Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

fcthehague

yesyes schreef:

dacht dat de meeste 5 jaar kregen en ach  denk je nou echt dat die 30-50 gaan helpen. Forepark is de doodsteek geweest zo een sfeer als vroeger krijg je toch niet meer. Helemaal niet nu iedereen gescheiden zit maar vak G vind het wel best , triest achter het goal kneuzen

Kregen ze ook, maar als ze zich zouden melden dan werd hun SV gehalveerd..

 

Van Vitesse thuis komen er ook weer een hoop terug dit jaar dacht ik.

0
Donderdag 23 september 2010 om 09:14 uur

Bert

Ferdy schreef:

Hi allen, allemaal het Fanzine gelezen neem ik aan?

Wat mij opviel is dat bij het interview met Ricky vd B een aantal vragen gesteld worden aan hem. Een vraag: meest irritante speler? Wordt beantwoord door Ricky met: Buijs.

 

Ben ik nou totaal de weg kwijt of is t gebruikelijk dat je je collega's zo aanmerkt? Of wat t een grap van RvdB?

Ik heb de Fanzine helaas niet ontvangen wel de presentatiegids.

Ik hoop dat ik de fanzine zaterdag kan ophalen.

 

Dat wat Ricky gezegd heeft was gewoon een geintje. Toen vorig seizoen Ricky mocht invallen voor Buijs gaf hij aan Buijs als geintje een rode kaart.

 

Die gasten lopen elkaar gewoon te dollen niks mis mee.

0
Woensdag 22 september 2010 om 22:23 uur

yesyes

DeHaagseHyena schreef:

Rustig aan man, dat doen we al heel wat seizoenen, maar de kwaliteit en het voetbal was er niet.

 

Het ligt NOOIT aan ons (de 12e man)

nee nee dat is te merken dooie boel telkens.... hoop dat deze lijn ook wordt doorbroken aanstaande zaterdag. Alles wijst op een uitverkocht stadion dus alle ingrediënten aanwezig voor een goede sfeer.  Dat trekt ook weer een hoop mensen over de streep als we winnen zaterdag

0
Woensdag 22 september 2010 om 20:38 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Teveel gezopen Kees:P

Weet je wel hoe laat het is? Ik heb die hele wedstrijd op die boerenzender radio rijssen beluisterd. Kon het amper verstaan met een dooie verslaggever.

 

Voor zaterdag heb ik een................ goed gevoel. Mag ik eigenlijk niet van Ruddje zeggen. Scheelt een hoop dat die Fledderus niet meespeelt. Is een hoop bij Heraclers op afgestemd.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 23:42 uur

yesyes

Haagse Roel schreef:

Snap je reactie wel ...echter het is commercie he.....ze hebben wel 4 kanalen .....maar er moet wel voldoende naar gekeken worden.........Je ziet overal de belangstelling al teruglopen qua kijkcijfers......Emmen - Heereveen, Excelsior'31- Den Haag.........nou niet bepaald enerverende potjes .......ik kijk de samenvattingen wel ff , vind ik meer dan voldoende ..............Zaterdag vind ik veel belangrijker, kunnen we weer stappen maken

ja stappen maken maar telkens als we echt de stap kunnen maken laten we het afweten........... hoop dat het nu anders is

 

vol stadion opzeker en goed sfeertje als we ze wegspelen

0
Dinsdag 21 september 2010 om 17:27 uur

ADODENHAAG

lulijzer schreef:

Vanavond Pellatz in de basis.

Mooie 1e wedstrijd voor hem toch, lekker rustig beginnen. Tenminste dat hoop je.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 14:21 uur

ado-kenner

weet je dat we al 1/3 van onze productie al hebben behaald van voorgaande seizoenen. Hoop dat we de lijn doorzetten.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 12:02 uur

Kees

Goede hoop dat Radosavljevic zaterdag kan spelen
20 September 2010 om 23:51
ADO Den Haags middenvelder Aleksandar Radosavljevic kreeg zaterdag een basisplaats en hielp zijn ploeg ook aan de gelijkmaker tegen Willem II. Door een onbezonnen actie van Evgeny Levchenko kon hij de wedstrijd echter niet uitspelen.

Aleksandar Radosavljevic werd in Tilburg uit de wedstrijd geschopt door Levchenko. Scheidsrechter Björn Kuipers volstond met geel, waar rood ook gepast was geweest. De Sloveense international raakte geblesseerd aan zijn linkerenkel.

De medische staf van ADO Den Haag heeft al laten weten, dat de schade wellicht meevalt en dat hij zaterdag mogelijk toch in actie kan komen in de belangrijke thuiswedstrijd van de Hagenaars tegen sc Heracles Almelo. Radosavljevic speelde als controlerende middenvelder – tot zijn blessure – een prima wedstrijd in Tilburg.
© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

 

ps Volgens mij heeft de medische staf het laatste seizoen al vaker een optimistisch geluid laten horen of inschatting gemaakt waarbij...............

 

0
Dinsdag 21 september 2010 om 07:13 uur

Advertentie

Robin Straub

het nieuwe stadion mag eigenlijk niet eens over gediscusieerd worden. ADO wou een nieuwe stap maken, waarbij je eigenlijk gewoon kan denken aan een nieuwe start.

 

na jaren financieel ongezond te zijn geweest, hebben we nu de stap kunnen zetten dat het elke jaar beter gaat met de club. zowel financieel als sportief gezien. Het nieuwe stadion was mede de nieuwe frisse start voor Den Haag. Oke, de sfeer is misschien wat minder, de belevenissen zijn nu herinneringen geworden, but who cares?

 

te bedenken dat de supporters in het zuiderpark een slechte reputatie hadden. en nu in het nieuwe stadion neit veel gebeurd, wil ook een hoop zeggen of zie ik dat nu verkeerd?

 

Het stadion is op tijd gekomen, Van der kallen ook, Wetzel op tijd weg gegaan en er wordt nu echt serieus gekeken naar de club. Niet alleen door de media, maar ook de mensen die geen groen geel hart hebben.

 

Ik vind het allemaal best zo. De nieuwe, frisse wind heeft in ADO een nieuw en beter leven geblazen als je het mij vraagt.

0
Maandag 20 september 2010 om 14:02 uur

Ooievaar

Dat stadion is onze redding, daar hoef je niet over te discusiëren. Vroeger was een hoop beter, maar de laatste jaren was het ook op Noord in het Zuiderpark niet meer wat het geweest was.

 

Hadden we nu nog in het Zuiderpark gezeten dan waren we een soort FC Den Bosch geworden. Het is volstrekt onmogelijk om in het Zuiderpark een nieuw stadion neer te zetten. Dit qua infrastructuur. Ik moest hem de laatste jaren al op de Nunspeetlaan neerzetten en dat was toch echt ruim een kwartier lopen.

 

Dankzij het nieuwe stadion spelen we eredivisie en kunnen we groeien tot op termijn europees voetbal, dat is echt geen rare gedachte als derde stad van nederland, dit was in het Zuiderpark volstrek onmogelijk geweest.

 

Ik vind het hardstikke mooi om die klein apies aan het hand van papa en mama naar het stadion te zien kuieren. We draaien nu op 12.000 dat was in het Zuiderpark echt niet aan de orde.

Ook ik heb de tijden meegemaakt tegen Feyenoord en Ajax ruim 25.000 man, hardstikke gezellig veel sfeer met heel veel dagjesmensen.

 

Die laatste categorie heb je echt nodig omdat we geen cultuur hebben van mensen die een scc kopen, dat was ook in de hele goede tijd zo trouwens.

 

We zijn niet meer in het nieuws door complete verbouwingen van stations zoals in Grouw bij Cambuur uit, maar wel 2-0 verliezen hè? Of massale vechtpartijen op de tribunes, dat heeft de club zeer veel kwaad gedaan, waardoor we jaren en jaren in de 1e divisie speelden en dan nog verloren thuis van dorpsclubs als Top Oss.

 

Op de vakken MNOP zitten inderdaad geen dagjesmensen, en als ik daar eens alleen sta in het midden en tekeer ga, dan staan ze me aan te kijken alsof ik van de set van One Flew Over The Cuckoos nest ben weggelopen. Er moet veel meer peper in, niet dat dooie gedoe. Ik pleit er niet voor om de tegenstander of haar aanhang ziektes toe te wensen, maar wel om achter de eigen ploeg te gaan staan en te blijven staan. Wat vroeger in het Zuiderpark kon kan hier ook. Kwestie van je bek opendoen.

En vak G moet op Midden Noord komen staan, samen staan we sterk!

 

De club is ontwaakt, nu de supporters nog(...)

 

0
Maandag 20 september 2010 om 13:23 uur

Nu online

Max, GroenGeelHart070, malle eppie, R.E., fcdh-denhaag, ADO079, Bolluhboeah, Dappere dodo, Erik070, Ran1972, Eeuwig Den Haag, viarijn, Mikebroekhuizen, Renearmand56, CashD070, Bolskie, LemonHaze, MikeDH, Sapperderflap, Heino en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26