Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Frans



ADO strikt DICK ADVOCAAT

Dick Advocaat staat op het punt `ja` te zeggen tegenover het verzoek van ADO Den Haag om de club op de achtergrond te voorzien van technische adviezen. Inmiddels heeft de succesvolle trainer van Zenit Sint-Petersburg, met welke club hij Russisch kampioen werd, een langdurig eerste gesprek gevoerd over de invulling van de afspraak. ,,ADO is en blijft mijn club en als ze gebruik willen maken van mijn expertise dan ben ik graag bereid die met ze te delen. De club is veel te diep gezonken, maar gelukkig bestaat ADO Den Haag nog nu vorige week het licht op groen ging voor het reddingsplan. Het is zaak om een goede technische organisatie neer te zetten en daarvoor ben ik benaderd." 

Vandaar zal Advocaat ook z`n stem laten gelden bij de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer bij ADO Den Haag als opvolger van de vertrekkende Wiljan Vloet. De constructie ADO-Dick Advocaat vertoont veel gelijkenissen met de constructie tussen Ajax en Johan Cruijff, al draagt de legendarisch nummer 14 de technische eindverantwoordelijkheid over wat in Amsterdam gebeurt. ,,Ik ga het ook op afstand doen en zal waar nodig advies geven." 

Opvallend genoeg voerde Advocaat gesprekken met spelersmanager Rob Jansen, die nauw betrokken was bij het ADO Den Haag wat zo in problemen is gekomen. Maar Jansen wil met de nieuwe sterke man Mark van der Kallen - hij zit met een miljoeneninjectie achter de doorstart van ADO - graag opnieuw participeren om de club er bovenop te helpen. Naast een financiële injectie zal Jansen z`n vele contacten in de voetballerij aanboren om de club ook technisch op een hoger plan neer te zetten. Vanuit die rol kwam Jansen bij Advocaat terecht.

,,Ik ken Rob Jansen al heel lang en ook zijn vader, de net overleden Karel Jansen, die geldt als een oer-ADO`er. Het zijn echte ADO-mensen en Rob steekt opnieuw zijn nek uit om wat van de club te maken. Het is tevens een belofte, gedaan aan zijn vader op diens sterfbed. Als ik dan wat kan betekenen voor mijn club dan mag ik daar niet voor weglopen", aldus Advocaat, die nogmaals benadrukt dat het niet om een officiële functie gaat als trainer, directeur, voorzitter of wat anders. ,,Wat niet betekent dat ik me daarom minder betrokken voel bij ADO", aldus Advocaat, die nog een jaar te gaan heeft bij Zenit Sint-Petersburg. ,,Nee, ook daarna zal ik niet officieel bij ADO in dienst treden." 

artikel uit de Telegraaf.

Groeten Frans

0
Maandag 25 februari 2008 om 23:56 uur

Frans

Geen straf voor Wiljan Vloet :

De KNVB zal ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet niet vervolgen voor het opzettelijk laten struikelen van Omniworld-speler Magid Jansen, afgelopen vrijdag. De speler wilde een uitworp nemen, waarbij Vloet hem langs de zijlijn pootje lichtte. ,,Arbiter Bossen heeft het moment waargenomen, maar niet gezien dat Vloet zijn been uitstak. Dan mogen wij niet meer sanctioneren-aldus een woordvoerder KNVB,

Groeten Frans 
0
Maandag 25 februari 2008 om 23:17 uur

Frans

LAATSTE NIEUWS:

DICK ADVOCAAT GAAT ADO DEN HAAG HELPEN !!!

HAGENAAR DICK ADVOCAAT GAAT OP KORTE TERMIJN ADO DEN HAAG HELPEN.
NIET ALS TRAINER OF ALS TECHNISCH DIRECTEUR.
VANDAAG OVEREENGEKOMEN NA GESPREK MET
ROB JANSEN, DIE MET ENKELE ZAKENLUI DE ZAAK
GAAT BEKOSTIGEN.

GROETEN FRANS
0
Maandag 25 februari 2008 om 22:54 uur

langepino

kojak1 schreef:

morgen avond maar effe naar haagse dicky kijken,lijkt me een leuke ploeg.toch een europese tegenstander voor ons.
heb je morgen een cc nodig??ps.kunnen we dickie morgen niet ff overhalen om volgend seizoen bij ons op de bank te komen zitten!!ik was een keer bij svv 20jaar geleden toen zat hij ook bij ons op de tribune,toen hadden we hem gesmeekt om bij ons trainer te worden!maar helaas!!!ff later werd hij trainer van het nederlands elftal!
0
Maandag 25 februari 2008 om 21:21 uur

Arendsoog

Ado Den Haag heeft al heel wat hele slechte trainers in dienst gehad. De een bijna nog slechter dan de ander. Misschien is het leuk om via een poll een top 5 samen te stellen welke trainer de meeste schade aan onze club heeft aangericht. Volgens mij is de onbetwiste nummer 1 Frans Adelaar maar hier volgen nog een aantal dramatisch slechte trainers.
Martin van Vianen, Pim van de Meent, Theo Verlangen en Stanley Brard en misschien mogen Cor ver der Hart ook niet vergeten.
0
Maandag 25 februari 2008 om 12:31 uur

Advertentie

Johan

Heb net vernomen dat Alfons Groenendijk in beeld is om trainer te worden bij Den Haag. Hij was er zelf over begonnen..
0
Zondag 24 februari 2008 om 19:47 uur

Ed

<FCDH> schreef:

ik hoorde ook dat ze minimaal 5 jaar uiterlijk in de jupiler willen blijven eerst rustig een goed team opbouwen  weet jij of dat klop?
Opbouwen?
Hoe kun je momenteel nog een goed team opbouwen dan? Hoe had je je dat dan voorgesteld?
Als er tegenwoordig een voetballer tussenloopt die alleen al tweebenig is, of kan koppen wordt ie al door een of andere k-club als NAC of Sparta weggekocht om daar een paar centen meer te verdienen.
Een jonge profvoetballer anno 2008 wil toch alleen maar zo snel mogelijk cashen? Die gaat niet eerst voor een paar rotcenten hier blijven omdat we een `team moeten opbouwen`?

Je moet goed scouten, goede spelers aantrekken en een goede trainer hebben.

Overigens nog nooit zo`n domme kop gezien als die van Vloet toen er op RTL aan hem werd gevraagd hoe dat nou zat met dat pootje-haken aan de zijlijn.
Wat een domme kop en een nog dommer antwoord. 
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 16:55 uur

kojak1

jongens,we moeten of je nou wil of niet,dit jaar als een verloren jaar beschouwen.we moeten blij zijn dat we nog bestaan.vorige week las ik hier nog heel andere berichten,van we moeten op nieuw beginnen.groot gelijk.misschien nog nc,volgend jaar een andere trainer,een frisse groep die wil en kan voetballen.want laten we eerlijk zijn,zelfs alle teams onder ons hebben een speler die er makkelijk een balletje in kan trappen,maar wij niet.en al die blessures en schorsingen helpen nou ook niet echt,vorige week hosanna,en nou mag je in je handen knijpen met een punt.in deze competitie wint en verliest iedereen van elkaar,dus wij ook.maar beginnen maar op zoek naar een trainer,want van vloet snap ik ook helemaal niks meer van.wij hebben ook een donkere spits in het tweede,fernandez,heeft twee keer een kansje gehad,vond hem best goed,zit nou weer nergens bij,kijk en dat is vloet.
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 10:43 uur

Jager

ADO Den Haag dankt ’die Lange van Zwinkels’
zaterdag 23 februari 2008 - Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Het was schrikken voor Robert Zwinkels bij het ontbijt gistermorgen. Kauwend op een stokbroodje met rosbief brak plotseling zijn kies in tweeën.
„In plaats van een uurtje te rusten, ben ik als een speer naar de tandarts gereden. Daar heeft hij er een soort kunstkies opgezet. Ik voel er niets van en het ziet er best aardig uit.”

Een halve dag na de behandeling beet juist FC Omniworld zijn tanden stuk op de doelman in vorm. Door een formidabel optreden van Zwinkels hield ADO Den Haag een punt over aan de confrontatie met de Almeerders, die vooral op basis van de tweede helft meer verdienden: 1-1. „ADO had vroeger die lange Van Vianen, nu heeft het die Lange van Zwinkels,” grapte Peter Boeve na afloop. De trainer van FC Omniworld, die dicht bij zijn eerste uitoverwinning was, doelde op het moment in de 56ste minuut.

Wilco Krimp had zich als Tomba La Bomba in zijn hoogtijdagen solerend een vrije doortocht richting Zwinkels verschaft. Die wachtte en wachtte. „En dat had hij niet verwacht, denk ik,” draaide Zwinkels na afloop het stukje film terug. „Hij schrok een beetje van mijn houding. Dacht dat ik waarschijnlijk sneller zou reageren.”

Zwinkels plukte de bal daarop weg van de voet van Krimp: wég kans, wég overwinning. In het vervolg zou de keeper uit Kwintsheul nog twee inzetten van invaller Reginald Faria onschadelijk maken. „We hadden geluk en we hadden Robert,” bekende ADO-trainer Wiljan Vloet.

Eindelijk zou het weer eens over voetbal gaan na de week van de waarheid voor de Haagse profclub die de reddingsplannen publiekelijk ontvouwde. Na gesprekken over hypothecaire leningen, aflossingen en schuldensanering verscheen er licht aan het einde van de tunnel en kon er weer over voetbal worden gepraat. Over opstellingen, tactieken en een periodetitel. Die laatste laat nog even op zich wachten. De zevenklapper tegen MVV (7-0) brengt FC Zwolle voor de vijfde periodetitel op fluweel. Door de remise van gisteravond rest voor ADO Den Haag de strijd om de zesde periodetitel óf een hoge notering in de eindrangschikking.

Ten opzichte van het duel in Deventer een kleine week geleden wijzigde Wiljan Vloet zijn beginopstelling op vier plaatsen, waarvan drie noodgedwongen. Pascal Bosschaart en Lex Immers waren geschorst. Het tweetal werd vervangen door Roel Stoffels en Hans van de Haar (terug van een schorsing). De geblesseerde Mimoun El Kadi werd vervangen door Richard Knopper die in de eerste helft een soepel ééntweetje met Meric had moeten verzilveren.

Anders dan in Deventer begon Geoffrey Knijnenburg daar waar hij zo ongeveer de hele eerste helft van het seizoen startte: op de bank. Op drie invalbeurten volgde twee keer een basisplaats, maar vooral zijn fletse uitvoering tegen Go Ahead werd hem aangerekend door Vloet die (opnieuw) koos voor Wesley Verhoek.

De grillige vleugelaanvaller had zijn basisverkiezing meteen kunnen rechtvaardigen met een goal in de eerste minuut, maar zijn uithaal verdween in de handen van FC Omniworld-sluitpost Zegers. Verhoek mocht na ruim een half uur de handen toch ten hemel heffen nadat hij een hoge school-aanval via Rankovic, Knopper en Meric koppend tot 1-1 had gepromoveerd. Twintig minuten eerder was FC Omniworld vrij onverwacht aan de leiding gekomen via Diangi Matusiwa. Veel geluk had ADO Den Haag niet. Nog voor de thee kon worden geserveerd zaten twee ADO-spelers al in de kleedkamer: Yuri Cornelisse (26ste minuut) met rugklachten, Daryl Janmaat (41ste) met liesproblemen.

Het vele gewissel bracht de formatie van Vloet in de tweede helft helemaal uit evenwicht. Het middenveld, waar Knopper te veel meters moest maken, was een gapend gat geworden. FC Omniworld mocht sprankelen en spelen, maar vergat zich te belonen.

0
Zaterdag 23 februari 2008 om 08:47 uur

Haagse Roel

Aad02 schreef:

Stelletje lamlendige dwijlen. Ik ben weer ff 6 dagen helemaal klaar met deze goverdomde vaatdoeken.

Vloet, ben blij dat je oprot. ook jij stel eigenlijk helemaal niets voor
Dat bedoel ik dus.............Mooi gesproken, volgend seizoen maar weer eens proberen met een jonge , gretige groep !!!!! met een begroting van 5 a 6 miljoen kan je in de Jupiler makkelijk kampioen worden mits je de juiste spelers haalt....zie mijn vorige post.......Juiste trainer, goeie scouting
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 01:04 uur

Nu online

carbayon, Ado Vakkie S, TheMariner, Bastiano, keesvld en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25