Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

AZ wil Jol als opvolger van Van Gaal
Volgens het AD heeft AZ Martin Jol benaderd om bij een vertrek van Louis van Gaal de nieuwe trainer van de Alkmaarders te worden. Ook zijn er geruchten over interesse van West Ham United.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 14 april 2008 om 09:42 uur

<FCDH>

STAND VAN ZAKEN

wetzel was op voetbalinsite net op rtl hij gaat ervan uit dat hij 3 jaar trainer bij den haag wordt?
vd kallen heeft tot dinsdag de deadline om akkoord te bereiken met crediteuren zo niet dan presenteerd de groep braaksma dinsdag martin jol volgens rtl?

net op de nos studio voetbal zegt men dat martin jol in belangstelling staat van az en westham united ?
wat is nu wel waar en wat niet?
0
Zondag 13 april 2008 om 23:25 uur

Hoe dan?

Delft schreef:

Zeg nou eens eerlijk ben jij niet net zo blij als ik als Jol bij Ado tekent.
Op afstand vanuit Engeland, een stroman als trainer. En Ringelensteijn en Jansen blijven dan de macht houden. Jol stapt snel op, nee liever niet. Liever rust in de tent met Wetzel.
0
Zondag 13 april 2008 om 22:55 uur

Kikoman

het gaat niet om de kwaliteit van een trainer. voor de mmeste supporters gaat het om dat (het gevoel) hageees te zijn.maar als je eerlijk bent heeft het nooit tussen Jol en ADO geklikt.
nb: ik snap de reactie van de supporters niet.waarom willen ze Jol hebben terwijl hij liever naar een andere club wil!!!!!!!!!!!!!
0
Zondag 13 april 2008 om 22:12 uur

That's the way it is!

Henk schreef:

Over de miskopen praten we dan maar niet. Vraag maar eens bij Roda en RKC. Ach, doe het eigenlijk maar niet, want dan ben je je droom kwijt.
Kan hij inderdaad beter niet doen.  Men moet Jol niet zo overschatten. Een simpele trainer die ook zo nu en dan zijn ontslag bij een voetbalclub meepakt.
0
Zondag 13 april 2008 om 22:06 uur

Delft

We zijn blij met Wezel als trainer maar Martin moet de eindverantwoorlijkheid krijgen. Hij weet precies wat er wel en wat er niet gehaald moet worden. Het haags amateurvoetbal barst van het talent. Martin is de juiste man om de goede spelers eruit te halen. Momenteel loopt allesnaar sparta Roel dat is ook de realiteit.
0
Zondag 13 april 2008 om 21:23 uur

Cock

<FCDH> schreef:

wetzel heeft nog steeds geen contract bij den haag dus alles kan nog
Dus jij wil graaf Cock Jol als trainer?
0
Zondag 13 april 2008 om 15:23 uur

wim

Chaiat: "Den Haag moet geen probleem zijn"
Volgend seizoen speelt Abdelhali Chaiat bij De Graafschap, maar met zijn doelpunt tegen FC Dordrecht bracht hij FC Volendam een stap dichter bij de titel. De aanvaller verwacht het volgende week af te maken tegen ADO Den Haag.

"Het was een lastige wedstrijd. We kamen er moeilijk doorheen omdat het veld klein werd gemaakt", zegt Chaiat tegenover de camera van RTL. "Maar uiteindelijk hebben we toch terecht gewonnen."

Volgens de 24-jarige buitenspeler speelde de spanning een grote rol in de wedstrijd, die vooral in de eerste helft van een laag niveau was. "Ik denk wel dat er iets van spanning was. De trainer had vooraf nog gezegd dat we moesten genieten en geen spanning. Maar daar hebben we toch last van gehad."

De ploeg uit het vissersdorp kan het volgende week afmaken tegen ADO Den Haag, en volgens de Marokkaan moet dat ook gaan lukken. "Als we gewoon ons eigen spelletje spelen, dan moet ook Den Haag geen probleem zijn."
0
Zaterdag 12 april 2008 om 12:00 uur

Advertentie

Een oudere supporter

gerard schreef:

Hoop onwaarheden!!!!
Die 8 miljoen zijn er niet en hij loopt nu al rond als alleenheerser..... (trainer aanstellen, directeur met een andere mening weggewerkt)
Ado is nog steeds dood totdat de crediteuren akkoord zijn. 
Hij heeft tot nog toe met wat geld alleen het lijk boven de grond gehouden........
Dat is meer dan anderen hebben gedaan. 
En zoals jij beweert heeft hij geen trainer aangesteld, die was al door de club aangesteld, alleen de tegenpartij kwam opeens met Jol (waarvan niet eens zeker was wat hij dan wel wilde doen voor Den Haag) op de proppen. En dat Arzbach weg is, ach so be it. Nieuwe bezems vegen schoon.
0
Zaterdag 12 april 2008 om 11:11 uur

gerard

Algemeen Dagblad schreef:

Analyse - DENNIS JANSEN - Mark van der Kallen verdient meer krediet en respect
DEN HAAG - Hoge bomen vangen veel wind.
Mark van der Kallen was al een hoge boom toen hij in december vorig jaar de voetballerij binnenstapte. Maar nadat de Rijswijkse zakenman acht ton uit zijn portemonnee heeft getrokken om ADO Den Haag van de ondergang te redden, is er inmiddels een storm opgestoken.

Onder zijn argument zat een idealistisch fundament: "De regiofunctie van ADO Den Haag in de Haaglanden mag niet verloren gaan.`` Dat zei hij later toen hij was `ontmaskerd`.

Mark van der Kallen wilde namelijk aanvankelijk anoniem blijven. Dat valt niet mee. In de voetbaljungle stikt het van de nieuwsjagers met camera`s, microfoons en bloknootjes en pennen. De euforie bij ADO en de voetbalminnaars in Den Haag was groot maar kortstondig. De doodzieke patient ADO was gereanimeerd, maar om hem van de intensive care af te krijgen en verder te laten herstellen was een grote, dringende operatie noodzakelijk. Na een onderzoek van UNO, zeg maar de particuliere bedrijfsarts van de voetballerij, konden investeerders zich met hun geldbuidel aanmelden bij de club. In Den Haag bleven twee concrete partijen over: een groep geldschieters rond Lammert Braaksma, en Mark van der Kallen.

Uiteindelijk bleef de Rijswijker over als enige serieuze gegadigde. Samen met de gemeente Den Haag, de Stichting Stadion Ontwikkeling, de raad van commissarissen van de club én de directie werd er een plan in elkaar getimmerd dat met de nodige poeha werd gepresenteerd. De naam van het plan: Memorandum Of Understanding. Van der Kallen die zelf niet bij de persconferentie was, werd bereid gevonden acht tot negen miljoen euro te investeren in ADO Den Haag. Dat geld is nodig om de club gezond te maken, dit én volgend seizoen.

Van der Kallen investeert op voorwaarde dat er gesaneerd wordt én er een crediteurenakkoord komt. De directie was al begonnen met saneren. Een deel van het personeel op kantoor heeft te horen gekregen naar iets anders te moeten uitzien en ook voor elf spelers is ontslag aangevraagd. Een aantal werknemers heeft zelf besloten weg te gaan. Het grootste struikelblok vormt vooralsnog het crediteurenakkoord.

Het voorstel om zeventig procent van de vorderingen in te leveren werd resoluut van tafel geveegd. Drie weken geleden zouden de schuldeisers al akkoord moeten zijn gegaan. De partijen zitten in een impasse.

De voornaamste crediteuren, goed voor twee miljoen euro aan vorderingen, zijn de laatste twee weken enthousiast gemaakt door de groep-Braaksma, die weer op de proppen is gekomen onder een nieuwe naam: het ADO-collectief. In dat collectief zit nu meer mankracht en (dus) meer munten. Ze willen investeren, ze willen de club redden, maar dan wel als Martin Jol het voor het zeggen krijgt.

Dat lijkt een onmogelijk plan. De raad van commissarissen bereikte al een (principe)akkoord met trainer André Wetzel voor de komende drie jaar.

Aanvankelijk deed de directie de onderhandelingen, maar toen er een verschil van inzicht ontstond over het technische beleid, trok directeur John Arzbach zich terug en nam afgelopen week zelfs ontslag.

De kritiek die de zakenman vervolgens over zich heen kreeg, was stevig. Van der Kallen zou een beginnersfout hebben gemaakt door zich als geldschieter te bemoeien met technisch beleid.

Van der Kallen zou Wetzel hebben vastgelegd. Van der Kallen zou Wetzel zelfs op de loonlijst hebben gezet. Van der Kallen zou geen clubliefde hebben en ADO als zijn eigen bv gebruiken. Allemaal klinkklare nonsens.

Mark van der Kallen is toehoorder bij de vergaderingen van de raad van commissarissen waar hij straks twee zetels krijgt. Vermoedelijk dat hij daar af en toe ook iets zegt. Mag hij misschien? Voor acht miljoen?Mark van der Kallen heeft Thieme GrafiMedia Groep tot één van de grootste bespelers op de (internationale) grafimedia markt gemaakt. De Rijswijker is groot geworden door kleine, bijna failliete bedrijven (drukkerijen) op te kopen en gezond te maken. Of hem dat ook met de betaald voetbalclub ADO Den Haag gaat lukken, moet nog blijken. Feit blijft wel dat hij in december vorig jaar de enige was die zijn nek uitstak en zijn knip trok. Hij zorgt er al een paar maanden voor dat heel ADO draaiende blijft door de salarissen te betalen en hij is nog altijd de enige is die straks miljoenen gaat stoppen in ADO Den Haag. Een beetje meer respect en krediet is dan op zijn plaats.

www.ad.nl
Hoop onwaarheden!!!!
Die 8 miljoen zijn er niet en hij loopt nu al rond als alleenheerser..... (trainer aanstellen, directeur met een andere mening weggewerkt)
Ado is nog steeds dood totdat de crediteuren akkoord zijn. 
Hij heeft tot nog toe met wat geld alleen het lijk boven de grond gehouden........
0
Zaterdag 12 april 2008 om 10:52 uur

Nu online

Erwin vm, Marcie, Haraldberg1, LeoH, DHFC070, vakkiel, Aad, Priapus_Rex, James, Mr.070, Max, Sprinkhaan070, KaleHans, Law, Bleek, Kees, viarijn, CrazieD, ADO079, lernst, JvDH, Vak_W, Bertdijkhuizen en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26