Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

rien1 schreef:

 Nog even door dat gezeik van meneer Frits Barend Ajax heen bij P en W en dan natuurlijk morgen nog effe een foto van 23141556 bij 3425326377 meter in de Televaag met daarin een foto van Lex en een microfoon (met ondertitel wat ie zingt), en we kunnen weer over tot de orde van de dag.

 

Haha, echt schitterend was die Tukkerse Jakhals bij VI die Lex/ADO/supporters verdedigde en vertelde dat ie werkelijk een superleuke dag heeft gehad op de tribune in het forepark.

Ik zal niet rechtpraten wat Lex heeft gedaan, maar de jakhals heeft het echt goed verwoord.

 

Daarbij het mooie nieuws dat ADO bezig is met mijn grote favoriet Boerighter, die het liefst naar ADO komt vanwege vd Brom waar hij mee gewerkt heeft bij Ajax.  En dus ook die jongen van Emmen.

 

Afsluiten dat gedoe rondom Lex, en terug tot de orde van de dag.     

ADO wilde Boerrigter al tijdens de winterstop halen echter RKC wilde geen prijs noemen. Heel opmerkelijk dat we al geld voor Boerrigter hebben. Die is toch niet echt goedkoop.

 

Woensdagavond vind ik Alkblasserdam toch iets te ver, dan maar op de fiets naar de dames.

0
Maandag 21 maart 2011 om 22:55 uur

Max

Hoeveel geld heeft Van der Kallen aan die jakhals betaald?

0
Maandag 21 maart 2011 om 20:49 uur

jajoh

Bert schreef:

Het gaat er niet om wat jij en ik ervan vinden het gaat erom wat de buitenwereld lees sponsers hiervan denken.

 

Daarom zo snel mogelijk afstand van nemen als club.

 

Mag jij in dienst blijven bij je baas als je voor discriminatie wordt veroordeeld? Ik in ieder geval niet.

 

Je hebt blijkbaar nog steeds niet door dat we onder een vegrootglas liggen. m.a.w. ja wij moeten ons beter gedragen dan andere clubs. En niet 1x per jaar bij een geruchtmakend incident betrokken raken.

Kom op Bert, als we jouw manier moeten hanteren vliegen er wekelijks tig voetballers de laan uit bij de clubs.

Ene meneer janssen zuipt zich klem, rijdt iemand voor z'n flikker en loopt nog steeds vrolijk te ballen en bakken met geld te verdienen. De club heeft al afstand van alles genomen, vd Brom heeft zijn excuses aangeboden en Immers heeft een boete gehad, zijn excuses aangeboden en zal waarschijnlijk 2 a 3 wedstrijden geschorst worden.

Dat we onder een vergrootglas liggen klopt, maar den haag bestaat nou eenmaal niet uit enkelt koorknaapjes en dat weten de sponsoren etc ook wel. Ik heb uiteindelijk toch het idee dat dit soort incidenten overwaait en dat de geldschieters het belangrijker vinden hoe hoog we staan en hoe vaak ze in beeld komen tijdens de wedstrijd....

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:09 uur

JB

Kees schreef:

Onze Berry Powel natuurlijk. Nog 1 minuut.

Krijgen we ook nog geld voor elk doelpunt dat hij scoort? :)

 

Zoals een bepaalde club nog steeds geld krijgt van Real M. als iets winnen nu Huntelaar daar weg is.

0
Zondag 20 maart 2011 om 18:59 uur

Ferdy

rh_vakm schreef:

De vrijdagavond heb ik ook altijd perfect gevonden. Zaterdag ook prima. De zondag niet. Is voor mij altijd een familiedag.

"De zondag niet. Is voor mij altijd een familiedag"

Wij zijn toch ook een beetje familie! :/

 

Mijn eerste herinneringen zijn volgens mij toen ik 7 jaar (1970) was en samen met een vriendje en mn broer op een doordeweekse dag ofzo stiekum het stadion ben ingeklommen...helemaal naar boven op Noordtribune klimmen en genieten van die imposante aanblik. Later vanuit Voorburg altijd met bus 23 naar t stadion...patatje (hadden ze toen ook al geen pindasaus?) en een kaartje kopen voor fl 2,25..als we geen geld hadden gingen we via de naastgelegen amateurclub over de hekken heen...mooie tijden!

 

0
Vrijdag 18 maart 2011 om 16:34 uur

Advertentie

<FCDH>

'Voortbestaan NAC in handen investeerders'
Uitgegeven: 17 maart 2011 12:55
Laatst gewijzigd: 17 maart 2011 13:05

AMSTERDAM - Het voortbestaan van NAC Breda staat op losse schroeven. Directeur Ed Busselaar komt vrijdag met een saneringsplan voor zeventien investeerders.

© ProShotsWanneer de zakenmensen niet bereid zijn meer geld in de noodlijdende eredivisionist te pompen, is de 99 jaar oude club bankroet. Dit meldt BN/De Stem.

Sinds het vertrek van directeur Theo Mommers in april vorig jaar, kwam de club telkens voor nieuwe financiële verrassingen te staan.



NAC heeft een begroting van veertien miljoen euro en een uitstaande schuld van om en nabij zeven miljoen. Als investeerders vrijdag niet bereid zijn de portemonnee te trekken is het gedaan met de 'Parel van het Zuiden'.


Fraude

Er is geen geld in kas, leveranciers worden al maanden niet betaald, de KNVB doet onderzoek naar mogelijke fraude in de boekhouding en de gemeente wacht al tijden op de huur voor het stadion.

Interim-bestuursvoorzitter Bas van Bavel meldde echter tijdens de nieuwjaarsreceptie nog dat 'de acute financiële problemen waren afgewend.'

Wanneer het plan van Busselaar (foto) wordt uitgevoerd, komt een tiental werknemers op straat te staan. Daarnaast moet de rest van het personeel genoegen nemen met een salarisverlaging.

Dat nac gaat echt nog is een keer faiilliet als het zo doorgaat daar die zijn geloof ik al 4 keer gered????

0
Donderdag 17 maart 2011 om 17:13 uur

Ferdy

rooney schreef:

Wat een gek is dat zeg. Wie denkt hij wel dat hij is, nee we gaan de toekomst van het elftal bespreken met meneer Ammi (hahahaha).

Die heeft het echt hoog in zijn bol. Meneer is vergeten zeker dat hij vorig seizoen echt weg wilde, maar op hangende pootjes terugkwam.

 

Nou meneer Ammi, ik zou zeggen trek je conclusies als je een

verlaagde aanbieding hebt gehad. Dit betekent dat je mag blijven, maar dat we eigenlijk niet tevreden over je zijn en we op zoek zijn naar een alternatief.

 

En dan nog wat: lekker hoor, onrust stoken voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor de supporters, je vind jezelf weer belangrijker als het elftal. Als je echt zo begaan bent met de club en het elftal had je dit binnenskamers gehouden.

 

Opzouten en nooit meer terug komen.

 

Van mij mag dat hele elftal flink meer gaan verdienen, ze presteren bovengemiddeld. Klein probleempje is dat er gewoonweg geen geld is..weet Ammi ook wel. Het zou van solidariteit betuigen als je gewoon je stinkende best blijft doen en blij bent met wat je hebt.

Helaas werkt t tegenwoordig niet zo maar goed. Sleutelspelers moet je zien te behouden maar een speler kaliber Ammi mag wat mij betreft inderdaad opzouten als ie eisen stelt terwijl de club vertrouwen in hem uitspreekt door een meerjarige verbintenis aan te bieden. Hopen dat de club de poot stijf houdt en inderdaad laat m maar vertrekken naar VVV als t zo moet.

Óf zou ie stiekum met Inter Milan in onderhandeling zijn?

 

 

0
Donderdag 17 maart 2011 om 17:03 uur

ADODENHAAG

marcellino schreef:

je hebt helemaal gelijk en een plek tussen 9 en 12 is ook top.

Alleen heb ik nog nooit een bedrijf meegemaakt die in hun groei waar ze dertig jaar op hebben gewacht zegt nou laten we de mensen die daar voor hebben gezorgd na een jaar maar weg doen want dan kunnen we nog wat vangen voor deze mensen.

 

Een normaal denkend bedrijf die hard gevochten heeft om dit te bereiken wil dat consueren en een goede bassis neer zitten voor de toekomst.

 

spelers als jordy brouwer,hocher(ondanks hij twee beenig is en overal voorin kan spelen)zijn talenten en komen er echt wel maar kunn gewoon niet de rol overnemen van de spelers die er nu staan.

 

ik denk dat mensen vergeten dat er een elftal staat wat bij elkaar is geraapt maar wonderlijk een top team is,terwijl het toch uit middelmatige spelers is voort gebracht of spelers die zijn afgedankt.

 

er staat een team die door werken en insperatie en geloof in hun zelf boven zich zelf uitstijgen.

 

daar doe je normaal gesproken 5 jaar over als je daar wel de kans voor krijgt(topclubs staan in de rij om spelers weg te halen)

als je zo een parel op dit moment in je bezit hebt met salarissen die voor dit elftal echt niet schikbarend zijn(spelers willen zelfs inleveren voorbeeld bulykin,Ammi).

 

dan moet je dit team vasthouden of geloven we allemaal hier dat als er dalijk drie of vier spelers vertrekken(bulykin,verhoek,dereijck en kubik)dat we volgend jaar op onze sloffen tussen plek 9 en 12 komen te voetballen.

 

ik denk dat we daar echt een fout maken.

Höcher kan je geen talent noemen, is 26 jaar, maar speelt al jaren gewoon goed mee.

 

Het team is inderdaad bij elkaar geraapt, maar welke clubs nemen nou geen gok. Je moet een gok maken in de hoop dat er een goede speler uitkomt... hoeveel jongens in de Eredivisie vallen elke week alsnog door de mand?

 

ELKE eredivisieclub moet het hebben van een aantal spelers. Beslissende spelers zorger ervoor dat je wedstrijden wint. Die noem jij inderdaad op. Als je deze jongens kan vasthouden kan je groeien en dat is dus nu waar alles om gaat draaien. Wij worden nu hopelijk als subtop gezien en dat als er word geboden op de jongens het een schappelijk bedrag is. (als het veel geld oplevert, misschien vind je dan wel weer een nieuwe topper. En in de Jupiler League lopen er nog wel 2 of 3 hoor.)

 

Het is inderdaad erg belangrijk dat sponsors zich nu gaan melden zodat je de jongens gewoon een langer contract kan gaan geven.

Het wordt allemaal afwachten, maar ik heb geen slecht gevoel!

0
Donderdag 17 maart 2011 om 13:15 uur

marcellino

Kees schreef:

Ook dit vind ik tezamen met die van Marcellino een goeie reactie.

 

Over de gehele linie lees je dat in het betaalde voetbal, en ook in het buitenland/uitzonderingen daargelaten, de kosten gedrukt moeten worden.

 

Het is toch ook absurd dat in de huidige tijd het gemiddelde salaris in de eredivisie rond de 350.000 ligt met uitschieters naar boven en beneden.

 

Bij ADO zijn er spelers die relatief weinig verdienen en zelfs een verbeterde contractaanbieding hebben gekregen. Prima, dat mes snijdt aan twee kanten (lees Verhoek, Toornstra etc.).

 

Echter bij modale voetballers a la Pascal(die er begrip voor had), Ammi etc. is het niet meer dan terecht dat de contracten tegen een lagere vergoeding worden voortgezet.

 

ADO is hiermee op de juiste weg en bijna alle andere clubs volgen dit. Nu nog het besef bij de spelers en hun makelaars.

Aan alles zie je dat ze geld willen genereren.

nadenken om het tweede elftal op te doeken heeft ook met de huidige stand van zaken te maken.

 

zo blijft er meer geld over voor het eerste elftal.

Alleen maak je de vundering wil heel erg zwak.

 

Den haag is bezig om dit elftal bij elkaar te houden maar zal aan het eind van de rit moeten concluderen dat het al zeg je het tweede op en zal je misschien ook het vrouwen voetbal vaarwel zeggen dit niet genoeg is.

 

er moeten echt externe geldschieters opstaan.

en dan heb ik het niet over sponsors die dalijk hun naam gaan geven aan het shirt.

 

elk succes is meegenomen en moeten we ook van genieten.

Maar waarom denk je dat veel sponsors,supporters en voetballers ondanks dit werled seizoen toch niet definitief erin stappen.

 

een zwaluw maakt nog geen zomer.

 

als we volgend jaar dit kunnen volhouden met de zelfde spelersgroep

xou je zien dat de sponsors in rijen staan en de seizoen kaarten niet aan te slepen zijn.

 

nu zit iedereen toch in dubbio,en denken de meeste dat den haag een eendagsvlieg is en volgend jaar weer staan waar ze al dertig jaar hebben gestaan en dat moeten we voorkomen

0
Donderdag 17 maart 2011 om 12:56 uur

Thijs

marcellino schreef:

De eerste scheurtjes zijn vorige week ontstaan.

 

Iedereen heeft verbaast de wedstrijd tegen de graafschap gevolgd.

De eenheid die er het hele seizoen is was totaal weg.

 

met verbazing vroeg ik mij af wat er gebeurd was dat er een onherkenbaar elftal op de mat stond die juist op hun eigen kwaliteit strijden en werken tot het eind werden afdgetroefd door de graafschap.

 

Nu een week later blijkt dat er gerommel is tussen spelers en beleidsbepalers.

 

Wat al vaak op deze site is gezegd dit succes mpoeten we koesteren en kan ons niet meer worden afgenomen maar komt veel te snel.

 

spelers zijn of niet te houden of willen meer gaan verdienen ,of wat nu blijkt de zekerheid dat spel bepalende spelers blijven(verhoek,bulykin,rado,buijs,kubik en de reijck )

 

Den haag zit gewoon op hun plafond wat lonen betreft en mag ook niet meer uit geven dan het gemiddelde(afspraak met gemeente)of het moeten externe sponsors zijn.

 

Tot nu toe ondanks het heel goed gaat met den haag,loopt het niet echt storm met grote sponsors en is er nog niemand opgestaan om den haag dat ohh zo belangrijke duwtje te geven in de goede weg.

 

Wat nu een sensatie van voormaad is kan volgend jaar wel eens uitlopen op een deseptie.

Met het aankopen hocher hebben ze een goede slag geslagen al hoop ik dat hij voor de breedte is gehaald en niet voor de bassis want dat zou beteken daat we toch afschreid gaan nemen van een of twee vleugel spitsen.

 

Bulykin is gewoon weg niet te houden voor den haag(mits er een sponsor opstaat)Hiervoor is jordy brouwer aangetrokken.

 

Tuurlijk hor je hier ook maakt niets uit we hebben een bassis.

Maar verlies je deze bassis misschien dalijk niet.

 

terug vallen naar plek 12 t/m 18 is top maar teleurstellend na waarschijnlijk een jaar waar we tussen plaats 4 en 8 zijn geeindigd.

 

Den Haag moet volgend jaar door pakken en dit elftal zo veel mogelijk intact houden(misschien nog twee goede verdedigers)hier voor zal veel uit de kast moeten komen en externe geldschieters moeten opstaan.

 

anders denk ik toch dat dit jaar een zeer mooi moment is waar we misschien dan weer 4 tot 5 jaar op moeten wachten.

 

en eerlijk gezegd smaakt dit succes naar meer en heb ik geen zin mdeer om te wachten dat hebben we 30 jaar gedaan.

Nou nou Marcellino,

Je kunt natuurlijk op je vingers natellen dat of kubik of verhoek of zelfs beide vertrekken.

Een Höcher is dan gewoon een degelijke vervanger die ook nog eens tweebenig is én op het middenveld uit de oeten kan.

Dus waarom voor de breedte? Leeuwin staat toch ook elke week in de basis?

 

Als verhoek vertrekt en toornstra wellicht ook zal dat het nodige geld genereren om andere spelers te halen of te houden.

We kunnen wel dat calimero syndroom in leven houden maar realiteit is gewoon dat Den Haag (nog?) te klein is om grote talenten te houden.

Voor een modale back als Ammi is het leuk om te gillen dat hij meer wil verdienen maar er zijn echt andere opties die wel tevreden zijn voor een salaris dat past.

Blijk van waardering zit hem niet alleen in een financiële beloning! Het feit dat ze zijn optie van één jaar willen omzetten naar een contract van twee jaar is voor meneer geen waardering omdat hij salaris moet inleveren.

Een snelle rekensom leert toch dat twee jaarsalarissen van 175.000 meer opleveren dan één aarslaris van 200.000.

 

Volgend jaar voor plek 9 t/m 12 is een prima uitgangspunt en zal de stabiele en definitieve groei van Den Haag goed doen

Eventuele teleurstelling van een groep aanhangers die volgend jaar voor plek 1 t/m 5 willen strijden moet hierin genegeerd worden aangezien die een onrealistisch doel is.

 

Zoals al zo vaak geroepen hier:

Geniet van het moment maar verlies de realiteit niet uit het oog, de mars naar het stadhuis staat nog bij iedereen op zijn netvlies.

 

Het scenario NAC moeten we niet willen!

0
Donderdag 17 maart 2011 om 12:48 uur

Nu online

Tuurke63, Jk23, Erik070, MikeDH, ton en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24