Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Hague City Firm

FC Den Haag A1 - Ajaks zaterdag a.s.!!
Geschreven door HCF report
Zoals al bij Eredivisie Live werd gezegd door Mario Been: "Het Haagse publiek is fantastisch en het is vreselijk moeilijk voetballen in Den Haag, FANTASTISCHE SUPPORTERS!" A.S. zaterdag 14.30 uur speelt de ADO Den Haag A1 tegen koploper Ajaks en ook hier heeft onze FC de 12 man nodig! Hierbij dus een oproep om a.s. zaterdag massaal naar de Aftrap in het Zuiderpark te komen en onze A1 net zo te supporten als gister, dan mogen ze niet verliezen!! COME ON THE HAGUE!!!
FC Den Haag A1 - Ajaks zaterdag a.s.!!
Geschreven door HCF report
Zoals al bij Eredivisie Live werd gezegd door Mario Been: "Het Haagse publiek is fantastisch en het is vreselijk moeilijk voetballen in Den Haag, FANTASTISCHE SUPPORTERS!" A.S. zaterdag 14.30 uur speelt de ADO Den Haag A1 tegen koploper Ajaks en ook hier heeft onze FC de 12 man nodig! Hierbij dus een oproep om a.s. zaterdag massaal naar de Aftrap in het Zuiderpark te komen en onze A1 net zo te supporten als gister, dan mogen ze niet verliezen!! COME ON THE HAGUE!!!


Trommel iedereen op en kom massaal naar het Zuiderpark!!!
NO SURRENDER!!!!!!!




Trommel iedereen op en kom massaal naar het Zuiderpark!!!
NO SURRENDER!!!!!!! 

Dit is op verzoek van de trainer en leider van de A-1


0
Woensdag 29 oktober 2008 om 18:11 uur

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

daarom denk ik niet dat ie ooit nog komt

gomes moet weg bij de spurs ze staan laaste en de nieuwe trainer wil een nieuwe keeper is dat niks voor ons ?ruilen voor onze derde keeper
0
Woensdag 29 oktober 2008 om 16:21 uur

<FCDH>

Trotse Wetzel: "Genoeg kansen gekregen"
André Wetzel was een trotse trainer nadat ADO Den Haag goed weerstand had geboden tegen PSV. Ondanks het 2-0 verlies complimenteerde hij zijn ploeg met de wedstrijd.

Volgens Wetzel had er wel meer dan een verlies tegen de regerend landskampioen ingezeten. "Ik vond dat we zeker in het Haags kwartiertje toch weer kansen kregen." Uiteindelijk gaf een treffer van Eric Addo PSV een zetje in de goede richting.
"We hadden afgesproken hem vrij te laten bij de opbouw, maar natuurlijk niet tot zover", gaf Wetzel ook nog een kritische noot.

Het uitzinnige publiek was volgens de trainer dinsdag een grote steun. "Dat heeft ons op een geweldige manier gesteund. Ik ben trots op de supporters, trots op de spelers. En teleurgesteld over het resultaat. Een punt zou verdiend zijn geweest."

Met zijn blik weer op de toekomst beseft de ADO-trainer dat er nog een lange weg naar lijfsbehoud is. "Wij moeten thuis heel veel punten halen, maar we hebben al relatief veel punten voor een club die zich moet handhaven", aldus Wetzel.

0
Woensdag 29 oktober 2008 om 11:04 uur

the part

Trainer Andre Wetzel ziet talenten in Slowakije
29 oktober 2008 om 01:16




ADO Den Haag-trainer Andre Wetzel verbleef afgelopen weekend ‘even’ in Slowakije, in gezelschap van Tsjeu La ling. Hij bekeek daar een competitiewedstrijd van AS Trencin, de club van Ling.



Tekst: Rob Blankenstein



Heeft dat bezoek aan Slowakije nog iets opgeleverd voor de toekomst?



‘Ja inderdaad voor de toekomst. Ik heb naar jonge talentvolle spelers gekeken en ik denk dat wij er twee of drie gaan uitnodigen in december, omdat dan in Slowakije de competitie is afgelopen. Ik denk dat daar wel muziek in zit.’



Zijn dat dan spelers voor meerdere posities of specifiek voor één positie?



‘Ik kijk alleen naar talenten en ik heb daar niet voor specifieke positie gescout, want dat doen wij in het normale scoutingsgebeuren.’



Gaat het om spelers van de ploeg van Tsjeu La LingAS Trencin of ook van andere Slowaakse ploegen?



‘Ik heb ook een andere speler gezien, maar ik was daar in principe voor spelers van Trencin.’



© Haaglanden Voetbal (TR Media)

Alle afbeeldingen

Terug naar overzicht
0
Woensdag 29 oktober 2008 om 07:42 uur

<FCDH>

Wetzel geeft Verhoek en Meric een kans tegen PSV
Wesley Verhoek en Hursut Meric krijgen van ADO Den Haag-trainer André Wetzel het vertrouwen voor het treffen met PSV. De oefenmeester besloot om Karim Soltani en Samir El Moussaoui daarvoor op de bank te zetten.

Soltani kan de laatste weken zijn draai niet vinden in Den Haag. "Karim moet gewoon even pas op de plaats maken. Even rust houden", zo legt Wetzel uit in AD/Sportwereld. De 24-jarige Fransman kwam afgelopen zomer met de trainer mee van VVV-Venlo.

Dat Meric zijn plaats overneemt is geen verrassing. De voormalig flankspeler van hoofdklasser Turkiyemspor is de laatste weken als invaller een constante dreiging aan de kant van ADO. Tegen FC Volendam leverde dit een assist en een doelpunt op.

ADO Den Haag verloor afgelopen vrijdag kansloos bij Heracles Almelo (3-1), terwijl ook PSV een tik kreeg. De regerend landskampioen ging op eigen veld onderuit tegen Roda JC (2-3).

0
Dinsdag 28 oktober 2008 om 11:43 uur

<FCDH>

Rentree Hoogendorp en Cornelisse bij ADO Den HaagDoor Sander Berends
Dinsdag, 28 oktober 2008, 11:08

Rick Hoogendorp (foto) en Yuri Cornelisse hebben maandagavond hun rentree gemaakt op de grasmat. Beide spelers kwamen met Jong ADO Den Haag in actie tegen Jong sc-Cambuur Leeuwarden (2-2). Scoren deden ze nog niet.

Hoogendorp begon als basisspeler aan het duel en had na vijf minuten spelen direct een aandeel in de openingstreffer van de Hagenaars. Hoogendorp is lange tijd uit de roulatie geweest vanwege een rugblessure, waaraan hij ook geopereerd is. Na de promotie naar de Eredivisie kwam de 33-jarige spits nog niet in actie voor de geelgroenen. Na 58 minuten spelen haalde trainer Henk Fraser hem maandag naar de kant en bracht Yuri Cornelisse in.

De rechterspits stond enkele weken aan de kant na een operatie aan de knie.

0
Dinsdag 28 oktober 2008 om 11:42 uur

<FCDH>

ADO Den Haag tijdens winterstop niet op trainingskamp
Gepost door alaindh op 2008-10-27 16:12:01

Ging ADO Den Haag de afgelopen seizoenen tijdens de winterstop regelmatig op trainingskamp naar Turkije, ditmaal zal de Haagse BVO niet naar ‘warmere oorden’ vertrekken.

De reden schuilt in het feit, dat trainer Andre Wetzel weinig heil ziet in dergelijke trainingskampen tijdens de winterstop. Hij liet dat al eerder weten tijdens een bijeenkomst van de leden van de Businessclub van ADO Den Haag.



Traditiegetrouw werd ADO Den Haag tijdens zulke trips vergezeld door een grote groep sponsors, vandaar dat Wetzel al in een vroeg stadium liet weten, dat dat er dit seizoen niet inzit.



vrij



Over het programma rond de jaarwisseling zegt Wetzel: ‘De laatste wedstrijd spelen wij op 28 december (Ajax uit - red.) en dan krijgen de spelers één week vrij. Dan hebben wij nog zo’n dag of twaalf om ons voor te bereiden op de eerste wedstrijd na de winterstop.’



‘Naast het trainen spelen wij dan in ieder geval nog twee wedstrijden’, gaat Wetzel verder, ‘tegen onder meer HVV in het kader van het 125-jarig bestaan van die club en op 13 januari tegen het Westlands Elftal.’



Bron: Haaglanden Voetbal

0
Maandag 27 oktober 2008 om 19:42 uur

Advertentie

nog meer goed nieuws ???

Inzetbaarheid Afellay twijfelachtig
De kans is groot dat dat zal moeten gebeuren zonder een aantal blessuregevallen. Nordin Amrabat is waarschijnlijk niet inzetbaar tegen ADO Den Haag, terwijl Ibrahim Afellay nog een twijfelgeval is. “Hij wilde tegen Roda al spelen, maar de tests wezen uit dat het risico te groot was. Als zijn spier afscheurt ben je nog verder van huis.” Ook van Jan Kromkamp is nog onzeker of hij in actie kan komen en Jérémie Bréchet is waarschijnlijk enkele weken uitgeschakeld. “Ik denk dat ik daarom heel anders zal moeten spelen als zaterdag, omdat we niet iedereen tot onze beschikking hebben.” Tot slot sprak de trainer nog even over zijn verwachtingen voor het vervolg van de competitie. “Iedere trainer heeft een doel voor ogen, ik ook. We zitten in een proces en daarin hebben we nog niet bereikt wat we willen bereiken. Wij als trainers proberen zelfvertrouwen uit te stralen naar de groep. We spelen te wisselvallig, maar de jongens moeten er wel plezier in houden want dat is het belangrijkste. Het proces loopt langzamer dan ik had gehoopt, maar het zijn veelal jonge spelers en die moeten een ontwikkeling doormaken.” Dinsdagavond treedt PSV om 20.00 uur in het ADO Den Haag Stadion aan tegen de Hagenaars, met onder meer voormalig PSV-doelman Gino Coutinho in de selectie 

Bron : officiele site Pis V
0
Maandag 27 oktober 2008 om 16:06 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fernandez op proef in Zwolle
Guyon Fernandez krijgt deze week de kans om een contract te verdienen bij FC Zwolle. De aanvaller traint de komende drie dagen mee met de selectie van trainer Jan Everse.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 27 oktober 2008 om 11:44 uur

<FCDH>

Zwolle test ADO-aanvallerDoor Carlo Willemsen
Maandag, 27 oktober 2008, 08:51

FC Zwolle test deze week Guyon Fernandez. De aanvaller van ADO Den Haag probeert de komende drie dagen een vaste verbintenis af te dwingen bij de club uit de Jupiler League.

Na die proefperiode zal de technische staf een beslissing nemen over de 22-jarige speler, zo meldt AD Sportwereld. Fernandez komt dit seizoen niet in de plannen van ADO Den Haag-trainer André Wetzel voor.

0
Maandag 27 oktober 2008 om 11:12 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Aad, GroenGeelHart070, Steef070, Marcelvld, janfcdh, Edwin Post, Lellow, ton, Joost70 en 193 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie