Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

krm

Karakteristiek
Jong FC Twente – Jong ADO Den Haag 2–1 (0-0)
Scoreverloop: 49. Kastrati 1-0, 65. Kastrati 2-0, 78. Van Duinen 2-1
Locatie: Trainingscentrum Hengelo
Scheidsrechter: Bakkelo
Gele kaarten: Pennanen, Kastrati (FC Twente)
Opstelling FC Twente: Marsman, Stockentree, Röseler, Thesker, Rannankari; Bouma, Pennanen, Berghuis (84. Bruns); Gouriye, Kastrati (76. Smith), John
Opstelling Jong ADO Den Haag: Pellatz, Tillema, L. Piqué, Supusepa, M. Piqué; Visser, Koksal (87. Van der Dussen), Gielisse (76. Resodihardjo); Antonia, Vincento, Hulst (68. Van Duinen)

Mitchell 90 minuten meegedaan. Hoop dat ie binnenkort zijn rentree maakt in het eerste.

0
Maandag 27 september 2010 om 23:38 uur

super fc denhaag

Bert schreef:

Verhoek zit in een fase dat hij naar een grotere club wil dat hou je niet tegen. Als PSV een serieus bod doet zal hij wel gaan. Alleen vraag ik mij af waar PSV een paar miljoen vandaan haalt. Want dat zal Verhoek wel gaan kosten. VD Kallen is niet op zijn achterhoofd gevallen contract is net verlengd.

ik hoop dat je gelijk hebt. en dat ie flink wat oplevert. en dan te bedenken dat vorig jaar nog een flinke discussie was over zijn contract.

0
Maandag 27 september 2010 om 22:46 uur

supporter-noord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Als Verhoek weg gaat, is Bulykin zijn 'maatje' voorin kwijt die de ballen op zijn stropdas legt, geef mij maar aan wat de trigger zou zijn voor hem om dan langer in DH te blijven. Het salaris zal het niet zijn.

 

Ik wens Vd Kallen veel wijsheid toe de komende twee maanden.

dat zal vd Kallen inderdaad moeten hebben. Stel dat we het goed blijven doen en in de winterstop dik in het linkerrijtje staan. Moet je dan Verhoek verkopen met de kans dat het de tweede competitie helft minder goed zal gaan ? Kan zomaar een verschil zijn met het behalen van de play offs en eventueel europees voetbal, kan een hoop geld schelen.  

0
Maandag 27 september 2010 om 22:13 uur

Ooievaar

Vandaag met vol genoegen de complimenten in ontvangst genomen.

 

Alleen niet gaan zweven, want we gaan echt nog wel een paar draaien om de oren krijgen. Maar het begint er beetje op te lijken.

 

Geen reden om te zweven derhalve, want het programma is pittig.

Ik hoop met de winterstop op 20 punten, dat zou erg bemoedigend zijn. Dan kan je het hele seizoen rustig voetballen zonder druk.

 

De sfeer was heel behoorlijk zaterdagavond.

 

Dus een reden te meer om zo veel mogelijk komend seizoen op zaterdag te gaan spelen. Het gaat hardstikke goed, en daar mogen we trots op zijn, maar niet gaan mauwen als het dadelijk wat minder gaat, want we hebben geen elftal die makkelijk linkerrijtje gaat halen. Geeft niet, dat komt nog wel. Elk jaar doorselecteren, maar bovenal - blijven - luisteren naar mensen met kennis van zaken.

 

Kubik is een groot talent, maar in  dit stadium absoluut niet rijp voor een topclub Kubik zou er goed aan doen om na dit seizoen nog een jaartje bij ons te blijven. Ook ADO is groeiende.

En om bij z'on contactgestoorde proviciale prutser als een Rutten op de bank te gaan zitten, dat is zonde van het talent.

 

 

 

0
Maandag 27 september 2010 om 19:58 uur

marcellino

yesyes schreef:

hahaha naar feyenoord??????? Onder welke steen leef jij als er 1 club is die geen geld te besteden heeft is het feyenoord wel

Beste yes yes

Feijenoord heeft een ding voor op ons en dat is dat er mensen zijn met geld die zo een speler willen financieren.

 

Dat feijenoord een schuld heeft van 40 miljoen zegt werkelijk niks

nu staan er weer een paar mensen op die 20 miljoen in feijenoord pompen (zie ik bij den haag nog niet zo gauw gebeuren)

 

en onder welke steen ik leef ,ik denk dat je je daar ernstig in vergis.

ik hoop net zo als jij dat spelers kunnen blijven bij den haag.

 

maar geld is er nog steeds niet,sportief hebben we een keer masel met de drie die er bij zijn gekomen maar financieel zijn we er nog lang niet.

0
Maandag 27 september 2010 om 17:15 uur

ADODENHAAG

ADODENHAAG schreef:

Dat met 'ontwikkeling' is een beetje gelul.. Hij wordt in November 31 jaar en is wordt dus komend seizoen 32 jaar. Dat betekent dat geen enkele club nog transfergeld voor hem gaat neertellen. Het enige wat gaat tellen is wie wilt zijn salaris betalen? Anderlecht zelf een club die daar bereid toe is..

Anderlecht zelf of een andere club die daar bereid toe is... en als hij natuurlijk het dubbele kan verdienen bij een club als Millwall of SC Qatar dan gaat hij gewoon daarheen. Als Anderlecht hem weer wilt verhuren dan. Als hij het geld niet zo belangrijk meer vind, heeft aardig wat verdient en is al een dertiger, dan zie ik hem nog wel voor ons kiezen. Russen zijn niet de grootste geldwolven die er zijn.. (maar ja dat is alleen maar wat ik hoop!)

0
Maandag 27 september 2010 om 13:34 uur

Mike

marcellino schreef:

Dat Bulykin vast voor den haag gaat spelen is denk ik uitgesloten.

 

1 veel te duurom te kopen(zeker als hij zich zo blijft ontwikkelen)

2 salaris eisen die volgend jaar wel weer naar zijn oude salaris gaan.

3 zijn eigen ambitie om bij een top club ter slagen.

 

En geloof mij als Bulykin zo blijft voetballen zijn we niet alleen hem kwijt naar feijenoord of een club als vitesse maar gaat verhoek mee.

 

Nee ik hoop dat ik het verkeerd zie maar Bulykin is te gretig om zich neer te legen bij een middenmotter en wil laten zien dat hij de top aan kan.

Ik denk dat Bulykin na dit seizoen, mits vormbehoud en blessurevrij bij een Spaanse 2e-klasser al het 4-voudige kan gaan verdienen.

 

Het lijkt me een goede zaak juist nú een technisch directeur aan te stellen.

Allereerst eens aankloppen bij Anderlecht want die kunnen bij goede resultaten van ADO en Bulykin de vraagprijs lekker op laten lopen. Misschien is daar iets over af te spreken.

Daarnaast lopen er een hoop contracten af en loop je met deze resultaten in de winterstop al het risico dat spelers benaderd gaan worden en straks aan het einde van het seizoen zo de deur uit lopen.

 

Succes heeft ook een keerzijde. Gelukkig eens kopzorgen van een andere orde.

0
Maandag 27 september 2010 om 13:15 uur

Advertentie

marcellino

ado-kenner schreef:

ik weet niet als frans dadelijk komt. Maar er was nieuws vanuit den haag van een kennis die iemand kent van de manegment in het bedrijf. Een delegatie van Den Haag heeft 4 dagen geleden naar anderlecht gegaan om zaken te doen om hem na dit seizoen te krijgen. Ik weet niet hoe het is afgelopen, maar ado was bereid om geld ervoor te offeren.

Dat Bulykin vast voor den haag gaat spelen is denk ik uitgesloten.

 

1 veel te duurom te kopen(zeker als hij zich zo blijft ontwikkelen)

2 salaris eisen die volgend jaar wel weer naar zijn oude salaris gaan.

3 zijn eigen ambitie om bij een top club ter slagen.

 

En geloof mij als Bulykin zo blijft voetballen zijn we niet alleen hem kwijt naar feijenoord of een club als vitesse maar gaat verhoek mee.

 

Nee ik hoop dat ik het verkeerd zie maar Bulykin is te gretig om zich neer te legen bij een middenmotter en wil laten zien dat hij de top aan kan.

0
Maandag 27 september 2010 om 11:11 uur

ADO supporter Leidschenveen

dirk schreef:

Bij Studio Neus dat vanzelfsprekend weer helemaal over Ajax ging, zijn Van Gelder en consorten erin geslaagd om twee pracht goals van ADO volstrekt te negeren voor de keuze van de goal van de week.

Ik doel op de goal van Immers en op de

2-1 van Bulykin, waaraan schitterend voorbereidend werk van Ammi en Verhoef vooraf ging. Wat een lachwekkend programma dat grotendeels door de Nederlandse (dus ook Haagse) belastingbetaler wordt gefinancierd. Tip voor Van Gelder, ga lekker naar AT5.

Ik heb altijd het idee dat Cheque Van Gelder zich zit af te ****** als ze het daar aan tafel weer over Ajax hebben. Echt niet te geloven.

 

Op EL is er om 2200 uur altijd een programma, dat heet 'Doordekken' met Guinee en Derksen. Daar was Derksen enthousiast over ADO. Vindt ze dit seizoen middenmoot waardig en wordt nu toch wel enthousiast over Verhoek. Hij vindt hem niet top 3 waardig, maar zei nu wel dat hij Verhoek bijvoorbeeld beter vindt dan Ruben Schaken en dat een ploeg als Feyenooord hem wel kan gebruiken.

Derksen zei ook dat hij tegenwoordig graag naar ADO kijkt op de TV omdat ze lekker oppertunistisch voetballen.

 

Ik hoop dat het waar is dat Van der Kallen naar Brussel is afgereisd om eens met Anderlecht te gaan praten. Wellicht is er iets mogelijk met een aantal investeerders om een constructie te verzinnen om Bulykin te halen. Er zit ook een vliegwiel effect in, als je zo'n jongen weet binnen te halen, wordt het voor jongens als Toornstra en Verhoek ook aantrekkelijker om bij ADO te blijven.

 

Je zag ook na de wedstrijd in de kleedkamer dat Verhoek en die Rus elkaar nog steeds stonden te knuffelen haha, wat een sfeer in de groep. Maar ja, dat is makkelijk als je wint.

 

Na Excelsior gaan we een zeer zwaar programma krijgen, dus ik acht die 6e plaats tot de winterstop onhaalbaar, maar als we in het linker rijtje zouden kunnen blijven, hebben we het fantastisch gedaan !

0
Maandag 27 september 2010 om 07:46 uur

Rome

De beste man kan dan toch koppen! Verhoek en Bulykin is gewoon een gouden duo. 

Verhoek al 7 assists, Bulykin al 6 goals. Echt jammer dat we de wedstrijden tegen Vitesse, Roda en vooral de Graafschap zo hebben weggeven. Hopelijk kunnen we de goede lijn doortrekken, maar er moet echt wat aan de verdediging gedaan worden. Ik hoop niet dat we een enorme terugval gaan krijgen zoals een seizoen of 2 geleden. 

0
Zondag 26 september 2010 om 14:41 uur

Nu online

Rob2002, Ano-Niem, Kees, Lellow en 107 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25