Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Jupiler League: Vloet niet vervolgd voor dwaze actie Tell-a-Friend print nieuwsartikel


--------------------------------------------------------------------------------
Datum: 26-feb-2008 11:41

Het was een opvallend moment afgelopen vrijdag in de wedstrijd ADO Den Haag – FC Omniworld. ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet (foto) liet in de ontmoeting voetballer Magid Jansen (FC Omniworld) struikelen. De speler wilde een bal ingooien, maar op dat moment werd hij door Vloet gevloerd. Hij lichtte Jansen ‘pootje’.

Voor deze dwaze actie wordt de oefenmeester door de KNVB echter niet vervolgd. Een woordvoerder van de voetbalbond laat in De Telegraaf weten waarom. ‘Arbiter Bossen heeft het moment waargenomen, maar niet gezien dat Vloet zijn been uitstak. Dan mogen wij niet meer sanctioneren.’ (JvE)


0
Dinsdag 26 februari 2008 om 12:56 uur

<FCDH>

Advocaat gaat ADO Den Haag helpen
Uitgegeven: 26 februari 2008 07:16
Laatst gewijzigd: 26 februari 2008 09:57

DEN HAAG - Dick Advocaat gaat op de achtergrond ADO Den Haag helpen. Dat heeft interim-directeur John Arzbach van de Haagse club dinsdag bevestigd.

De voormalige speler van ADO verblijft op dit moment met het Russische Zenit Sint-Petersburg in Nederland. Dinsdagavond speelt de Russische landskampioen tegen de oude club van Advocaat.

"We hebben met Advocaat gesproken en hij is bereid om mee te denken", aldus Arzbach. "Hij krijgt geen functie binnen de club, je moet het meer zien als een vriendendienst, hij wordt een soort ambassadeur van de club."

Connecties

De interim-directeur denkt daarbij bijvoorbeeld aan hulp op technisch gebied en de connecties die de 60-jarige coach heeft. "Hij werkt natuurlijk in een heel groot land en ziet heel veel spelers die hij niet zelf allemaal kan huisvesten bij zijn club."

Advocaat zelf reageerde enthousiast. "ADO is en blijft mijn club en als ze gebruik willen maken van mijn expertise dan ben ik graag bereid die met ze te delen. De club is veel te diep gezonken, maar gelukkig bestaat ADO Den Haag nog nu vorige week het licht op groen ging voor het reddingsplan. Het is zaak om een goede technische organisatie neer te zetten en daarvoor ben ik benaderd", zei de Hagenaar in De Telegraaf van dinsdag.

Afstand

De constructie ADO tussen Advocaat lijkt enigszins op die tussen Ajax en Johan Cruijff. "Ik ga het ook op afstand doen en zal waar nodig advies geven."

De Haagse club gaat proberen nog meer prominenten met een ADO-verleden op die manier aan zich te binden. Advocaat was de eerste die de eerstedivisionist heeft benaderd. De club gaat ook nog met Martin Jol praten.

Nieuwe trainer

Gesprekken met een nieuwe trainer zijn nog niet gevoerd. "Gezien de financiële problemen zijn we daar nog niet aan toegekomen", aldus Arzbach. ADO kampt met een miljoenschuld.

Vorige week stemde de Haagse gemeenteraad in met een reddingsplan, waarin de Rijkswijkse investeerder Mark van der Kallen een grote rol speelt.

zo dus hij wil ook spelers uit rusland bij ons stallen
0
Dinsdag 26 februari 2008 om 10:09 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Zou hardstikke gaaf zijn. v.d. Kallen, Jansen Advocaat en anderen moeten samen optrekken om ADO weer terug te brengen waar het hoort namelijk een stabiele subtopper in de ere. Als dit allemaal werkelijk wordt ben ik de eerste om Jansen mijn complimenten te geven. Als de krachten echt verenigd worden zie ik het zeer positief in.

Gegroet,

een trotse Ooievaar




ik hoorde dit gisteren al iemand zei het tegen mij maar ik kon het niet gelovenb nu is het dus toch waar :)nu nog jol als trainer
0
Dinsdag 26 februari 2008 om 09:41 uur

freekriep

Ik vind het wel een leuk idee van Jansen met Dick Advocaat maar ken Jansen dan beter niet proberen om Martin Jol als trainer te krijgen? Dan heb je ook meteen een goede trainer.

Groeten,
Freek uit Dronten
www.freekadodenhaag.com

0
Dinsdag 26 februari 2008 om 08:57 uur

Frans



ADO strikt DICK ADVOCAAT

Dick Advocaat staat op het punt `ja` te zeggen tegenover het verzoek van ADO Den Haag om de club op de achtergrond te voorzien van technische adviezen. Inmiddels heeft de succesvolle trainer van Zenit Sint-Petersburg, met welke club hij Russisch kampioen werd, een langdurig eerste gesprek gevoerd over de invulling van de afspraak. ,,ADO is en blijft mijn club en als ze gebruik willen maken van mijn expertise dan ben ik graag bereid die met ze te delen. De club is veel te diep gezonken, maar gelukkig bestaat ADO Den Haag nog nu vorige week het licht op groen ging voor het reddingsplan. Het is zaak om een goede technische organisatie neer te zetten en daarvoor ben ik benaderd." 

Vandaar zal Advocaat ook z`n stem laten gelden bij de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer bij ADO Den Haag als opvolger van de vertrekkende Wiljan Vloet. De constructie ADO-Dick Advocaat vertoont veel gelijkenissen met de constructie tussen Ajax en Johan Cruijff, al draagt de legendarisch nummer 14 de technische eindverantwoordelijkheid over wat in Amsterdam gebeurt. ,,Ik ga het ook op afstand doen en zal waar nodig advies geven." 

Opvallend genoeg voerde Advocaat gesprekken met spelersmanager Rob Jansen, die nauw betrokken was bij het ADO Den Haag wat zo in problemen is gekomen. Maar Jansen wil met de nieuwe sterke man Mark van der Kallen - hij zit met een miljoeneninjectie achter de doorstart van ADO - graag opnieuw participeren om de club er bovenop te helpen. Naast een financiële injectie zal Jansen z`n vele contacten in de voetballerij aanboren om de club ook technisch op een hoger plan neer te zetten. Vanuit die rol kwam Jansen bij Advocaat terecht.

,,Ik ken Rob Jansen al heel lang en ook zijn vader, de net overleden Karel Jansen, die geldt als een oer-ADO`er. Het zijn echte ADO-mensen en Rob steekt opnieuw zijn nek uit om wat van de club te maken. Het is tevens een belofte, gedaan aan zijn vader op diens sterfbed. Als ik dan wat kan betekenen voor mijn club dan mag ik daar niet voor weglopen", aldus Advocaat, die nogmaals benadrukt dat het niet om een officiële functie gaat als trainer, directeur, voorzitter of wat anders. ,,Wat niet betekent dat ik me daarom minder betrokken voel bij ADO", aldus Advocaat, die nog een jaar te gaan heeft bij Zenit Sint-Petersburg. ,,Nee, ook daarna zal ik niet officieel bij ADO in dienst treden." 

artikel uit de Telegraaf.

Groeten Frans

0
Maandag 25 februari 2008 om 23:56 uur

Frans

Geen straf voor Wiljan Vloet :

De KNVB zal ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet niet vervolgen voor het opzettelijk laten struikelen van Omniworld-speler Magid Jansen, afgelopen vrijdag. De speler wilde een uitworp nemen, waarbij Vloet hem langs de zijlijn pootje lichtte. ,,Arbiter Bossen heeft het moment waargenomen, maar niet gezien dat Vloet zijn been uitstak. Dan mogen wij niet meer sanctioneren-aldus een woordvoerder KNVB,

Groeten Frans 
0
Maandag 25 februari 2008 om 23:17 uur

Advertentie

Frans

LAATSTE NIEUWS:

DICK ADVOCAAT GAAT ADO DEN HAAG HELPEN !!!

HAGENAAR DICK ADVOCAAT GAAT OP KORTE TERMIJN ADO DEN HAAG HELPEN.
NIET ALS TRAINER OF ALS TECHNISCH DIRECTEUR.
VANDAAG OVEREENGEKOMEN NA GESPREK MET
ROB JANSEN, DIE MET ENKELE ZAKENLUI DE ZAAK
GAAT BEKOSTIGEN.

GROETEN FRANS
0
Maandag 25 februari 2008 om 22:54 uur

langepino

kojak1 schreef:

morgen avond maar effe naar haagse dicky kijken,lijkt me een leuke ploeg.toch een europese tegenstander voor ons.
heb je morgen een cc nodig??ps.kunnen we dickie morgen niet ff overhalen om volgend seizoen bij ons op de bank te komen zitten!!ik was een keer bij svv 20jaar geleden toen zat hij ook bij ons op de tribune,toen hadden we hem gesmeekt om bij ons trainer te worden!maar helaas!!!ff later werd hij trainer van het nederlands elftal!
0
Maandag 25 februari 2008 om 21:21 uur

Arendsoog

Ado Den Haag heeft al heel wat hele slechte trainers in dienst gehad. De een bijna nog slechter dan de ander. Misschien is het leuk om via een poll een top 5 samen te stellen welke trainer de meeste schade aan onze club heeft aangericht. Volgens mij is de onbetwiste nummer 1 Frans Adelaar maar hier volgen nog een aantal dramatisch slechte trainers.
Martin van Vianen, Pim van de Meent, Theo Verlangen en Stanley Brard en misschien mogen Cor ver der Hart ook niet vergeten.
0
Maandag 25 februari 2008 om 12:31 uur

Johan

Heb net vernomen dat Alfons Groenendijk in beeld is om trainer te worden bij Den Haag. Hij was er zelf over begonnen..
0
Zondag 24 februari 2008 om 19:47 uur

Nu online

Aad, James, Mr. FC DEN HAAG, hagenees abroad, rien1, Langebach2, Madmax, ADO079, Max, rh_vakm, opper, Haagse Haas, supporter-noord, Superjantje, BLEISWIJK-1, Alexander, groengeelhart28, GroenGeelHart070, pajam, Snorkel, MichelAdamsMatje, carbayon, RickZ, MonkNL, Jacco, DHFC070, Erik070 en 186 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26