Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Bert, van wanneer is deze posting van ADO ? Ik zie het niet op de website, of is deze mailing alleen naar CC´ers gestuurd in de hoop dat ze SCC´er worden ?

Dat de wedstrijd tegen Excelsior uitverkocht is, daar kan je vergif op innemen.

0
Woensdag 6 oktober 2010 om 21:54 uur

Haagse Roel

Ik vind onze laatste linie juist kwestbaar...nu al.

 

Natuurlijk is er euforie met een 7e plaats maar achterin moet er juist versterking komen. Zal wel een hoop bagger over me heen krijgen maar als je stappen wil maken moet je echt wat aan je verdediging gaan doen.

 

Derijck is een leuke speler maar niet meer dan dat.........als je hem kan verkopen ( Anderlecht ?) gelijk doen. Bossie is natuurlijk ook matig, geen contract verlengen. Kum , de zo bejubelde man van MN , wisselt goeie monenten veels te vaak af met belabberde akties en Ammi vind ik een matige back, veels te veel kappen en draaien.

 

Pique is , mits fit een prima linksback. Ranko kan centraal ook achterin maar je moet maar afwachten of ie z'n oude nivo weer kan halen............Kortom achterin is er genoeg te doen.

 

En kom niet aan met L Pique of Hese.....sorry voor de boys maar halen het nivo niet.

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 17:48 uur

Bert

<FCDH> schreef:

jan everse gisteren bij studio neus feyenoord pakt ze punten wel tegen oa den haag hahaha hadden ze gewild

Op wat is dat nou gebaseerd die uitspraken van Everse. Ik hoor het alweer ze hebben gisteren weer een hoop onzin besproken.

0
Maandag 4 oktober 2010 om 18:12 uur

ADODENHAAG

Ooievaar schreef:

Zo is het. Overigens meldt www.destentor.nl  dat Mark v.d. Kallen de kok van restaurant Niven (Rijswijk ZH red.) opdracht heeft gegeven om Don Kozak nooit meer blinde vinken voor te schotelen, dit n.a.v. het missen van een zeer riante kopkans in de wedstrijd tegen Heerenveen

Ja, ik hoop sowieso niet dat hij te veel eet.. als hij meters moet maken haakt hij toch al gauw af..

0
Maandag 4 oktober 2010 om 14:03 uur

andy

lulijzer schreef:

Is mooi, staan wij morgen op 4 puntjes van plek 1. Doen we weer helemaal mee voor het kampioenschap!

Hoop ik wel dat we winnen ,,anders mag 020 vandaag nog even gelijk spelen,;)

0
Zondag 3 oktober 2010 om 13:32 uur

lulijzer

Ha shouters,

 

Ben zeker ook gelukkig met onze 6e positie op de ranglijst, maar vind persoonlijk 1 november een betere peildatum dan 1 oktober... Wie waagt er een gokje??

- 1 oktober, 7 wedstrijden, 11 punten, 6e positie

- 1 november, 12 wedstrijden, 15 punten, 10e positie??

 

Dat is slechts één positie beter dan afgelopen seizoen... 1 november wordt denk ik de echte graadmeter... Ik hoop dat ik weer te zwartgallig ben!!

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 13:50 uur

Advertentie

JP

Ooievaar schreef:

Die Muntenman kan je om een boodschap sturen hoor.  Maar krijg stilaan het idee dat men met Kallen, die credits moet ik hem zeker geven, dat het er wat professioneler aan toe gaat. Spelers kunnen nu niet meer voor een paar ton weg.

 

De club is ontegenzeggelijk goed bezig, maar dat is Twente al een jaar of acht. Dus we hebben nog wel een aardig traject te gaan. Maar het bootje is los van de kade, we varen.

 

Maar blijf er op hameren dat we zwaar moeten inzetten op jeugd en scouting. De jeugopleiding heeft haar 4e ster binnen, dus ook dat ziet er veelbelovend uit. Maar op gebied van scouting hebben we nog een wereld te winnen, is van levensbelang.

 

Onze  club komt positief in het nieuws, de mensen komen weer, en het is zaak om de loop er in te houden. We moeten niet te snel te veel willen, maar gestaag groeien, en elk jaar een stappie omhoog doen. Natuurlijk kan een club als ADO voor een gemiddelde van ruim 20.000 man draaien. Heeft even tijd nodig, maar indien men blijft luisteren naar de juiste mensen dan speelt hier binnen afzienbare tijd een ploeg die elk jaar meedoet om europees voetbal. Dat moet ook het streven zijn voor een club als ADO. Kwestie van eigenwaarde!

 

Dat is het voordeel dat we een stad als Den Haag achter ons hebben, en een achterland waar een paard de hik van krijgt, opgeteld met een modern stadion op een toplocatie.

 

Alleen niet de fout gaan maken om te veel te snel te willen. Rustig bouwen en doorselecteren.  Dus beleid maken en consequent uit voeren, natuurlijk gaat dit gepaard met vallen en opstaan. Maar als we éénmaal blijven staan, dan staan we ook op een stevig fundament. Dus niet het snelle succes zoals ze najagen in Arnhem met die duistere knakenpooier. Dat duurt zolang het duurt, maar is niet meer dan een luchtkasteel op drijfzand, eindigt hoe dan ook in tranen.

 

Ook voor ons fans is er een schone taak weggelegd. Ook op de tribunes schuim op die bekkûh, op een goede agressieve manier. Heracles thuis was een goed begin, dat moeten we uitbouwen. Scheelt echt punten. Op en buiten het veld moeten we éénheid uitstralen, en een wij gevoel creëren. Onze club onze trots.

 

@Ooievaar.

 

Opvallend hoe makkelijk, duidelijk en verbeeldend jij kunt schrijven, de situatie kunt uitleggen en postief advies kunt geven. Bijna iedere shout van jou is de spijker op zijn kop.

 

Hoop dat de poppetjes die het beleid bepalen stiekum meelezen en dan denken die Haagscher Ooievaar raakt iedere keer de juiste en soms ook gevoelige snaar.

 

Top man,.....dat wilde ik even kwijt.

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 13:09 uur

Brian

http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=19&news[iid]=7442

 

 

Van den Brom: ,,Hoop dat spelers over een paar maanden ook in belangstelling staan”
01 October 2010 om 18:51
Het gaat tot nu toe goed met ADO Den Haag. Een zesde plaats op de ranglijst is boven verwachting. Spelers staan ook gelijk in de belangstelling. Trainer John van den Brom maakt zich daar niet zo druk om. Hij hoopt dat dat over een paar maanden nog zo is, dan betekent dat dat het goed blijft gaan met de club. Maar eerst zondag de moeilijke uitbeurt in en tegen Heerenveen.



Tekst: Rob Blankenstein



John constant goede berichten over ADO Den Haag in de media, gemakshalve maar even vertaald in de ‘Goed nieuws show’, schuilt daar niet juist het gevaar in?



,,Nee want je ontkomt er niet aan. Dat goede gevoel hebben we zelf verdiend en wij weten heus wel intern, met name de spelers en de staf, dat het allemaal niets zegt in het voetbal. Het is aan ons als staf in combinatie met de spelers om dat goede gevoel en om die ‘goed nieuws show’, zoals jij het betitelt, vast te houden en mogelijk te verlengen en uit te breiden. Maar ik heb liever dat er zo over ADO gesproken wordt, dan dat het minder gaat.”



Ik kan mij voorstellen, dat sommige spelers mogelijk op een roze wolk gaan lopen en daardoor juist wellicht wat te gemakkelijk erover gaan denken.



,,Dat is wat ik bedoel, dat we daar echt wel een groot bewustzijn in hebben. Wij als staf zeker, maar bij de spelers leeft dat ook en het is onzin om te zeggen dat we nergens zijn, maar we zijn goed bezig en dat gevoel moeten we vasthouden. Daarin wordt gevraagd dat we elke wedstrijd, tegen wie we ook spelen, ten eerste weer voor de winst gaan en je kent mij onderhand goed genoeg om te weten dat dat altijd het geval is en ten tweede zullen de jongens dat ook beseffen. Ik ben absoluut niet bang, dat we nu denken ‘nu gaan we eens eventjes op 60% spelen zoals AC Milaan afgelopen woensdag tegen Ajax’, maar die zijn wel even iets verder dan wij en hebben ook iets meer meegemaakt en hebben meer ervaring en kwaliteit om een wedstrijd op 60, 70% in de Champions League te kunnen spelen en dat zal bij ons nooit gebeuren.”



De credits gaan met name naar jouw persoontje, streelt dat jouw ego?



,,Ja natuurlijk, ik zou liegen als ik zeg dat dat niet leuk is om te horen, maar ik vind het onzin om te zeggen dat ik het alleen naar me zelf toe zou trekken. Absoluut niet, want ik wil benadrukken dat we het met z’n allen doen en ik las de uitdrukking over mij dat ik een ‘people manager’ zou zijn voor wat het waard is, maar ik zeg altijd dat het teamgevoel het belangrijkste is en dat vond ik ook als actief voetballer. Zo ben ik nu ook, ik heb een geweldige staf om mij heen en ook de mensen binnen de club en zeker ook de wisselwerking met de spelers, dat valt allemaal goed op z’n plek. Ik zal daar zeker ook een verdienste in hebben in het geheel, maar uiteindelijk moeten de jongens het te allen tijde blijven uitvoeren en de prestaties komen vanzelf als je het met z’n allen doet en dat zijn de verdiensten van het ADO van dit moment.”



Als je goed presteert, staan met name de aanvallers in de belangstelling, zoals Wesley Verhoek en Frantisek Kubik. In hoeverre houden jullie al rekening met een eventueel vertrek in de winterstop van deze spelers en spelen jullie daar nu al op in?



,,Dat is voetbal en ik gaf net al aan bij je collega’s, dat op het moment, dat je als ploeg in de belangstelling staat en individueel spelers zich daarin dusdanig ontwikkelen dat ze belangrijk zijn voor het elftal en dat ze goed spelen, dat ze zich in de kijker spelen. Dat is een logisch gevolg en ik ben daar als trainer heel blij mee en ik ben absoluut niet bang, dat iemand in de winterstop de deur uitloopt. Het kan altijd, maar als je daar bang voor moet zijn, dan zou dat geen goede zaak zijn, want ik vind bijvoorbeeld dat Ammi het op dit moment ook geweldig doet en ook Radosavljevic doet het goed en Jens (Toornstra - red.) en Lex (Immers - red.) en ja wie eigenlijk niet. Ook centraal achterin gaat het niet verkeerd, ondanks dat we teveel goals tegen krijgen en binnen het team functioneert iedereen naar behoren en ik heb net al gezegd, ik hoop dat iedereen over een paar maanden in de belangstelling staat, want dat betekent, dat we ontzettend goed bezig zijn en blijven.”



Zondag naar Heerenveen, een ploeg die met name thuis meestal sterk voor de dag komt. Hoe schat jij die ploeg op dit moment in?



,,Ik vind Heerenveen een goede ploeg en thuis of uit, dat maakt voor hen niet zoveel uit. Thuis hebben ze natuurlijk een geweldig publiek dat altijd massaal achter de ploeg staat en dat zal zondag niet anders zijn. Het is een elftal dat ook in ontwikkeling is met een aantal nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Ik denk dat ze qua spel redelijk tevreden zijn en qua resultaat minder, omdat ik vind dat ze in verhouding tot het voetbal en de aanwezige kwaliteiten te laag staan. Ze zijn nog een beetje zoekende, maar ze zullen ongetwijfeld respect hebben voor ADO en net zo goed als wij ze bekeken hebben, hebben ze dat andersom ook gedaan. Dus het wordt weer, net als ik dat zei over de wedstrijd tegen Heracles, een redelijk open wedstrijd met twee teams die in dezelfde formatie met buitenspelers spelen met allebei een aanvallend middenveld, dus dat kan een mooie botsing met dezelfde speelstijlen worden.”



Altijd veel doelpunten in wedstrijden waar ADO bij betrokken is. Verwacht je dat zondag weer?



,,Ik wordt een heel klein beetje moe van het gezeur over het aantal tegengoals dat wij hebben. Zestien is inderdaad veel in zes wedstrijden en dat is bijna drie gemiddeld, maar aan de andere kant zestien voor is ook bijna drie gemiddeld en dat is gewoon goed. We kunnen dat nog ontwikkelen en we kunnen dat ook nog verbeteren en er vallen inderdaad veel doelpunten in onze wedstrijden, maar hetzelfde geldt een beetje voor Heerenveen, dat heeft ook een aardig gemiddelde. Nogmaals met de manier van voetballen aan beide kanten kan het een heel aantrekkelijke en interessante wedstrijd worden voor de supporters!”



 

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 01:33 uur

lulijzer

ADODENHAAG schreef:

Ik heb liever dat Kubik en Bulykin een beetje uit de ogen van scouts blijven. Verhoek kan je geld voor vangen..

Ben ik het uiteraard helemaal NIET mee eens. Hoop dat de scouts overelkaar heen vallen! Betekent namelijk dat ze de sterren van de hemel ballen en dat is enkel goed voor ADO!! Kom op Kubik en Bulykin: Aantrekken die scouts!!

0
Vrijdag 1 oktober 2010 om 19:48 uur

yesyes

marcellino schreef:

Ik hebh het gisteren al gezegd.

 

Je koopt voor het geld van verhoek en dereijck niets beters.

 

Heelveel hier op de site beseffen niet hoe sterk het duo verhoek /bulykin is als je deze uit elkaar trekt word den haag er alleen maar slechter op.

 

buiten spelers zijn goud waard en met de pass die verhoek nu in zijn benen heeft hoeft hij geen eens een man voorbij hij krult hem er omheen.

 

Dit soort spelers zijn er tegenwoordig niet meer.

Bulykin is een speler die in zijn loop aangespeeld wil worden.

soms heeft dat ook met de situatie te maken omdat verhoek veel sneller is als bulykin en hij wil in moet lopen.

 

Hier ligt juist het sterke punt bij deze spelers.

 

Geloof mij als verhoek weg zou gaan kunnen we ons meer gaan richten op plaats 14 t/m 18.

Met hem erbij in deze form kunnen we misschien wel voor plaats 9 t/m 12 strijden.

 

Dat betekent meer toeschouwers,meer intresse van sponsors en een aantrekings kracht van jeugd en dat is mij meer waard dan 2 a 3 miljoen

verhoek heeft al jaren goede voorzetten!!!!!!!!!!!!!!! Alleen hebben wij nooit een spits die ze in het mandje legt. Een club met een goede kopspits heeft met verhoek goud in handen. Ik hoop dat ze dit nu eens doorkrijgen bij de club en eens een goede kopper binnen halen voor de spits

Donderdag 22 juli 2010 om 11:42 uu

 

prciesss ik zei dat paar maande geleden al met een spits die kan koppen heb je een wereld voetballer aan verhoek , ik  denk zelf dat verhoek zeker blijft tot na de winterstop en dan naar heerenveen gaat eind van het seizoen. Die beerens zal wel verkocht  worden aan een topclub en dan komt heerenveen opzeker voor verhoek die dan met die dost van heerenveen ook een super koppel vormt

0
Donderdag 30 september 2010 om 01:41 uur

Nu online

Ado Vakkie S, FC Jeff, malle eppie en 120 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25