Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

`Fabio Caracciolo maakt zijn goals voortaan voor ADO` Tell-a-Friend print nieuwsartikel


--------------------------------------------------------------------------------
Home > Nieuws > Voetbalnieuws - Datum: 20-aug-2008 09:45

Het lijkt erop dat Fabio Caracciolo FC Eindhoven nog voor het eind van de transferperiode verruilt voor ADO Den Haag. De 23-jarige spits is zelf al rond met de Residentieclub. Hoewel FC Eindhoven nog wat tegenstrubbelt, is de verwachting dat de overgang van de Belg spoedig rondkomt. Vorig seizoen maakte Caracciolo zeventien goals in 36 wedstrijden, wat de interesse van ADO-trainer André Wetzel wekte. (KVN)

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 10:59 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel boos op Eindhoven
ADO-trainer Andre Wetzel is ontstemd over de houding van Eindhoven. De Brabantse club wil aanvaller Fabio Caracciolo niet naar de Residentie laten vertrekken.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 10:03 uur

FC Den Haag!

En een bericht op voetbalzone:

FC Eindhoven heeft ontstemd gereageerd op het bod van ADO Den Haag om topschutter Fabio Caracciolo voor 100.000 euro over te nemen. De spits zelf bereikte weliswaar maandag al wel een akkoord met de Haagse club, maar de Eindhovenaren liggen vooralsnog dwars. "Wij hebben het bod afgeslagen, voor dat bedrag gaan we onze beste speler echt niet verkopen", aldus technisch directeur Hans Smulders.

"De handelswijze van ADO om met Fabio te gaan praten zonder ons daarover in te lichten lijkt nergens op", vervolgt Smulders woensdag zijn relaas in het Eindhovens Dagblad. "ADO brengt eerst Fabio het hoofd op hol, doet dan een niet serieus te nemen bod en vervolgens wordt hun trainer André Wetzel nog eens kwaad op mij dat wij daar niet mee akkoord gaan."

Het is niet de eerste maal dat de Hofstedelingen interesse tonen in de spits, die een aflopend contract heeft. Eind april toonde ADO ook interesse, maar een aanbod bleef toen uit volgens Smulders. "ADO hoopte waarschijnlijk dat FC Eindhoven opgeheven zou worden, zodat ze Fabio gratis konden overnemen. Nu zijn we drie maanden verder, heeft Den Haag allerlei spitsen bekeken en komen ze plots weer bij Fabio uit."

"We hebben met hem de afspraak dat we meewerken aan een transfer als hij zich sportief kan verbeteren, maar daar moet dan wel een fatsoenlijke transfersom tegenover staan. Geen idee of ADO nog met een nieuw bod komt, Wetzel wil niet meer met mij praten." Smulders verwacht overigens dat de interesse in Caracciolo zal toenemen. "Als hij vrijdag nog meespeelt tegen VVV en weer goed presteert, kan hij wellicht het dubbele opleveren van wat ADO nu voor hem wil betalen."

Een optie om de verbintenis te verlengen kon FC Eindhoven in de zomerstop door de financiële problemen niet lichten. Mocht de club alsnog gebruik willen maken van de optie, dan kan de 23-jarige Caracciolo dat blokkeren. "Beide partijen moeten instemmen met het lichten van de optie en Fabio zal door de interesse van ADO nu andere bedragen in zijn hoofd hebben. Om hem te behouden moeten we bekijken of we zijn contract kunnen openbreken en opwaarderen."

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 09:09 uur

DenHaaggg Vakkie G

Caracciolo eist transfer naar ADO Den Haag 

Fabio Caracciolo is kwaad op zijn club FC Eindhoven. De Brabantse formatie wil de Belgische spits niet zomaar naar ADO Den Haag laten gaan. Dit terwijl de eredivisionist wel de gevraagde transfersom heeft geboden.

FC Eindhoven liet eerder aan ADO weten honderdduizend euro te willen ontvangen voor de 23-jarige spits. Trainer André Wetzel van de residentieclub laat in AD Sportwereld weten Caracciolo voor twee seizoenen vast te willen leggen.

"De speler en zijn zaakwaarnemer hebben een afspraak met het bestuur van Eindhoven dat hij voor honderdduizend euro weg mag. Een afspraak is een afspraak. Dan moet Eindhoven nu niet ineens gaan draaien. Fabio is woedend."

Voordat Caracciolo naar Eindhoven overstapte speelde hij zes seizoenen bij MVV en één campagne bij het Belgische KVSK United. Vorig jaar zette de Belg de doelpuntenmachine pas echt aan. Bij FC
Eindhoven was hij goed voor zeventien treffers. Dit jaar staat de teller al op drie.


Bron: Voetbalprimeur.nl

0
Woensdag 20 augustus 2008 om 08:27 uur

<FCDH>

ADO Den Haag doet bod op Caracciolo
ADO Den Haag heeft een bod gedaan op Fabio Caracciolo. ADO laat in een officiële verklaring weten honderdduizend euro te hebben geboden.

Trainer André Wetzel liet al doorschemeren een oogje te hebben op de 24-jarige Belgische spits van FC Eindhoven, die afgelopen vrijdag nog een hattrick produceerde tegen HFC Haarlem. Voordat Caracciolo naar Eindhoven overstapte speelde hij zes seizoenen bij MVV en één campagne bij het Belgische KVSK United.

Vorig jaar zette Caracciolo de doelpuntenmachine pas echt aan. Bij FC Eindhoven was hij goed voor zeventien treffers. Dit jaar staat de teller al op drie. Dinsdag nam ADO Den Haag Ahmed Ammi al over van NAC Breda. De 27-jarige verdediger tekende en contract voor drie seizoenen, met een optie voor nog een jaar.



0
Dinsdag 19 augustus 2008 om 11:16 uur

Ron1

langepino schreef:

misschien is onze ouwe schoenmaker de ideale persoon om te scouten!!
Nee dat schiet op, hou toch op. Toen hij trainer bij ons was, zag je hem al niet bij het amateurvoetbal (in tegenstelling tot Wetzel en Kootwijk) Echt ik heb een hoop respect voor Lex als voetballer en voor het feit dat hij toch twee keer zijn nek heeft uitgestoken, maar als scout, nee.
0
Dinsdag 19 augustus 2008 om 07:20 uur

Advertentie

ik weet het

ADO en NAC dichter bij elkaar inzake Ahmed Ammi (18-08-2008)



ADO Den Haag en NAC Breda komen dichter bij elkaar met betrekking tot een mogelijke overgang van rechtsback Ahmed Ammi (27). Dat liet trainer Andrè Wetzel maandagavond weten aan Sportsignaal Voetbal Magazine.

Tekst: Rob Blankenstein

Andre Wetzel hierover: ‘Er zit in zoverre schot in de zaak, dat wij in financieel opzicht dichter bij elkaar zijn gekomen. Ik hoop, dat wij aan het eind van deze week wellicht kunnen zeggen dat er sprake is van een deal’.

spits

Op de vraag of er verder nog ontwikkelingen zijn op spelersgebied antwoordde de Haagse oefenmeester, dat er ook verregaande besprekingen zijn over een Nederlandse spits en hij hoopt dat er ook in deze zaak aan het einde van de week ‘witte rook’ uit de schoorsteen komt.

De nieuwe spits Bogdan Milic is maandagavond aangekomen in Nederland en zal vanaf dinsdagmorgen mee gaan trainer met de groep.

vier

Voor de vier spelers, die eerder de wacht zijn aangezegd (Hans van de Haar, Mimoun el Kadi, Roel Stoffels en Guyon Fernandez) heeft zich, voor zover Wetzel bekend is, nog geen andere club gemeld.

© Sportsignaal Voetbal Magazine
0
Maandag 18 augustus 2008 om 23:21 uur

hay

ADO Den Haag en NAC Breda komen dichter bij elkaar met betrekking tot een mogelijke overgang van rechtsback Ahmed Ammi (27). Dat liet trainer Andrè Wetzel maandagavond weten aan Sportsignaal Voetbal Magazine.

Andre Wetzel hierover: ‘Er zit in zoverre schot in de zaak, dat wij in financieel opzicht dichter bij elkaar zijn gekomen. Ik hoop, dat wij aan het eind van deze week wellicht kunnen zeggen dat er sprake is van een deal’.

spits

Op de vraag of er verder nog ontwikkelingen zijn op spelersgebied antwoordde de Haagse oefenmeester, dat er ook verregaande besprekingen zijn over een Nederlandse spits en hij hoopt dat er ook in deze zaak aan het einde van de week ‘witte rook’ uit de schoorsteen komt.


Weet iemand wie deze Nederlandse spits kan zijn?
Niet gaan raden en gokken wie het zal zijn gaarne..
0
Maandag 18 augustus 2008 om 23:09 uur

J.P

Wetzel wil Ammi maandag vastleggen
ADO Den Haag-trainer André Wetzel hoopt maandag met de clubleiding van NAC Breda tot een akkoord te komen over de transfer van Ahmed Ammi naar het Forepark. De rechtsback moet in Den Haag de opvolger worden van Darryl Janmaat.

Janmaat vertrok eerder deze maand naar sc Heerenveen. Wetzel ziet in Ammi de ideale versterking voor de defensie, maar de club zal met een hoger bod moeten komen dan de eerder geboden 250.000 euro.

"De leiding van NAC vindt 250.000 euro te weinig. Maar we hebben opnieuw contact, dus moeten we samen op zoek gaan naar een eventuele opening", aldus de oefenmeester tegenover het AD.

NAC Breda vraagt 600.000 euro voor de oud-speler van VVV-Venlo. "Ik wil best wat geld betalen voor een goede aanwinst, maar we moeten wel blijven kijken wat de reële waarde is van Ammi. Ik denk dat de vraagprijs wat te hoog is als je kijkt naar de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit. Het is weliswaar niet mijn geld, maar ik ben er toch graag zuinig mee."

Ammi kwam afgelopen seizoen in het NAC Breda-shirt tot 24 optredens in de hoofdmacht. Mede door de blessures van Kurt Elshot en Rob Penders stond hij regelmatig aan de aftrap. Nu de gehele defensie weer fit is en de club ook Kees Kwakman heeft aangetrokken, lijkt een basisplaats in Breda ver weg voor de Marokkaan.

Bron Voetbalprimeur
0
Maandag 18 augustus 2008 om 11:46 uur

NEWS

Trainer Andre Wetzel van ADO Den Haag was dit weekend in Budapest om een spits aan het werk te zien in de Hongaarse competitie. Deze actie krijgt geen vervolg. Wel komt er weer een doelman op proef en wordt er maandag ook gesproken over Ahmed Ammi.



Andre Wetzel liet Sportsignaal Voetbal Magazine weten, dat hij desbetreffende spits niet heeft afgetest, maar dat de verhouding kwaliteit en het daarbij behorende financiële plaatje de benodigde investering niet rechtvaardigt. Om die reden zal de Haagse BVO verder geen acties ondernemen om tot zaken te komen met de Hongaren.

Waterman

Verder liet Wetzel weten, dat hij nog steeds hoopt op de bij AZ op een zijspoor geraakte doelman Boy Waterman. Toch laat Wetzel, met het oog op de eind van deze maand sluitende transferperiode, weer een doelman op proef komen.

doelman

Het gaat om de 20-jarige Peter Kurucz. De 1 meter 95 lange keeper komt uit voor Tatabanya, de oude club van ex-Feyenoorder Jozef Kiprich. Daarvoor verdedigde Kurucz de kleuren van Ujpest FC.

Ammi

Over Ahmed Ammi van NAC, de beoogde opvolger van rechtsback Daryl Jamaat, heeft Andre Wetzel morgen (maandag) weer overleg met Ernie Stewart, de technisch directeur van de Brabanders. Zoals bekend bestaat er op dit moment nog een aanzienlijk verschil tussen vraagprijs (naar verluidt 600.000 euro) en het bod (naar verluidt 250.000 eur), dat de Hagenaars hebben uitgebracht.
0
Zondag 17 augustus 2008 om 22:04 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 186 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie