Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jaja

Arzbach wilde Jol in plaats van veeleisende Wetzel

John Arzbach is vanaf dinsdag niet langer ad-interim directeur bij ADO Den Haag. De algemeen directeur had met de Raad van Commissarissen een meningsverschil over het aanstellen van de nieuwe trainer.
André Wetzel sloot met de RvC een driejarig contract kort. Arzbach hield echter geen goed gevoel over aan de gesprekken met de huidig trainer van VVV-Venlo, die volgens hem te veeleisend was. "Hij zou de functies van technisch manager en hoofdtrainer combineren, maar ik wilde die taken gescheiden houden. Blijkbaar vonden de Raad van Commissarissen en de investeerder het toch nodig hem vast te leggen."

Arzbach had liever de gelouterde en internationaal bekendere Martin Jol aangesteld als opvolger van Wiljan Vloet. "Of dat gelukt was is vers twee, maar ik had het in ieder geval willen proberen", vervolgt de beleidsbepaler, die niet genoeg erkenning vond bij de RvC. "Hierdoor is voor mij een onwerkbare situatie ontstaan."

Pierre Heijnen, voorzitter van de RvC wil dat de hoofdtrainer de eindverantwoordelijkheid draagt over de invulling van het technisch beleid. "Dit in tegenstelling tot de directie, die de huidige scheiding van taken in stand wil houden."
0
Dinsdag 8 april 2008 om 19:16 uur

<FCDH>

ADO-directeur sprak met Martin Jol
door onze Telesportredactie
DEN HAAG - De vandaag opgestapte ADO-directeur John Arzbach wilde Martin Jol graag als opvolger van Wiljan Vloet. Arzbach, die in Den Haag op interim-basis werkzaam was, sprak zelfs al met de voormalig trainer van Tottenham Hotspur. De Raad van Commissarissen bij ADO koos echter van André Wetzel. Daarop besloot Arzbach zijn functie per direct neer te leggen.

John Arzbach



"Of dat gelukt was is vers twee, maar ik had het in ieder geval willen proberen”, aldus Arzbach over zijn intenties om Jol voor ADO te strikken. Volgens Arzbach heeft de RvC zijn bevoegdheden als algemeen directeur niet erkend. "Hierdoor is voor mij een onwerkbare situatie ontstaan”, verklaarde hij zijn vertrek bij de club uit de Jupiler League.
0
Dinsdag 8 april 2008 om 17:15 uur

HFC

Aanhoudende geruchten en eigen bronnen geven aan dat investeerders , sponsors, crediteuren en technisch personeel en het overige personeel uit ADO Den Haag stapt.
Het opstappen houdt verband met het voet bij stuk houden van de heer van der Kallen en de
RvC.


ONLY MARTIN JOL CAN TAKE THAT FOOTBALL FEELING BACK TO THE HAGUE.


Toen Martin nog bij Tottenham zat wisten wij al dat het in Martins bedoeling ligt om uiteindelijk bij ADO Den Haag terug te keren.

Hij, met zijn netwerk van ook gevulde Ado aanhangers, wil de club overnemen om er eindelijk voor te zorgen dat Den Haag/Scheveningen de club krijgt die het verdient.

Als Martin naar ADO komt gaat hij niet meer weg.
Hij komt ook niet om uiteindelijk trainer te worden/blijven.

Hij wil met ADO naar de top en daar blijven en dat doe je niet in een paar jaar.

Martin bepaalt toch zelf.

Als het om het geld zou gaan kan hij tekenen waar hij wil voor veel meer geld dan hij bij ADO kan verdienen.

Martin Jol wil naar Den Haag en aan de integriteit van Martin Jol twijfelt niemand.


Andere belangen:
Vd Kallen koopt bijna falliete bedrijven op en knapt ze zo goedkoop mogelijk op.
Daarom komt Wetzel, om met zo beperkt mogelijke middelen ADO op te lappen.

Bij een bedrijf van een vd leden van de RvC , Beyersbergen, zit vd Kallen in de RvC.
Reyenga (de stoeltjes plakker) vd RvC is bang voor zijn baan als Jol komt.

Heijnen is van de gemeente.

ADO belangen?

0
Dinsdag 8 april 2008 om 16:40 uur

kojak1

ik hoop alleen niet dat ook wetzel genoeg krijgt van dit zootje en er als een speer vandoor gaat,zitten we dadelijk weer met een tweederangs trainer opgescheept.
0
Dinsdag 8 april 2008 om 12:39 uur

martin

Kikoman schreef:

JUPILER LEAGUE NIEUWS
Zorgt - Wetzel rel - voor vertrek ADO-directeur?
Door Maarten Dekkers
Dinsdag, 08 april 2008, 12:05

EXCLUSIEF -- Volgens goed ingelichte bronnen binnen ADO Den Haag heeft directeur John Arzbach het personeel van de club vanmorgen verteld dat hij niet langer bereid is de leiding van de Haagse eerstedivisionist op zich te nemen.

Reden is het feit dat Arzbach niet bereid is het afgelopen donderdag door de Raad van Commissarissen overeengekomen contract met André Wetzel te fiatteren.
bevestigt alleen maar dat arzbach een loopjongen van ringelenstijn en cornuiten is, anders zou ie zn handen dichtknijpen met zo`n trainer!
0
Dinsdag 8 april 2008 om 12:26 uur

martin

Stel..als jij nou trainer was van vvv. je ploeg speelt eredivisie. ze betalen je goed, je hebt t naar je zin.
dan is er een club ADO, je jeugdliefde, je hebt er zelf ook gespeeld.je bent er gek op.
Maar ADO is op sterven na dood, geen poen, jupiler leaque, `altijd onrustig`, je weet eigenlijk nog niet eens waar je salaris vandaan moet komen, je zit voorlopig nog met uitgebluste voetballers in je selectie, om nog maar te spreken van de interne orginisatorische CHAOS!!
Mede shouters, zeg eens eerlijk wat zouden jullie doen???
Kortom...WETZEL wil er graag instappen,
Is dit niet de wilskracht ,ambitie, en haagsche bluf wat wij allemaal zo missen op het moment bij onze club???? of zijn we er allemaal al aan gewend... aan dat halfzachte gebakkelij??
Als JOL weet dat ie sponsors kan binnenhalen, er voor kan zorgen dat t haags bakkie vol komt, ADO optimaal kan laten presteren.... en hij wil dit graag..moet ie als de sodemieter met vd kallen gaan praten, anders gaat hij veel mooie dingen missen!!
doet hij dat niet...WETZEL JIJ BENT DE MAN!!!

0
Dinsdag 8 april 2008 om 12:21 uur

Advertentie

<FCDH>

Onenigheid bij ADO over aanstelling Wetzel
Maandag kwam het bericht naar buiten dat de huidige trainer van VVV-Venlo volgend seizoen hoofdcoach zal zijn van ADO Den Haag. De handtekening van algemeen directeur John Arzbach onder het contract van Wetzel ontbreekt echter nog. Arzbach en de directie hebben een meningsverschil met de raad van commissarissen over het uit te voeren technisch beleid van de club. 
 
Bij ADO Den Haag lijkt momenteel de chaos te regeren. André Wetzel nodigde maandag persvrienden van de NOS en TV West thuis uit vanwege zijn aanstelling als trainer bij de club uit de residentiestad. Op de website van ADO valt echter nog niets te lezen.

Het blijkt dat de handtekening van algemeen directeur John Arzbach nog ontbreekt op het contract van Wetzel. Arzbach is als enige tekenbevoegd voor het contract van een nieuwe trainer. "De raad van commissarissen heeft André Wetzel aangesteld en niet de directie. Dat hij zelf naar buiten treedt met het nieuws is voor zijn rekening," aldus Arzbach tegenover het Algemeen Dagblad.

Pierre Heijnen, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt het volgende hierover: "Er is een principe-akkoord onder voorbehoud dat ADO Den Haag financieel gered wordt. Dat moet nog vervolmaakt worden in een definitief contract."

Arzbach en de raad van commissarissen verschillen echter van mening wat betreft de invulling van het technisch beleid van de club. "Wij opteren voor de weg die we vorig jaar zijn ingeslagen. Dus met twee verantwoordelijke mensen voor het technisch beleid: de manager (nu Peter Hofstede) en de trainer (nu Wiljan Vloet)," zegt Arzbach namens de directie.

"De raad van commissarissen wil één verantwoordelijke man voor het hele technisch beleid." Met de komst van Wetzel zou de rol van Hofstede heel klein worden, iets wat hij zelf en ook Arzbach dus absoluut niet zien zitten.

De website van VVV-Venlo, de club waar Wetzel nu onder contract staat, heeft het nieuws wel op de eigen website gemeld. "Of ADO Den Haag hierdoor voor joker staat? Ja, dat kun je wel zeggen," zegt Arzbach.



0
Dinsdag 8 april 2008 om 10:42 uur

ruck

het AD van vandaag:

ADO-soap gaat door Anarchie tiert welig bij Haagse voetbalclub: `We staan voor joker`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Heel Nederland vernam gisteren dat André Wetzel met ingang van het nieuwe seizoen trainer wordt van ADO Den Haag.
Maar hoe vreemd: op de doorgaans keurig bijgehouden website van de Haagse voetbalclub staat niets van dit nieuws.

Daar bovenop kwam de opmerking van de algemeen directeur ad interim John Arzbach dat `Wetzel de belangrijkste kandidaat is`. Trouwens, de website van VVV Venlo, de huidige werkgever van Wetzel, had `t wél gemeld: `Wetzel tekent bij ADO Den Haag.`

"Of ADO Den Haag hierdoor voor joker staat? Ja, dat kun je wel zeggen," meent John Arzbach.

Het mag duidelijk zijn: de anarchie tiert welig in de gelederen van ADO Den Haag. In de krochten van het stadion wordt momenteel een ongekende soap afgedraaid, waarin mensen elkaar het licht in de ogen niet gunnen, waar roddel en achterklap heerst, maar waar nog altijd geen cent te makken is. De voetbalclub ligt op z`n gat, maar eigenbelang en clubbelang struikelen over elkaar heen. De supporter is volkomen in de war: is Wetzel nu vastgelegd? Of komt Martin Jol? Heeft Mark van der Kallen het al voor het zeggen? En hoe groot is eigenlijk die groep Braaksma, die nu weer ADO-collectief heet? En hoe staat het met het crediteurenakkoord?

Waar André Wetzel (56) persvrienden van de NOS en TV West thuis uitnodigde, is de handtekening van John Arzbach nog altijd niet gezet. De algemeen directeur is als enige tekenbevoegd voor het contract van een nieuwe trainer. "De raad van commissarissen heeft André Wetzel aangesteld en niet de directie. Dat hij zelf naar buiten treedt met het nieuws is voor zijn rekening," zegt Arzbach die gisteravond laat een onderhoud had met Pierre Heijnen, de voorzitter van de raad van commissarissen. Heijnen: "Er is een principe-akkoord onder voorbehoud dat ADO Den Haag financieel gered wordt. Dat moet nog vervolmaakt worden in een definitief contract."

De directie (Arzbach) en raad van commissarissen hebben een verschil van inzicht in het technisch beleid. Met de komst van Wetzel als eindverantwoordelijke voor het technisch beleid, blijft er voor de huidige technisch manager Peter Hofstede niet veel meer over dan een bijrol. Hofstede heeft aangegeven dat absoluut niet te zien zitten. Arzbach ook niet.

"Wij," zegt Arzbach namens de directie, "opteren voor de weg die we vorig jaar zijn ingeslagen. Dus met twee verantwoordelijke mensen voor het technisch beleid: de manager (nu Peter Hofstede) en de trainer (nu Wiljan Vloet). De raad van commissarissen wil één verantwoordelijke man voor het hele technisch beleid."

Arzbach zocht twee weken geleden contact met Martin Jol, volgens velen de man die ADO Den Haag er weer bovenop zou moeten/kunnen helpen. Jol had wel trek en kreeg nog meer trek toen de groep-Braaksma zich weer meldde op het strijdtoneel. Het `ADO-collectief`, zoals de zakenmannen rond Lammert Braaksma zich noemen, bespreekt vanavond een voorstel richting de voornaamste schuldeisers van de club. Die gingen drie weken geleden niet akkoord met het voorstel van ADO om zeventig procent van hun vordering in te leveren. Het `ADO-collectief` die de komst van John van Ringelenstein toejuichen, zou nu een beter voorstel voorbereiden met één voorwaarde: Jol moet de technische leiding krijgen.

ADO bereikte echter al een overeenkomst, het zogeheten Memorandum of Understanding, tussen de club, de Stichting Stadionontwikkeling (SSO), de gemeente Den Haag en de Rijswijkse zakenman Mark van der Kallen. Laatstgenoemde, die ADO eind vorig haar voor het faillissement behoedde, zou dan acht miljoen euro investeren. Op voorwaarde dat er een crediteurenakkoord komt.



Van der Kallen die al vier maanden de salarissen betaalt van iedereen bij ADO, reageert verbaasd op het ordinaire gevecht binnen de voetbalclub. ,,Ik weet niets van een strijd tussen investeerders. Oorlog wordt het zeker niet, want het uitgangspunt is altijd geweest om ADO te redden. Als de groep-Braaksma nu wél bereid is te helpen, is dat slechts verheugend. Als die groep het betere aanbod hard kan maken, dan is het aan de raad van commissarissen en de gemeente om daar een besluit in te nemen."

De geruchten dat Wetzel is aangesteld door Van der Kallen, verwijst hij naar het rijk der fabelen. ,,Ik stel André Wetzel niet aan, daar ga ik niet over. Ik heb alleen twee maanden geleden een kopje koffie met hem gedronken om te peilen of hij interesse had in ADO. Nou, dat had hij. Daarna is hij het traject ingegaan met de directie en de raad van commissarissen. Ik sta daar geheel buiten."
0
Dinsdag 8 april 2008 om 10:00 uur

KKH - kalekophagenees

Jongens deze constructie had je toch al van vere aan kunnen zien komen!

Arzbach al jaren lid of zelfs voorzitter van de bobo club is naar voren gehaald door John Ringelsteijn en de boer als intrim algemeen directeur.

Arzbach, Ringelsteijn, de bhoer en jansen zijn al jaren vriendjes. 

In december waren we zo goed als dood verklaard, stappen er twee investeerders groepen op v/d Kallen en de groep braaksma. Na veel getouw trek bleek toen al dat de twee investeerders groepen niet door een deur konden.

V/d Kallen bleef over en stapte toen al in met 8 ton om tot eind februari voetbal te kunnen laten doorgaan. Tevens wilde hij de club injecteren met 8 miljoen, dan mag je ook wel wat te zeggen hebben bij de club!

v/d kallen geen voorstander van de huidige constructie en al helemaal geen vriend van Ringelsteijn.

Nu medio Maart April 2008 is er nog steeds geen ene spetter veranderd in het bestuur, onderzoek 2 weken opgeshort dus de waarheid komt helemaal niet meer op tafel. De schuld opnieuw in de schoenen van de supporter geschoven, 11 miljoen euro!

Nou alsof wij niet wisten wat je met 11 miljoen kan doen als wij die hadden!

Nu wilde v/d Kallen 2 trainers graag bij Ado Den Haag zien. Wetzel of Jol!

De club heeft geen geld voor een trainer te halen laat staan spelers. v/d Kallen betaald uit eigen zak Wetzel en het bestuur inclusief Hebema willen Martin Jol halen!? Waarvan er staat 0,00 op hun rekening!

Zo zijn we dus net zover als voor onze demonstratie.

Machtstrijd in het bestuur, investeerders mogen instappen maar voor de rest niks zeggen over waar hun geld naar toe gaat.

De 3 veroorzakers van de financiele terleur gang zijn er nog en gaan dadelijk door sluwe samenwerking als de groep Braaksma/Hebema verder met ado den haag terwijl deze groep heeft bewezen tegenover alle supporters helemaal geen liefde voor de club te hebben.

Braaksma haakt als een van de eerste af en kon het niets schelen of we kapot gingen, hebema en bestuur heeft alle problemen veroorzaakt op financieel gebied met de verhuizing naar het nieuwe stadion.

En nu proberen ze om dhr v/d Kallen eruit te werken!

Wat nog smeriger is dat alle kleine investeerders dadelijk het nakijken hebben op hun centen die ze nog krijgen, ook diegene die wel met 30% akkord zijn gegaan.

En wie zijn uiteindelijk weer de lul de supoorters die naar de wedstrijd komen. of je nou Diehard, Hooligan, supporter of nette man bent.

WIJ ZIJN DE LUL!

gaat toch langzamerhand op de gouden kooi lijken!
0
Dinsdag 8 april 2008 om 01:48 uur

aantal haren op mijn hoofd = mijn IQ

kojak1 schreef:

nog niet zo lang geleden was ook martin jol maar gewoon trainer bij rkc hoor.heeft wel wat neergezet bij de spurs,maar niet alleen.en daar konden ze ook een kleine 40miljoen investeren,en toch ontslagen vanwege slechte resultaten dit seizoen.het leven van een trainer valt ook niet mee he.
Martin Jol is de best presterende trainer van Tottenham Hotspur ooit.
0
Dinsdag 8 april 2008 om 00:00 uur

Nu online

Justin, Bolluhboeah en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24