Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Kees schreef:

Heel realistisch weergegeven. Een sprong van plaats 15 naar het linkerrijtje is ook niet goed. Laten we liever de weg van de geleidelijkheid bewandelen. Kun je ook niet zo hard vallen!

Precies Kees. Dat we nu 6e staan is geweldig. Dat geeft de burger moed, en is een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Dus geen rare verhalen meer in de pers van mensen die er niets te zoeken hebben. Zoals td's in buitenlandse zwembaden of bestuurders die louter en alleen onzin spuien.

 

Er is rust in de tent, en dat moet zo blijven. Dus blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dat is nu aan de orde, en daar ligt de sleutel tot het succes. We moeten en zullen gestaag groeien. Dat er nu belangstelling is voor onze spelers is mooi, teken dat we het goed doen, maar is natuurlijk wèl een momentopname.

 

Als we dadelijk in een mindere fase zitten zal die belangstelling ook afvlakken. Kunst is om dadelijk niet in de war te raken als we een paar klappen achter elkaar gaan krijgen. Dan dient de hosanna stemming niet om te slaan in negativisme, want ook dat geeft geen reële voorstelling van de gang van zaken.

 

We zijn aan het groeien, en dat gaat met vallen en opstaan. We zijn met z'n allen, dus ook de supporters goed bezig om de club echt op de rails te krijgen. Dus bestuur, trainersstaf, spelersgroep en supporters en sponsors. Zolang ieder voor ogen heeft dat het enige wat echt teld het belang van de club is, dan zullen we progressie boeken, progressie waar we al vele jaren naar snakken.

 

Met dank aan het nieuwe stadion, kunnen we groeien. Maar we zullen hard moeten blijven werken. We zijn pas net begonnen, willen we een soort FC Groningen worden, wat absoluut kan, dienen we nog het nodige werk te verzetten. Ook zij raken vaak goede spelers kwijt, maar wèl voor miljoenen, dus niet voor een appel en een ei, zoals bij ons de gewoonte was. Maar hebben de gave om keer op keer succesvolle spelers terug te halen. Voor relatief weinig geld.

 

Dus moeten we - meer - werk maken van het scoutingapparaat, want wij zijn niet in staat om spelers te kopen voor veel geld. 

 

Mijn persoonlijke doelstelling luidt voor dit seizoen: eerder veilig spelen en mikken op plek 12. Dan komend seizoen doorselecteren, en mochten er spelers worden verkocht: dan de kenners raadplegen en proberen goede spelers terug te halen. En met een gevulde portomonnee is dat een stuk makkerlijker.

 

Hopelijk komend jaar Kyocera ook op het shirt, dan maken we ook daar een stap vooruit.

 

Als we niet in de war raken van snel succes, dus niet naar Vitesse gaan kijken, maar met z'n allen éénheid blijven uitstralen.

Dan zal men ook elders in de gaten krijgen dat er iets moois aan het groeien is: Achter De Duinen.

 

Zondag Heerenveen uit. Waken voor overspannen verwachtingen.

Met name thuis zullen we de punten moeten pakken, maar daar heb ik zeker na Heracles veel vertrouwen in. Aan pure klantenbindig gedaan, dus een hoop mensen zullen gegarandeerd terugkomen. Was ook redelijk sfeervol, ook daarmee zijn we er nog niet, maar gaan we wèl de goede kant op.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 22:33 uur

<FCDH>

Verhoek zou ik alleen voor een hoge prijs laten gaan minimaal 4 miljoen anders koop je er niks voor terug psv en 020 tonen niet voor niks intresse en kubik ja klopt het of niet dat ook psv hem wil halen het zou de club hoop geld kunnen opleveren???

0
Dinsdag 28 september 2010 om 14:29 uur

Fransje

fcthehague schreef:

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

Verhoek is altijd een goede voetballer geweest. Verhoek is altijd al een voetballer geweest met snelheid, nam de back mee naar de achterlijn, passeren en voorgeven. Nu hebben we eindelijk een echte (slimme) spits die begrijpt waar de ballen van Wesley komen, een spits die Wesley zoekt ipv dat Verhoek de spits moet zoeken. Meric is een leuke jupiler voetballer maar absoluut geen vervanger van verhoek. Ik vertrouw erop dat ADO dit slim gaat uitspelen en onze doelstelling niet uit het oog verliest. Wesley gun ik het van harte, maar ik hoop dat hij blijft.

 

0
Dinsdag 28 september 2010 om 07:32 uur

fcthehague

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 06:57 uur

ADODENHAAG

Ik zie nu ook dat mensen Bulykin willen behouden maakt niet uit wat ie kost.

 

Dit is onzin. Zonder degelijke buitenspelers kan je Dimitry gewoon niet goed gebruiken. Dmitry is niet dynamisch en snel alleen sterk en scherp in de 16. Je kan hem alleen maar gebruiken als hij haarscherp wordt aangespeeld en hij weinig meters hoeft te maken. Die meters maken op het moment Kubik en verhoek voor hem, als hun er niet waren...... mensen blijf alsjeblieft een keer helder nadenken!!

 

Nou ja in ieder geval, ik hoop dat het bestuur nadenkt. Maar ik heb het gevoel dat na lange tijd het bestuur een beetje slimmer aan het worden is.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:27 uur

Ricky

Bert schreef:

Dat klopt ik ken zijn salaris niet. Maar ook van de contractsduur. En aangezien dat nog 1,5 jaar doorloopt denk dat we gauw over 1,5 miljoen praten minimaal. Voor een paar ton zal hij niet weg mogen maar goed dat gaf je zelf al aan.

2,5 miljoen vangen minimaal, anders lekker contract uitdienen bij ons.

 

In de ere blijven is me meer waard.

 

Straks ff een dipje en iedereen haakt af.

 

Wat gebeurt er allemaal mensen.

 

Ik wordt gek. Ik hoop niet dat het de hoofjes van de spelers op hol brengt.

 

Kunnen we er niet bij hebben....

 

Afwachten maar dus...

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:15 uur

Advertentie

krm

Karakteristiek
Jong FC Twente – Jong ADO Den Haag 2–1 (0-0)
Scoreverloop: 49. Kastrati 1-0, 65. Kastrati 2-0, 78. Van Duinen 2-1
Locatie: Trainingscentrum Hengelo
Scheidsrechter: Bakkelo
Gele kaarten: Pennanen, Kastrati (FC Twente)
Opstelling FC Twente: Marsman, Stockentree, Röseler, Thesker, Rannankari; Bouma, Pennanen, Berghuis (84. Bruns); Gouriye, Kastrati (76. Smith), John
Opstelling Jong ADO Den Haag: Pellatz, Tillema, L. Piqué, Supusepa, M. Piqué; Visser, Koksal (87. Van der Dussen), Gielisse (76. Resodihardjo); Antonia, Vincento, Hulst (68. Van Duinen)

Mitchell 90 minuten meegedaan. Hoop dat ie binnenkort zijn rentree maakt in het eerste.

0
Maandag 27 september 2010 om 23:38 uur

super fc denhaag

Bert schreef:

Verhoek zit in een fase dat hij naar een grotere club wil dat hou je niet tegen. Als PSV een serieus bod doet zal hij wel gaan. Alleen vraag ik mij af waar PSV een paar miljoen vandaan haalt. Want dat zal Verhoek wel gaan kosten. VD Kallen is niet op zijn achterhoofd gevallen contract is net verlengd.

ik hoop dat je gelijk hebt. en dat ie flink wat oplevert. en dan te bedenken dat vorig jaar nog een flinke discussie was over zijn contract.

0
Maandag 27 september 2010 om 22:46 uur

supporter-noord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Als Verhoek weg gaat, is Bulykin zijn 'maatje' voorin kwijt die de ballen op zijn stropdas legt, geef mij maar aan wat de trigger zou zijn voor hem om dan langer in DH te blijven. Het salaris zal het niet zijn.

 

Ik wens Vd Kallen veel wijsheid toe de komende twee maanden.

dat zal vd Kallen inderdaad moeten hebben. Stel dat we het goed blijven doen en in de winterstop dik in het linkerrijtje staan. Moet je dan Verhoek verkopen met de kans dat het de tweede competitie helft minder goed zal gaan ? Kan zomaar een verschil zijn met het behalen van de play offs en eventueel europees voetbal, kan een hoop geld schelen.  

0
Maandag 27 september 2010 om 22:13 uur

Ooievaar

Vandaag met vol genoegen de complimenten in ontvangst genomen.

 

Alleen niet gaan zweven, want we gaan echt nog wel een paar draaien om de oren krijgen. Maar het begint er beetje op te lijken.

 

Geen reden om te zweven derhalve, want het programma is pittig.

Ik hoop met de winterstop op 20 punten, dat zou erg bemoedigend zijn. Dan kan je het hele seizoen rustig voetballen zonder druk.

 

De sfeer was heel behoorlijk zaterdagavond.

 

Dus een reden te meer om zo veel mogelijk komend seizoen op zaterdag te gaan spelen. Het gaat hardstikke goed, en daar mogen we trots op zijn, maar niet gaan mauwen als het dadelijk wat minder gaat, want we hebben geen elftal die makkelijk linkerrijtje gaat halen. Geeft niet, dat komt nog wel. Elk jaar doorselecteren, maar bovenal - blijven - luisteren naar mensen met kennis van zaken.

 

Kubik is een groot talent, maar in  dit stadium absoluut niet rijp voor een topclub Kubik zou er goed aan doen om na dit seizoen nog een jaartje bij ons te blijven. Ook ADO is groeiende.

En om bij z'on contactgestoorde proviciale prutser als een Rutten op de bank te gaan zitten, dat is zonde van het talent.

 

 

 

0
Maandag 27 september 2010 om 19:58 uur

Nu online

rh_vakm, GroenGeelHart070, ADO079, MiG, lulijzer, pajam, ADO73, Marcie, Langebach2, purnie&pino, RF, Fido, Dappere dodo, Max, BOSMENSEN en 169 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26