Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

martin

kojak1 schreef:

wat is het verschil in een echte icoon en een nep icoon.de eerste is een standbeeld voor opgericht en staat altijd voor het stadion,en de andere komt te laat of komt gewoon nooit.
mee eens kojak, menselijkerwijs had ie zn nek moeten breken om naar den haag te komen, toen ie hoorde dat de club , z`n geliefde club noodlijdend was.
Tis weer typerend, roem, macht en het grote geld verziekt het goede en nobele in de mens.
Gelukkig zat er in venlo een trainer die trots is om hagenees te zijn.
en die met alle risico`s van dien het een `eer` vind.
Dat soort mensen willen we toch gasten, van mij krijgt ie alle credits. en van der kallen voorlopig ook.
ER KOMEN MOOIERE TIJDEN AAN, want wetzel wil echt wat met ons...waarom??? omdat hij niet zo`n korte termijn JOPHOPPER is die achter de knaken aan rent. DE VLAG UIT VOOR WETZEL
0
Donderdag 10 april 2008 om 14:32 uur

ron

luister ik ben blij met wetzel/kootwijk ik zal je zeggen waarom, deze trainer durft op ze bek te gaan hij weet dat er haast geen poen is voor volgend seizoen, dus moet hij helemaal opnieuw beginnen met jonge gasten en eventueel aangevuld met wat goedkopen spelers uit de jupilerliga, hij heeft ook aangegeven al maanden geleden dat zijn hart in den haag ligt, kijk jol stapt daar heus niet in, kijk maar naar het verleden bij sparta met rijkaart die degradeerde ook, leo beenakker met volendam ook gedegradeert, dus namen zeggen mij niet zoveel, als die zogenaamde toptrainers geen materiaal hebben presteren ze ook niet, dus laten we blij zijn met deze trainer die wel ze nek uit steekt.
0
Donderdag 10 april 2008 om 12:04 uur

arthur

en laten we jol ook aub niet heilig verklaren opeens.
heeft als speler veel voor den haag betekent, vooral in de jeugd en toen hij later in zijn nadagen terugkwam uit engeland.
verder heeft hij altijd goed naar zijn centjes gekeken, ok, daar ben je per slot van rekening ook prof voor.
als trainer?
goed gedaan met ado amateurs en scheveningen,
beker gewonnen met roda (ook al kotsten ze hem daar uit en moest hij daarna al heel snel weg), goed gedaan met rkc (maar daar hoefde natuurlijk ook niets, da`s altijd makkelijker werken, zonder druk), goed gedaan met tottenham hotspur, zeker in de competitie (maar dat moet ook weer niet overdreven worden als je weet hoeveel miljoen er in die ploeg is gepompt, toen ook al; juan de ramos heeft in amper 4 maanden al meer gepresteerd met tottenham dan jol in zijn tijd: een beker winnen, da`s voor een club als tottenham toch het maximaal haalbare).
feyenoord kiest nu voor verbeek, toch ook tekenend.
0
Donderdag 10 april 2008 om 11:55 uur

kojak1

martin jol is de cruyff van den haag,altijd wat te zeggen en nooit wat doen.hij heeft weken de tijd gehad maar uitgerekend nu komt hij met zijn verhaal naar buiten.nee beste martin,voor mij ben je net als meneer cruyff,altijd klaar voor een babbel,maar als het er op aan komt ben je niet thuis.en je verhaaltje ik wou wat doen voor ado,dan had je dat,net als advocaat.2maanden geleden moeten doen en niet de boel op wetzel afschuiven.trouwens,ook een goeie trainer die er in december al voor uit kwam GRAAG naar den haag te komen.
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:13 uur

Rimba

Je kunt het ook zo zien: vd Kallen heeft Wetzel beloofd hem aan te  trekken als nieuwe trainer. Vd Kallen weet niets van de escapades van het ADO-collectief en trekt Wetzel aan. Dan komt ineens dat collectief met Jol aandraven. vd Kallen zegt: "Beloofd is beloofd en afspraak is afspraak".

Misschien kunnen we ook eens blij zijn dat we een investeerder krijgen, die zich aan zijn woord houdt en gewoon netjes zaken doet.
0
Donderdag 10 april 2008 om 08:38 uur

Een oudere supporter

bolke schreef:

Geen Jol...

Jol geeft Wetzel ruim baanDoor Jan-Hermen de Bruijn
Donderdag, 10 april 2008, 01:12

EXCLUSIEF -- Martin Jol piekert er voorlopig niet meer over om de technische leiding van ADO Den Haag op zich te nemen. De voormalige manager heeft enkele dagen `het gedoe` rond de Haagse club met afgrijzen aangekeken en besloten zich niet in het strijdgewoel te mengen: "Nu duidelijk is dat de nieuwe investeerder Van der Kallen André Wetzel een contract heeft aangeboden, is voor mij de kous af. Ik ga toch zeker geen collega het leven zuur maken".

Terugkijkend op een aantal hectische dagen zegt Jol: ``Ik stond er echt voor open en had er de afgelopen dagen ook een goed gevoel bij. Zeker na het gesprek dat ik vorige week zondag heb gehad met (inmiddels ex-) directeur John Arzbach. Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat dat ook had willen doen. écht, bij mij waren er alleen maar goede intenties. Maar nu duidelijk wordt dat Van der Kallen zich zó verplicht voelt zijn belofte aan André Wetzel gestand te doen, houdt het natuurlijk op. Ik heb absoluut geen zin om een collega af te vallen".

Martin Jol heeft zich de afgelopen dagen wel mateloos gestoord aan de spelletjes die rond ADO Den Haag worden gespeeld: `Volgens mij heeft lang niet iedereen het belang van de club voor ogen gehad. En er was ook op alle fronten onduidelijkheid, niemand was op iets aanspreekbaar. Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen. Die zegt tegen me "als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan". Vraag ik aan hem: "maar zijn jullie niet rond met Wetzel?" "Oh, ja", zegt-ie dan" Kijk, dat bedoel ik."



Dus hij wilde geen trainer worden of technisch directeur maar let wel...
`Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat dat ook had willen doen`
Dus af en toe een telefoontje met advies of zo naast een trainingschap elders?
Schiet je ook niet veel mee op.

0
Donderdag 10 april 2008 om 08:23 uur

Delft

Drama schreef:

Ze geven liever kaarten weg aan mensen
die niks met de club hebben dan aan de
echte supporters die er al jaren staan

ze zouden is iets voor al die seizoenkaart houders
moeten doen dat ze die ellende hebben moeten aanzien

Kaarjes kosten € 3,-. Dat is een schijntje maar wat anders dan gratis. Ik heb hierover contact gehad met Ado. Vaak worden de kaartjes betaald door de vereniging  die is uitgenodigd. Daardoor roepen de bezoekers dat ze gratis naar Ado gaan. Bovendien zijn het kaarjes voor vakken waar anders geen hond zit.

Wat de situatie bij rond de soap om Ado betreft. Waar doen we goed aan? Wetzel lijkt mij een capabele trainer maar Jol zou fantastisch zijn.   Is vd Kallen te vertrouwen? tot nog toe wel. Wat drijft Braaksma? Dat Jol zwijgt is niet raar want Braaksma speelt geen 1e viool. Je kan zeggen dat het wat Jol betreft allemaal onzin is in de VI en TV west waren ze er toch behoorlijk serieus over. Ik weet heteigenlijk niet meer. Er moet alleen zo snel mogelijk duidelijkheid komen.

0
Woensdag 9 april 2008 om 21:22 uur

Advertentie

Ooievaar

Kikoman schreef:

JUPILER LEAGUE NIEUWS
Grote onrust bij personeel ADO 
Den HaagDoor Jan-Hermen de Bruijn
Woensdag, 09 april 2008, 22:31
Tijdens een rumoerige dag op de kantoren van het Forepark, heeft het personeel van ADO Den Haag vandaag kennis gemaakt met Harm de Boer (63), die in het verleden al eens bestuurslid is geweest bij FC Den Haag. Als algemeen directeur a.i. van NV ADO Den Haag is Harm de Boer onder meer belast het voorbereiden van het nieuwe seizoen en het op korte termijn (in samenwerking met de Raad van Commissarissen) vinden van een nieuwe algemeen directeur. Een derde taak van De Boer -- de verdere uitvoering van het Memorandum of Understanding en in het bijzonder het bereiken van een crediteurenakkoord -- lijkt sinds dinsdagavond alleen nog maar een theoretische opdracht, omdat het MKB Crediteurencollectief gisteravond een laatste bod definitief heeft afgewezen en in zee is gegaan met een nieuwe investeerdergroep, het ADO collectief.

Duidelijk is overigens dat een heel groot deel van het ADO personeel woedend is over het vertrek van (nu ex-) directeur John Arzbach. Geopperd is onder meer het indienen van een Motie van wantrouwen tegen PvdA-kamerlid Pierre Heijnen, de rest van de raad van commissarissen en investeerder Mark van der Kallen. Hen wordt verweten bestuursrechtelijk onjuist te hebben gehandeld door VVV-trainer André Wetzel een contract aan te bieden. Dit was de reden voor het opstappen van Arzbach
Volgens velen -- niet in het minst het ADO Collectief -- kan dit contract niet rechtsgeldig zijn, omdat John Arzbach als statutair directeur heeft geweigerd de overeenkomst te tekenen. Volgens geruchten die gisteravond rond ADO de ronde deden, zou het de eerste opdracht van Harm de Boer zijn geweest de verbintenis met Wetzel te fiatteren. Maar inmiddels lijkt het er op, dat dit tot ten minste maandag is uitgesteld. Hierdoor zou de druk voor het op zeer korte termijn geplande gesprek tussen de twee investeerders (Mark van der Kallen en het ADO Collectief) wat zijn afgenomen.
Er mag dan wel in de statuten staan dat alleen de directeur de overeenkomst met een nieuwe trainer mag tekenen of mede ondertekenen. Er staat natuurlijk nergens in de statuten dat die directeur Arztbach dient te heten. Met andere woorden: het is niet persoons- maar functie gebonden. 

In dit geval heeft de RvC het vertrouwen opgezegd in directeur Arztbach door hem te overrulen, men voldoet nog steeds aan de statuten door een nieuwe directeur - De Boer- aan te stellen, die dan alsnog de verbintenis met de nieuwe trainer in dit geval Wetzel tekent, dus is het volkomen legaal en dus rechtsgeldig.
0
Woensdag 9 april 2008 om 20:39 uur

Brian

Ey Ik Wil Het Een En Ander Effe Zegguh.

Ik vindt dat de meeste van jullie allemaal vooroordelen hebben geef wetzel gewoon die kans.
trouwens V.D kallen was 3 maanden geleden de beste man van aarde volgens de meeste van jullie.
en er zal heus wel meer spelen dan dat wij denken.
luister vloet was in het begin van het seizoen ook een top trainer van denhaag.
maar het enige dat die heb veranderd is dat ze niet met plastice boordjes maar met glaze boorden.
Jol Lijkt mij niet de beste TRAINER voor ado maar mischien in het seizoen 2010-2011 een andre functie binnuh de club.

Dus Kom Op nou is een keertje want het zijn nog een paar finales en dan staan we volgend jaar misschien wel weer tegen ajakkes te speluh en jah misschien met een iets mindere selectie maar dat zal niet uit maken want nu hebben we op papier hele goede spelrs maar die presteren geen hol maar moeten wel de laaste wedstrijden laten zien wat ze waard zijn.



Kom op WETZEL kom op DENHAAG

0
Woensdag 9 april 2008 om 19:37 uur

Kikoman

JUPILER LEAGUE NIEUWS
Grote onrust bij personeel ADO 
Den HaagDoor Jan-Hermen de Bruijn
Woensdag, 09 april 2008, 22:31
Tijdens een rumoerige dag op de kantoren van het Forepark, heeft het personeel van ADO Den Haag vandaag kennis gemaakt met Harm de Boer (63), die in het verleden al eens bestuurslid is geweest bij FC Den Haag. Als algemeen directeur a.i. van NV ADO Den Haag is Harm de Boer onder meer belast het voorbereiden van het nieuwe seizoen en het op korte termijn (in samenwerking met de Raad van Commissarissen) vinden van een nieuwe algemeen directeur. Een derde taak van De Boer -- de verdere uitvoering van het Memorandum of Understanding en in het bijzonder het bereiken van een crediteurenakkoord -- lijkt sinds dinsdagavond alleen nog maar een theoretische opdracht, omdat het MKB Crediteurencollectief gisteravond een laatste bod definitief heeft afgewezen en in zee is gegaan met een nieuwe investeerdergroep, het ADO collectief.

Duidelijk is overigens dat een heel groot deel van het ADO personeel woedend is over het vertrek van (nu ex-) directeur John Arzbach. Geopperd is onder meer het indienen van een Motie van wantrouwen tegen PvdA-kamerlid Pierre Heijnen, de rest van de raad van commissarissen en investeerder Mark van der Kallen. Hen wordt verweten bestuursrechtelijk onjuist te hebben gehandeld door VVV-trainer André Wetzel een contract aan te bieden. Dit was de reden voor het opstappen van Arzbach
Volgens velen -- niet in het minst het ADO Collectief -- kan dit contract niet rechtsgeldig zijn, omdat John Arzbach als statutair directeur heeft geweigerd de overeenkomst te tekenen. Volgens geruchten die gisteravond rond ADO de ronde deden, zou het de eerste opdracht van Harm de Boer zijn geweest de verbintenis met Wetzel te fiatteren. Maar inmiddels lijkt het er op, dat dit tot ten minste maandag is uitgesteld. Hierdoor zou de druk voor het op zeer korte termijn geplande gesprek tussen de twee investeerders (Mark van der Kallen en het ADO Collectief) wat zijn afgenomen.
0
Woensdag 9 april 2008 om 19:34 uur

Nu online

Fido, grijze gek, FC Den Haag!, purnie&pino, Benjamin070 en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24