Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

liefhebber schreef:

Feiten: Handelt te traag, geen snelheid, veel balverlies (ook bij het inspelen),  kan niet koppen en verdedigen, matig (traag)in spel verelen. Toen hij gewisseld was liep het weer wat beter op het midenveld. Snel transfer naar oliestaat en nieuw jong en dynamisch talent inkopen. Iemand met durf en flair die snel kan omschakelen en kort achter de spitsen kan spelen. Een goede dribbelaar.

Ik heb liever dat ze een gedeelte van Ricky's salarispost in de boekhouding doorschuiven naar onze Rus. Op het middenveld hebben we genoeg rondlopen.

Veel plezier allemaal vanmiddag, ik heb er een hard hoofd in. Utrecht is een van de weinige ploegen in mijn optiek die uit beter spelen dan thuis, en ze hebben een fantastische voorhoede met Mertens, Wolfswinkel en Mulenga. Alle hens aan dek voor Bossie en Derijck achterin. Ik hoop echt dat Kum op Mertens speelt en Pique op linksback, want die Mertens laat anders Loekie alle hoeken van het veld zien.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 08:18 uur

ADO supporter Leidschenveen

Aangezien Michel Pique slechts 45 minuten heeft meegedaan met Jong ADO afgelopen donderdag, hoop ik er nog steeds op dat hij zondag in de basis staat. Dan kan Kum op rechtsback Dries Mertens een lastige middag bezorgen. Loekie op rechtsback vind ik waardeloos. die is al diverse wedstrijden als rechtback door de mand gevallen.

0
Zaterdag 30 oktober 2010 om 12:24 uur

Kees

Ammi speelt zondag zeer waarschijnlijk niet. Bulykin zelf heeft wel hoop om te kunnen spelen maar Brom twijfelt.

 

ADO in de winterstop naar Estapona (Zuid-Spanje).

 

zie www.haaglandenvoetbal.nl

0
Vrijdag 29 oktober 2010 om 23:42 uur

Bert

Van Adofans:

Oproep: "Denk aan Henny"

Henny van Schoonhoven, voor velen een bijzondere man die mooie herinneringen heeft achter gelaten, heeft natuurlijk bij zowel ADO Den Haag als bij FC Utrecht gespeeld.

Ter nagedachtenis van hem is er ook een website www.hennyvanschoonhoven.nl , met op de homepage een mooie foto en heel mooi persoonlijk gedicht, door hem zelf vlak voor zijn dood geschreven. Het gedicht heet Denk Aan Mij en dat zullen we natuurlijk rondom deze wedstrijd altijd even moeten doen; ´Denken aan Henny´ en denken aan allen die de strijd tegen ****** hebben verloren of aan het strijden zijn.
Volgens mij is er bij FC Utrecht vanaf dit seizoen ook een project in zijn nagedachtenis waarbij het de bedoeling is om het K woord uit het voetbalstadion te verbannen. Een project waar vele ADO Den Haag supporters zich ook in kunnen vinden.

Bij deze wedstrijd zondag hebben wij een echte ADO Den Haagsupporter met zijn familie op de tribune, hij is zelf zwaar getroffen door deze vreselijke ziekte. Zijn kleinkinderen lopen met de spelers mee het veld op zondagmiddag. Ook zullen veel supporters zondag denken aan de 11-jarige Ricky die eigenlijk op zn vaste plekje op Vak L zou moeten zitten, genietend van een mooi spelletje, maar in plaats daarvan de strijd van zijn leven aan het strijden is in het VU 'Ziekenhuis in Amsterdam.

Ik hoop het woord dan ook zondag niet te horen. En wens iedereen die er wel is een geweldige dag. Denk aan ons allemaal.

Koos Roeg

0
Vrijdag 29 oktober 2010 om 22:24 uur

miq72

langepino schreef:

ricky heeft een beetje moeite met verdedigen!nou en!!hij is tenslotte geen verdediger!!ricky kan met zijn kwaliteiten nog van grote waarde zijn!en ik weet zeker dat ie een nieuw contract krijgt aangeboden!!

Als jij denkt dat Ricky nog een contract krijgt begrijp je er geen pepernoot van .Ricky heeft een goede trap ,maar heeft voor de rest helemaal niets .Afgelopen woensdag bleek weer dat hij heel veel handelingssnelheid tekort komt en heel ver voorbij is gestreefd door Immers en toornstra .Is te hopen dat hij in de winterstop vertrekt!!Scheelt een hoop geld ergernis en geld.En laat ie stoppen met die heisa in de pers .Niemand is geinteresseerd in deze huilverhalen van een 2e rangs 1e divisie speler .

0
Vrijdag 29 oktober 2010 om 22:11 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

Volgens mij gaat het naar de Oekraïne en Polen. Zaak heeft zich begin 2007 afgespeeld toen de toewijzing plaatsvond.

 

Weet het niet voor 100% zeker.

En het WK gaat 'geheel spontaan' naar Rusland. Voor mijn part gaat het naar Lapland. Vind het reilen en zeilen bij ADO toch een stuk belangrijker dan die maffiosi daar in Bern.

 

We komen echt niet in de narigheid, daar hebben we veel te goed materiaal voor. Het is geen schande om te verliezen bij Twente en Groningen en dat n.b. met heel behoorlijk spel. Welke ploegen halen daar wel punten?

 

We moeten alleen waken - althans wat bij betreft - voor een overspannen verwachtingspatroon. Dit soort wedstrijden brengen feiloos aan het licht waar je zwakke punten liggen, dus voor Brom en z'n staf zijn dit soort wedstrijden beter dan 123 oefenwedstrijden bij elkaar. Duidelijk is nu wel dat het probleem bij de keepers en defensie ligt.

 

De keepers die we tot nu toe gezien hebben in competitieverband zijn niet geschikt. Coutinho is te klein, hoe katachtig hij af en toe kan reageren, bij hoge ballen is het billenknijpen.

Zwinkels is bij hoge ballen zeer matig en heeft veruit de slechste uittrap van de eredivisie. Dus tijd voor Pallatz.

Derijck kan heel goed voetballen maar wil maar geen pure verdediger worden, en blijft te flegmatiek met alle gevolgen van dien.

 

Kop naar beneden Ammi komt gewoon te kort, was ook niet voor niets slechts reserve bij NAC.

Bosschaart loopt er bij alsof hij op de catwalk loopt in Milaan, en dat mag hij wat mij betreft snel gaan doen. Prutser(...)

Kum moet duidelijk gemaakt worden dat hij puur zijn man moet uitschakelen en dan onmiddellijk de bal moet inleveren, want opbouwend is het 0,0, puur verdedigend kan hij heel bruikbaar zijn. Zeker als die jongen gecoached wordt.

 

Defensie zal een stuk beter staan met Ranco, die tenminste z'n bek ook open doet, en Piqué, prima back die zijn man uitschakeld en ook goed kan opkomen. Scheelt je dan ook de nodige tegendoelpunten dus punten.

 

Middenveld is prima zo, al is Ricky zijn vette salaris absoluut niet waard, leuke invalbeurt tegen mindere ploegen en dan m.n. thuis maar overall komt hij gewoon veel tekort.

Spitsen zijn goud waard, al moet Kubik wat doeltreffender worden. Ik hoop dan ook dat hij snel wordt vastgelegd. Goed naar de adviezen van Tjeu blijven luisteren.

 

Zondag tegen Utrecht ben ik blij met een punt. Utrecht is een hele sluwe ploeg met levensgevaarlijke spitsen, en een middenveld wat heel snel kan schakelen.

 

Vorig jaar met de winterstop hadden we overigens minder punten dan dat we er nu reeds hebben. Dus ik blijf van mening dat we ons totaal geen zorgen hoeven te maken voor het verdere verloop van de competitie. Daar zijn we toch echt te veel voor gegroeid, en wordt er domweg te goed voetbal voor gespeeld.

Het is niet realistisch om punten te verwachten in de reeks Twente uit, Groningen uit, Utrecht thuis en Ajax uit. Zaak is nu om de schade te beperken dus niet tegen domme kaarten aan te lopen. pakken we daarna wel weer de punten tegen de ploegen die we wel hebben kunnen.

 

Het herstrapport ziet er heel behoorlijk uit. 11 gespeeld 15 punten, leuk voetbal en een stijgende publieke belangstelling. We hebben er minder voorgestaan. 

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 17:54 uur

ado-kenner

Bert schreef:

De tijd zal het leren of onze olijke Duitser een volwaardige keeper blijkt te zijn.

ik hoop het.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 22:13 uur

Haagsebluf

Kees schreef:

Tsjonge, jonge. Twee verloren wedstrijden en bijna alles is weer zwaar kut in de ogen van enkelen.

 

Laten we ons fijn richten op Excelsior, VVV en Willem 2. Als we zorgen dat we die ruim onder ons houden kunnen we trachten om gewoon die elfde of twaalfde plaats te behalen.

 

Lijkt me veel beter dan in een keer die sprong naar het linkerrijtje te maken. Dat is dan een eenmalig successeizoen wat een vertekend beeld geeft.

 

Rustig doorselecteren om een stabiele middenmoter te worden en dan af en toe verrassend wat hoger te eindigen. Dat is een proces dat reeds langzaam is ingezet en per jaar een vervolg krijgt.

Kom op Kees. Ik zie ook nog steeds heel veel positieve dingen.

 

However, we moeten eerlijk zijn. We hebben 1 van de slechste verdedigingen van de ERE. Gelukking scoren we makkelijk dit seizoen.

 

Ik hoop dat er een club komt die meer dan een miljoen neerlegt voor Derijck, dan wil ik hem komen brengen. Haai Haai.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:15 uur

Bubbles

Ooievaar schreef:

Jammer maar het is niet anders. Ook dat bedoel ik met doorselecteren. Als hij gaat, dan moet je nu al weten al dan of niet met behulp van Tjeu hoe je dit gaat oplossen.

 

Deze jongen is een topper die een salaris gewend is wat wij niet kunnen ophoesten. we moeten wèl onze plaats kennen uiiteraard. Ik ben ontzettend blij dat hij er nu nog is, en zich reeds ontzettend waardevol heeft gemaakt bij ons. Maar we zijn niet in staat om een salaris van een miljoen of meer op te hoesten. Hoe jammer ik het ook vind, maar dit kan je niemand kwalijk nemen.

 

Indien Kubik wél wordt vastgelegd, en daar ga ik vanuit, dan hebben we al uitstekende zaken gedaan. Die jongen wordt een hele grote, waar we waarschijnlijk heel veel plezier aan gaan beleven. Evenals de trainer die een schot in de roos is gebleken, wat een verademing zeg!!

 

Voorlopig hebben we onze kanjer nog in de spits rondlopen, en hij heeft er alle belang bij om er nog de nodige in te peren, dan wordt iedereen er wijzer van, en wij niet in het minst. Maar regeren is vooruitzien, maar heb wel het idee dat Brom cs weten wat en hoe ze het willen.

 

Overigens verwacht ik ook van vanavond niets. Twee loeizware wedstrijden n.b. uit, binnen drie dagen dat kunnen we denk ik nog niet trekken. Groningen is verder dan wij. Maar, van dat soort ploegen dienen we de punten -zeker uit - niet te pakken. Ook dat is gezond realisme. Ik vind dat Groningen een uitstekende ploeg heeft zeker thuis met een volle bak achter zich, met een prima trainer die ook wil voetballen, dus hoop ik slechts op een goed resultaat.

 

Mee eens ooievaar behalve het gedeelte over groningen :):) ik hoop stiekem/verwacht een leuke stunt!! jaja realisme ;);)

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 18:33 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin verwacht te vertrekken
Alhoewel Dmitry Bulkyin het prima naar zijn zin heeft bij ADO Den Haag, denkt hij niet dat zijn toekomst ligt bij de residentieclub.
Lees het nieuwsbericht

Jammer maar het is niet anders. Ook dat bedoel ik met doorselecteren. Als hij gaat, dan moet je nu al weten al dan of niet met behulp van Tjeu hoe je dit gaat oplossen.

 

Deze jongen is een topper die een salaris gewend is wat wij niet kunnen ophoesten. we moeten wèl onze plaats kennen uiiteraard. Ik ben ontzettend blij dat hij er nu nog is, en zich reeds ontzettend waardevol heeft gemaakt bij ons. Maar we zijn niet in staat om een salaris van een miljoen of meer op te hoesten. Hoe jammer ik het ook vind, maar dit kan je niemand kwalijk nemen.

 

Indien Kubik wél wordt vastgelegd, en daar ga ik vanuit, dan hebben we al uitstekende zaken gedaan. Die jongen wordt een hele grote, waar we waarschijnlijk heel veel plezier aan gaan beleven. Evenals de trainer die een schot in de roos is gebleken, wat een verademing zeg!!

 

Voorlopig hebben we onze kanjer nog in de spits rondlopen, en hij heeft er alle belang bij om er nog de nodige in te peren, dan wordt iedereen er wijzer van, en wij niet in het minst. Maar regeren is vooruitzien, maar heb wel het idee dat Brom cs weten wat en hoe ze het willen.

 

Overigens verwacht ik ook van vanavond niets. Twee loeizware wedstrijden n.b. uit, binnen drie dagen dat kunnen we denk ik nog niet trekken. Groningen is verder dan wij. Maar, van dat soort ploegen dienen we de punten -zeker uit - niet te pakken. Ook dat is gezond realisme. Ik vind dat Groningen een uitstekende ploeg heeft zeker thuis met een volle bak achter zich, met een prima trainer die ook wil voetballen, dus hoop ik slechts op een goed resultaat.

 

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 18:10 uur

Nu online

Aad, Superjantje, Sebastiaan, purnie&pino, Jacco, Sapperderflap, BigMac en 82 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25