijen duidelijk nader tot elkaar zijn gekomen.

VVV-Venlo-trainer André Wetzel wordt mogelijk assistent-trainer van Jol. De Hagenaar zou al een contract getekend hebben met de mogelijke ADO-investeerder Mark van der Kallen als hoofdtrainer, maar gaf maandag aan ook graag onder Jol te werken.


www.voetbalprimeur.nl
0
Donderdag 3 april 2008 om 10:25 uur

hij komt

JUPILER LEAGUE NIEUWSADO en Martin Jol dichter bij elkaarDoor Jan-Hermen de Bruijn
Donderdag, 03 april 2008, 11:58

EXCLUSIEF -- Het bericht van afgelopen maandag op de website van ELF Voetbal dat Martin Jol in overleg is geraakt met ADO Den Haag heeft tot een golf van opgetogen reacties geleid. Niet alleen de fans reageerden enthousiast, ook het Haagse bedrijfsleven is zo positief, dat er de afgelopen 48 uur sprake is van een ware stroomversnelling.

Zoals bekend hebben afgelopen ADO Directeur John Arzbach en Martin Jol elkaar afgelopen zondag meer dan 12 uur lang gesproken. De sfeer van de gesprekken, die onder meer in het Scheveningse restaurant Bali werden gevoerd, was zo positief dat beide partijen tot de conclusie kwamen dat beide partijen tot de conclusie kwam dat het de moeite waard was te onderzoeken of de gedroomde komst van Jol naar ADO haalbaar was. De ontwikkelingen van de afgelopen 48 uur hebben de waarschijnlijkheid aanzienlijk vergroot.

Wat de rol van André Wetzel bij ADO wordt is onduidelijk. De trainer van VVV-Venlo zou al een contract met zakenman Mark van der Kallen -- een mogelijke investeerder bij ADO -- hebben getekend, maar heeft afgelopen maandag, tijdens een door hem verzorgde lezing voor de Businessclub van Silverdome Zoetermeer hebben verklaard zich er "niet voor te schamen om assistent te zijn van Martin Jol".

Op spelersgebied is er inmiddels ook het een en ander aan de hand rond het Forepark Stadion. Volgens de Nederlandse regionale zender Radio TV West heeft ADO Den Haag het ontslag aangevraagd voor elf spelers. Bij die elf spelers zitten -- volgens RTV West -- onder meer Hans Van der Haar, Raymond Victoria, Stefan Postma, Robert Zwinkels en Levi Schwiebbe.

» LAATSTE NIEUWS
0
Donderdag 3 april 2008 om 09:26 uur

Advertentie

Aad

adhd schreef:

Wetzel heeft contract met van der Kallen ( zijn bedrijf) en niet met de Ado denhaag NV, dus dat wordt nog leuk omdat ADO ingesprek is met JOL !!!
en 2 kapiteins op 1 schip???? ADO gaat op deze manier gewoon naar de klote !!

Dat lijkt mij een erg sterk verhaal. Van der Kallen zou wel gek zijn. Nog steeds een goede kans dat hij een keer met een trainer zit waarvan de club niet meer bestaat.
Bovendien geloof ik het verhaal Jol nog steeds niet.
Hoeveel zal er van een begroting van pakweg 7 mio overblijven (nadat de kosten van huur stadion etc. ervan af zijn) voor spelers en technische staf?
Daar het salaris van Jol en rest technische staf af en je kunt wat spelerssalarissen niet eens meer concureren met Quick Boys en Katwijk.
Nee Jol gaat straks naar een club die zonder met de ogen te knipperen minimaal 1,5 mio op tafel legt. Los van de premie bij succes.
0
Woensdag 2 april 2008 om 16:52 uur

herman

nou ik heb jol toen ook is gesproken toen hij nog trainer was van rkc en vroeg toen aan hem of het ooit nog mogelijk was dat hij traine van den haag zal worden toen zei hij ik ben te duur maar ik vind het nu wel vreemd ze zijn in gesprek met jol en petrovis verleng zijn contrackt niet vreemd toch? dus ik hoop dat het waarheid is jol de baas en petrovis trainer. mooi sprookje toch? groetjes den haag for evah
0
Dinsdag 1 april 2008 om 17:16 uur

<FCDH>

`ADO Den Haag bijna akkoord met Martin Jol`
- Bron: ELF Voetbal

Martin Jol wordt komend seizoen mogelijk hoofdtrainer bij ADO Den Haag. ELF meldt dat de oefenmeester vergaande gesprekken heeft gehad met directeur John Arzbach en een vastlegging aannemelijk is.

ADO is al enige tijd op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De eerstedivisionist zou eerder al met André Wetzel en Dick Advocaat hebben gesproken en laatsgenoemde leek rond te zijn met de Hagenaren, maar nu lijkt het erop dat Jol de touwtjes in handen zal nemen. Hij zit zonder club sinds zijn ontslag bij het Engelse Tottenham Hotspur.

Bij de Londenaren kende hij één successeizoen, waarna dit seizoen dreigde uit te lopen op een fiasco. De `Spurs` leken zelfs bijna te degraderen, maar onder de nieuwe trainer Ramos wist de club zich weer een beetje te herpakken. Bij Tottenham was Jol overigens wel de succesvolste coach ooit. In de wedstrijden die hij in de dug-out van de Engelsen plaatsnam wist hij 42% te winnen.

0
Dinsdag 1 april 2008 om 10:04 uur

Nu online

Aad en 92 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24