Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

marcellino schreef:

Ik hebh het gisteren al gezegd.

 

Je koopt voor het geld van verhoek en dereijck niets beters.

 

Heelveel hier op de site beseffen niet hoe sterk het duo verhoek /bulykin is als je deze uit elkaar trekt word den haag er alleen maar slechter op.

 

buiten spelers zijn goud waard en met de pass die verhoek nu in zijn benen heeft hoeft hij geen eens een man voorbij hij krult hem er omheen.

 

Dit soort spelers zijn er tegenwoordig niet meer.

Bulykin is een speler die in zijn loop aangespeeld wil worden.

soms heeft dat ook met de situatie te maken omdat verhoek veel sneller is als bulykin en hij wil in moet lopen.

 

Hier ligt juist het sterke punt bij deze spelers.

 

Geloof mij als verhoek weg zou gaan kunnen we ons meer gaan richten op plaats 14 t/m 18.

Met hem erbij in deze form kunnen we misschien wel voor plaats 9 t/m 12 strijden.

 

Dat betekent meer toeschouwers,meer intresse van sponsors en een aantrekings kracht van jeugd en dat is mij meer waard dan 2 a 3 miljoen

verhoek heeft al jaren goede voorzetten!!!!!!!!!!!!!!! Alleen hebben wij nooit een spits die ze in het mandje legt. Een club met een goede kopspits heeft met verhoek goud in handen. Ik hoop dat ze dit nu eens doorkrijgen bij de club en eens een goede kopper binnen halen voor de spits

Donderdag 22 juli 2010 om 11:42 uu

 

prciesss ik zei dat paar maande geleden al met een spits die kan koppen heb je een wereld voetballer aan verhoek , ik  denk zelf dat verhoek zeker blijft tot na de winterstop en dan naar heerenveen gaat eind van het seizoen. Die beerens zal wel verkocht  worden aan een topclub en dan komt heerenveen opzeker voor verhoek die dan met die dost van heerenveen ook een super koppel vormt

0
Donderdag 30 september 2010 om 01:41 uur

Mike

<FCDH> schreef:

Nee dat weet ik maar volgens mij hebben zewel optie tot koop??

Ik hoop het.

Vd Kallen is geen domme zakenman maar dat zijn die sluwe voetbalmakelaartjes ook niet.

Zou echt geen slechte zaak zijn een ervaren TD in dienst te nemen.

0
Woensdag 29 september 2010 om 16:26 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

 Eindelijk gaat het eens een keer echt goed. Ik las zelfs dat het de beste competitiestart is van de afgelopen 30 jaar!

Maar helaas! Het succes mag natuurlijk ook niet te lang duren. We zijn gvd nog geen 7 wedstrijden onderweg of de graaiers van PSV en 020- staan alweer klaar om de betere spelers weg te kapen. Zo wordt het nooit wat! Je kan niet eens meer een goed team opbouwen, want spelers zijn gelijk weg.

Daarom is het te hopen als ze toch weggaan er een hoop knaken voor betaald word rien maar den haag is wel de goede weg ingeslagen nu

0
Woensdag 29 september 2010 om 15:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADODENHAAG schreef:

Hopen maar dat ze het slim regelen allemaal.. en nooit meer spelers weg voor een appel en een ei. Daar zijn we nu te groot voor geworden. Verhoek en Toornstra hebben sowieso al een goed contract die met een behoorlijk bedrag afbetaald kan worden.. Derijck heeft volgens mij ook nog een aardig contract(sowieso tot 2012 getekend). Nu Kubik nog 3 jaar vastleggen en Bulykin proberen bij te laten tekenen.. we gaan het zien.

Ik denk dat het genuanceerder ligt. Het lijkt me zeer moeilijk om voor een speler die misschien 200K per jaar verdient, een transfersom te vragen van meer dan 2 mio.

Mocht Verhoek bij PSV 400K kunnen verdienen, kan hij zo naar de arbitrage commissie stappen, in het geval ADO een buitensporige transfersom vraagt, hij kan zich immers sportief en financieel verbeteren.

Daarom riep ik al een keer dat ik Vd Kallen een hoop wijsheid toe wens. Als je Bulykin probeert binnen te halen, dan mag Verhoek absoluut niet weg.

0
Woensdag 29 september 2010 om 07:29 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Heel realistisch weergegeven. Een sprong van plaats 15 naar het linkerrijtje is ook niet goed. Laten we liever de weg van de geleidelijkheid bewandelen. Kun je ook niet zo hard vallen!

Precies Kees. Dat we nu 6e staan is geweldig. Dat geeft de burger moed, en is een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Dus geen rare verhalen meer in de pers van mensen die er niets te zoeken hebben. Zoals td's in buitenlandse zwembaden of bestuurders die louter en alleen onzin spuien.

 

Er is rust in de tent, en dat moet zo blijven. Dus blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dat is nu aan de orde, en daar ligt de sleutel tot het succes. We moeten en zullen gestaag groeien. Dat er nu belangstelling is voor onze spelers is mooi, teken dat we het goed doen, maar is natuurlijk wèl een momentopname.

 

Als we dadelijk in een mindere fase zitten zal die belangstelling ook afvlakken. Kunst is om dadelijk niet in de war te raken als we een paar klappen achter elkaar gaan krijgen. Dan dient de hosanna stemming niet om te slaan in negativisme, want ook dat geeft geen reële voorstelling van de gang van zaken.

 

We zijn aan het groeien, en dat gaat met vallen en opstaan. We zijn met z'n allen, dus ook de supporters goed bezig om de club echt op de rails te krijgen. Dus bestuur, trainersstaf, spelersgroep en supporters en sponsors. Zolang ieder voor ogen heeft dat het enige wat echt teld het belang van de club is, dan zullen we progressie boeken, progressie waar we al vele jaren naar snakken.

 

Met dank aan het nieuwe stadion, kunnen we groeien. Maar we zullen hard moeten blijven werken. We zijn pas net begonnen, willen we een soort FC Groningen worden, wat absoluut kan, dienen we nog het nodige werk te verzetten. Ook zij raken vaak goede spelers kwijt, maar wèl voor miljoenen, dus niet voor een appel en een ei, zoals bij ons de gewoonte was. Maar hebben de gave om keer op keer succesvolle spelers terug te halen. Voor relatief weinig geld.

 

Dus moeten we - meer - werk maken van het scoutingapparaat, want wij zijn niet in staat om spelers te kopen voor veel geld. 

 

Mijn persoonlijke doelstelling luidt voor dit seizoen: eerder veilig spelen en mikken op plek 12. Dan komend seizoen doorselecteren, en mochten er spelers worden verkocht: dan de kenners raadplegen en proberen goede spelers terug te halen. En met een gevulde portomonnee is dat een stuk makkerlijker.

 

Hopelijk komend jaar Kyocera ook op het shirt, dan maken we ook daar een stap vooruit.

 

Als we niet in de war raken van snel succes, dus niet naar Vitesse gaan kijken, maar met z'n allen éénheid blijven uitstralen.

Dan zal men ook elders in de gaten krijgen dat er iets moois aan het groeien is: Achter De Duinen.

 

Zondag Heerenveen uit. Waken voor overspannen verwachtingen.

Met name thuis zullen we de punten moeten pakken, maar daar heb ik zeker na Heracles veel vertrouwen in. Aan pure klantenbindig gedaan, dus een hoop mensen zullen gegarandeerd terugkomen. Was ook redelijk sfeervol, ook daarmee zijn we er nog niet, maar gaan we wèl de goede kant op.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 22:33 uur

Advertentie

<FCDH>

Verhoek zou ik alleen voor een hoge prijs laten gaan minimaal 4 miljoen anders koop je er niks voor terug psv en 020 tonen niet voor niks intresse en kubik ja klopt het of niet dat ook psv hem wil halen het zou de club hoop geld kunnen opleveren???

0
Dinsdag 28 september 2010 om 14:29 uur

Fransje

fcthehague schreef:

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

Verhoek is altijd een goede voetballer geweest. Verhoek is altijd al een voetballer geweest met snelheid, nam de back mee naar de achterlijn, passeren en voorgeven. Nu hebben we eindelijk een echte (slimme) spits die begrijpt waar de ballen van Wesley komen, een spits die Wesley zoekt ipv dat Verhoek de spits moet zoeken. Meric is een leuke jupiler voetballer maar absoluut geen vervanger van verhoek. Ik vertrouw erop dat ADO dit slim gaat uitspelen en onze doelstelling niet uit het oog verliest. Wesley gun ik het van harte, maar ik hoop dat hij blijft.

 

0
Dinsdag 28 september 2010 om 07:32 uur

fcthehague

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 06:57 uur

ADODENHAAG

Ik zie nu ook dat mensen Bulykin willen behouden maakt niet uit wat ie kost.

 

Dit is onzin. Zonder degelijke buitenspelers kan je Dimitry gewoon niet goed gebruiken. Dmitry is niet dynamisch en snel alleen sterk en scherp in de 16. Je kan hem alleen maar gebruiken als hij haarscherp wordt aangespeeld en hij weinig meters hoeft te maken. Die meters maken op het moment Kubik en verhoek voor hem, als hun er niet waren...... mensen blijf alsjeblieft een keer helder nadenken!!

 

Nou ja in ieder geval, ik hoop dat het bestuur nadenkt. Maar ik heb het gevoel dat na lange tijd het bestuur een beetje slimmer aan het worden is.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:27 uur

Ricky

Bert schreef:

Dat klopt ik ken zijn salaris niet. Maar ook van de contractsduur. En aangezien dat nog 1,5 jaar doorloopt denk dat we gauw over 1,5 miljoen praten minimaal. Voor een paar ton zal hij niet weg mogen maar goed dat gaf je zelf al aan.

2,5 miljoen vangen minimaal, anders lekker contract uitdienen bij ons.

 

In de ere blijven is me meer waard.

 

Straks ff een dipje en iedereen haakt af.

 

Wat gebeurt er allemaal mensen.

 

Ik wordt gek. Ik hoop niet dat het de hoofjes van de spelers op hol brengt.

 

Kunnen we er niet bij hebben....

 

Afwachten maar dus...

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:15 uur

Nu online

malle eppie, derput, wijstaanboven en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25