Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ed

<FCDH> schreef:

ik hoorde ook dat ze minimaal 5 jaar uiterlijk in de jupiler willen blijven eerst rustig een goed team opbouwen  weet jij of dat klop?
Opbouwen?
Hoe kun je momenteel nog een goed team opbouwen dan? Hoe had je je dat dan voorgesteld?
Als er tegenwoordig een voetballer tussenloopt die alleen al tweebenig is, of kan koppen wordt ie al door een of andere k-club als NAC of Sparta weggekocht om daar een paar centen meer te verdienen.
Een jonge profvoetballer anno 2008 wil toch alleen maar zo snel mogelijk cashen? Die gaat niet eerst voor een paar rotcenten hier blijven omdat we een `team moeten opbouwen`?

Je moet goed scouten, goede spelers aantrekken en een goede trainer hebben.

Overigens nog nooit zo`n domme kop gezien als die van Vloet toen er op RTL aan hem werd gevraagd hoe dat nou zat met dat pootje-haken aan de zijlijn.
Wat een domme kop en een nog dommer antwoord. 
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 16:55 uur

kojak1

jongens,we moeten of je nou wil of niet,dit jaar als een verloren jaar beschouwen.we moeten blij zijn dat we nog bestaan.vorige week las ik hier nog heel andere berichten,van we moeten op nieuw beginnen.groot gelijk.misschien nog nc,volgend jaar een andere trainer,een frisse groep die wil en kan voetballen.want laten we eerlijk zijn,zelfs alle teams onder ons hebben een speler die er makkelijk een balletje in kan trappen,maar wij niet.en al die blessures en schorsingen helpen nou ook niet echt,vorige week hosanna,en nou mag je in je handen knijpen met een punt.in deze competitie wint en verliest iedereen van elkaar,dus wij ook.maar beginnen maar op zoek naar een trainer,want van vloet snap ik ook helemaal niks meer van.wij hebben ook een donkere spits in het tweede,fernandez,heeft twee keer een kansje gehad,vond hem best goed,zit nou weer nergens bij,kijk en dat is vloet.
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 10:43 uur

Jager

ADO Den Haag dankt ’die Lange van Zwinkels’
zaterdag 23 februari 2008 - Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Het was schrikken voor Robert Zwinkels bij het ontbijt gistermorgen. Kauwend op een stokbroodje met rosbief brak plotseling zijn kies in tweeën.
„In plaats van een uurtje te rusten, ben ik als een speer naar de tandarts gereden. Daar heeft hij er een soort kunstkies opgezet. Ik voel er niets van en het ziet er best aardig uit.”

Een halve dag na de behandeling beet juist FC Omniworld zijn tanden stuk op de doelman in vorm. Door een formidabel optreden van Zwinkels hield ADO Den Haag een punt over aan de confrontatie met de Almeerders, die vooral op basis van de tweede helft meer verdienden: 1-1. „ADO had vroeger die lange Van Vianen, nu heeft het die Lange van Zwinkels,” grapte Peter Boeve na afloop. De trainer van FC Omniworld, die dicht bij zijn eerste uitoverwinning was, doelde op het moment in de 56ste minuut.

Wilco Krimp had zich als Tomba La Bomba in zijn hoogtijdagen solerend een vrije doortocht richting Zwinkels verschaft. Die wachtte en wachtte. „En dat had hij niet verwacht, denk ik,” draaide Zwinkels na afloop het stukje film terug. „Hij schrok een beetje van mijn houding. Dacht dat ik waarschijnlijk sneller zou reageren.”

Zwinkels plukte de bal daarop weg van de voet van Krimp: wég kans, wég overwinning. In het vervolg zou de keeper uit Kwintsheul nog twee inzetten van invaller Reginald Faria onschadelijk maken. „We hadden geluk en we hadden Robert,” bekende ADO-trainer Wiljan Vloet.

Eindelijk zou het weer eens over voetbal gaan na de week van de waarheid voor de Haagse profclub die de reddingsplannen publiekelijk ontvouwde. Na gesprekken over hypothecaire leningen, aflossingen en schuldensanering verscheen er licht aan het einde van de tunnel en kon er weer over voetbal worden gepraat. Over opstellingen, tactieken en een periodetitel. Die laatste laat nog even op zich wachten. De zevenklapper tegen MVV (7-0) brengt FC Zwolle voor de vijfde periodetitel op fluweel. Door de remise van gisteravond rest voor ADO Den Haag de strijd om de zesde periodetitel óf een hoge notering in de eindrangschikking.

Ten opzichte van het duel in Deventer een kleine week geleden wijzigde Wiljan Vloet zijn beginopstelling op vier plaatsen, waarvan drie noodgedwongen. Pascal Bosschaart en Lex Immers waren geschorst. Het tweetal werd vervangen door Roel Stoffels en Hans van de Haar (terug van een schorsing). De geblesseerde Mimoun El Kadi werd vervangen door Richard Knopper die in de eerste helft een soepel ééntweetje met Meric had moeten verzilveren.

Anders dan in Deventer begon Geoffrey Knijnenburg daar waar hij zo ongeveer de hele eerste helft van het seizoen startte: op de bank. Op drie invalbeurten volgde twee keer een basisplaats, maar vooral zijn fletse uitvoering tegen Go Ahead werd hem aangerekend door Vloet die (opnieuw) koos voor Wesley Verhoek.

De grillige vleugelaanvaller had zijn basisverkiezing meteen kunnen rechtvaardigen met een goal in de eerste minuut, maar zijn uithaal verdween in de handen van FC Omniworld-sluitpost Zegers. Verhoek mocht na ruim een half uur de handen toch ten hemel heffen nadat hij een hoge school-aanval via Rankovic, Knopper en Meric koppend tot 1-1 had gepromoveerd. Twintig minuten eerder was FC Omniworld vrij onverwacht aan de leiding gekomen via Diangi Matusiwa. Veel geluk had ADO Den Haag niet. Nog voor de thee kon worden geserveerd zaten twee ADO-spelers al in de kleedkamer: Yuri Cornelisse (26ste minuut) met rugklachten, Daryl Janmaat (41ste) met liesproblemen.

Het vele gewissel bracht de formatie van Vloet in de tweede helft helemaal uit evenwicht. Het middenveld, waar Knopper te veel meters moest maken, was een gapend gat geworden. FC Omniworld mocht sprankelen en spelen, maar vergat zich te belonen.

0
Zaterdag 23 februari 2008 om 08:47 uur

Haagse Roel

Aad02 schreef:

Stelletje lamlendige dwijlen. Ik ben weer ff 6 dagen helemaal klaar met deze goverdomde vaatdoeken.

Vloet, ben blij dat je oprot. ook jij stel eigenlijk helemaal niets voor
Dat bedoel ik dus.............Mooi gesproken, volgend seizoen maar weer eens proberen met een jonge , gretige groep !!!!! met een begroting van 5 a 6 miljoen kan je in de Jupiler makkelijk kampioen worden mits je de juiste spelers haalt....zie mijn vorige post.......Juiste trainer, goeie scouting
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 01:04 uur

realistisch

Wat een slapampers zijn t ook! Geen enkele kwaliteit zit er in deze ploeg. Geen enkele kwaliteit zit er op de bank (inclusief de trainer). Geen enkele spelopvatting, spelplezier of voetbalintelligentie is er te bespeuren. Zelfs dit armlastige Omniworld is 10x zo gevaarlijk als ADO. Man man man wat zitten we te dromen over promotie. Den Haag is gered, fantastisch. Maar de keiharde realiteit is dat er geen enkele basis is voor een glorieuze toekomst. Dit hopeloze zooitje is niks, en zal ook nooit wat worden. VD Kallen mag wel 3 zakken extra met poen investeren want anders wordt t (op voetbalgebied iig) nooit meer wat met ADO..
0
Vrijdag 22 februari 2008 om 22:54 uur

Ed

Moet helaas werken en hoor de wedstrijd op de radio en kijk op internet.
Ik snap niet helemaal waarom onze trainer dit soort opstellingen maakt...... Eerst een hoop geld uitgeven aan routiniers en ze dan op de bank zetten. Dát is nou kapitaalvernietiging en daar hoor ik niemand over.

Als er echt talent tussen die jonge gasten zit (Janmaat) worden ze toch voor een appel en een ei weggekocht.

0
Vrijdag 22 februari 2008 om 20:26 uur

Aad

<FCDH> schreef:

groenendijk is niks man als trainer een trainer met naam en ervaring moeten we hebben die boven de groep staat
Niet dat Groenendijk persé moet maar realiseer je wel dat Jol op zijn eerste dag als trainer ook geen ervaring had. Ervaring zegt niets over kundigheid.
Er zijn ook ervaren trainers die ik never nooit bij ADO zou willen zien.
0
Donderdag 21 februari 2008 om 20:35 uur

<FCDH>

Delft schreef:

Verbeek feyennooit
Koster Pisvee
Groenendijk is wellicht een optie
Frans wie??? noem die naam maar niet meer .
Ernie heeft niks met Ado en Robert Maaskant is ongewenst. maak maar een nieuw rijtje.
groenendijk is niks man als trainer een trainer met naam en ervaring moeten we hebben die boven de groep staat
0
Donderdag 21 februari 2008 om 20:21 uur

Advertentie

<FCDH>

Karel schreef:

Plannen? Het zijn allemaal nog geruchten waar we het over hebben..Duidelijk is dat Martin Jol de allerbeste keus zou zijn. Met hem als hoofdverantwoordelijke voorspel ik dat we binnen 3 jaar in het linkerrijtje staan (van de ere welteverstaan). Wetzel zou een goede 2e keus zijn in mijn ogen. Uitstekende trainer die uitstekende prestaties levert met bescheiden middelen. En hij is de enige die onlangs nog uitgesproken heeft om bij onze club aan de slag te willen gaan. Beginnelingen als Groenendijk moeten we ver weg houden trouwens. We hebben nu juist in onze situatie een ervaren vent nodig die weet wat er nodig is om zsm terug te keren naar de Ere. Nogmaals Jol en Wetzel zijn de droomkandidaten.
ik vindt wetzel ook goede trainer hoor maar eerst scheeuwen bij ado van de daken dat martin jol willen en nu ineens hebben ze het over wetzel?
0
Donderdag 21 februari 2008 om 18:56 uur

Aad

Karel schreef:

Plannen? Het zijn allemaal nog geruchten waar we het over hebben..Duidelijk is dat Martin Jol de allerbeste keus zou zijn. Met hem als hoofdverantwoordelijke voorspel ik dat we binnen 3 jaar in het linkerrijtje staan (van de ere welteverstaan). Wetzel zou een goede 2e keus zijn in mijn ogen. Uitstekende trainer die uitstekende prestaties levert met bescheiden middelen. En hij is de enige die onlangs nog uitgesproken heeft om bij onze club aan de slag te willen gaan. Beginnelingen als Groenendijk moeten we ver weg houden trouwens. We hebben nu juist in onze situatie een ervaren vent nodig die weet wat er nodig is om zsm terug te keren naar de Ere. Nogmaals Jol en Wetzel zijn de droomkandidaten.
Ik ben met je eens dat Martin de beste keus zou zijn maar ondanks dat we gered zijn geeft dat nog niet de ruimte voor een trainer die pakweg 2 mio moet gaan verdienen.
Ook André Wetzel zal niet goedkoop zijn wanneer hij een modaal ploegie als VVV in de eredivisie houdt.
Daarna vind ik Vloet nog de beste optie maar die heeft volgens mij zijn buik vol van ADO (al blijft hij tegenover de media positief).
Naast het feit dat Jol te duur is speelt ook nog het feit dat hij zal willen optreden zoals een manger in Engeland: Budget ter beschikking en dan volledig de vrije hand. Er is niet een club in Nederland waar dat gebeurt. Die cultuur durven de bobo`s niet aan.
0
Donderdag 21 februari 2008 om 18:51 uur

Nu online

pajam, ADO73, rh_vakm, GroenGeelHart070, ADO079, Marcie, lulijzer, MiG, Langebach2, purnie&pino, RF, Fido, Dappere dodo, Max, BOSMENSEN, fcdh-middennoord en 173 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26