Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ed

DHjostie schreef:

3x niets..............................

Goeie keus ook van de trainer om de uitblinkers van de laatste weken Knopper en Hoogendorp op de bank te zetten...... (altijd gezeik he ;-)) 
0
Maandag 10 maart 2008 om 21:54 uur

Aad

Koos schreef:

De lamme helpt de blinde. Is al jaren zo bij onze club. Steeds de verkeerde trainers en spelers aangetrokken of staan we soms in het linkerrijtje van de eredivisie? Een lichtgewicht technisch manager, halfblinde scouts, zwakke trainers, een bejaardenelftal, dat krijg je als daar mensen over beslissen zonder keniis van zaken. Jij denkt in de kortst mogelijke lijnen met je wie betaalt bepaalt. 
Ga dan maar vast op zoek naar de volgende.
Maar stel (ik herhaal: stel) dat je gelijk hebt. Wilde jij dan zeggen "hé van der Kallen, hier met dat geld en verder je kop houden. Dan halen wij even een trainer of manager van onze keuze en moet jij rustig in je boxje afwachten of je je geld nog eens terugkrijgt".

Dat geloof je toch zelf niet. En troost je: Zo werkt het bij geen enkele club. Ook Abramovic bepaalt omdat hij betaalt.
0
Maandag 10 maart 2008 om 16:26 uur

bolke

bolke schreef:

Die komen niet samen, het wordt gewoon wetzel de komende 5 jaar.
Hoewel Northy misschien heb je toch gelijk, zag dit later pas.




’ADO blijft mooie uitdaging’
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Martin Jol heeft ADO Den Haag nog niet helemaal afgezworen. De voormalige trainer/coach van Tottenham Hotspur heeft ook nooit negatief gestaan tegenover een terugkeer naar ADO Den Haag.

Martin Jol. FOTO REUTERS
Mark van der Kallen zei laatst dat hij zich kon voorstellen dat Jol ‘gezien zijn staat van dienst andere voorkeuren zou kunnen hebben dan ADO Den Haag’. „Normaal gesproken is dat natuurlijk ook zo, maar Den Haag heeft voor mij als Hagenaar natuurlijk altijd een aparte plek gehad in mijn hart. Ik speelde in de jeugd bij ADO, later als prof voor FC Den Haag. Ik was trainer van de amateurs. Ik ken de club als geen ander. Dan blijft ADO Den Haag altijd een mooie uitdaging.”

De Rijswijkse zakenman Van der Kallen, die met acht miljoen euro de Haagse voetbalclub wil redden, zei in het interview met deze krant dat hij de komst van Martin Jol niet uitsluit, hoewel intensief gesproken wordt met een andere kandidaat, André Wetzel.

Martin Jol laat weten recent niet benaderd te zijn. „Maar een week of vijf, zes geleden heb ik wel met bepaalde mensen gesproken die goede ideeën hadden. We hebben een avond zitten bomen en ik werd enthousiast. Maar dan wel vanuit het idee dat de plannen breedgedragen zouden worden. Dus mét de gemeente Den Haag erachter, mét het zakenleven erachter. Kortom, met z’n allen de schouders onder. Ja, dan zag ik er iets leuks in. Ik had er een goed gevoel bij, maar dan moeten er wél middelen zijn om ambities te kunnen realiseren. Natuurlijk weet iedereen dat de club terug moet naar af, maar dat zou opgevangen moeten worden door alles en ieder in Den Haag die ADO een warm hart toedraagt. Is dat niet aan de orde, ja, dan zit er geen muziek in.”

De interesse voor een terugkeer van Martin Jol kwam van de groep-Lammert Braaksma die lange tijd in de markt was als investeerder van ADO Den Haag. Twee weken voordat de noodlijdende club in zee ging met zakenman Mark van der Kallen om met hem een reddingsplan te ontvouwen, haakte de groepBraaksma af. De groep bestond verder uit onder anderen Kees Punt, Sasker de Boer, Marc Schaling en eerder ook Rob Jansen

het ad
0
Maandag 10 maart 2008 om 07:01 uur

dirk

Beste meneer Vloet schreef:

Van harte gefeliciteerd met de overwinning tegen Apeldoorn. De wissel van Rick bleek een goeie zet te zijn. Heb geen verstand van tactiek en systemen en zo. Ga ik ook niets over opmerken of over vragen. Wat ik mij al een tijdje zit af te vragen is hoe het komt dat zoveel spelers zo`n slechte balbeheersing hebben. Dat was met name in de 1e helft heel duidelijk zichtbaar; * ballen die van de voet afspringen, * de bal achter een medespeler plaatsen, * de bal gewoon bij een tegenstander inleveren terwijl er genoeg tijd was om te richten, * de bal met onvoldoende snelheid inspelen (ziekenhuisballetjes), * en ga zo maar door. Daarnaast valt het op dat de achterhoedespelers heel lang moeten nadenken waar ze de bal heen moeten spelen. Niemand loopt zich vrij en dan wordt de bal weer naar voren gerost. Het middenveld wordt overgeslagen en de voorhoede kan er weinig mee. Dit gaat de hele wedstrijd zo door. Mijn vraag is: wordt er ook op techniek getraind ?
Hoe kan een trainer die zelf nooit op niveau heeft gevoetbald zijn spelers op techniek laten trainen?
 
0
Zondag 9 maart 2008 om 14:33 uur

Delft

marcellino schreef:

ik heb ook niet gezegd dat we als vrienden door een deur moeten n zie ze liever ook geen kampioen worden.
ook ik heb vaak tegenover hun gestaan 

maar dit gaat op de lange duur niet in ons voordeel werken,en als jij dan vindt dat ze ook maar mogen verliezen in champions of uefa sla je de plank volledig mis,laat ze dan maar de finale hallen veel punten vergaren en in de finale op hun bek gaan.

en als je cruyff een wezel vindt vaag ik mij toch af of je wel liefhebber bent van voetbal want na pele is het toch de grootste voetballer die de wereld heeft gebracht.

nogmaals wij moeten helemaal niet bezig zijn met ajax ze lachen zich rot daar wat voor recht van spreken hebben wij middenmood eerste divisie
hoe we ook hopen dat ze vaker op hun bek gaan dan dat ze winnen .


En laten we niet terug omen op het honk incident,toen ik nog deel was van de harde kern hebben we dingen gedaan die vele malen erger waren we zullen nooit vrienden worden maar draf ook niet door

Marcellino jij begrijpt best wat ik bedoel. Begrijp jou punt ook wel. De laatste jaren hebben ze meer punten verspeeld dan voor Nederland binnen gehaald. Psv en Az (tot vorig seizoen) hebben het een stuk beter gedaan. JC was een geweldige voetballer en een goede trainer. Ok dan is die geen wezel maar wel een cynische oude man geworden waar ze zelf bij ajaks niet blij mee hoeven zijn. Laat die fontein maar bij ons komen en met Aegon voor ons ook zo`n megadeal sluiten. Kunnen wij misschien ook eens verder gaan kijken dan staart ere of de bierliga.

Eerst maar eens met die crediteuren rond zien te komen en de 4e of 5e plaats pakken zodat we nacompetitie kunnen spelen.  Hopelijk komt Wetzel volgend jaar lijkt mij een meer dan volwaardige vervanger van Vloet.
0
Zondag 9 maart 2008 om 12:19 uur

kojak1

Drama schreef:

Leuk stuk om te lezen van van der kallen in het AD
heb geen adhc hier in leiden,en op de internet site kon ik het niet vinden.was hij positief over de trainer,of is hij opgedrongen zoals hier af en toe gezegd word.
0
Donderdag 6 maart 2008 om 10:23 uur

<FCDH>

André Wetzel mogelijk trainer ADO Den Haag

05-03-08 08:55 Tell a friend


DEN HAAG - Voetbaltrainer André Wetzel lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om bij ADO Den Haag trainer Wiljan Vloet op te volgen.

Vloet verlaat aan het einde van dit seizoen de Haagse club. Op dit moment is de Hagenaar Wetzel trainer van VVV in Venlo, waarmee hij afgelopen jaar naar de eredivisie promoveerde. Voormalig FC Den Haag-speler Wetzel ziet een eventuele komst naar ADO Den Haag als een uitdaging, zei hij voor het Radio 1 Journaal.

ADO Den Haag en Wetzel hebben afgelopen zondag voor het eerst officieel met elkaar gesproken. 

tv west
0
Woensdag 5 maart 2008 om 10:19 uur

Advertentie

ADO voor altijd

Ik vind dat we nu een sopmoeten houden met het gehakketak op het verleden ten opzichte van enkele personen al hebben ze fouten gemaakt, latn we het nu op de toekomst houden en hoe meer geldschieters hoe beter. Wel zal er een ijzersterke RvC moeten komen (als is dat voor mij niet nodig, een dagelijks bestuur met sterke mannen is voldoende en scheelt weer geld) Ook zal er een goed toezicht moeten komen op de geldschietrs door een ijzersterk persoon die het lef heeft om desnoods geldschieters te verwijderen. 
Ik ben blij met Andre Wetzek , ik heb hem meegemaakt bij RVC als trainer (als die lul van een Wotte maar niet meekomt)
Verder mogen er van diverse spelers aan het eind vertrekken, Knijnenburg, vd Haar (kopsterke spits in de plaats) Verhoek (kan alleen maar naar de grond kijken tijdens de spurten met de bal en een stiftje is totaal onbekend) Hoogendorp moet stoppen is nergens meer.  Rankovic he je niet veel meer aan, Riedewald ook niet  zoals stoffels Victoria gelijk wegdoen en over coster me twijfels. Ook Rijaard en Texiera is over en sluiten en postma (goeie keeper) maar heeft bij ADO verpest.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 23:40 uur

JP

Nee ben geen azijnzeiker en laat ik allereerst zeggen dat ik blij zijn dat het sportief de goede kant op gaat. En dat alle geluiden van een failliesement voorgoed naar het land der fabbeltjes kan worden verwezen.

Maar de nieuwe zet van Jansen is er 1-tje van voorspelbaar politieke netheid.

Wetzel is een zeer goed vriendje van Rob Jansen,..Wetzel was ooit trainer bij voetbalclub VCS en wie volgde Wetzel op,.........Rob Jansen. Ons kent ons zeg maar,.........!

Vriend Wetzel die nota bene als een van eerste zou bevestigen dat er binnen de organisatie mogelijke gokschandaaltjes zouden plaatsvinden. Diezelfde Wetzel wordt nu met open armen ontvangen.

Oke de poppetjes veranderen,..maar voor de duidelijkheid de regie is nog steeds in handen van Rob Jansen en vriend 4 live Ringel. Wereldkampioenschappen rookgordijnen ophangen en de burger een zoethoudertje voorhouden. Jol MAG niet komen,..van wie niet,....van Jansen NIET en Ringel NIET. Nu niet, straks niet, Never nooit niet.

Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom niet???

Nou Martin weet gewoon teveel,..te veel hoe het vooral mis is gegaan op alle mogelijke fronten binnen de club,...en dat is zeer zacht uitgedrukt. Het is buitengewoon netjes te noemen dat Martin niet zegt waar het op staat en wat er vooral mis is met de club en met name de poppetjes die helaas nog steeds de dienst uitmaken.

Kwestie van tijd denk ik en hoop ik.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 21:05 uur

Frans

VVV LAAT WETZEL NAAR ADO DEN HAAG GAAN :

André Wetzel kan zich opmaken voor de grootste uitdaging in zijn loopbaan. De komende jaren krijgt de huidige hoofdtrainer van VVV-Venlo de taak van het zieltogende ADO Den Haag weer een club van stand te maken.

Investeerder Mark van der Kallen, die de Haagse club onlangs met een financiële injectie behoedde voor een dreigend faillissement, ziet in Wetzel de ideale opvolger van de vertrekkende Wiljan Vloet. De ondernemer acht de trainer in staat om rust en succes te laten terugkeren bij ADO.

Bovendien meent Van der Kallen dat Wetzel de uitstraling heeft om het imago van de club op te poetsen. De investeerder voerde al enkele gesprekken met de Hagenaar, beide partijen verwachten op korte termijn tot een akkoord te komen. Daarmee zou een lang gekoesterde wens van Wetzel in vervulling gaan.

De 56-jarige trainer, bezig aan zijn tweede seizoen in Venlo, wil graag bijdragen aan de wederopbouw van de club uit zijn woonplaats. Wetzel heeft de concrete belangstelling van ADO gemeld bij technisch directeur Mohammed Allach en voorzitter Hai Berden van VVV, die vorige week in VI al aangaf te zullen meewerken aan een eventueel vertrek van de trainer naar zijn jeugdliefde. De partijen spraken begin deze week nog over de exacte invulling van het contract, maar de bedoeling is dat Wetzel een verbintenis voor vier of vijf seizoenen tekent bij de club uit de Jupiler League.

Zijn toekomstige functie is gebaseerd op het Engelse managersmodel, wat inhoudt dat Wetzel de volledige technische zeggenschap krijgt en verantwoording aflegt aan de Raad van Commissarissen. Hij wil nog geen afstand nemen van het veldwerk, maar is wel van plan zich daarbij te laten assisteren door `een sterke tweede man`. 



0
Dinsdag 4 maart 2008 om 17:59 uur

Nu online

DHFC070, James, Jurriƫn en 116 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24