Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Bosschaart geniet weer van speeltijd
In de Euroborg mocht hij sinds lange tijd weer in de basis opdraven. Pascal Bosschaart, bij ADO Den Haag geen eerste keuze op de linksbackpositie, was ondanks het verlies bij FC Groningen (3-0) blij dat hij weer speeltijd kreeg.

Zijn comeback was met de kansloze strijd tegen de koploper van de Eredivisie niet helemaal zoals hij had verwacht. "Maar we hebben dit verlies helemaal aan onszelf te wijten", zegt Bosschaart in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat we in de gehele wedstrijd misschien maar tien keer een bal naar elkaar hebben kunnen spelen."

Toch was er sprake van opluchting bij de verdediger, die al enige tijd op een zijspoor bij ADO zit. "Je verliest van Groningen, maar toch vond ik het leuk om weer te spelen. Je mag weer voetballen en dat doe ik graag. Ik denk dat ik dat ook best wel mag zeggen. Iedereen wil toch spelen? Maar als de trainer de voorkeur geeft aan een ander is dat zijn keuze en moet ik daar mee leven."

Normaal gesproken staat hij in de pikorde achter Mitchell Pique, maar de kleine verdediger is zeker twee weken uitgeschakeld met een blessure. Voor André Wetzel een reden om de komende weken voor een beroep te doen op Bosschaart. Maar eerst volgt een interlandweek. "Persoonlijk heb ik liever geen rust en ga ik het volgende weekeinde meteen weer verder met de competitie. We moeten Groningen vergeten en ons nu richten op Volendam, dat is veel belangrijker. Zo’n kater wil je graag wegpoetsen, zo snel mogelijk."

0
Dinsdag 7 oktober 2008 om 12:33 uur

Den Haag For Life

<FCDH> schreef:

ik denk dat ie schoenmaker geen hand geef als ie hem tegen kom?
Lex Schoenmaker? Volgens mij is André Wetzel trainer.
0
Maandag 6 oktober 2008 om 21:00 uur

gv

ik hoop voor hem met de bus en niet lopend
en ik hoop dat hij zich niet bedreigd voelt.
tuurlijk was t ..... trainer.maar hij is een beetje in de steek gelaten door de club.want met zo weinig pnt konden ze voor komen dat t gebeurde dat de supporters op t veld,kwamen want hij kon een andere functie krijgen maar lieten hem gewoon zitten en zakken.
0
Maandag 6 oktober 2008 om 18:34 uur

DieJee

marcellino schreef:

beste Dirk.

Je zegt het goed we hebben moeten wachten na az en sparta met kritiek,waarom dat zo is,je ziet den haag de eerste twee wedstrijden vrij en aanvallend voetballen en met passie,tegen de graafschap speelde ze al behoudender en tegen utrecht was het redelijk maar ook niet zoals de eerste twee wedstrijden,vandaag tegen groningen was dramatisch je kan verliezen en het verlies had ik ook in gecalculeerd maar de manier hoe is veel zegend.

totaal geen vechtlust en geen passie niet vooruit durven voetballen,de achterhoede veel te onzeker aan de bal en in de tweede helft een miric die als het aan mij licht de laatste wedstrijd voor den haag heeft gevoetbald.

Neemt echter niet weg dat de eerste goal van groningen niet goed gekeurd had mogen worden vanwege duwen met twee handen in de rug.

We hebben met elkaar geroepen dat we het niet erg vinden als den haag meer verliest dan wint als het maar wel met aanvallend voetbal en met passie gaat en dat laatste ontbreekt er de laatste drie wedstrijden aan (utrecht in wat mindere maten).

Vandaag was gewoon dramatisch een kans en totaal geen intentie om naar voren te voetbalen.

Ik hoop een ding dat wetzel over twee weken tegen volendam wel durft aanvallend te voetballen anders vrees ik dat we weer in de hoek komen waar de klappen vallen en dat hebben we dan aan ons zelf te danken.

blijven en durven voetballen dat is de sleutel.
Volgens mij is het probleem structureel en ligt het niet aan een trainer of een opdracht. Onze club is altijd laf en verdedigend in zulke wedstrijden. Of Andre Wetzel nou aan het roer staat of Wiljan Vloet, Lex Schoenmaker, Frans Adelaar, Rinus Israel, Stanley Brard, Andre hoekstra of Rob Meppelink.

Ligt het probleem niet ergens anders?
0
Zondag 5 oktober 2008 om 15:50 uur

TB

Dit is pas nieuws voor de mooiste club met het mooiste terrein en clubhuis van Nederland!!!

Jubileumduel HVV met ADO Den Haag
Den Haag - De Haagse sportclub HVV luistert haar 125-jarig bestaan op met een wedstrijd tegen ADO Den Haag. Trainer André Wetzel van ADO komt op 10 januar 2009 naar de Diepput voor het duel met zijn oude club.
Zaterdag 4 oktober begint bij HVV de viering van het jubileumjaar. De festiviteiten worden om 16 uur ingeluid door Len Maxwell, voorzitter van de jubileumcommissie en algemeen voorzitter Robert Jan Mansholt. Vervolgens wordt het eerste exemplaar van het jubileumboek overhandigd. Zondag, na het thuisduel van het eerste voetbalelftal met GDA, huldigt de club personen die al tientallen jaren lid zijn. De komende maanden zijn er nog diverse jubileum-activiteiten aan de Van Hogenhoucklaan. 

zie http://www.ad.nl/denhaag/sport/2665677/Jubileumduel_HVV_met_ADO_Den_Haag.html
0
Vrijdag 3 oktober 2008 om 18:27 uur

LALALALALALAL

Op Voetbal International - Home is een verkiezing voor het elftal van de maand. Maar liefst 4 spelers van ADO Den Haag en de trainer zijn genomineerd. Naast doelman Zwinkels zijn ook de spelers Horváth, Kum en Knopper genomineerd alsmede oud ADO speler Elia.

Ga naar Voetbal International - Home en breng je stem uit. 

NUUUUUUUUUU!!!!!!!!! DOE HET ALLEMAAL STELLETJE
0
Dinsdag 30 september 2008 om 15:00 uur

<FCDH>

`Heerlijk om weer speelminuten te krijgen`


Hij was wat blij, dat hij zich in de tweede helft van FC Den Haag-FC Utrecht mocht warmlopen: Wesley Verhoek. Door een blessure was hij een tijd niet inzetbaar.


Tekst: Rob Blankenstein


Na blessureleed waren er eindelijk weer speelminuten voor Wesley Verhoek. Dat moet hem goed doen?


Jazeker, na twee keer vervelend blessureleed in de voorbereiding, ben ik lekker ingevallen. Ik kreeg complimenten van de trainer, hard gewerkt en het was een moeilijke wedstrijd met veel strijd. Het was denk ik een leuke wedstrijd voor het publiek, maar het belangrijkste is voor mijzelf, dat ik veel minuten maak met hard werken.’


Hoe lang heb je naar dit moment uitgekeken?


‘Heel lang want het is natuurlijk vervelend als je na de voorbereiding, waarin je de puntjes op de i moet zetten, de start van de competitie helemaal mist. Dan is het moeilijk om terug te komen, maar met alle steun van iedereen is het goed gelukt.’


Dan mis je logischerwijs ook wedstrijdritme. Merk je dat ook bij jezelf ?


‘Voetbaltechnisch niet, maar wel conditioneel en dan merk je dat je toch een behoorlijke achterstand hebt. Maar op karakter heb ik 25 minuten vol gemaakt en ben toch belangrijk geweest voor het team.’


Wat ook een voordeel is, dat je in een team komt, dat behoorlijk draait op dit moment!


‘In vergelijking met vorig jaar of het jaar daarvoor in de eredivisie, is het nu niet zo, dat de clubs hiernaar toe komen met de gedachte ‘die punten pakken wij wel even’. Ik denk dat wij bijna alle wedstrijden het spel wel gemaakt hebben en dat is een groot compliment voor het team en dat is ook veel gemakkelijker voetballen.’


Speelt het in je achterhoofd mee de gedachte van ‘als ik maar weer niet geblesseerd raak’?


‘Als je eenmaal in het veld staat, dan laat je dat los, dan ben je met de wedstrijd bezig. Natuurlijk voor de wedstrijd denk je bij jezelf fit blijven en dat soort dingen. Maar als je met angst gaat voetballen, dan kun je beter stoppen!’


Je hebt een groot gedeelte van de wedstrijd op de bank gezeten. Als je die 0-0 bekijkt, kun je dan tevreden zijn als FC Den Haag?


‘Wij krijgen drie opgelegde kansen in de eerste helft, maar in de 70e minuut krijgen zij via Boussaboun natuurlijk de kans op een treffer. Je kunt zeggen, dat wij meer recht hadden op de overwinning, maar ik denk dat wij vandaag gewoon tevreden moeten zijn.’


© Haaglanden Voetbal (TR Media)

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl


0
Maandag 29 september 2008 om 12:36 uur

<FCDH>

ADO met gehavende voorhoede richting Twente
ADO Den Haag-trainer André Wetzel (foto) kan in de bekerontmoeting met Jong FC Twente geen beroep doen op een vijftal spelers, meldt de club op haar website.
» De aanvallers Rick Hoogendorp en Wesley Verhoek zijn weliswaar op de goede weg, maar de ontmoeting met de beloften van Twente komt voor hen te vroeg.

Ook de namen van Yuri Cornelisse (knie), Virgilio Teixeira (bovenbeen) en Leroy Resodihardjo (lies) zullen niet op het wedstrijdformulier verschijnen.

Het duel Jong FC Twente-ADO Den Haag wordt aanstaande donderdag afgewerkt. Aanvang van het duel in Enschede is 20:00 uur.
0
Woensdag 24 september 2008 om 10:43 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ammi: “Slecht geslapen\"
Een beslissende fout, een gele kaart, kritiek van de trainer én een nederlaag. Ahmed Ammi had zich het duel met De Graafschap wat anders voorgesteld.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 23 september 2008 om 10:52 uur

Aad

kojak1 schreef:

zo is het jongens,,kop op en zondag weer voluit ten strijde.en dat gemekker op eigen spelers hoort hier niet.we zijn toch zeker hagenezen,die zeiken hun eigen spelers niet af.en vooral die jonge gasten niet.
Helemaal waar. Ik heb Mansvelds eerste invalbeurt in ADO 1 gezien.
Als hij en de trainer (Loof dacht ik) geluisterd hadden naar de opmerkingen van de (pakweg) 20.000 langs de lijn was Mansvelds uiteindelijke heldendom een vroege dood gestorven.
0
Maandag 22 september 2008 om 16:22 uur

Nu online

ton, Alle ballen op Jort, Aad, Joost70, Franky, Bollie74, Kees, Donnydh070, Max, purnie&pino, CashD070 en 198 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
Vandaag om 14:00 uur
Besloten

Advertentie