Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Haagse Roel

Loosduinuh schreef:

Wat een drama zeg, en dat nog wel op mijn verjaardag. De spelers deden hun best, maar het zag er gewoon niet uit. NAC heeft verdiend gewonnen en wij kunnen ons gaan klaarmaken voor een jaartje billenknijpen.
Nog gefeliciteerd Jonguh

Met deze selectie moet een seizoen lang weer in angst zitten toch niet nodig zijn. Gewoon de juiste trainer ervoor zetten.
Vrijdag 8 september 2006 om 23:45 uur Quote

pitbull post

Haagse Roel schreef:

Zo ook weer thuis nou WEER een gigantische KUTwedstrijd. Waarom Adelaar weg moet ????????? omdat meneer er in  bijna 2,5 jaar nog niet in geslaagd is om FCDH te laten voetballen.

Ik ben het zo gigantisch zat met die vent !!!!!!!!!!!!! Optiefen en SNEL !!!!!

in al die tijd alleen sprankelende wedstrijden gezien tegen f-noord thuis onder adelaar...maar voor degene die ook de uitwedstrijden bezoeken;als je dacht dat dit kut was,de uitwedstrijden zijn (onder hem) helemaal een drama..zo behoudend,zo laf.
en als je op papier zo`n team hebt staan ,dan mag je toch nooit in de problemen komen!!??dat mag je de trainer aanrekenen....
tijd voor een frisse wind;adelaar de groe(n)ten!!!

Vrijdag 8 september 2006 om 23:29 uur Quote

fc hageneez

Duel om laatste plaats in Den Haag

08 september 2006, 08:26 uur
ADO Den Haag en NAC Breda hebben beiden na twee Eredivisiewedstrijden nog nul punten. Daar komt voor in ieder geval een van beide clubs vrijdagavond in het Zuiderpark verandering in. ADO bleef nog nooit in zijn eerste drie Eredivisieduels van het seizoen puntloos. NAC haalde in het seizoen 1974/1975 in de eerste drie duels geen punten.

Vorig seizoen won NAC bij ADO met 0-3 door doelpunten van Anouar Diba, Sander van Gessel en Leonardo. Het was naast een overwinning bij RBC Roosendaal de enige uitzege van NAC in die jaargang. Diba is er dit keer niet bij. De aanvaller werd na een ruzie met trainer Ernie Brandts teruggezet naar het tweede elftal.

Overige wetenswaardigheden
> ADO Den Haag en NAC Breda ontmoetten elkaar 27 keer eerder in een Eredivisieduel in de residentie. De thuisploeg won 14 keer en moest 8 keer de winst aan de Bredanaars laten. Het werd 5 keer gelijk.
> Voor ADO gingen de laatste 3 Eredivisieduels verloren.
> NAC heeft al 4 Eredivisieduels op rij verloren. De laatste punten werden binnengehaald op 8 april met een 2-1 zege op NEC.
> NAC incasseerde 10 tegentreffers in zijn eerste 2 duels dit seizoen. Geen enkel andere Eredivisieclub had meer dan 6 keer het nakijken.
> Sander van Gessel scoorde 5 keer in 7 wedstrijden tegen ADO. Ook Victor Sikora is productief tegen ADO. Hij scoorde 6 keer in 10 duels tegen de ploeg uit de hofstad.
Vrijdag 8 september 2006 om 09:51 uur Quote

supporter

Utrechtse reünie bij ADO
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Ze stonden alle vijf onder contract bij FC Utrecht. ADO Den Haag herenigde dit seizoen trainer Frans Adelaar, ...

De FC-Utrecht clan bij ADO: Bosschaart, Postma, Vreven , Mols en coach Adelaar. FOTO Robert van stuyvenberg.
... Michael Mols, Pascal Bosschaart, Stefan Postma en Stijn Vreven. Ze vormen de Utrechtse enclave in het Zuiderpark .


De eerste tien minuten van Pascal Bosschaart in het Zuiderpark kenden een hoog ouwe-jongens-krentenbrood-gehalte. Een handdruk van Adelaar, de felicitatie van Mols en een rake opmerking richting Stefan Postma, die net op het punt stond om te gaan trainen. „Doe je best! Volgende week schiet ik een paar ballen onder je door.”

Nu, een kleine week later, zegt Bosschaart: „De voetballerij is een klein wereldje, waar je altijd wel bekenden tegenkomt, maar dit is wel heel bijzonder. De één heeft in Glasgow gezeten, de ander komt uit Engeland, weer eentje uit Cyprus en dan allemaal weer bij elkaar.”

Adelaar en Mols stonden al onder contract in het Zuiderpark, dit jaar volgden Postma, Vreven en Bosschaart. „Ik vond het al leuk dat Marcus Allbäck bij Aston Villa kwam spelen en die kende ik alleen nog maar van de eredivisie,” zegt Postma.

De doelman maakten de ’Utrechters’ allemaal mee, als enige. „Voor mij is het speciaal dat we uit alle windstreken hier samen zijn gekomen.”

Alleen Mols en Vreven speelden nooit samen in de Domstad. „Stijn is gehaald met het geld dat FC Utrecht voor mij heeft gekregen,” grapt Michael Mols, die verheugd is over de reünie. „Ook als iedereen uitvliegt, blijft je hen automatisch in de gaten houden. Je ziet Pascal zijn droom waarmaken bij Feyenoord, volgt Stefan in Engeland en je weet ook welke weg de trainer opgaat.”

De trainer, Frans Adelaar, had hen alle vier onder zijn hoede, als assistent of hoofdtrainer van FC Utrecht. Over Mols: „Alles wat hij aanraakte in zijn periode bij FC Utrecht veranderde in goud. Hij was top, ging bij FC Utrecht ook scoren, maar bij Glasgow was hij misschien nog wel beter.”

Adelaar beseft dat het geen toeval is dat vier ex-FC Utrecht-spelers bij ’zijn’ club spelen (’Er is toch een bepaalde klik’), maar hij benadrukt dat iedereen in zijn selectie gelijk is. Andersom heeft Adelaar bij Vreven wél een streepje voor. „Hij is, samen met Jan Boskamp, de enige trainer voor wie ik door het vuur ga. Als beginnend trainer bij FC Utrecht heeft hij zich zo kwetsbaar opgesteld dat er tussen ons iets is ontstaan. Hij haalde me naar ADO, terwijl er toch geen tekort aan rechtsachters was hier. Een groot vertrouwen .”

Bosschaart: „Natuurlijk heeft de trainer een rol gespeeld in onze komst. Hij kent ons, haalt ons en dat geeft vertrouwen.”

Volgens Mols voelen de nieuwelingen zich vlug thuis bij ADO: „De sfeer is goed. Zo volks ook. Dus vergelijkbaar met FC Utrecht. We speelden toen nog in de oude Galgenwaard. Het spelershome tegen het stadion aan. Net als hier. Je kunt overal binnenlopen, zonder pasjes en zo.”

Ook de voetbalhumor is dezelfde. Vreven is bij ADO al dagelijks met gaatjes in zijn melkpakje geconfronteerd. „Kun je nagaan: toen was Pascal er nog niet eens,” lacht Vreven. Adelaar: „Met Pascal in de groep moet je op je hoede zijn. Hij is erg creatief wat betreft voetbalhumor.”

Postma: „Ik kan me Parma-uit voor de Europacup nog herinneren. Han Berger sliep in het vliegtuig en Pascal knipte de voorkant van zijn schoenen af.”

Bosschaart: „Dat waren dure schoenen, hoor.”

Postma: „Moest hij met een soort slippers de directeuren van Parma ontmoeten.”

Mols: „Maar Pascal was zelf ook eens de klos. Werd hij voor niets de Dom opgestuurd voor een zogenaamde fotosessie.”

Bosschaart: „Klopt. Toen zat ik pas drie weken bij de selectie. Maar ik geloof wel dat ik iedereen zo’n beetje heb teruggepakt.”
Vrijdag 8 september 2006 om 00:10 uur Quote

fc hageneez

Sparta niet in zee met Baan
Door: Martijn Mooiweer
07/09/2006 15:20


Rob Baan wordt niet de nieuwe technisch directeur van Sparta. De Rotterdamse Eredivisionist wil het geld dat met het aantrekken van de 63-jarige oud-trainer van de club gemoeid was liever investeren in nieuwe spelers. Baan is sinds twee weken werkloos, omdat hij bij ADO Den Haag zijn taken als technisch directeur neerlegde. Hij kon zich niet vinden in het beleid van de Haagse club, waar spelersmakelaar Rob Jansen een te grote invloed zou hebben. De naam van Baan zoemde al langer rond bij de Kasteelclub.

Bron: RTV Rijnmond

Donderdag 7 september 2006 om 17:44 uur Quote

Jonkah

NAC neemt het vrijdag zonder Anouar Diba op tegen concurrent ADO Den Haag. De Marokkaanse aanvaller is door de clubleiding voor onbepaalde tijd uit de selectie verbannen na het akkefietje op de dinsdagtraining.
Daarbij kwam Diba in aanvaring met trainer Ernie Brandts, die hem na de tweede woordenwisseling wegstuurde. Bij de eerste aanvaring wilde Diba zelf weglopen, maar werd hij tegengehouden door teamgeniten Ronnie Stam en Arno van Zwam. Wanneer Diba terug mag keren bij het eerste elftal, hangt volgens technisch directeur Earnest Stewart van zijn eigen gedrag af, reageerde hij tegenover Omroep Brabant.


`jammah seg
Donderdag 7 september 2006 om 10:05 uur Quote

fc hageneez

Laatste Nieuws

ADO DH contracteert Pascal Bosschaart


Pascal Bosschaart speelt de komende vier seizoenen voor ADO Den Haag. De 26-jarige verdediger, die voor het seizoen 2006/2007 wordt gehuurd van Feyenoord, bereikte een akkoord over een contract dat hem met ingang van het seizoen 2007/2008 voor drie seizoenen aan de residentieclub bindt.
Pascal Bosschaart: “De keuze voor ADO Den Haag was voor mij vrij gemakkelijk. Los van het feit dat ik zowel de trainer als diverse spelers al persoonlijk ken, ben ik ervan overtuigd dat deze club goed bij mij past. ADO is immers – net als mijn vorige clubs FC Utrecht en Feyenoord – een echte volksclub. Ik ben een speler die altijd voorop gaat in de strijd en een dergelijke strijdlust wordt door de trouwe aanhang van zulke clubs verwacht”.

Pascal Bosschaart begon zijn loopbaan in 1997 bij FC Utrecht. Gedurende zeven seizoenen speelde hij in totaal 194 competitie-wedstrijden voor de Utrechtenaren. In 2004 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waarvoor hij in de afgelopen twee seizoenen 53 maal in competitieverband in actie kwam.

Bosschaart speelde (incl. het seizoen 2006/2007) in totaal 248 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal. Daarnaast doorliep hij tot aan Jong Oranje alle nationale vertegenwoordigende elftallen.

Donderdag 31 augustus 2006 om 13:12 uur Quote

Advertentie

Haagse Roel

tering jongens, ik hink de laatste weken echt op twee gedachten.

De eerste is dat ik baal als een stekker, had juist gehoopt op een leuke seizoensstart met toch aardige spelers. Resultaat 2 gespeeld 0 pnt. Tegen H`veen was het veldspel al aardig maar gaan we toch weer de mist in vlak voor tijd. Komt me bekend voor van de afgelopen seizoenen.

Tegen Roda speelde we m.i. weer veel te afwachtend, het is hier al eerder gezegd.
Wanneer we gingen aanvallen was het gelijk link,maar nee hoor, weer lekker achterover leunen en hopen op een stuntje.
Ook dit komt me bekend voor van de afgelopen seizoenen.  Kortom met betere spelers gaat ie Vogel gewoon weer op de oude voet verder. Opzouten denk ik dan weer .

De andere gedachte is weer positiever. 
We hebben veel nieuwe ( en betere) spelers t.o.v. het vorige seizoen. Dit betekent ook dat die jongens elkaar nog niet blindelings vinden. Dit gaat zeker komen en dan zullen we ons moeiteloos handhaven. Bovendien zijn we dan aan het eind van het seizoen ook van die Vogel verlost en kunnen we met een trainer die bij FCDH past het nieuwe stadion in.

Welke van de twee gedachtes zal winnen bij mij hangt sterk af van de komende twee wedstrijden. ( Nac thuis, Rkc Uit). Deze moeten gewonnen worden , dan sta je op 4 gespeeld 6 pnt. Vervolgens komen nl. PSV ( thuis) en AZ ( uit). Je mag er vanuit gaan dat je die verliest en dan sta je 6 op 6, ook geen man over boord.

Maar......verlies je van NAC en RKC dan heb je na PSV en AZ 6 gespeeld en 0 pnt.

Het mag duidelijk zijn dat de sloop van het Zuiderparkstadion dan vroeger begint dan gepland
Woensdag 30 augustus 2006 om 23:33 uur Quote

haagie

pitbull post schreef:

engelaar,knopper,ricky kruys allemaal aardige voetballers,maar middenvelders hebben we al genoeg.daar ligt geen prioriteit.wat dacht je ervan om lekker n afkoopsom voor adelaar te betalen van dit geld?
op papier hadden en hebben we een beter team staan dan heracles en sparta maar toch spelen zij leuker/beter voetbal.tegen h-veen was pech ,maar tegen roda zie ik de ploeg maar met 1 gedachte spelen;NIET verliezen.terwijl als den haag er aanvallend uitkwam ,we best wel gevaarlijk waren.Maarja met adelaar aan het roer zullen we (zeker uit)nooit aanvallend spelen en nooit een tegenstander overdonderen.altijd maar op een geniepig doelpuntje wachten...lekker hoor,daar zit ik dan bijna 8 uur voor in de auto.......ben ik dan gek of is de rest blind dat die het niet zien!?
jep ben het met je eens en er van overtuigd dat een andere trainer het beter zal doen, maarja die gek krijg tan minimaal 3 tot 4 ton mee!!! dan mag tie het nog ff proberen nie goed.. kan die in de WINTERSTOP alsnog ze biezen pakken, we zitten nou eenmaal nog ff aan em vast. mr we hebben in mijn ogen tog een aardige selectie. en idd met meer gedurfd voetbal gaan we echt meerpuntuhh pakken. het wordt ook tijd voor het HAAGSE VOETBAL. GAAN GAAN GAAN!!!!
Woensdag 30 augustus 2006 om 22:49 uur Quote

Jonkah

Kruys wil FC Utrecht verlaten

Ricky Kruys wil het liefst nog voor morgen FC Utrecht verlaten. De middenvelder proeft niet het volle vertrouwen van trainer Foeke Booy en wil meer aan spelen toekomen. Het 21-jarige talent is bezig aan zijn vierde seizoen in de Domstad. Een vertrek op huurbasis is bespreekbaar. 

HALUH!!
Woensdag 30 augustus 2006 om 10:21 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

barney0700, Bolskie, CrazieD, Max, Eeuwig Den Haag en 81 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Tyrese Asante Gregor Breinburg Thomas Verheydt

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
2-1
3 februari 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Go Ahead Eagles
9 februari 2023 om 21:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Stand Eerste divisie

1 PEC Zwolle + 22 - 53
2 Heracles + 22 - 47
3 FC Eindhoven 22 - 39
4 Almere City 23 - 39
5 VVV-Venlo 23 - 36
6 MVV Maastr. 21 - 35
7 Jong AZ 23 - 35
8 Willem II 22 - 33
9 Telstar 23 - 32
10 Roda JC 22 - 31
11 NAC Breda 23 - 31
12 Jong PSV 23 - 30
13 ADO Den Haag 23 - 28
14 Graafschap 23 - 27
15 FC Dordrecht 23 - 26
16 Jong Ajax 22 - 24
17 FC Den Bosch 23 - 23
18 Helmond Sp. 23 - 22
19 TOP Oss 23 - 21
20 Jong Utrecht 23 - 17