Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Frans

 

Beste shouters,

 

Allereerst allemaal van harte met deze 3-punter tegen Heracles !

Wat een strijd, inzet en een team hebben we gezien.

 

Net thuis uit het feestgedruis in het Forepark.

Dimitry Bulykin kan niet alleen scoren maar is ook de gangmaker bij het feesten...die voelt zich enorm thuis en is

echt een mannetje !

 

Hij lacht nog steeds om de Graafschap...de superboeren die hem

hebben afgetest na zijn proefperiode in Doetinchem !!!!! ;)

 

Zal lastig worden om hem te houden...Anderlecht betaald voor 3/4 zijn salaris en zorgt zo dus ook indirect voor onze productie !!!

 

Wat was die scheids ook met het spelletje bezig zeg...die was zo

weggelopen van het ganzeboorden...!!!

 

Enig minpuntje vind ik persoonlijk de doelman : het word hoog tijd dat die Duitse reus Pellatz ons doel gaat verdedigen...dan scheelt het ons een hoop kalmerende middelen bij de hoge bal....

 

Groeten Frans

0
Zondag 26 september 2010 om 00:54 uur

Jensen

rien1 schreef:

 Goed gedaan met die gratis kaarten!  ADO heeft groot gelijk om dat  kaartje gratis te maken. Dan maar op deze manier het stadion vol maken. De club heeft ook zo alleen maar voordelen, anders blijven die hoeken toch maar leeg. Belangrijkste is om zoveel mogelijk mensen (op wat voor manier dan ook) naar het stadion te lokken. Een (vrijwel) vol stadion is op alle fronten positief. Ook de spelers zal dat vleugels geven als ze zien dat het stadion tot de laatste stoel bezet is.

Tenminste, ik ga er dan even voor het gemak vanuit dat het dus ook echt vol is.

Ik ben er benieuwd Rien of het wat oplevert.

De club heeft geen kaarten-alert afgegeven dus de verkoop zal niet overweldigend zijn.

Maar .... ik heb nog steeds goede hoop dat als we een paar keer winnen - want dat is voor veel hagenezen en haaglanders een voorwaarde - we keer op keeer een volle bak hebben.

En dan mogen ze best een keer minder spelen als er maar wel strijd geleverd wordt.

0
Zaterdag 25 september 2010 om 17:32 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Wederzijds respect gooz we hebben allebij gelijk ik begrijp je standpunt hopelijk jij ook de mijne;)))

 

Overgens kijk ik nu al uit naar de uitwedstrijd in de kuip waar we dit jaar hopelijk met 1600 hagenezen onze groen gele trots naar de overwinning scheeuwen want dit jaar valt er daar weer wat te halen;))))

Ik begrijp je helemaal. Echt waar. Hoop je dan ook te zien op HS tegen Beenstakker. Succes vanavond gooz

0
Zaterdag 25 september 2010 om 17:12 uur

fcthehague

Hi,

 

Weet iemand of het verplicht is om ook een legitimatie voor kinderen mee te nemen ? Heb me broertje uit utrecht op visite, maar denk er nu pas aan of ik een ID nodig heb.. Hij is pas 7 en lijkt mij sterk dat dit nodig is, want tot je 14e ben je niet verplicht een ID bij je te hebben.. Sterker nog hij heeft niet eens een eigen ID. Heb wel via ticketbox al een kaartje gekocht op mijn SCC.

 

Hoop dat iemand mij kan helpen hiermee die zelf ook zijn kinderen mee neemt zonder dat die kleine zelf een (S)CC heeft.

0
Zaterdag 25 september 2010 om 12:39 uur

ADO supporter Leidschenveen

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh denkt aan vertrek
Ricky van den Bergh denkt aan een vertrek in de winterstop. Hij is ongelukkig met zijn huidige bijrol bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht

Verrassend is dit natuurlijk niet. Rick, maar OOK de aanhang, hebben veel te hoge verwachtingen gehad bij zijn komst naar Den Haag. Ik hoop dat hij zijn geluk ergens anders kan vinden, maar hij heeft een dusdanige reputatie/track record opgebouwd met gele/rode kaarten etc dat het nog wel eens heel moeilijk kan zijn om een andere club te vinden.

 

Mocht het tot een breuk komen in de winterstop, dan is dat natuurlijk heel goed voor ADO. Hij is een van de grootverdienders die momenteeel niets kan brengen voor onze club, dus dat scheelt een slok op een borrel qua budget.

 

Jammer voor hem, maar mooi voor ADO als we hem kwijt zijn in de winterstop.

0
Zaterdag 25 september 2010 om 09:25 uur

Advertentie

kako

Gaan we dan eindelijk eens voldoen aan de verwachtingen en staan we dan vanavond op 7 gespeeld 11 punten en een positief doelsaldo? Ik hoop het, ben er klaar voor, sta te popelen om naar het stadion te gaan, nog even geduld en nagels eten........

0
Zaterdag 25 september 2010 om 09:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik lees net in een interview dat Kubik gehuurd is voor een jaar, en dat hij tot 2012 bij Trencin onder contract staat.

Ik ben zeer benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Hij wil graag blijven, dus dan zal ADO toch met een transfersom over de brug moeten komen aan het eind van het jaar.

Ik hoop dat Tscheu La Ling ADO niet het mes op de keel gaat zetten.

0
Vrijdag 24 september 2010 om 19:35 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het is dat het geen 1 april is............ Geen cent te makken, maar een mooi busje is altijd te regelen.

 

Spelersbus moet Feyenoord redden ROTTERDAM - Het geplaagde Feyenoord heeft er een nieuw 'wapen' bij. Trainer Mario Been kreeg donderdagmiddag, amper een halve dag na de bekerflop tegen Roda JC, na de training de sleutels overhandigd van een hypermoderne spelersbus.
 

Mario Been wil de rust behouden bij Feyenoord. Foto: ANP Volgens de Rotterdamse coach, die zelf betrokken was bij het ontwerp, geeft het in de clubkeuren verpakte voertuig Feyenoord de uitstraling van een topclub. In sportief en financieel opzicht is de voormalige Europese kampioen (1970) die status al enige tijd kwijt.

Been sprak op de website nogal hoge verwachtingen uit van de spelersbus. „Het gaat te ver om te zeggen dat we nu bij uitwedstrijden al voor de aftrap met 1-0 voor staan, maar er komt wel wat binnen als wij met deze bus ergens op bezoek gaan”, zei hij voor zijn doen opvallend serieus.

De nieuwe spelersbus van Feyenoord is twaalf meter lang en heeft de beschikking over 36 zitplaatsen. De bus beschikt verder over twee koelkasten, een heteluchtoven, een magnetron, een toilet, vier lcd-schermen en mp3- en internetaansluitingen.

 

Naar verluidt heeft de bus geen bagageruimte.

Logisch want ze nemen toch nergens punten mee.

 

Ik hoop dat de twee pinten t.w. Been & Beenhakker nog lang blijven zitten. Niets aan veranderen, gaat prima zo

0
Donderdag 23 september 2010 om 21:22 uur

Kees

marcellino schreef:

Misschien ben ik wel weer negatief.

 

Maar M.N.O.P.EN Q ZIJN UITVERKOCHT!!!

 

we moeten ons toch schamen dat het donderdag 18.30 uur is en het stadion nog steeds niet is uitverkocht zelfs niet nu de tweede kaart gratis is.

 

Wat moeten we dan doen om de mensen binnen te halen??

 

 

 

ADO heeft een meer dan voortreffelijke prestatie geleverd om van het bedroevende gemiddelde in het eerste jaar van het Forepark nu al gemiddeld op rond de 12.000 duizend toeschouwers te zijn beland.

 

Let wel: een hele hoop mensen waren ADO zat vanwege (bestuurlijke) ellende, de degradatie en verhuizing van het geliefde Zuiderpark.

 

In relatief korte tijd heeft iedereen het voor mekaar gekregen dat we op een gemiddelde zijn beland dat we al 20 jaar of langer niet hebben gehad.

 

Geloof me: het klinkt misschien gek maar wetenschappelijk is bewezen dat je gemakkelijker stijgt van 15000 naar 30.000 dan van 6000 naar 12.000.

0
Donderdag 23 september 2010 om 19:14 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop dat de heren beleidsmakers op zeer korte termijn om de tafel gaan zitten om eens goed na te denken wat ze met Kubik en Bulykin gaan doen.

Kubik heeft maar een contract voor een jaar en Bulykin is gehuurd voor een jaar, met de aantekening dat ADO volgens mij slechts een gedeelte van zijn salaris betaalt, en de rest nog door Anderlecht wordt opgehoest.

Zeker met Kubik moet ADO snel handelen, want de concurrentie is niet gek, zeker niet met die transfer windows twee keer per jaar. Het mag duidelijk zijn dat we nu echt een sprong voorwaarts kunen maken met Kubik en Verhoek op de flanken, kijk eens naar die 13 !! doelpunten die we al gescoord hebben. Dat bij Kubik soms zijn acties niet altijd lukken, kan me eerlijk gezegd aan mijn reet roesten, bij balverlies is hij de eerste die weer probeert de bal terug te veroveren en hij heeft er al 4 in het netje liggen.

Voor Bulykin vind ik het alleszins acceptabel om een non-EU salaris te betalen, zo´n spits hebben we volgens mij in 10 jaar niet meer gezien bij ADO. Wellicht is ADO er niet zo happig op omdat het de verhoudingen scheef trekt. Bulykin zelf heeft het volgens mij erg naar zijn zin in Den Haag.

Rado was voor mij de beste man van het veld tegen Willem II, alle ballen konden bij hem ingeleverd worden. Kijk maar eens goed naar zijn veldspel, hij passed de bal in naar een tegenspeler en je ziet hem gelijk bewegen om zich weer vrij te lopen. Wereldvoetballer voor ons. Ook vastleggen aub, want hij heeft volgens mij ook maar een jaarcontract.

0
Donderdag 23 september 2010 om 09:57 uur

Nu online

malle eppie, Lellow, DHFC070, James, den haag, ADOZoetermeer, ADO079, Sprinkhaan070, WestlandSupport, Edwin Post, Ado Vakkie S, R.E., Erik070, viarijn, troje, pajam, frans swa, Dappere dodo, wijstaanboven, Ran1972, FC Jeff, FFL en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26