Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Vloet passeert Teixeira tegen Haarlem
ADO Den Haag wist zeven punten te behalen uit de laatste drie gespeelde wedstrijden. Door deze resultaten steeg de ploeg naar een vijfde plaats in de competitie maar verkreeg men ook een goede uitgangspositie in de strijd om de zesde periodetitel.

Wiljan Vloet verraste met zijn opstelling voor het duel met de rode lantaarndrager HFC Haarlem. Ondanks de goede resulaten van de afgelopen weken passeerde hij zijn aanvoerder Virgilio Teixeira. Op zijn plaats zal de van een schorsing teruggekeerde Samir El Moussaoui zijn opwachting maken.

"Ik ben niet tevreden over de verdediging. In de wedstrijden tegen FC Eindhoven en FC Emmen vond ik dat we niet goed stonden,” aldus de trainer van ADO Den Haag tegenover het AD.

De eerdere confrontatie eindigde in een 2-0 overwinning voor Haarlem. De doelpunten werden destijds gemaakt door Mitchel Burgzorg en Giorgio Berkleef.

Wiljan Vloet beschikt over een compleet fitte selectie. Raymond Victoria en Samir El Moussaoui keren weer terug in de groep.




0
Vrijdag 21 maart 2008 om 13:15 uur

<FCDH>

Zwinkels kan spelen tegen Haarlem
ADO Den Haag beschikt vrijdagavond in het competitieduel met Haarlem toch over Robert Zwinkels. De schouderblessure van de doelman blijkt erg mee te vallen.

Zwinkels raakte afgelopen weekeinde geblesseerd aan het gewricht tijdens het competitietreffen met Emmen. De schouder van de sluitpost schoot even uit de kom.

Aanvankelijk had de medische staf Zwinkels twee weken rust voorgeschreven, maar na onderzoek in het ziekenhuis bleek de blessure minder ernstig dan verwacht.

Door de terugkeer van Zwinkels beschikt trainer Wiljan Vloet tegen Haarlem over een compleet fitte selectie.


0
Vrijdag 21 maart 2008 om 11:02 uur

Peter Mink

Ik heb zojuist het verhaal gelezen over de uitlatingen van Wiljan Vloet en ben het voor een groot gedeelte met hem eens. Maar toch had hij wijzer moeten zijn en die uitlatingen op dit moment niet moeten doen. Want met deze uitlatingen zorg je juist voor nog meer onrust binnen de tent. Als vertrekkend trainer moet je alleen dat doen waarvoor je betaald wordt en je niet laten afleiden door randzaken ook al is dat nog zo moeilijk.

0
Vrijdag 21 maart 2008 om 10:42 uur

Jager

Wiljan Vloet: De uitlatingen van Van der Kallen zorgen voor onrust
Door DENNIS JANSEN 
vrijdag 21 maart 2008

DEN HAAG - „Als je honderd miljoen euro in een club stopt, kun je zeggen: Ik ben de baas en iedereen doet wat ik zeg. Met acht miljoen wordt dat een ander verhaal.”
Wiljan Vloet wilde het even kwijt gisteren aan de vooravond van ADO Den Haag-Haarlem. Het interview dat Mark van der Kallen onlangs gaf aan deze krant schoot bij de trainer in het verkeerde keelgat. De Rijswijkse zakenman wil acht miljoen euro investeren in ADO Den Haag mits er een crediteurenakkoord komt en er wordt gesaneerd.

Van der Kallen liet zich uit over het verleden, waarmee zijns inziens gebroken moet worden. Hij noemde man en paard: „Ik hoor ook de verhalen van Rob Jansen en John van Ringelenstein en de macht die zij op de achtergrond zouden hebben gehad. Maar dat is voorbij.”

Vloet daarover: „Je praat niet over mensen die in het verleden veel voor de club hebben betekend.”

Van der Kallen liet zich volgens Vloet ook uit over technische zaken, zoals de mogelijke komst van André Wetzel als trainer. Vloet: „Hij moet zich niet met technische zaken bemoeien.”

ADO Den Haag is gebaat bij rust. „Van der Kallen doet daar met zijn uitlatingen niet aan mee,” vindt Vloet. „Die zorgen juist voor onrust. De spelers hebben er ook last van.”

Mark van der Kallen is zich van geen kwaad bewust: „Ik kan hier niets mee. Ik heb me totaal niet over het technische beleid uitgelaten. Ik pretendeer ook niet daar enig verstand van te hebben. Vloet was de eerste die zijn vertrek aankondigde toen de financiële problemen begonnen. Ik kan dat alleen maar jammer vinden, zeker omdat het team de laatste tijd goed presteert. Alle onrust over het invullen van een vacature voor de trainer, daar zit niemand op te wachten.”

Vloet begint vanavond met tien van de elf spelers die zondag FC Emmen versloegen. Opvallende wijziging in zijn opstelling: Virgilio Teixeira. De aanvoerder speelde de laatste drie wedstrijden van meet af aan, maar zit vanavond op de bank.

Zijn drie duels: Van FC Emmen werd gewonnen (1-2), tegen AGOVV (3-0) en FC Eindhoven (0-0) niet verloren en de ‘nul’ gehouden. Bovendien scoorde Teixeira in het duel met AGOVV. Vloet kiest echter vanavond voor (de van een schorsing teruggekeerde) Samir El Moussaoui in het hart van de defensie, naast Chris Kum. „Ik ben niet tevreden over de verdediging. In de wedstrijden tegen Eindhoven en FC Emmen vond ik dat we niet goed stonden,” aldus Vloet die ook kijkt naar de Haarlemse snelheid met de aanvaller Wijks en Cairo.

Een andere opvallende ontwikkeling: Robert Zwinkels keept vanavond gewoon. De doelman viel vijf dagen terug geblesseerd uit in het duel met FC Emmen toen zijn schouder uit de kom schoot. De Westlander is hersteld.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Janmaat, El Moussaoui, Kum, Bosschaart; Schwiebbe, Cornelisse, El Kadi; Immers, Van de Haar, Verhoek.

0
Vrijdag 21 maart 2008 om 10:20 uur

Delft

Ooievaar schreef:

Daarom is het een goede zaak dat er een RvC komt die niet fungeert als applausmachine, en dat de gemeente een actieve rol gaat spelen. Opdat de situatie zoals die zich die nu voordoet zich nooit meer kan voordoen. Laat er maar een diepgaand onderzoek komen waar al die miljoenen gebleven zijn.

Voorlopig verdient v.d. Kallen alle credits. De man heeft ontegenzeggelijk warme gevoelens met ADO, want het blijft een heidens karwei om de club weer echt op de rails te krijgen. Met dank aan de zonnekoningen Ringeling, Jansen en Feldwebel De Boer en een gemeente die alles maar op z`n beloop liet.

Maar ik heb vertrouwen in een goede afloop. Hopelijk komt er snel een acceptabel crediteurenakkoord, wordt Wetzel voor 5 jaar vastgelegd en komt clubman Carlos Roeleveld weer terug.

Kortom: rust in de tent en verstandige mensen aan het roer die verstand van zaken koppelen aan liefde voor de club, dan kunnen we binnen een jaar of 3, 4 zomaar een stevige middenmoter zijn in de ere, met z`on stadion en een normaal supportersbeleid ligt dat toch wel in de lijn der verwachtingen, zeker als je beziet wat voor achterland de club heeft. Komt die echt grote sponsor ook wel.
Laat er maar snel wat stabiliteit komen rond de club. Wetzel trainer, en inderdaad Carlos Roeleveld terug. wat ik van mij collega "die zijn zoon het net niet heeft gered bij Ado" is Carlos Roeleveld een heel capabele jeugdtrainer. En vd jeugd zullen we het moeten hebben. Mooie overwinning vandaag met een goeie Janmaat. Mijn dochter van zeven was vandaag boos ik wil ook weer naar Ado niet alleen haar broer mag naar Ado. Dat wordt vrijdag toch weer een nieuwe 
clubcard halen de oude had ze wel.
0
Zondag 16 maart 2008 om 21:45 uur

kikoman

Wetzel: ‘Ik wacht op witte rook bij ADO’
Geschreven op zondag, 16 maart om 10:02

André Wetzel is alleen met ADO Den Haag concreet in gesprek over een dienstverband voor het komende seizoen. De coach van VVV-Venlo ontkracht daarmee het gerucht dat hij ook bij FC Twente op de verlanglijst staat.

“Al het andere is het papagaaienjournalistiek, die zeker niet door mij is gevoed``, vertelde de coach zaterdag na afloop van het duel tegen Feyenoord. “Van andere interesse weet ik niets. Ik wacht op witte rook bij ADO. De bal ligt bij mijn oude club.``

Wetzel (56) kan ook in Venlo blijven, waar hij nog een contract tot volgend jaar zomer heeft. De coach trad in de zomer van 2006 aan als opvolger van Herbert Neumann. Om persoonlijke redenen zou hij echter liever terug naar zijn geboorte- en woonplaats Den Haag gaan.

Hij maakte nooit een geheim van zijn ambitie om ooit nog eens terug te keren naar ADO, waarvoor hij eerder als speler en trainer actief was. De coach moet van de zieltogende Haagse eerstedivisionist weer een club van stand te maken en wil daar graag zijn bijdrage aan leveren.
0
Zondag 16 maart 2008 om 10:11 uur

Haagse Roel

Wetzel: "Ik wacht op witte rook bij ADO"
André Wetzel, de gewaardeerde trainer van VVV-Venlo, is alleen met ADO Den Haag concreet in gesprek over een dienstverband voor het komende seizoen. "Al het andere is het papagaaienjournalistiek, die zeker niet door mij is gevoed."

Wetzel zou ook nog bij een aantal andere Eredivisieclubs kandidaat zijn, te weten FC Twente en eerder sc Heerenveen. "Niet dat ik weet. Ik wacht op witte rook bij ADO. De bal ligt bij mijn oude club."

Wetzel kan ook bij VVV-Venlo blijven. Om persoonlijke redenen zou hij echter liever terug naar zijn geboorte- en woonplaats Den Haag gaan. 


Bron : VP

0
Zondag 16 maart 2008 om 00:11 uur

Advertentie

<FCDH>

Riedewald komt niet meer opdagen bij ADO
Raimund Riedewald lijkt niet meer in actie te gaan komen voor ADO Den Haag. De langdurig geblesseerde verdediger heeft zich al tien dagen niet bij de club laten zien.

Riedewald heeft dit seizoen nog geen officiële wedstrijd gespeeld, nadat hij in de openingswedstrijd van het nieuwe stadion zijn voorste kruisband in de knie afscheurde.

"Tien dagen terug meldde Raimund zich ziek. Daarna heb ik hem niet meer gezien",vertelt trainer Wiljan Vloet aan het Algemeen Dagblad. "Heel sneu, maar ik denk niet dat ik Raimund nog terug zie."


Stuur dit bericht door


Terug naar homepage



TIP: Gratis Nintendo Wii of XBOX 360

0
Zaterdag 15 maart 2008 om 12:49 uur

KIKOMAN

BINNENLANDS NIEUWS
Twente wil Wetzel als opvolger van Rutten
Door Jeroen de Laat
Vrijdag, 14 maart 2008, 17:25

André Wetzel staat in de belangstelling van FC Twente. De Tukkers hebben informeel aangegeven hem aan te willen trekken. Dat meldt het AD.

Twente houdt rekening met een eventueel vertrek van Fred Rutten, die wordt gevolgd door verschillende clubs. Om in te springen op het mogelijke vertrek van de oefenmeester volgt Twente Wetzel. De trainer heeft bij VVV-Venlo nog een doorlopend contract, maar hij krijgt medewerking te vertrekken als hij zich sportief kan verbeteren.

Wetzel sprak ook al diverse malen met ADO Den Haag over een mogelijk dienstverband.
0
Vrijdag 14 maart 2008 om 17:37 uur

Cocky

van de week citeert de beste trainer van nederland dat hij den haag als een uitdaging ziet en vervolgens hoor je er weinig meer over- ook van supporters`kant-,terwijl we er juist ALLES aan zouden moeten doen om dit te laten gebeuren(dmv.akties,spandoeken...) kortom laten wij ons ook horen dat we MARTIN JOL willen!!!!!

0
Vrijdag 14 maart 2008 om 16:14 uur

Nu online

James, FC Den Haag!, Bolskie, Rooie91, Franky, Kees, fcdh-denhaag, Ronnie, Hagenees-in-de-Achterhoek en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24