Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Opper

ADO maakt laat gelijk tegen vlammend FC Dordrecht

ADO Den Haag en FC Dordrecht hebben het onderlinge oefenduel met een remise afgesloten. De manschappen van trainer André Wetzel (foto) kwamen met de 1-1 nog goed weg, want FC Dordrecht had het betere van het spel. Met name Rihairo Meulens was een plaag voor de defensie van ADO.

Feyenoord-huurling Jerson Ribeiro drukte het overwicht in de tiende minuut uit in de 1-0. Vlak voor rust had de Eerstedivisionist een goede mogelijkheid op een verdubbeling van de score, maar Ruud Kras wist de toegekende strafschop niet tussen de palen te krijgen. Doelman Zwinkels bracht redding en tikte de bal corner. Virgilio Teixeira was aan ADO-zijde de veroorzaker van de penalty. Hij werkte Tommy de Jong onderuit in de zestien.

Drie minuten voor tijd bracht Leroy Resodihardjo iedereen met een geel/groen hart alsnog in vervoering door de ietwat geflatteerde 1-1 eindstand op het scorebord te zetten.

0
Zaterdag 19 juli 2008 om 19:44 uur

Haagsesjaak

Hans schreef:

Heerenveen zal voor een 1e divisiespeler die nog NIETS bewezen heeft nooit meer dan een miljoen bieden. Bron: Foppe, die hem trouwens nooit geselecteerd heeft voor Jon Oranje.
Met de opbrengst van Janmaat kan je 3 spelers halen waardoor je elftal sterker wordt. Mijn keus is dus:
Janmaat, tot ziens!
Ja maar zit er een Noor die daar nu de trainer is en als die wil dat hij komt dan is het zo. 3.5 miljoen is echt veel geld voor zo`n speler maar dat bedrag kan je de selectie goed aanvullen maar zijn zulke spelers nog beschikbaar?????
0
Vrijdag 18 juli 2008 om 14:51 uur

Karel

KKH - kalekophagenees schreef:

Laat die Wetzel zich maar bezig houden met het trainen van het eerste en zorgen dat we er in blijven! Let op zometeen schrijft ie iets wat beledigend bij een speler of staf van fc Den Haag overkomt en we zitten weer een jaar met onenigheden binnen de spelersgroep! Opged blijf bij je leest Wetzel en dat is niet beledigend bedoeld! Je ben trainer moet een elftal zien te vormen en te trainen en dat is je hoofd taak.
Schoenmaker had toch ook een column toen ie trainer was van Den Haag toendertijd? Wat is er nou op tegen dat de man zijn mening geeft in een krantje wat de lokale bevolking (lees Haagse bevolking) leest. Niks mis mee toch, altijd leuk om de mening van de trainer te horen/lezen.
0
Donderdag 17 juli 2008 om 21:22 uur

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

Wetzel vaste gast in de krant Zuidwestnieuws


André Wetzel, hoofdcoach en technisch verantwoordelijke bij FC Den Haag, wordt met ingang van het eredivisieseizoen vaste gast in de krant Zuidwestnieuws die in dat deel van Den Haag wordt bezorgd Op de reguliere FCDH-pagina gaat Wetzel een column verzorgen waarin hij onder meer zijn visie geeft op de laatst gespeelde uitwedstrijd en het komend thuisduel


Laat die Wetzel zich maar bezig houden met het trainen van het eerste en zorgen dat we er in blijven! Let op zometeen schrijft ie iets wat beledigend bij een speler of staf van fc Den Haag overkomt en we zitten weer een jaar met onenigheden binnen de spelersgroep! Opged blijf bij je leest Wetzel en dat is niet beledigend bedoeld! Je ben trainer moet een elftal zien te vormen en te trainen en dat is je hoofd taak.
0
Donderdag 17 juli 2008 om 20:37 uur

Delft

bolke schreef:

wie ?
Griek Pangalis op proef bij ADO
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft tot en met zaterdag Alex Pangalis uit Griekenland op proef.
De 20-jarige centrale verdediger staat bij Panathinaikos onder contact. Alex Pangalis was anderhalve week geleden op stage bij RBC Roosendaal. In Brabant kon de verdediger de technische staf niet overtuigen. Trainer Rob Meppelink stuurde de Griek na één training alweer weg.

Nou als het niks is voor Rbc dan wel wat voor ons???
0
Woensdag 16 juli 2008 om 23:35 uur

Advertentie

Haagsesjaak

Delft schreef:

Den Ouden kiest voor De Graafschap. Lijkt mij een goed plan dat wij dan Thiebaut van MVV gaan proberen te halen. 
Jammer joh, die zit met z`n gedachten ergens anders!!

Exclusief: Thiebaut hoopt op NAC Breda!
Gunter Thiebaut was vorig seizoen een sensatie in de Jupiler League. De aanvaller van MVV scoorde er lustig op los. Uiteindelijk stokte de teller bij 22 competitiedoelpunten. Volgens de 31-jarige Belg dingen De Graafschap en NAC Breda naar zijn diensten. "Ik ben al bij NAC wezen kijken."
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom De selectie van MVV had vandaag een teambuildingdag. De Maastrichtenaren waren te vinden op motorische vierwielers en schoten elkaar af met verfpistolen. Na afloop van de dag sprak Goal.com met de aanvaller.

Gevraagd naar zijn toekomst geeft Thiebaut openheid van zaken. "De Graafschap en NAC zijn zeer geïnteresseerd," aldus de topschutter. "Maar het aanbod van De Graafschap was simpelweg te laag. Ik ben 31 jaar, heb het prima naar mijn zin bij MVV, dus als ik vertrek moet daar wel wat tegenover staan."

Daarnaast weet Thiebaut niet of hij bij ‘De Superboeren’ wel tot zijn recht komt. "Die club speelt volgend seizoen onderin de Eredivisie. Dat is niet ideaal voor een spits," meent Thiebaut, die bij een eventuele overgang naar de Vijverberg zou moeten verhuizen. "Momenteel woon ik nog in Brussel, dus ook wat dat betreft moet het aanbod goed zijn."

De trainer die hem vorig seizoen naar MVV haalde, Robert Maaskant, is sinds dit seizoen trainer van NAC. Een reünie lijkt voor de hand liggend. Thiebaut: "Maaskant heeft me deze week nog gezegd dat NAC inderdaad interesse heeft, maar er moet daar eerst iemand vertrekken."

Thiebaut heeft zich zelfs al georiënteerd op de club uit Breda. "Ik ben wezen kijken bij de club. Dat was een prima bezoek, maar tot nog toe is er nog niets concreet. Het voordeel is dat de trainer me kent en weet wat mijn kwaliteiten zijn. Bovendien ligt NAC net over de Belgische grens."

"Het is lastig," gaat hij verder over een transfer. "Een overgang hangt van zoveel verschillende facetten af. Ik ben nu 31. De tijd dat ik alleen voor mijn carrière koos ligt een beetje achter me. Financieel moet er ook wat tegenover staan, want om bij MVV te blijven is zeker geen straf. Die club speelt volgend jaar mee om de titel. Daarnaast wil ik graag in Brussel blijven wonen."

Toch wil de spits snel duidelijkheid. “Het is zó belangrijk om de voorbereiding mee te maken. Het is me eerder overkomen dat ik eind augustus binnen kwam bij een elftal dat goed liep. Dat is gewoon geen leuke start."

Clubs die de aanvaller willen verleiden zullen financieel toch wat meer op tafel moeten leggen dan het aanbod van De Graafschap. Lachend: "Duidelijk is dat Ajax, Feyenoord en PSV me sowieso niet kunnen betalen
0
Woensdag 16 juli 2008 om 18:41 uur

<FCDH>

DE AANLOOP: Versterkingen en strijdlust moeten ADO in Eredivisie houden
De selectie van ADO Den Haag kent veel ervaren spelers. Richard Knopper (Ajax, SC Heerenveen, Vitesse), Yuri Cornelisse (o.a FC Groningen en NAC Breda) en Pascal Bosschaart (FC Utrecht en Feyenoord) hebben niet de minste namen op hun CV staan. Om over Rick Hoogendorp en Hans van de Haar nog maar te zwijgen.
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom Je zou dus kunnen stellen dat de ploeg van André Wetzel zich zou moeten kunnen handhaven in de Eredivisie komend seizoen. De andere kant van het verhaal is echter dat ADO het afgelopen seizoen met diezelfde ervaren krachten maar nèt aan promotie wist af te dwingen. In de eerste helft van het seizoen bungelden de Hagenaren zelfs onderaan de Jupiler League.

"Het zal keihard knokken worden om onszelf veilig te spelen," merkte trainer André Wetzel terecht op na de oefenwedstrijd tegen Telstar (eindstand 1-1).

ADO legde tot nog toe Mitchell Piqué (Excelsior), Ekrem Kahya, Karim Soltani (beiden VVV-Venlo), Tim de Meersman (FC Eindhoven), Robin Faber (Vitesse) en Gino Coutinho (FC Den Bosch – op amateurbasis) vast.

"Toch zullen meer versterkingen noodzakelijk zijn, en dan vooral voor- en achterin het elftal," aldus de van VVV-Venlo afkomstige oefenmeester.

En daar heeft hij gelijk in. Ook tegen Telstar werd duidelijk dat teveel 100%-kansen onbenut bleven en dat een centrale verdediger erbij geen overbodige luxe zal zijn. Eén van de sterspelers in Den Haag is de pas 18-jarige rechtsback Darryl Janmaat.

Het supertalent heeft een prima seizoen achter de rug en staat meteen in de belangstelling van, in ieder geval, SC Heerenveen. "De belangstelling van de Friezen is concreet. Er wordt onderhandeld," weet Janmaat zelf te vertellen in de catacomben van amateurvereniging HVV Laakkwartier.

In het geval dat ook Janmaat vertrekt, rest Wetzel nog een opdracht: het vinden van een geschikte rechtsback!

(Stan van den Steenhoven/Goal.com)0
Woensdag 16 juli 2008 om 14:39 uur

Schilder niets voor ons?

FC Den Haag! schreef:

Volgens het AD gaat Wetzel proberen om Milic (spits) en Horvath (verdediger) te contracteren!

Verdonck niet en Moens ook niet. De twee keepers die op proef zijn waarschijnlijk ook niet al gaat Wetzel daarover nog in gesprek met Rene Stam.
Acht Ajacieden mogen vertrekken uit Amsterdam
Door David Kuipers
Dinsdag, 15 juli 2008, 21:42

de clubleiding van Ajax heeft acht spelers verteld dat ze mogen vertrekken uit Amsterdam. Albert Luque, Michael Krohn-Dehli, Edgar Manucharyan, Robbert Schilder, Nicolea Mitea, Leonardo, Mitchell Donald en Vurnon Anita kunnen uitzien naar een nieuwe werkgever, zo meldt het AD.

Alleen Donald en Anita is te verstaan gegeven dat ze niet definitief hoeven te vertrekken. De talenten uit de eigen jeugd mogen verhuurd worden. De nieuwe trainer Marco van Basten begon maandag met een groep van meer dan dertig man aan de voorbereiding. Dat moeten er volgens hem 24 worden.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 08:18 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Horvath en Milic overtuigen Wetzel
De proefspelers Csaba Horvath en Bogdan Milic hebben een goede indruk op André Wetzel achtergelaten. De Haagse trainer wil in gesprek met de zaakwaarnemers.

Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 16 juli 2008 om 01:55 uur

DH JOSTIE

ADO geeft Voskamp op
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag gaat voor dit seizoen geen pogingen meer doen om Johan Voskamp (23) in te lijven.
De Hagenaars hebben tweemaal een bod uitgebracht op de aanvaller die nog een contract heeft voor een jaar bij Excelsior.

De Rotterdammers schoven echter ook het laatste bod, naar verluidt zo`n anderhalve ton, terzijde en laten de Westlander die zelf ook graag naar ADO Den Haag wilde, niet gaan. "We gaan hem nu in de winterstop proberen te strikken voor volgend seizoen," aldus André Wetzel.

De Residentieclub richt zijn pijlen nu op anderen. De jongste dagen testte de club vijf proefspelers, onder wie aanvaller Bogdan Milic (20). De 195 centimeters lange Montenegrijn trainde al twee dagen mee en voetbalde gisteravond mee in het oefenduel met Telstar. Op het knusse terrein van Laakkwartier, waar net als zaterdag weer veel belangstellenden (1-1) kwamen, maakte Milic een dusdanige indruk dat trainer André Wetzel komende dagen met zijn zaakwaarnemer Wessel Wezenberg rond de tafel gaat. Of er een contract uitrolt, is echter nog de vraag. "Een jongen met veel potentie," aldus Wetzel. "Daar gaan we serieus over nadenken."

Hetzelfde geldt voor Csaba Horváth. De Slowaakse centrumverdediger is aangeboden door Tscheu La Ling die gisteren aanwezig was bij Laakkwartier. Wetzel: "Heel even zette ik wat vraagtekens bij zijn opbouwende kwaliteiten, maar deze jongen is verdedigend sterk in de lucht, op de grond en heeft uitstraling."

Ook met Ling gaat Wetzel in gesprek. Het is opvallend dat ADO Den Haag de deur openzet voor Ling. De ex-prof was in het jaar van de degradatie (2006-2007) nadrukkelijk in beeld, voerde een aantal gesprekken over spelers maar kreeg nul op rekest bij de toenmalige beleidsbepalers én technische staf. De nieuwe bezems die in Fore- en Zuiderpark schoonvegen staan wel open voor de markante zakenman.

Over Milos Volesak, een Slowaakse doelman die tegen de Noord-Hollanders de eerste helft keepte, heeft Wetzel zijn twijfels. "Ik moet over hem nog een goed gesprek hebben met René Stam," aldus Wetzel. Hij zag geen toekomst bij ADO voor RC Genk-verdediger Sven Verdonck en de Hongaarse doelman Kemenes Szabolos, die na rust in actie kwam.

Wetzel sluit niet uit dat ADO Den Haag de komende periode nog een aantal spelers test. De trainer wil nog drie voetballers die de selectie een flinke kwaliteitsimpuls geven: een aanvaller, een centrumverdediger en een doelman. Over de plek onder de lat: "Oscar Moens komt in ieder geval niet."

Er is haast geboden. Wetzel gunt zichzelf nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. "Ik streef ernaar om de selectie op 1 augustus rond te hebben."

Als ADO Den Haag het komende seizoen niet in het schijnsel van de rode lantaarn wil vertoeven, zal een kwaliteitsinjectie hard nodig zijn. De tweede etappe van de oefencampagne, tegen Telstar, was uiteraard geen graadmeter. De gasten kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een knal in de kruising van Van Heulen (0-1), waarna Hursut Meric pas kort voor tijd gelijkmaakte. "Toch zag ik meer ideeën en beleving dan zaterdag, al waren we ook vaak nog slordig," constateerde Wetzel.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 00:21 uur

Nu online

Twa, GroenGeelHart070, bimboembam, kojak1, Marcie, Edje, Bolskie, JoostJ, Bleek, 070, Langebach2, purnie&pino, RickZ, Rob2002, viarijn, Vane 01, Nees, Bertdijkhuizen, Mr.070, Superjantje, Max, fcdh-denhaag en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26