Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Ferdy schreef:

Iemand enig idee wanneer t voor t laatst uitverkocht was?

We schrijven geschiedenis..tegen Excelsior nota bene...! En Kees...Kees is op een missie in Spanje...Messi overhalen!

Next step is dat seizoenkaarten overdraagbaar worden..Kees..je plekkie is leeg...wij nagelbijten en stressen wel voor je!

 

Tegen Utrecht thuis ( volgende thuiswedstrijd ) is er weer CC verplichting. Ik hoop dat de mensen die nu goedkoop naar het stadion komen, ook een CC aanschaffen. Anders zitten we tegen Utrecht weer met 11.000 man.

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 20:03 uur

lulijzer

DeHaagseHyena schreef:

Kum wil graag centrum spelen?


Derreick naar Anderlecht en wij Bulykin.

Kubic verbeterd contract aanbieden.

M. Pique kan weer linkachter en kum naar het cetrum.

Met alle respect voor Bulykin, maar een ruil met Derijck (met gesloten beurs) vind ik teveel van het goede! Versta me goed, ik vind Bulykin ook een fantastische aanwinst, maar Derijck is 23? jaar, Bulykin 31?... Met het oog op toekomst vind ik Derijck toch waardevoller dan Bulykin... Natuurlijk, als je alleen naar het momentum kijkt slaat de weegschaal in het voordeel van Bulykin door, maar ik hoop dat ze daar op het Haagsch Kwartier toch vooral ook met de toekomst bezig zijn!!

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 20:03 uur

ADODENHAAG

Anderlecht heeft ook een aantal miljoen betaald voor de jongen en een hele hoop salaris. Ze wilden hem al 2 jaar verkopen.. maar ze hadden hem eigenlijk al opgegeven. Nu zien ze opeens wel dat het een goaltjesdief is en dan mag hij opeens weg. Voor Dimitry zelf zal dit natuurlijk wel lekker zijn, maar hij zal zich behoorlijk genaaid voelen door Anderlecht. Echter, ik denk niet dat veel clubs geld voor de beste man willen neertellen. Volgens mij is hij bijna 31 jaar en zijn salaris dat hij zal vragen bij een ´grotere´ club zal het investeren niet waard zijn. Het enige land wat ik dan nu zal kunnen bedenken is een oliestaatje of de VS, ik zie hem niet snel ergens anders heengaan. (misschien een rijke Engelse 3e divisionist)

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 16:00 uur

<FCDH>

Wat een reakties weer omdat iemand gewoon ze mening geeft;)) zeker een hoop voormalig zuid tribune gangers hier? morgen 3-1 gasten en meestel heb ik het wel goed;)))

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 14:42 uur

fcthehague

Heel grappig je reactie, maar FCDH heeft wel gelijk. Dat we nu een hoop zomersupprters hebben is nou eenmaal zo, maar ze maken de club wel rijker dus ben er zeer blij mee.

 

De sfeer van het goede oude Zuiderpark was altijd leuk, maar ook soms en eigenlijk vaak grimmig en daarom bleven successupporters weg. Ik denk dat er maar één oplossing is om de sfeer weer terug te krijgen. Middennoord goedkoper maken zodat VAK G ook daar komt zitten. Dan heb je gewoon weer één sfeertribune ipv twee en dan komt de rest vanzelf wel weer.

 

Succes supporters maken de club rijker en dat staat voor mij boven de sfeer. Die sfeer komt vanzelf wel weer terug eerst meer SCC's verkopen :)

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 14:15 uur

Ooievaar

oodh schreef:

Iemand enig idee wat dit voor ons betekent?

Ik hoop niets. Al zou ik daar mijn handen niet voor in het vuur durven te steken. Geeft eens te meer aan dat je als club ten allen tijde zelf alle touwtjes in handen dient te blijven houden. Ik had/heb en krijg niet zo veel op met grootaandeelhouders, die vallen om wat voor reden dan ook, op een gegeven moment om. Scheringa is het laatste voorbeeld in een lange rij. De man had ongetwijfeld de allerbeste bedoelingen, maar AZ is daar nou niet bepaald beter van geworden, laat staan de werknemers van DSB(...)

 

Alle macht bij de club -ledenraad- dus. Voorkomt nare verrassingen. Dan maar wat minder omstuimig groeien. Vitesse scenario met die nep rus zit ik niet op te wachten. Is gelukkig bij ons niet aan de orde. Ook het Liverpool scenario - leuren met de club - bezorgt met koude rillingen. Je hebt mensen nodig die hart hebben voor de club en dit koppelen met verstand van zaken, die zijn zeker bij Liverpool ver te zoeken.

 

Uiteraard. Mede door Kallen staan we nu waar we staan, maar zonder dat stadion - gemeente, lees belastingbetaler - was hij nooit gekomen. Dus maak niet de fout dat hij zich heeft laten leiden door liefde voor de club. Is geen spijkers op laag water zoeken, maar gewoon een kwestie van logisch nadenken. Sinterklaas bestaat niet.

 

Nogmaals: Wil de man absoluut niet te kort doen, en hij heeft zich gerehabliliteerd door zich nadrukkelijk met het beleid bezig te houden, waardoor de club weer tot leven aan het komen is, maar niet de fout maken om alle kaarten op hem te zetten, want  dan ga je vroeg of laat een kwade pijp roken.

 

Dus: blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken, en daar wat mee doen, waardoor we weer echt blijvend op de kaart komen te staan. Mag Kallen van mij voor vele jaren een zeer gewaardeerd lid van de RvC bijven, uiteraard krijgt hij zijn investeringen helemaal terug, maar is/wordt uiteindelijk de club zelf grootaandeelhouder en ligt dus ook het mandaat volledig bij de ledenraad.

 

Zover zij we nog niet, maar daar moeten we wél naar toe. Maar het gaat - eindelijk - echt de goede kant op. Dat is geen kwestie van toeval, maar van beleid, en daar is ook Kallen in dit geval voor een groot deel verantwoordelijk voor. Dank

 

 

 

0
Woensdag 13 oktober 2010 om 22:46 uur

oodh

andy schreef:

Hij zelf(vdk) zegt dat het helemaal niets voor ado betekend, omdat het geld in ado van hem zelf was. eigen geld dus.

Ik hoop het. Ik lees ook dat hij die failliete boel nog een injectie had gegeven. Neem dan maar aan dat hij dat in ieder geval kwijt is. Van dat verhaal van die vakbondsman word ik ook niet vrolijk. Lijkt op scoren over de ruggen van anderen. Afwachten maar of dit nog een staart krijgt.

0
Woensdag 13 oktober 2010 om 14:42 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

'Maar daarvan raken wij niet in paniek. Het contact met Trencin is goed, de club houdt ons wel op de hoogte van de ontwikkelingen.'
 

Volwassen reactie van Van der Brom.
 

Heef fijn om te weten dat Ling een ADO hart heeft, ik heb zo het idee dat we nog een hoop fraais van hem kunnen verwachten. Goede zaak van Brom en de club om de contacten met Tjeu aan te halen c.q. te verstevigen. We hebben natuurlijk weinig tot geen geld en dienen dus inventief te zijn. Hopelijk wordt die Kubik voor een jaar of 4 vastgelegd, want die jongen heeft ontzettend veel potentie.

 

Ranco en Piqué komen er weer bij, komt er weer rust en stabiliteit in de achterste lijn, m.n. Ranco is natuurlijk coachend erg sterk. Ook met de keepers Pallatz en Boks valt er dadelijk wat te kiezen, dus ook dat is een prima ontwikkeling. Al zet ik m'n kaarten op Pallatz.

 

Niet in de war raken dat het 2e heeft verloren, jammer maar niet meer dan dat. Dit is een opleidingsteam ter ondersteuning van- en kweekvijver voor het 1e, en tevens voor de doorstroming voor de jongens uit de jeugd. Dienen zich uiteraard wél te handhaven, maar liggen prima op koers. Compliment voor onze haagse 'Turk'

 

Zaterdag voor een volle tinenn bak vol gas er op en er over en Excelsior opjagen en afdrogen. Natuurlijk stelt dat Excelsior geen éne klote voor. Wij met z'n allen er vol achter gaan blazen, dan bijven de punten waar ze horen, bij ons dus. Ik houd het op een mooie 3-0. Tegen Heerenveen de nul gehouden, dus dat moet je tegen z'on ploeg zeker weten te bewerkstelligen.

 

 

 

0
Dinsdag 12 oktober 2010 om 21:40 uur

bulldog

ik was er dan wel niet bij maar het voelde wel zo

was weer ff 17 jaar oud 1987 europa voetbal heerlijk was dat

hoop het nog eens mee te maken

0
Zondag 10 oktober 2010 om 21:26 uur

Bert

Gin Dobre,

 

Heel veel plezier toegewenst aan de shouters die in Polen zitten.

Dat Poolse bier is wat sterker dan bij ons maar daar zullen sommige al achter gekomen zijn.

 

Hopelijk vanavond een leuke wedstrijd. Hoop ook dat de wedstrijd te volgen is via internet. Ben benieuwd of we goed partij kunnen bieden. Legia is geen klein ploegje. Maar goed het is vriendschappelijk. Mooi oefenwedstrijd! 

 

Volgende week 3 punten tegen die krantenclub (ja die heb ik van jou Roel)

0
Zaterdag 9 oktober 2010 om 07:10 uur

Nu online

Tante Wil, Ano-Niem, Thehague070 en 160 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25