Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Rob J

nahnah schreef:

wat is dit nou weer voor kk bericht? wedden dat ie niet komt en geen een van de gewenste trainers ook niet(de mos, jol, wetzel). zal wel weer een type andre hoekstra worden pffff.
Niet zeuren ik zorg voor een trainer en heb ook nog een paar spelers hoor. Heb liever niet dat Frank zich daarmee bemoeit
0
Donderdag 13 maart 2008 om 15:05 uur

kees

ADO zet Wetzel in de wachtkamer
Geschreven door O3
Geplaatst op 12-03-08
ADO Den Haag is bijna klaar met het maken van een profielschets voor de nieuwe trainer. Hoewel zakenman Mark van der Kallen, die de club van de ondergang redde, op persoonlijke titel al sprak met trainer Andre Wetzel van VVV, is er namens de club nog met geen enkele kandidaat gesproken.


Peter Hofstede, technisch manager van ADO, is deze week nog bezig met de afronding van het plaatje voor volgend seizoen. Daar staat onder meer een profiel voor de trainer die Wiljan Vloet moet gaan opvolgen. Maandag bespreekt algemeen directeur ad-interim John Arzbach, deze plannen met de raad van commissarissen, die zich hierover mag uitspreken.

Arzbach: ´Dat is de normale gang van zaken en ik heb de met rvc ook afgesproken deze procedure te blijven volgen. Het is nu misschien iets anders gegaan, maar dat maakt op zich niet zoveel uit. Uiteindelijk hebben wij als club per slot van rekening ook nog een stem. Of Wetzel in het plaatje past? Dat moet blijken uit de profielschets.´

Van der Kallen: `De benoeming van de nieuwe trainer is een zaak van de raad van commissarissen, ik wil me daar in het openbaar niet over uitlaten. Het klopt wel dat ik op persoonlijke titel heb gesproken met Andre Wetzel. Naar mijn mening moet de club op zoek naar een goede trainer met een Haagse signatuur. Wetzel past in dat plaatje. Maar het is niet zo dat zijn komst een voorwaarde is voor mijn financiële steun. De verdere onderdalingen zijn een zaak van ADO Den Haag.

Bron: VI
0
Donderdag 13 maart 2008 om 14:07 uur

Aad

Zie stukje van @FCDH

Alle bespiegelingen hier over welke trainer, de motivaties van van der Kallen en de waarde van welke speler dan ook: Het is voorlopig nog luchtfietserij.
Zolang er geen crediteurenakkoord is (en ik ben bang dat dat er niet komt) zit de strop nog om de nek van ADO en zal er zowel van ADO-zijde uit als (bij voorbeeld) van de zijde van een trainer of speler geen enkele actie richting nieuwe seizoen worden genomen.
Het worden nog een paar spannende dagen.

0
Woensdag 12 maart 2008 om 14:13 uur

<FCDH>

Spanning stijgt bij FC Den Haag
EINDHOVEN/DEN HAAG - FC Den Haag zit in de roerigste periode van zijn bestaan. Het dreigende faillissement is nog altijd niet afgewend en een ticket voor de nacompetitie is nog lang niet binnen.

De spanning stijgt bij FC Den Haag, zowel op als buiten het veld. In sportief opzicht bewees de brigade van trainer Wiljan Vloet zichzelf met de 0-0 in en tegen Eindhoven een slechte dienst. „We hebben geen ploeg die zo maar eventjes wint,” sloeg aanvoerder Virgilio Teixeira de spijker op de kop.

FC Den Haag kon in de troosteloze ambiance van het Jan Louwers Stadion tegenstander Eindhoven, dat de meeste verliespunten heeft in de eerste divisie, niet de baas, ondanks het betere spel. De deur bleef na afloop lang dicht. „Het is duidelijk dat de trainer niet tevreden was. We hadden ook gewoon moeten winnen. En al was ons veldspel niet best, we hebben daar de kansen voor gekregen,” aldus Teixeira.

Na afloop bleek MVV verloren te hebben van Helmond Sport (0-1) en RKC Waalwijk van Stormvogels/Telstar (2-0). Daardoor moet FC Den Haag in de zesde periode even pas op de plaats maken en liggen in de competitie Helmond Sport en MVV op de loer voor de vervangende periode.

Het is duidelijk: een ticket voor de nacompetitie ligt niet zomaar klaar voor FC Den Haag. De zaken zien er alsvolgt uit. RKC Waalwijk (61 punten), FC Volendam (59), FC Zwolle (59) en FC Den Bosch (57) hebben alle een periodetitel, net als Go Ahead Eagles dat op de achtste plaats staat. Als de zesde periodekampioen niet uit de eerste acht clubs van de eerste divisie komt, komen er drie clubs in beeld voor twee nacompetitieplekken: FC Den Haag (51 punten), Helmond Sport (50) en MVV (49). Er zijn nog zes wedstrijden te gaan. FC Den Haag speelt driemaal thuis, Haarlem, RKC Waalwijk en, op de laatste speeldag, FC Volendam. Op vreemd terrein treft de club FC Emmen (zondag), Cambuur Leeuwarden en Fortuna Sittard. „Normaal mag het niet meer mis gaan, maar wat is normaal? De strijd is nog niet gestreden. We zullen vol aan de bak moeten,” aldus Teixeira die sinds twee wedstrijden weer deel uitmaakt van de basiself van Wiljan Vloet. De geroutineerde centrumverdediger keerde terug tegen AGOVV. „Nacompetitie moet natuurlijk haalbaar zijn, maar we moeten niet met die ranglijst bezig zijn, maar gewoon van wedstrijd tot wedstrijd leven.”

Ook buiten het veld stijgt de spanning bij FC Den Haag. Voordat het reddingsplan ten uitvoer kan worden gebracht, moet er een crediteurenakkoord worden bereikt. De schuldeisers is gevraagd zeventig procent van hun vordering kwijt te schelden en ze moeten voor vrijdag 15 maart een beslissing hebben genomen. Vooral de sponsors onder de schuldeisers van FC Den Haag zitten met het verzoek in hun maag. Ze willen hun geld en tegelijkertijd gruwelen ze van het idee om degene te zijn die ‘nee’ zegt tegen het voorgekookte akkoord waardoor FC Den Haag surseance van betaling zou moeten aanvragen. Het groepje onder leiding van William de Wit (De Wit Automotive) en René Baggerman (Bex Beveiliging) heeft een externe adviseur in de arm genomen. „We willen ons zo goed mogelijk laten informeren, laat dat duidelijk zijn,” zegt Baggerman die niet verwacht dat er voor 15 maart een beslissing is genomen. „Ik verwacht dat we meer tijd nodig hebben. TRIP Advocaten, van wie we de brief hebben gekregen, schrijft dat de club alleen gered is als alle 165 crediteuren akkoord gaan. Anders dreigt er een faillissement voor FC Den Haag. Dan zou men de bal dus bij ons neerleggen en wij verantwoordelijk zijn voor het faillissement van de club als we niet akkoord zouden gaan. Dat zou onterecht zijn.”

Het crediteurenakkoord is dus nog ver weg. De deal is een voorwaarde voor de Rijswijkse zakenman Mark van der Kallen om acht miljoen euro te investeren in de noodlijdende voetbalclub. Baggerman: „Als één van de schuldeisers nee zegt, dan gaat het hele verhaal al niet door. Wij willen onderzoeken hoe andere schuldeisers tegenover het verzoek staan.”

Met FC Den Haag is er geen contact. Baggerman: „Alles gaat via TRIP Advocaten. Toen zij uit de krant vernamen dat we een externe adviseur hadden aangetrokken, kregen we een mailtje met de mededeling dat we ook bij hen informatie konden inwinnen. Ik heb teruggemaild of die info te maken had met een wijziging van het crediteurenakkoord. Dat had het niet. Dan moeten we het dus zelf uitzoeken.”

Bron: www.ad.nl


0
Woensdag 12 maart 2008 om 13:51 uur

Delft.

wahaa schreef:

heyy gooz koster naar psv?

lees dit maar:
http://www.voetbalonline.nl/item?id=648
ciao ciao geen bullshit meer lulle aub
Sorry jongens dit is langs mij heen gegaan. Eerst zou hij naar pisvee gaan nu weer niet. Zit ook geen 24 uur per dag op internet foutje van mij. Ik kijk eerst op de clubside van Ado en dan mocht ik niks te doen hebben kijk ik nog naar ander nieuws. Verbaast mij wel voetbalprimeur beweerde vh weekend dat het al rond was. wellicht toch groenendijk als trainer. wie weet heeft michel gelijk
0
Dinsdag 11 maart 2008 om 23:27 uur

Peter Mink

Voor diegene die het vertrouwen in trainer Vloet een beetje onterecht verloren hebben heb ik de volgende simpele vraag : Hoe wil Vloet straks bij z`n nieuwe werkgever aan het werk gaan : met Ado via de nacompetitie gepromoveerd in 2008 op zijn CV of met Ado geeindigd op de 8e plaats in de Jupiler League op zijn CV ? Met Ado gepromoveerd toch ? Kritiek leveren oke maar laten we a.u.b. niet gaan overdrijven.
0
Maandag 10 maart 2008 om 23:24 uur

kojak1

wat een eikelige trainer is die vloet ook.10minuten voor tijd wisselen en rijaard bijna de hele wedstrijd warm laten lopen.die man leert het ook nooit.wel gewoon die immers opstellen,hoogendorp weer laten zitten.heeft niks geleerd van vrijdag.wat zal ik blij zijn als hij opgelazerd is.zelfs de radio verslaggever sprak er schande van.
0
Maandag 10 maart 2008 om 21:57 uur

Ed

DHjostie schreef:

3x niets..............................

Goeie keus ook van de trainer om de uitblinkers van de laatste weken Knopper en Hoogendorp op de bank te zetten...... (altijd gezeik he ;-)) 
0
Maandag 10 maart 2008 om 21:54 uur

Advertentie

Aad

Koos schreef:

De lamme helpt de blinde. Is al jaren zo bij onze club. Steeds de verkeerde trainers en spelers aangetrokken of staan we soms in het linkerrijtje van de eredivisie? Een lichtgewicht technisch manager, halfblinde scouts, zwakke trainers, een bejaardenelftal, dat krijg je als daar mensen over beslissen zonder keniis van zaken. Jij denkt in de kortst mogelijke lijnen met je wie betaalt bepaalt. 
Ga dan maar vast op zoek naar de volgende.
Maar stel (ik herhaal: stel) dat je gelijk hebt. Wilde jij dan zeggen "hé van der Kallen, hier met dat geld en verder je kop houden. Dan halen wij even een trainer of manager van onze keuze en moet jij rustig in je boxje afwachten of je je geld nog eens terugkrijgt".

Dat geloof je toch zelf niet. En troost je: Zo werkt het bij geen enkele club. Ook Abramovic bepaalt omdat hij betaalt.
0
Maandag 10 maart 2008 om 16:26 uur

bolke

bolke schreef:

Die komen niet samen, het wordt gewoon wetzel de komende 5 jaar.
Hoewel Northy misschien heb je toch gelijk, zag dit later pas.
’ADO blijft mooie uitdaging’
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Martin Jol heeft ADO Den Haag nog niet helemaal afgezworen. De voormalige trainer/coach van Tottenham Hotspur heeft ook nooit negatief gestaan tegenover een terugkeer naar ADO Den Haag.

Martin Jol. FOTO REUTERS
Mark van der Kallen zei laatst dat hij zich kon voorstellen dat Jol ‘gezien zijn staat van dienst andere voorkeuren zou kunnen hebben dan ADO Den Haag’. „Normaal gesproken is dat natuurlijk ook zo, maar Den Haag heeft voor mij als Hagenaar natuurlijk altijd een aparte plek gehad in mijn hart. Ik speelde in de jeugd bij ADO, later als prof voor FC Den Haag. Ik was trainer van de amateurs. Ik ken de club als geen ander. Dan blijft ADO Den Haag altijd een mooie uitdaging.”

De Rijswijkse zakenman Van der Kallen, die met acht miljoen euro de Haagse voetbalclub wil redden, zei in het interview met deze krant dat hij de komst van Martin Jol niet uitsluit, hoewel intensief gesproken wordt met een andere kandidaat, André Wetzel.

Martin Jol laat weten recent niet benaderd te zijn. „Maar een week of vijf, zes geleden heb ik wel met bepaalde mensen gesproken die goede ideeën hadden. We hebben een avond zitten bomen en ik werd enthousiast. Maar dan wel vanuit het idee dat de plannen breedgedragen zouden worden. Dus mét de gemeente Den Haag erachter, mét het zakenleven erachter. Kortom, met z’n allen de schouders onder. Ja, dan zag ik er iets leuks in. Ik had er een goed gevoel bij, maar dan moeten er wél middelen zijn om ambities te kunnen realiseren. Natuurlijk weet iedereen dat de club terug moet naar af, maar dat zou opgevangen moeten worden door alles en ieder in Den Haag die ADO een warm hart toedraagt. Is dat niet aan de orde, ja, dan zit er geen muziek in.”

De interesse voor een terugkeer van Martin Jol kwam van de groep-Lammert Braaksma die lange tijd in de markt was als investeerder van ADO Den Haag. Twee weken voordat de noodlijdende club in zee ging met zakenman Mark van der Kallen om met hem een reddingsplan te ontvouwen, haakte de groepBraaksma af. De groep bestond verder uit onder anderen Kees Punt, Sasker de Boer, Marc Schaling en eerder ook Rob Jansen

het ad
0
Maandag 10 maart 2008 om 07:01 uur

Nu online

Aad en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24