Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

super fc denhaag

ADODENHAAG schreef:

Tijd zat om in ieder geval met mogelijk vervanging te praten. Verhoek zie ik niet zomaar gaan, maar buitenspelers zijn er zat. Alleen Bulykin moet je ff zoeken naar een goede vervanger. Daar hebben we nog genoeg tijd voor en ik denk wel dat dat geregeld kan worden. Stel we eindigen 9e, en kunnen ons kwalificeren voor Europees voetbal dan willen spelers ook vanzelf bij ons spelen..

precies, zo dacht ik er ook over. europees spelen zou een hoop voordeel kunnen hebben. en misschien ook meer kans dat bulykin bij dh gaat tekenen.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 15:34 uur

Wallace

Opvallend stukje op voetbalzone: ." Van Egmond hekelt zelfs de actie van Bosschaart. "Het was onnodig wat hij deed, en eigenlijk heel dom."

Dit is toch niet toelaatbaar. Als hij dat nou over zijn eigen paxen zegt oke, maar over onze spelers. Hoop dat ADO hier wat mee doet.

 

0
Dinsdag 26 oktober 2010 om 11:18 uur

Ron001

rien1 schreef:

Hoeveel er verkocht zijn weet ik niet, maar het zullen er niet veel zijn. Ik heb zelf een kaart op rij 6, maar ik kan het me haast niet voorstellen dat ze bij rij 1 zijn begonnen.

 

Ik hoop niet dat we daar in Grun weer zo'n thuisfluiter krijgen als afgelopen zondag daar in Enschede. Wat een schandalige vertoning was dat! Misschien voor deze wedstrijd maar v.Oekel. 

Volgens de site van grun is het daar al uitverkocht!!!(Alleen seizoenkaart houders hebben nog een kansje...

Hoop dat er wel wat aanhang mee gaat!!!!!)

0
Maandag 25 oktober 2010 om 23:02 uur

rien1

Jurriƫn schreef:

Wie weet hoeveel kaartjes er zijn verkocht voor Groningen - ADO

 

ik ga mee denk ik, kan ik mooi opstappen bij Texaco afslag Zuidwolde haha

Hoeveel er verkocht zijn weet ik niet, maar het zullen er niet veel zijn. Ik heb zelf een kaart op rij 6, maar ik kan het me haast niet voorstellen dat ze bij rij 1 zijn begonnen.

 

Ik hoop niet dat we daar in Grun weer zo'n thuisfluiter krijgen als afgelopen zondag daar in Enschede. Wat een schandalige vertoning was dat! Misschien voor deze wedstrijd maar v.Oekel. 

0
Maandag 25 oktober 2010 om 22:18 uur

ADODENHAAG

Ricky schreef:

   

 

 

De aanwezigheid van al die spitsen is ook de reden dat de Belgische topclub Bulykin graag verkoopt. Bij Anderlecht heeft Bulykin nog een contract tot 2012. "Hij is te koop", stelt Steegen onomwonden tegen Goal.com. "Het is natuurlijk nog heel vroeg in het seizoen, maar we gaan nog met Dimitri om de tafel. Dit seizoen zal een sleutelseizoen voor hem zijn."

Hij kon tranfervrij weg, dus de prijs zal niet te hoog zijn!!!

Dit seizoen eindigt in 2011 hoor, ze kunnen gewoon de hoofdprijs vragen. Bij wijze van spreken.

 

Geen enkele club legt veel geld neer voor een 30-er. Alleen als diegene exceptionele kwaliteiten heeft. Ja, voor een middenmotor in de eredivisie heeft hij uitstekende kwaliteiten, maar eerlijk is eerlijk.. voor Anderlecht en PSV komt hij gewoon kwaliteiten tekort: snelheid, lange pass, counterkracht.

 

Ik denk dus dat òf hij gaat zijn zakken vullen in Qatar of Australië, òf hij blijft bij ons. Ik hoop het laatste.. maar dan zullen we eind dit seizoen toch geld moeten betalen. (of een ruildeal)

0
Maandag 25 oktober 2010 om 18:07 uur

ADO supporter Leidschenveen

Haagse Roel schreef:

22-04-2011 :  FCDH - FC TWENTE  

Scheidsrechter : Van Boekel ............hehehehehehe

Ik zie Van Boekel liever niet in het Forepark fluiten. Dat is de welbekende rode lap, met alle risico's van dien met spreekkoren en stilgelegde wedstrijden. Daar heb ik echt geen zin in. Hoop dat we dat niveau inmiddels zijn ontstegen.

0
Maandag 25 oktober 2010 om 07:36 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ooievaar heeft ook al zo'n pleuris hekel aan 010.....is mijn club niet maar Ajax en PSV vind ik veel meer irritante poenerige K*t clubs.

 

Net zoals dat Graf Fietstas, hahahaha weer 1-4 ...

Ook die georgische knakenpooier is prima bezig. Ik hoop dat ze daar die analfabeet van een Boskamp aanstellen.

 

Ben hardstikke trots op m'n eigen club. We zien weer voetbal, wat we graag zien. Een nederlaag is altijd zuur, maar als je hardstikke goed hebt gespeeld bij de regerend landskampioen - daar is vriend en vijand het toch wel over eens - twee prima doelpunten maakt. maar vervolgens wordt bestolen door z'on lampelul van een Koekel dan heb je iets om op voort te borduren.

 

Niet gaan zweven, de mouwen opstropen, punten blijven sprokkelen en eerder veiligspelen. Dan kan je ruim van te voren doorselecteren. Verrotte jammer dat Don Kozak er uit ligt, dat is een echte ADOlating, maar heb vetrouwen in Brom en het team om deze domper op te vangen.

0
Maandag 25 oktober 2010 om 02:08 uur

ADODENHAAG

Vincent schreef:

zowel ajax als excelsior zijn geen concurrent. dus niet boeiend

Klopt, maar ik zie liever PSV en Twente in de CL spelen. Heb ik mijn dinsdagavond (misschien) een leuke wedstrijd te kijken. Zo'n wedstrijd van 020 in de CL hoop ik altijd dat het Nederlandse team verliest..

0
Maandag 25 oktober 2010 om 00:57 uur

Advertentie

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Wordt tijd voor weer een interland potje ....

Of een een wedstrijdje tegen Feyenoord

Ik hoop dat die lampekappen van een Been en Beenhakker lekker blijven zitten(...)

 

Overigens is deze selectie sterk genoeg om een stootje te kunnen opvangen, hoe vervelend het ook is. nogmaals: zuur verliezen bij de landskampioen moet het nodige verrouwen geven. Deze trainer is een topper, die uitgaat van eigen kracht, en wil voetballen, en niet met de kont in de zestien gaat liggen.

 

We staan aan het begin van een bloeiperiode, naar mijn stellige overtuiging. Alle seinen staan op groen. En een lullige nederlaag verandert daar niets aan.

 

Doorgaan op de ingeslagen weg, nergens wat van aantrekken, goed in kaart brengen wat je wil, en je door de juiste personen laten adviseren.

 

Zou het me niet verbazen als we komend seizoen een grotere shirtsponsor hebben. Maken we weer een stap de goede richting op. Hoe dan ook: we maken met z'n allen positieve reclame, voor de club. Leuk voetbal, dito resultaten, volle bakken, gezellig publiek. Dat heeft een aanzuigende werking.

 

Was tot voor kort bijna heel nederland opgelucht als we verloren, nu zie je toch op verschillende voetbalsites de toenemende sympathie voor ADO. Ook dat is pure winst

 

 

 

 

0
Zondag 24 oktober 2010 om 18:42 uur

ADODENHAAG

supporter-noord schreef:

Vreemde wissel trouwens, gaat Leeuwin in de spits spelen voor Bully ??? hahahahaha. Gooi dan Ricky erin, die passed en scoort wat makkelijker denk ik. Als je het accent meer op de verdediging gaat leggen speel je twente alleen maar in de kaart. 

Nee we spelen nu in een 4 4 2 met Immers in de punt.  Ik hoop dat Bulykin er snel bovenop komt, een lichte hamstringblessure ben je in 2 weken kwijt.. Maar aankomende wedstrijden, Groningen en Utrecht kun je hem vergeten. Jammer, maar tegen de 'grotere' teams is hij iets minder bruikbaar door gebrek aan snelheid

0
Zondag 24 oktober 2010 om 15:25 uur

Nu online

morley, wijstaanboven, 070-Hagenees en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25