Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

dirk

Beste meneer Vloet schreef:

Van harte gefeliciteerd met de overwinning tegen Apeldoorn. De wissel van Rick bleek een goeie zet te zijn. Heb geen verstand van tactiek en systemen en zo. Ga ik ook niets over opmerken of over vragen. Wat ik mij al een tijdje zit af te vragen is hoe het komt dat zoveel spelers zo`n slechte balbeheersing hebben. Dat was met name in de 1e helft heel duidelijk zichtbaar; * ballen die van de voet afspringen, * de bal achter een medespeler plaatsen, * de bal gewoon bij een tegenstander inleveren terwijl er genoeg tijd was om te richten, * de bal met onvoldoende snelheid inspelen (ziekenhuisballetjes), * en ga zo maar door. Daarnaast valt het op dat de achterhoedespelers heel lang moeten nadenken waar ze de bal heen moeten spelen. Niemand loopt zich vrij en dan wordt de bal weer naar voren gerost. Het middenveld wordt overgeslagen en de voorhoede kan er weinig mee. Dit gaat de hele wedstrijd zo door. Mijn vraag is: wordt er ook op techniek getraind ?
Hoe kan een trainer die zelf nooit op niveau heeft gevoetbald zijn spelers op techniek laten trainen?
 
0
Zondag 9 maart 2008 om 14:33 uur

Delft

marcellino schreef:

ik heb ook niet gezegd dat we als vrienden door een deur moeten n zie ze liever ook geen kampioen worden.
ook ik heb vaak tegenover hun gestaan 

maar dit gaat op de lange duur niet in ons voordeel werken,en als jij dan vindt dat ze ook maar mogen verliezen in champions of uefa sla je de plank volledig mis,laat ze dan maar de finale hallen veel punten vergaren en in de finale op hun bek gaan.

en als je cruyff een wezel vindt vaag ik mij toch af of je wel liefhebber bent van voetbal want na pele is het toch de grootste voetballer die de wereld heeft gebracht.

nogmaals wij moeten helemaal niet bezig zijn met ajax ze lachen zich rot daar wat voor recht van spreken hebben wij middenmood eerste divisie
hoe we ook hopen dat ze vaker op hun bek gaan dan dat ze winnen .


En laten we niet terug omen op het honk incident,toen ik nog deel was van de harde kern hebben we dingen gedaan die vele malen erger waren we zullen nooit vrienden worden maar draf ook niet door

Marcellino jij begrijpt best wat ik bedoel. Begrijp jou punt ook wel. De laatste jaren hebben ze meer punten verspeeld dan voor Nederland binnen gehaald. Psv en Az (tot vorig seizoen) hebben het een stuk beter gedaan. JC was een geweldige voetballer en een goede trainer. Ok dan is die geen wezel maar wel een cynische oude man geworden waar ze zelf bij ajaks niet blij mee hoeven zijn. Laat die fontein maar bij ons komen en met Aegon voor ons ook zo`n megadeal sluiten. Kunnen wij misschien ook eens verder gaan kijken dan staart ere of de bierliga.

Eerst maar eens met die crediteuren rond zien te komen en de 4e of 5e plaats pakken zodat we nacompetitie kunnen spelen.  Hopelijk komt Wetzel volgend jaar lijkt mij een meer dan volwaardige vervanger van Vloet.
0
Zondag 9 maart 2008 om 12:19 uur

kojak1

Drama schreef:

Leuk stuk om te lezen van van der kallen in het AD
heb geen adhc hier in leiden,en op de internet site kon ik het niet vinden.was hij positief over de trainer,of is hij opgedrongen zoals hier af en toe gezegd word.
0
Donderdag 6 maart 2008 om 10:23 uur

<FCDH>

André Wetzel mogelijk trainer ADO Den Haag

05-03-08 08:55 Tell a friend


DEN HAAG - Voetbaltrainer André Wetzel lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om bij ADO Den Haag trainer Wiljan Vloet op te volgen.

Vloet verlaat aan het einde van dit seizoen de Haagse club. Op dit moment is de Hagenaar Wetzel trainer van VVV in Venlo, waarmee hij afgelopen jaar naar de eredivisie promoveerde. Voormalig FC Den Haag-speler Wetzel ziet een eventuele komst naar ADO Den Haag als een uitdaging, zei hij voor het Radio 1 Journaal.

ADO Den Haag en Wetzel hebben afgelopen zondag voor het eerst officieel met elkaar gesproken. 

tv west
0
Woensdag 5 maart 2008 om 10:19 uur

ADO voor altijd

Ik vind dat we nu een sopmoeten houden met het gehakketak op het verleden ten opzichte van enkele personen al hebben ze fouten gemaakt, latn we het nu op de toekomst houden en hoe meer geldschieters hoe beter. Wel zal er een ijzersterke RvC moeten komen (als is dat voor mij niet nodig, een dagelijks bestuur met sterke mannen is voldoende en scheelt weer geld) Ook zal er een goed toezicht moeten komen op de geldschietrs door een ijzersterk persoon die het lef heeft om desnoods geldschieters te verwijderen. 
Ik ben blij met Andre Wetzek , ik heb hem meegemaakt bij RVC als trainer (als die lul van een Wotte maar niet meekomt)
Verder mogen er van diverse spelers aan het eind vertrekken, Knijnenburg, vd Haar (kopsterke spits in de plaats) Verhoek (kan alleen maar naar de grond kijken tijdens de spurten met de bal en een stiftje is totaal onbekend) Hoogendorp moet stoppen is nergens meer.  Rankovic he je niet veel meer aan, Riedewald ook niet  zoals stoffels Victoria gelijk wegdoen en over coster me twijfels. Ook Rijaard en Texiera is over en sluiten en postma (goeie keeper) maar heeft bij ADO verpest.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 23:40 uur

JP

Nee ben geen azijnzeiker en laat ik allereerst zeggen dat ik blij zijn dat het sportief de goede kant op gaat. En dat alle geluiden van een failliesement voorgoed naar het land der fabbeltjes kan worden verwezen.

Maar de nieuwe zet van Jansen is er 1-tje van voorspelbaar politieke netheid.

Wetzel is een zeer goed vriendje van Rob Jansen,..Wetzel was ooit trainer bij voetbalclub VCS en wie volgde Wetzel op,.........Rob Jansen. Ons kent ons zeg maar,.........!

Vriend Wetzel die nota bene als een van eerste zou bevestigen dat er binnen de organisatie mogelijke gokschandaaltjes zouden plaatsvinden. Diezelfde Wetzel wordt nu met open armen ontvangen.

Oke de poppetjes veranderen,..maar voor de duidelijkheid de regie is nog steeds in handen van Rob Jansen en vriend 4 live Ringel. Wereldkampioenschappen rookgordijnen ophangen en de burger een zoethoudertje voorhouden. Jol MAG niet komen,..van wie niet,....van Jansen NIET en Ringel NIET. Nu niet, straks niet, Never nooit niet.

Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom niet???

Nou Martin weet gewoon teveel,..te veel hoe het vooral mis is gegaan op alle mogelijke fronten binnen de club,...en dat is zeer zacht uitgedrukt. Het is buitengewoon netjes te noemen dat Martin niet zegt waar het op staat en wat er vooral mis is met de club en met name de poppetjes die helaas nog steeds de dienst uitmaken.

Kwestie van tijd denk ik en hoop ik.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 21:05 uur

Advertentie

Frans

VVV LAAT WETZEL NAAR ADO DEN HAAG GAAN :

André Wetzel kan zich opmaken voor de grootste uitdaging in zijn loopbaan. De komende jaren krijgt de huidige hoofdtrainer van VVV-Venlo de taak van het zieltogende ADO Den Haag weer een club van stand te maken.

Investeerder Mark van der Kallen, die de Haagse club onlangs met een financiële injectie behoedde voor een dreigend faillissement, ziet in Wetzel de ideale opvolger van de vertrekkende Wiljan Vloet. De ondernemer acht de trainer in staat om rust en succes te laten terugkeren bij ADO.

Bovendien meent Van der Kallen dat Wetzel de uitstraling heeft om het imago van de club op te poetsen. De investeerder voerde al enkele gesprekken met de Hagenaar, beide partijen verwachten op korte termijn tot een akkoord te komen. Daarmee zou een lang gekoesterde wens van Wetzel in vervulling gaan.

De 56-jarige trainer, bezig aan zijn tweede seizoen in Venlo, wil graag bijdragen aan de wederopbouw van de club uit zijn woonplaats. Wetzel heeft de concrete belangstelling van ADO gemeld bij technisch directeur Mohammed Allach en voorzitter Hai Berden van VVV, die vorige week in VI al aangaf te zullen meewerken aan een eventueel vertrek van de trainer naar zijn jeugdliefde. De partijen spraken begin deze week nog over de exacte invulling van het contract, maar de bedoeling is dat Wetzel een verbintenis voor vier of vijf seizoenen tekent bij de club uit de Jupiler League.

Zijn toekomstige functie is gebaseerd op het Engelse managersmodel, wat inhoudt dat Wetzel de volledige technische zeggenschap krijgt en verantwoording aflegt aan de Raad van Commissarissen. Hij wil nog geen afstand nemen van het veldwerk, maar is wel van plan zich daarbij te laten assisteren door `een sterke tweede man`. 0
Dinsdag 4 maart 2008 om 17:59 uur

Ron1

kees schreef:

dit is ook weer zo bericht uit elf,de grootste anti den haag krantje wat er is,als ze maar kunnen sarren zullen ze het niet laten.jol komt toch niet,die zit op een top club te wachten anders was hij er toch allang in gesprongen.ik vind wetzel een goeie trainer,die met minder materiaal goed overweg kan.bekijk het positief,we mogen blij zijn met deze trainer volgens mij.
Goh, hebben we straks een goede trainer, maar geen club meer omdat Vander Kallen eruit stapt. 

Jol zal uberhaupt alleen maar komen als Jansen en Ringel en De Zoete van het podium zijn verdwenen.

Jansen en Ringel moeten gewoon opzoutuh. Deze kwestie gaat nog een staartje krijgen let maar op.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 10:47 uur

kees

Ron1 schreef:

Niet in de stal van Wetzel, maar Jansen is gewoon op eigen persoontje mensen aan het benaderen buiten de groep Van der Kallen om. Zo probeert hij zijn machtspositie te versterken. De groep Van der Kallen/Braaksma had nl al met Jol gesproken.

Dat Wetzel een clubhard heeft, dat is absoluut waar, maar door dit soort acties van Jansen, dreigt de groep Kallen wel af te haken.
dit is ook weer zo bericht uit elf,de grootste anti den haag krantje wat er is,als ze maar kunnen sarren zullen ze het niet laten.jol komt toch niet,die zit op een top club te wachten anders was hij er toch allang in gesprongen.ik vind wetzel een goeie trainer,die met minder materiaal goed overweg kan.bekijk het positief,we mogen blij zijn met deze trainer volgens mij.
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 10:37 uur

<FCDH>

Andre Wetzel vijf jaar naar ADO Den Haag ?Door Jan-Hermen de Bruijn
Dinsdag, 04 maart 2008, 09:11

Het ziet er naar uit dat Andre Wetzel, de huidige trainer van VVV Venlo, al een aantal weken geleden een principe akkoord heeft bereikt met ADO Den Haag over een bijzonder lang contract. Gesproken wordt over een periode van vijf jaar.

Het aanstellen van Wetzel, die als assistent van Mark Wotte al eerder actief was in Den Haag, is weer een nieuwe stap in het machtsspel in Het Forepark en lijkt een zege voor spelersmakelaar Rob Jansen.

Enkele weken geleden, tijdens een toevallige ontmoeting in het Scheveningse Restaurant Bali, tussen Martin Jol en vertegenwoordigers van wat destijds nog de `groep Braaksma` werd genoemd, bleek dat Martin Jol bereid was om met ADO om te tafel te gaan.
Één van de problemen was dat Rob Jansen – die een groot bedrag in ADO wilde stoppen – het technische beleid van ADO Den Haag wilde bepalen. Martin Jol wilde onder strikte voorwaarden zijn eigen visie ontwikkelen en had daar geen trek in. De ‘groep Braaksma’ wilde Jols visie volgen, maar slaagde er uiteindelijk niet in de strijd rond ADO te winnen.

Hoewel ook de Gemeente Den Haag een terugkeer van Jol in Den Haag graag had gezien, is dat nu door het overhaast aantrekken van Wetzel onmogelijk geworden.

Wetzel, voor wie een afkoopsom moet worden betaald, is oud-speler van VCS, Haarlem, FC Amsterdam, ADO Den Haag en Telstar begon zijn trainersloopbaan bij VCS. Daarna was hij werkzaam bij andere amateurclubs als RVC, HVV, ASWH en Westlandia. In het betaalde voetbal fungeerde hij als assistent van Mark Wotte bij FC Den Bosch, Willem II en dus ADO Den Haag.
Verder werkte hij bij de KNVB als bondscoach van de selectie onder 19 en als assistent bij Jong Oranje, ook weer onder Mark Wotte.

gvd jol wilde wel naar den haag maar ze kwamen er niet uit pffffffff
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 10:31 uur

Nu online

Aad en 94 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24