Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wik

Voetballer Raily Ignacio van zondaghoofdklasser Westlandia is op proef bij ADO Haag.
Vorige week onderging de aanvaller van de Naaldwijkse ploeg een medische test bij de eredivisieclub die hij goed doorstond.

Vandaag maakt hij voor de eerste keer twee trainingssessie mee bij de selectie. Het is de bedoeling dat Ignacio éen keer per week met de selectie meetraint.

ADO Den Haag heeft zijn oog laten op vallen Ignacio, omdat de Haagse spits de revelatie is in de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen. Bij Westlandia, koploper in de hoofdklasse A, heeft al dertien keer gescoord. Hij is topscorer van alle hoofdklassen bij de amateurs.

Vorig seizoen kwam hij nog uit voor HMSH dat in de derde klasse uitkwam. Bij de roodwitten was Ignacio goed voor dertien goals. Bij Westlandia kampte hij onlangs met liesklachten, maar gisteren gaf de 21-jarige schutter te kennen dat hij fit is en zich vandaag bij de selectie vervoegt.

De club uit Forepark is niet de enige die belangstelling voor hem heeft getoond. Nottingham Forest heeft zich officieel bij Ignacio`s zaakwaarnemer, Duncan Smit, gemeld. Hij zou bij de club die uitkomt in de Championship (de Engelse eerste divisie) een stage kunnen volgen.
0
Dinsdag 25 november 2008 om 16:25 uur

marcellino

Mitchel schreef:

Ik had het over z`n noppen niet z`n speelwijze... hoe hij schiet !
dat heeft allemaal met elkaar te maken hij zit niet goed in zijn vel is onzeker.en dan lukken dingen net niet als hijgenoeg ballen had gekregen en er al 8 had ingeschopt was hij niet uit gegleden en had hij die bal tegen feijenoord aangenomen.

De trainer en spelers om hem heen bepalen zijn vorm
0
Dinsdag 25 november 2008 om 14:38 uur

<FCDH>

Wetzel wil topschutter aantrekken
Dertien treffers maakte ADO Den Haag dit seizoen. Daar moeten er de tweede competitiehelft een hoop bij komen. De Haagse club hoopte met Fabio Caracciolo een echte doelpuntenmachine in huis te hebben gehaald, maar de Belg kan nog weinig indruk maken.

Trainer André Wetzel is op zoek naar een echte topschutter. "Het probleem bij ons ligt voorin", zegt hij in het AD.

0
Dinsdag 25 november 2008 om 11:02 uur

Mr. FC DEN HAAG

haha schreef:

Waarschijnlijk heb ik een hogere niveau op school genoten dan jij. Langere stukjes? Why? Ik ben geen schrijver van boeken en dergelijke.

Ik heb daarnaast geleerd dat je met de boel opruien gevaarlijke situatie kan creeëren. Zoiets wat er met Frans Adelaar is overkomen wat nog uitermate triest is. Daar zal jij hier ook wel een aanzet voor hebben gegeven. Sinds jouw terugkomst ben je hier de supporters aan het opstoken zodat er een vete gaat ontstaan tegen André Wetzel. Je hoeft geen Wetzelfan te zijn maar ga niet hier stumperig doen.

Mogelijk weet je niet eens waar je mee bezig bent omdat je bovenkamer in je hoofd niet optimaal functioneert.
Hoor wie het zegt, jij spoort zelf trouwens niet!
Jij loopt iedereen op deze site die een andere mening dan in jouw warrige bovenkamer is toebedeeld af te zeiken met one-liners die er niet om liegen.
Volgens mij kan je ook niet lezen want in het begin ben ik Pro Wetzel geweest maar zijn credit is helaas opgeraakt.
Ik ben trouwens nooit een grote fan van Frans Adelaar geweest.
Hij is misschien een goede trainer maar niet het type wat bij roerige club als FC/ADO Den Haag past.
Enja ik zet af en toe de boel op scherp maar niet om iemand te kwetsen maar om de discussie levendig te houden, ook ben ik altijd al op deze site
aanwezig geweest maar niet onder mijn geregistreerde naam.
Ik heb niets tegen de persoon Wetzel maar als trainer is hij mij behoorlijk tegengevallen en mag daarom mijn mening hier toch verkondigen.
Als je dat niet bevalt dan ga je maar naar een ander site en daar de grote jongen uithangen en als je mij gaat beschuldigen van een vete tegen Wetzel dan spoor je echt niet!
Waarom registreer je jezelf niet ben je bang dat mensen jou dan gaan afzeiken!
Of moet ik mijzelf verlagen naar jou niveau en onder jouw schuilnaam haha e.e.a over Wetzel uit de doeken doen.
Een grotere lafaard dan jij moet nog geboren worden!!!



0
Dinsdag 25 november 2008 om 01:24 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Helemaal mee eens, maar daar lijkt het anders wel op. Je schijnt hier al dan of niet geregistreerd alleen maar je mening te mogen ventileren als je vindt dat het allemaal zo goed gaat. 

Er moet ook ruimte zijn voor andersdenkenden, daar mag je dan over discusiëren, maar dan wél met argumenten.

Dooddoeners als: nepsupporter, dan blijft je toch lekker weg, altijd achter je club blijven staan, stokebrand of meer van die inhoudsloze kreten dragen wat bij betreft niet bij aan een normale discussie, en zeker niet tot een beter presterend ADO.

Mij stelling luidt: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. Hierbij bedoel ik dus mee, dat Wetzel van het 1e afgehaald dient te worden, anders volgt er weer een degradatie(...)
Ben ik niet met je eens wat Wetzel betreft. Wat voegt het toe een nieuwe trainer. Het spelersmateriaal wordt er echt niet beter op. Hooguit een schokeffect van een enkele week.
Een tijdje geleden is er onderzoek naar gedaan door een Duits instituut bij de 10 aangevende voetballanden van Europa en het resultaat was enkel een schokeffect op de korte termijn (uitzonderingen daargelaten).

Wel vind ik dat Pascal zondag linksback had moeten staan. Met zijn ervaring had Wijnaldum het echt veel moeilijker gehad. Vorig seizoen beweest Pascal het ook ( ok, dat was eerste divisie). Ook alles rondom Milic en Meric vind ik vreemd. Voor de rest kan ik me goed vinden in Wetzel.

Ben wel benieuwd Ooievaar wat de raad van commissarissen die vanavond vergaderen besluit. Er moet nl. ook nog een algemeen directeur etc. gevonden worden. Je weet dus nooit.

Jagersma en Van der Kallen zijn echter geen echte voetbalmensen en reageren dus niet, zoals gebruikelijk in de voetbalwereld emotioneel, maar rationeel. En Van der Kallen weet verdraaid goed met het opnieuw opbouwen van bedrijven dat lang niet alles in een keer goed verloopt.
0
Maandag 24 november 2008 om 21:13 uur

Danny

DH schreef:

Hij moest bij ons inderdaad veel verdedigend werk opknappen (wat ie dus vaak liet liggen). Dat is de reden dat hij bij Twente beter uit de verf komt. Maar ook zijn aanvallende acties waren weinig rendabel. Zelfs Verhoek deed en doet het beter.
Hij liep op het veld en dat was dat. Heeft ons weinig punten opgeleverd. Had wel talent, maar maakte geen vorderingen.

Bodde is een heel ander verhaal. Dat liep op het veld met een gezicht tot op de grond. Die moest gewoon weg, want in zijn koppie zat het niet goed. Teveel problemen thuis.
Sorry hoor maar als je verhoek vergelijkt met elia gaat er iets goed fout. Elia had vertrouwen nodig en een betere trainer. Net als Hese, Tillema, Schwiebe en Immers nu! Het is gewoon een feit. Hese en Tillema speelden een prima wedstrijd in de kuip. Hese kwam gewoon wat tekort in de 1 tegen 1 met Wijnaldum (speelde erg sterk 1e helft). Maar zijn rugdekking was dramatisch. Verhoek stond erbij en keek ernaar. (Kum speelde ook matig) , Tillema deed het niet verkeerd tegen Bruins. Om terug te komen op elia: hij is gewoon goed en weggepest door Lex. Wat hebben we nu geleerd? Wees zuinig op de talenten. Kraak ze niet te snel af, aanmoedigen juist. Zij zijn de toekomst. €€€€ En laten we eerlijk zijn, Boschaart doet het niet veel beter. Ammi, Resodihrdo net zo min. Kijk wat Janmaat de club opleverde. Talent is toekomst!!!!!
0
Maandag 24 november 2008 om 20:14 uur

fcdh sassem

DH schreef:

Dat moet elke speler bij ons. We spelen nog altijd degradatievoetbal. En Elia verzuimde die taak te volbrengen. Hij liep achter de aanvaller aan, maar deed verder niks. Daar ging zijn energie en het leverde niks op. Hij kon ons spel gewoon niet spelen en kwam bij ons niet uit de verf.

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Elia speelde bij ons inderdaad vaak niet goed en bij twente speelt hij super. Hij kreeg bij Twente heel veel vertrouwen van Fred Rutten en nu ook van de huidige trainer. Bij ons mocht hij af en toe invallen of werd hij gewisseld als hij in de basis stond en niet goed speelde. Op deze manier krijgt een jonge talentvolle speler natuurlijk nooit vertrouwen. Ik denk dat vertrouwen igv elia de sleutel is voor het succes.
0
Maandag 24 november 2008 om 15:21 uur

rien

Tja, onbegrijpelijk. vd Kallen heeft vorig jaar zijn knip nog getrokken toen de club niet eens geld meer had voor thuis en o.a. ook de uitwedstrijden kon betalen. Hij stond er helemaal alleen voor toen iedere andere partij zijn handen terug trok van de club. Natuurlijk is vd Kallen een zakenman anders had ie ook niet zo rijk geweest natuurlijk. Maar voorlopig heeft hij helemaal in zijn uppie volhard in de strijd om de FC boven water te houden. Ook hij had dit allemaal echt niet hoeven doen, maar dan zie je (vind ik, maar wie ben ik) toch de liefde voor de club. Laatst in het interview in ik meen Elf Voetbal was er echt een groot FC Den Haag-fan aan het woord. Hij wil echt alles met onze club doen om het een succes te maken. En dat terwijl als het aan andere grote monden had gelegen, FC Den Haag niet eens meer bestaan had. Dan kunnen we nu hier wel een potje gaan zitten zeiken, maar dan ben ik nu blij met de 14e plek in de eredivisie. En natuurlijk ben ik ook doodmoe met een continu met spelers over het veld heulende trainer Wetzel, maar als vd Kallen straks in de winterstop voor de zoveelste keer zijn knip trekt, is ie ineens weer een wereldvent! Een beetje respect voor deze vent!
0
Zondag 23 november 2008 om 23:13 uur

Advertentie

Delft

Witte zakdoeken wil ik zien bij ADO-DH teguh twent schreef:

Allemaal witte zakdoeken mee nemen,voor het te laat is.
Geef die asistent trainer maar een kans,dat is een bikkel en tenminste een echte haguneez.
Aanvallen mot weer trug bij denhaag,niet dit laffe en verkeerd beleid vam wetzel.
van kooten heel veel succes ,en op zn haags he?
En dan gaan we beter spelen dacht het niet.Laat Weztel maar gewoon blijven. Heb je AZ gezien vandaag? Van Gaal was ook een lul toen die van ons verloren had in de ogen vd AZ supporters. Dus niet te snel de trainer moet eriut. Maar Meric moet wel meer speetijd krijgen.
0
Zondag 23 november 2008 om 20:58 uur

fcdh sassem

Wetzel is tactisch een zeer sterke trainer dit is vandaag weer gebleken hij liet lex immers die bekend staat om zijn geweldige aanvallende acties rechtsbuiten spelen. Daarnaast op de andere vleugel W. Verhoek die ook al maanden geweldig in vorm is. Gelukkig liet hij Meric buiten de basis want die heeft dit seizoen werkelijk niets goed gedaan. Daarnaast bracht hij in de tweede helft twee topwissels door de altijd gevaarlijke Soltani voor Verhoek te brengen en door  Resodihardjo voor Carraciolo te brengen. Hierdoor kon Knopper die eigenlijk een echte centrumspits is maar helaas de afgelopen wedstrijden noodgedwongen op het middenveld had gespeeld eindelijk wer eens op zijn favoriete spitspositie spelen.Gelukkig liet hij Meric en Milic niet invallen. Je kon goed zien dat Wetzel de spelers flink had gemotiveerd want ze vochten als leeuwen en speelde echt met veel Haagse bluf. Feyenoord wist het af en toe echt niet meer en het is dan ook ongelooflijk jammer dat je toch hebt verloren. Andre Wetzel bedankt voor de ongelooflijk mooie voetbalmiddag waarin we een ploeg hebben gezien die echt op zijn haags speelde en waarin jij wederom hebt bewezen op tactisch gebied een genie te zijn dat op eenzame hoogte staat.
0
Zondag 23 november 2008 om 20:54 uur

Nu online

Fido, Edwin Post, James, Sebastiaan, DH070, ADO079 en 216 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie