Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Als het puntje bij paaltje kom zal het ADO Bestuur eieren voor zijn geld kiezen en Bulykin en Dereijck willen behouden, men beseft heel goed dat zonder deze 2 bepalende spelers het team in kwaliteit achteruitgaat daarbij waarschijnlijk ook de toeschouwers aantallen.

Onze Frans had ook iets van een bepaling van John v/d Brom mochten deze spelers weggaan en ik neem aan dat het bestuur dit niet laat gebeuren dat staat het HBC netwerk trouwens ook niet toe. Maar goed we zullen het wel zien en ik heb er eerlijk gezegd geen zeggenschap over de financiele situatie bij ADO wel te verstaan.

Als het puntje bij paaltje komt dan zal het ADO Bestuur eieren voor zijn geld kiezen en Bulykin en Dereijck willen behouden, men beseft heel goed dat zonder deze 2 bepalende spelers het team in kwaliteit achteruitgaat daarbij waarschijnlijk ook de toeschouwers aantallen. Onze Frans had ook iets van een bepaling van John v/d Brom mochten deze spelers weggaan en ik neem aan dat het bestuur dit niet laat gebeuren dat staat het HBC netwerk trouwens ook niet toe. Maar goed we zullen het wel zien en ik heb er eerlijk gezegd geen zeggenschap over de finciele situatie bij ADO wel te verstaan.

 

Nogmaals ik persoonlijk ben er bijna 90% van overtuigd dat deze 2 spelers ook aankomend seizoen onze groen/gele kleuren zullen verdedigen!

0
Donderdag 21 april 2011 om 08:26 uur

Mr. FC DEN HAAG

<FCDH> schreef:

Ze wachten wel erg lang straks gaan ze naar een ander toe? feyenoord wil nu ook al kubik terwijl ze geen cent te makken hebben wel gek dat hun wel die 7 ton kunnen betalen met zoveel schuld???

Als het puntje bij paaltje kom zal het ADO Bestuur eieren voor zijn geld kiezen en Bulykin en Dereijck willen behouden, men beseft heel goed dat zonder deze 2 bepalende spelers het team in kwaliteit achteruitgaat daarbij waarschijnlijk ook de toeschouwers aantallen.

Onze Frans had ook iets van een bepaling van John v/d Brom mochten deze spelers weggaan en ik neem aan dat het bestuur dit niet laat gebeuren dat staat het HBC netwerk trouwens ook niet toe. Maar goed we zullen het wel zien en ik heb er eerlijk gezegd geen zeggenschap over de financiele situatie bij ADO wel te verstaan.

0
Donderdag 21 april 2011 om 08:22 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

ik denk dat dit jaar toch wel laat zien dat we net als 020.

 

succes supporters hebben.

volgend jaar voor plek 10 t/m 15 spelen betekend ook gelijk 5000 mensen minder op de tribune.

 

n het risoco dat er weer gekken zijn die het niet kunnen verdragen dat we weer drie wedstrijden achter elkaar verliesen.

 

nee je moet nu doorpakken

Wie zegt dat dat niet gebeurt dan? ik had er in de verste verte geen rekening meegehouden dat we nu serieus om voetbal zouden meedraaien, en dat met een selectie die op papier niet noemenswaardig was versterkt. Laat staan dat het een hoop geld kostte.

 

Wellicht zitten er bij die jongens die komen vanuit de juup een paar hele bruikbare krachten bij. En ik zie Verhoek echt niet weg gaan, en als Bolke zegt dat Don Kozak blijft, dan hoef je eigenlijk alleen voor Derijck een vervanger te halen. En wellicht is die Toko dat wel, wie zal het zeggen?

 

Ik zou met de beste wil van de wereld niet weten waarom we ook volgend jaar niet in het linkerrijtje zouden spelen.

0
Woensdag 20 april 2011 om 23:03 uur

Ooievaar

De doelstelling was geen nc spelen, dus dat is denk ik aardig gelukt met plek fèf, drie wedstrijden wedstrijden voor het einde. Dat er daarom aan je spelers wordt getrokken dat is dan een logisch gevolg hiervan.

 

Indien Derijck weggaat dan is dat jammer, maar de wereld stort echt niet in. Er zal best wel een goede vervanger voor terugkomen. Toornstra, Immers - die wordt heel erg gemist - Verhoek, Rado liggen nog vast voor meerdere seizoenen. Dus zo slecht vind ik dat nog niet, voor een club die nog steeds met een vrij lage begroting werkt.

 

Ook volgend jaar zal er best een leuk elftalletje staan, waarom dat paniekvoetbal in énen. En als Verhoek weggaat dan levert dat toch een vermogen op? Voor 4 miljoen kan je toch enorm veel doen?

 

Al steun ik de beleidsbepalers volledig als met stelt dat men nooit meer richting faillisement wenst te gaan door risico's te nemen die niet te veranwoorden zijn. Ik heb de mars op het Ijspaleis meegemaakt, en dat mag nooit meer gebeuren.

 

Dus laten we gewoon genieten van het prachtseizoen wat we beleven, en er op rekenen dat we gewoon aan het groeien zijn.

ADO moet weer een lekker felle middenmoter worden, waar de mensen weer graag naar toe gaan, omdat ze leuk voetbal te zien krijgen.

 

Wellicht eindigt dit seizoen wel in europees voetbal, zou hardstikke leuk zijn. Zou ook een enorme boost geven richting sponsors en verkoop scc's

 

Indien dit niet geschiedt zal ik de laatste zijn die hier een traan om zal laten. Het heeft ook een keerzijde natuurlijk.

 

Je moet eerder met je voorbereiding beginnen, en het is nog maar de vraag of je die voorrondes weet door te akkeren, of je krijgt tegenstanders uit Azerbeidjan of iets in die geest, waardoor je er geld op toe moet leggen. Tevens speel je veel meer wedstrijden, en dan zal je toch een hele brede selectie moeten hebben. Kijk naar Utrecht, hardstikke leuk geweest, maar die gasten schoppen geen krant meer van tafel af, en hebben inmiddels wel 4 keer achter elkaar op hun kloten gehad. De pijp is daar finaal leeg.

 

Laten we eerst maar eens de hele organisatie op orde brengen, op een dusdanige wijze dat europees voetbal een logisch uitvloeisel hiervan is.

 

Voorlopig is het stadion stijfuitverkocht, zien we leuke wedstrijden met prachtige resultaten in een prachtig mooi nieuw stadion, wat sinds kort ook een stadionnaam heeft. Kassa(...)

 

We zijn niet rijk, maar liggen ook niet aan de dallas. Reken maar dat er vele clubs fors terug zullen moeten. En wij? wij zijn aan het groeien.

0
Woensdag 20 april 2011 om 21:10 uur

Karel KLaver

<FCDH> schreef:

Ze wachten wel erg lang straks gaan ze naar een ander toe? feyenoord wil nu ook al kubik terwijl ze geen cent te makken hebben wel gek dat hun wel die 7 ton kunnen betalen met zoveel schuld???

Er zijn bij Feyenoord twee dingen aan de hand. De eerste is dat ze doorlopend in paniek verkeren omdat het al jaren kut gaat in Rotterdam, en een kat in nood maakt rare sprongen.

 

Daarnaast heeft Feyenoord er op de een of andere manier een handje van om externe finaciers te vinden. Dat het geen garantie voor succes is, blijkt wel, want de club staat nog steeds wankel, maar ze hebben de fantasie niet om het anders te proberen.

 

Hetzelfde geldt voor PSV en Ajax. Iedereen blijft daar maar geloven dat ze (europese) topploegen zijn, terwijl al jarenlang het tegendeel wordt bewezen. Nederland is niet groot genoeg om zo hooghartig te zijn. In de tijd dat Ajax zijn meest regelamatige successen boekte, was het een doorvoerhuis van talenten -dankzij een fantastische jeugdopleiding en buitenlands geld voor de jongens die aan de deur klopten (en die met Oranje jaar in jaar uit indruk maakten)

 

Je zou als voetballand trots moeten zijn op zo'n rol -in plaats van krampachtig te blijven proberen om bij de grote jongens te komen.

0
Woensdag 20 april 2011 om 11:54 uur

Advertentie

Karel KLaver

marcellino schreef:

zo we weten dus waar ado staat.

 

kubik is het geld meer dan waard,alleen is het voor ado begrippen niet rendabel omdat hij er volgend jaar moet staan.

 

en kubik is gewoon nog te jong om 1 jaar constant te voetballen.

Op de lange termijn is kubik veel geld waard.

 

dus ik had hem wel ingelijd voor dat geld.

 

bulykin nou daar kan nu dus ook een streep door heen.

den haag is dus duidelijk bezig om spelers uit de jupiler te halen en hierbij hoppen ze dat deze spelers net als immers en toornstra gaan vlammen.

 

gedeeltelijk terecht maar een speler als bulykin lopen niet in de jupiler en is voor den haag ook niet te halen als ze dus 7 ton teveel vinden voor kubik blijft bulykin ook niet.

 

nee hoe je het dan went of keert word het volgend jaar gewoon bille knijpen en ik denk strijden voor plek 11 t/m 18,jammer

 

Je kunt je geld maar één keer uitgeven, en als je 7 ton moet investeren in een speler die misschien nog gaat groeien, of in een speler die een derde van je seizoenproductie op zijn naam heeft staan, dan is de keuze denk ik niet zo moeilijk.  Overigens denk ik ook niet dat Bulykin blijft -uiteindelijk zitter er mensen a la Ling achter alle transacties, en die geven maar zelden echt gehoor aan wat een speler wil.

 

Maar als Kubik en Bulykin niet blijven, heb je in je begroting wel meer ruimte, bijvoorbeeld voor het lichten van de optie bij Verhoek. En als die ze er zo voor blijft slingeren als dit seizoen, vind je ook echt wel een spits die er tegenaan blijft lopen.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 13:21 uur

Johannes

<FCDH> schreef:

Wie zeg dat buly en dereijck wel blijven dan?

Dat zeg ik in elk geval NIET. Ik vermoed wel dat daar prioriteit aan gegeven wordt nu. Ik denk dat ze er dus wel op inzetten dat Bulykin en Derijck blijven zoals ze dat met Immers en Rado al gedaan hebben. Of het lukt is een tweede. Bulykin en Rado zijn niet zomaar te vervangen; voor Kubik is makkelijker een vervanger te vinden. In plaats van 7 ton (en dat wat we nog niet weten) investeer je 0 in De vogel, 0 in Höcher, een halve ton in Chery en evt. een verbeterd contract voor Vicento. Als één of twee van deze spelers het goed doen dan heb je al dik gewonnen.

 

Persoonlijk denk ik dat Derijck zal vertrekken als we geen Europees voetbal halen. Met nog maar een contract voor één seizoen is dit het enige moment dat ADO deze investering kan verzilveren. Derijck zelf geeft voorzichtig ook wel aan dat hij weer een stapje hogerop wil doen.

 

Bulykin wil wel blijven (zegt hij nu), maar komen we eruit met Anderlecht en kunnen we zijn salaris wel betalen? Je kan hem gezien zijn leeftijd niet meer doorverkopen, dus een verstandige belegging is het niet. Er zijn bovendien vast veel kapers op de kust... Veel onzekerheden dus!

 

Verder verwacht ik dat Verhoek ook echt zijn transfer zal gaan maken. Hij valt op en er zijn in Europa echt nog zat clubs met geld. Jammer voor ons als hij gaat, maar hij levert wel de centen op die we kunnen investeren in... (wie het weet mag het zeggen).

 

Al met al zijn we voor de komende zomer alvast verzekerd van een levendige shoutbox! Kom er maar  in Frans... :)

0
Dinsdag 19 april 2011 om 12:36 uur

BLEISWIJK

Johannes schreef:

Ik vind dat je te hard van stapel loopt nu, het enige wat we zeker weten is dat 1. ADO de hand op de knip houdt en 2. dat er geen akkoord is met Ling.
 We kennen zowel bij Kubik als bij Bulykin het hele verhaal niet. Wie zegt mij dat het zo simpel is dat je voor 7 ton helemaal 100% eigenaar bent van Kubik? Die Ling is van het begin af aan in mijn ogen niet helemaal eerlijk geweest. Als mensen gaan roepen dat ze het allemaal uit liefde voor ADO doen dan moet je je hand alvast voorzichtig op je portemonee leggen.

Verder is Bulykin nog niet weg... maar laten we geen vasle hoop koesteren.
 

Als advocaat van de duivel kan ik ook beweren: die 7 ton (plus wat er nog bij kwam wellicht) houden we mooi op zak voor een ander plan; wellicht het behoud van Buly en Derijck.

 

Leeuwin kostte 50.000, Immers en Toornstra waren 'gratis'...

(Om maar even positief te eindigen!)

Ik ben het helemaal met je eens. Zonder dat we van de hoed en de rand afweten, heb ik toch sterk het gevoel dat dit een goede beslissing is van het bestuur. Laat ze het geld maar gebruiken voor Bulykin en Derijck. Dit zijn behalve goede voetballers ook voetballers die de andere spelers beter maken. En dit heeft Kubik weer net niet.

Je zal zien dat we met Vicento, De Vogel en Hocher het niet minder gaan doen als Bulykin en Derijck blijven. Waarom denk je dat Chadli het zo goed heeft gedaan. Dat is niet alleen omdat het zo goede voetballer is. Ook omdat andere hem bij Twente goed laten voetballen.
 

0
Dinsdag 19 april 2011 om 10:57 uur

marcellino

Prutser 070 schreef:

Helemaal met je eens, scoorde in het begin van het seizoen makkelijk, maar voetbalde ook niet altijd even geweldig. Heeft ook een paar wedstrijden gehad waarin hij geen bal goed raakte maar wel scoorde waardoor het allemaal vergeten en vergeven was.

 

Je ziet ook dat zijn tegenstanders hem niet kende, later in het seizoen stelde de tegenstander zich op hem in en scoort hij veel minder en lijdt vooral veel balverlies. Die 700.000 is hij op dit moment niet waard, in mijn ogen is hij vervangbaar. Andere spelers zijn belangrijker zoals Derijck, Bulykin en Rado (die gelukkig zeker blijft).

zo we weten dus waar ado staat.

 

kubik is het geld meer dan waard,alleen is het voor ado begrippen niet rendabel omdat hij er volgend jaar moet staan.

 

en kubik is gewoon nog te jong om 1 jaar constant te voetballen.

Op de lange termijn is kubik veel geld waard.

 

dus ik had hem wel ingelijd voor dat geld.

 

bulykin nou daar kan nu dus ook een streep door heen.

den haag is dus duidelijk bezig om spelers uit de jupiler te halen en hierbij hoppen ze dat deze spelers net als immers en toornstra gaan vlammen.

 

gedeeltelijk terecht maar een speler als bulykin lopen niet in de jupiler en is voor den haag ook niet te halen als ze dus 7 ton teveel vinden voor kubik blijft bulykin ook niet.

 

nee hoe je het dan went of keert word het volgend jaar gewoon bille knijpen en ik denk strijden voor plek 11 t/m 18,jammer

 

0
Dinsdag 19 april 2011 om 01:06 uur

rien1

tjapi01 schreef:

Kan eerlijk gezegd niet echt rouwig zijn om het eventuele vertrek van Kubik. (moet eerst maar zien of er een club 7 ton wil betalen voor een jongen die in een succesteam 10 wedstrijden echt goed gespeeld heeft) Denk eerlijk gezegd aan blufpoker van Ling.

Op dit moment word Vicento steeds beter. Volgend jaar kan hij met hocher en eventueel Chery/de Vogel gaan uitmaken wie het best is aan de linkerkant.

Het geld dat bespaart word mag wat mij betreft gestoken worden in het behoud van Timothy de Rijck. En als er dan nog iets over is misschien een rechtsback erbij. Bulykin houden is denk ik een illus

ie maar als dat lukt kan het een mooi jaar gaan worden.

Het lijkt dat Kubik ook beter rendeert als Pique speelt ipv Bosschaert. Ik zou Kubik wel graag willen behouden. Maar zoals altijd draait alles weer om geld. Al vind ik dat (als het maar effe kan) ADO nu alle zeilen moet bijzetten om dit team bij elkaar te houden. We zien dat het stadion bij een succes stijf uitverkocht is.

Mocht het volgend seizoen weer billenknijpen worden, dan ziet het er somber uit qua klandizie. Nu doorzetten. Overigens is het mij echt een raadsel waarom vd Brom Mitchell Pique eruit laat/liet voor Bosschaert.

0
Maandag 18 april 2011 om 21:52 uur

Nu online

GroenGeelHart070, opper, JvDH, Appie, Kees, ADO079, Fido, wijstaanboven, Rooie91, Marcie, oodh, Mitcheldegroot89, Hmmm, guru en 105 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Gisteren om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26